Skryt

Tänkte bara skryta över min otroligt snygga och BRAA vän. Tur ja har dej hörru!Annars har dagen bestått av slöhet på gräsmattan i solen och besök hos Andreas, therese och Neo!

// E , <3

Livet

Livet har verkligen börjat på riktigt nu.. man trodde inte att studenten skulle bli en sån stor grej, att det inte skulle bli en sån stor förändring i livet.. men oj vad ja hade fel.. I samma veva som studenten hände det en massa saker i mitt liv som gjorde att allt blev upp och ner.. Men nu en tid efter och allt har lagt sig har ja tänkt.. Alla växer, och livet går vdare.. så är de..

De senaste 3,5 åren i mitt liv har varit en berg och dalbana. och vi har haft både bra å jobbiga stunder.. dock fler bra än dåliga.. Jag kommer se tillbaka på tiden som en bra tid i mitt liv, en rolig tid med många roliga minnen, dom kommer alltid finnas med mig å jag kommer aldrig glömma. Jag kommer titta tillbaka på tiden som en framför allt trygg tid.

De har inte gått lång tid efetr att världen vändes upp och ned och det är fortfarande jobbigt stundvis.. men ja tror de är bra som de är nu. de känns så för det mesta iaf.. Och jag är lycklig!
Livet går vidare och nu har ja stora förväntningar.. Jag hoppas på en bra sommar med mycke jobb och kalas och till hösten ser ja framemot resor resor och resor!
I augusti planeras en resa till england me mina favvis flcikor elina och emma. efter de har ja tänkt mig att åka till något mycket varm och bra ställe.. kanske dirket, kanske inte?

/ E, <3


Sommar utan sommar?

De är helt sjukt att de är juni.. FATTA juni, de är sommar.. de man har längtat efter sen i oktober.. fy bubblan.. helt osannolikt.. men jag undrar jag om värmen vi fick i helgen ska va allt vi får? de är så himla kallt ute så man vill ju vara sitta inne med en filt omkring sig.. så ska det inte vara. det här gillas inte!
Men men, inget man kan göra nått åt..
Mitt liv just nu är iaf verkligen braa och innehållsrikt.. I morgon är det poängjakt. på planeringen står vinst, INGET annat.. efter poängjakten ska vi fira hela natten lång. På lördag är det dans på logen och va egentligen inte alls tänkt att fara dit men ja å mina kära vänner har nog allt besämt oss för att fara dit ändå, så de blir nog roooligt!
Månda sen och då är det studentbal och sedna på torsdag är det student.. inte alls långt kvar nu och de känns FEEEEEEEETT! ^^

Efter de börjar allvaret! men de får vi ta då!

// E


Svar till angelica!

Hoppas nu att angelica är flitig och läser min blogg här så hon får svar på sina frågor;)

Hallojsa!
VA, har Gun-Britt startat café!!! Shit va kul! Men hur många timmar på sitt dygn har din mamma??? Hur ska hon hinnan med allt?? :-)
Fattar inte att jungeltrumman inte har nått hit ner..... Men nu blir jag jättenyfiken! Berätta mer. Vart är cafeet?
Jag hoppas att det gick bra på invigning.
Kram kram

Ja, de har hon, de är superkul och invigningen i helgen gick jätte bra. vi hade mycke gäster !:)
Cafét har vi öppnat i gamla blomaffären, så de ligger mitt i centrum- helt perfekt ! :)
Om du kommer upp någonting i sommar så får du komma å titta, och fika såklart! :D  Hoppas de är bra. KRAM till dej!!Och annars så har alla mina tankar gått till Evelina och hennes familj sen i lördags.. Hoppas du gjorde ett rätt val, och att du kom till en bättre plats!
R.I.P


// E,