Bitter

Godkväll.
Ligger i Soffan hemma och måste säga att jag har det riktigt bra. Slutade jobba halv tio och sen gick jag hem, kokade te, tände en massa ljus och satte på greys. faktiskt perfekt!
Ibland är det skänt med lugna lördagskvällar för sig själv, man liksom behöver det!!

Nu till rubriken:
Idag när jag var hemma på timmar skulle jag ta bilen ut på stan för att möta upp sandra och sedan kila och kolla på fotboll. När jag kom ut till min lilla ser jag att de är någon som har gjort världens fetaste repa (typ med en nyckel) efter heeela siden på den.. Alltså va? men kan ju bli geln för minder.. så jävla dåligt gjort.. Men nu äre som de är och jag hoppas de löser sig på bästa sätt och att min försäkring täcker!!
Hoppas det va värt de för den jävla idioten som gjorde det!  Blir så less men orkar inte lägga energi på de där nå mera!

Annars så va de trevligt att få träffa sandra en stund idag!Den tjejen är bra hon! mycketmycket bra!

Räknar ner daganra nu till sandhamn och min älskade emmis!  kommer bli grymtgrymtgrymt! MUMS!

Neee, nu har jag inte tid för de här längre.. Ni får ha en bra kväll mina fina vänner!
Godnatt om en stund! <3


Fredagkväll

Idag äre fredagkväll och för många andra svenska ungdomar en strålande julikväll skulle det betyda feeest! Meeen INTE för mig. för jag är en jobbnarkoman just nu..
Har jobbat kväll ikväll, i morn jobbar jag 7-14 och 18-21, på sönda jobbar ja 7-17 och på månda med..
Länge kvar innan ledighet känns det som men jag får tänka på pengarna som rullar in!:)
undra vad jag ska göra av allt?! HA.HA.HA!

Igår blev det i alla fall en spontan utgång med ett gäng hääärliga donnor, väldigt roligt att umgås med folk som man inte umgås allt för ofta med OCH träffa och lära känna massor med nya människor! :) KULKULKUL!
I och med min lilla utågng igår så förstördes ju såklart detoxen som jag så stort skulle köra också.. HEEJ självdisciplin!! Skärpning på fröken Wallin va.. Men å andra siden lever man bara en gång och man är bara ung en gång, såå man måste ju ta vara på tiden! :p

Tar nya tag och börjar om helt enkelt.. så äre.. sju nya dagar from nu! ;)längtar tillbakaaaaaaaaaaaaaaaa!

förresten

Glömde ju nämna de säkert alla redan vet. de hemska (?) ovädret igår.. alltså shiiiiit.
Jag jobbade kväll igår och tänkte att jag skulle va lite hurtig och cykla runt till alla (på kvällen brukar man ta bilen för att de inte ska bli så stressigt) Precis när jag va ute i ingenstans så öppnade sig himlen och regnet bara ÖSTE ner, innan ja kom till nästan vårdtagare såg jag ut som en dränkt katt och jag kunde inte annat än skratta åt mig själv.. haha.. jag måste ha sett hemsk ut när ja kom in till dem, en efter en..
Men som tur va är jag inte gjord av socker och jag klarade mig galant ändå. Tur att jag bor så nära jobbet att ja kunde åka hem och byta kläder!
Annras tycker jag det är s¨grymt mysigt med åska och regn. hade gärna legat hemma i soffan under en filt och kollat på en bra film igår.
Meeen så blev det inte! :p

BTW så längtar jag som tusan efter att fasters andra lilla skrutt ska titta ut i världen, inte så länge kvar nu! :)

Godnatt, igen!

utan bloggen

ja, jag kanske har insett nu när jag inte bloggat på ett tag att bloggen är rätt braq ändå.. men får ventilera lite liksom.
Även fast jag oftast inte har något intressant alls att skriva så på något sätt behöver ja de!
+ att jag tror att de är många av mina nära och kära som inte bor i närheten som håller lite koll på mig här genom.. och det tycker jag förståss är roligt! :) så, jag välkomnar mig själv tillbaka in i detta! :p

Idag har jag jobbat 6.45-16 när jag hade slutat for jag hem och bytte om sen tog jag en prommis in till stan och sjukhuset för att hälsa på mormor som ligger där sen igår kväll.. Hoppas hon får åka hem före helgen, usch inge roligt att ligga på sjukhus.. dock är jag liiiiiite självisk och tycker de är roligt att kunna hälsa på henne! :) Så i morgon när jag slutar 11 kilar jag in och håller henne sällis nån timme igen! JAG ÄLSKAR MIN MORMOR, vet inte vad ja skulle göra utan henne. Hon är verkligen en dam som jag ser upp till.

Annars har jag inte gjort så mycke mer idag.. Vilat nästan hela kvällen, min förkylning tar verkligen kål på mig och shit vad trött man blir.. Men det blir bättre och bättre och snart är jag en friskis igen,!
Måste verkligen bli på topp om jag ska orka med yran veckan då det står kalas OCH jobb på schemat heeeela veckan lång !;)  Hoppas de kommer bli grymt!

Ne, nu ska ja fortsätta att inte göra nånting och sedna tänkte ja gå och lägga mig i tid för en gångs skull ikväll!!
Såå, hare bra vänner!Impad

Jag blir både impad och stolt över att de finns så många som troget läser min blogg även fast ingenitn hände rpå flera veckor..
Nästan så att ni gör att gnisstan kommer tillbaka igen! :)
ska faktiskt fundera på saken!
Har iaf bestämt mig för att ni ska få en liten uppdatering av mitt liv just nu..
Igår kväll kom jag tillbaka till ösd efter en hel vecka hemma i Hoting, helt ärligt så har det varit så fantastiskt skönt och egentligen ville jag inte åka tillbaka till stan igen, inte än iaf.. hade gärna varit hemma några dagar till.
men plikten kallade och man kan ju inte ha semester jämt heller! :p
I veckan har jag hunnit med en hel massa.
-Träffat massa vänner som jag inte träffar för mycke nu för tiden
-Träffat Neo och resten av familjen Wallin/Hendriksson!
-Haft fylla mitt i veckan och njutit av livet som det var förr (dock utan emmas:( )
-kollat på trav och känt den härliga stämningen av folkfest i Hoting
-Varit med i den årliga femkortsturneringen (grattis bergman till vinsten, grymt jävla roligt!!!!! )
-Spenderat hlgen i Ström hos sandra och dundrat en hel helg, en helt okej helg med sköna människor!
-Träffat stora delar av OP06-09 och det känns som ett hål i mitt hjärta har fyllts en del! ;)

ja, de va en liten del av vad min "semestervecka" bestod av!
Nu är jag som sagt tillbakai vardagen här i stan igen och jag käner mig en aning deprimerad. vet tusan inte varför.
Jag saknar Skogge så att jag går sönder. Jag vill att hon kommer hem, då skulle allt va som förut..
eller så skulle jag vilja spola tillbaka tiden ett år. då skulle vi vara vi och vi skulle ha världens bästa sommar framför oss!!
Fanfanfan!
Samtidigt känner jag absolut inte för att spla tillbaka tiden. under det senaste halvåret har jag ju faktiskt träffat sjukt många nya människor som jag inte tror att jag skulle vilja vara utan.. Livets gång antar jag men ja kan ändå inte låta bli att fundera på att allt var bättre förr..

Jobbar nu på mitt schema i fem veckor till, sen hänger jag löst.. och jag har ingen aning om vad jag vill göra.. Kommer att bli kvar här och plugga lite ämnen iaf men sen då?!?!?!?
Jag vill verkligen inte jobba i vården längre.. okej, jag trivs faktiskt med jobbet, jag gillar gamlingar och dom gillar mig så egentligen ska jag inte klaga MEN jag orkar inte jobba kvällar och helger.. JAG VILL INTE! jag vill göra nått vettigt av mitt liv, inte bara gå runt och vänta på att nått ska hända..
Jag vill bli nått, jag vill bli rik, jag vill älska de jag gör på dagarna och jag vill jag vill jag vill.. jag vill så mycke att allt bara blir en enda stor röra..
ibland vill jag det ena och ibland det andra..
Vill jag flytta?, vill ja bo kvar?, vill jag jobba?, vill jag plugga?
En miljard frågor som bara jag kan svara på.. Blä!

Ne, nu blev de här alldes för långt och tråkigt för er att ta del av, så ja ska sluta..

annars är livet riktigt fint, och i morgon börjar mitt nya liv. de ska börja med en detox. sju dagar till att börja med!  Jag hoppas att de ska få mig att må bättre och framför allt bli piggare och friskare! Såå, önska mig lycka till! :)

En sak till: jag har faktiskt världens bästa och finaste familj. jag älskar dom. BIG TIME!

Godnatt finisar! // E <3