Sista september

helt galet att det redan är sista september.. :O Men de är skönt.. ja längtar faktiskt lite till advent nu. de är så himla mysiiiiigt!!
I alla fall så går vi in i oktober i morgon och ja börjar gå på mitt schema, även fast ja bara har schema för en månad så tycker ja det är skönt! skönt att veta ett tag i förväg vilka dagar man ska jobba.. så man kan planera!
Även att ja tycker de alldes lagom med en månad, sen hoppas ja på att ja ska kunna ta mig bort från hoting. Jag vill flytta.
Jag vill ha ett jobb som ja älskar,..
men ja tar varje da som den kommer så vi får se..

Sitter iaf på jobbet nu och ikväll slutar ja 20, då ska ja hem å få träffa min favoritmänniska.. känns som de va en miljon år sen.. även fast när ja tänker efter så är de inte sålänge sen :P är iaf välbehövligt! så ja längtar faktiskt heeeeeem. fast tiden går så fort på de här stället så snart såå!

även att ja blir så less på mig själv ibland.. verkar som ja ha råkat radera mejlet där mitt å annas bokningsnummer till thailandsresan stod. ingen katastrof eftersom man kan ringa och få det skickat.. men så himla onödigt i alla fall..
förstår inte hur ja lyckas med allt :S Ajaa. som sagt.. ingen katastrof.


Saknar massor av mina flickor.


// E , <3


jobbjobbjobb

Idag har ja faktiskt jobbat..
det var meningen att ja skulle var ledig månda, tisda och onsdag den här veckan men de ringde igåroch frågade om ja kunde jobba tisdag och onsdag och de är väl självklart.. ja behöver alla slantar ja kan få :)
Sån nu ä det fullt upp med jobb både i morgon och på torsda.. sen är ja långledig över helgen !!
Den här helgen kommer bli mer än perfekt, de är ja säääääker på!!

Slutade iaf halv tre idag och då begav jag mig ut på en lång prommis, jag älskar verkligen höstluften, skulle kunna va ute och gå hur länge som helst känns det som. :)
Resten av kvällen ska ja rå om mig själv! de behöver jag!

// E , <3


Resumé av min sommar!

Här kommer en resumé av min sommar!

 Min sommar började med att ja tog studenten den 11/6-09.  De var många farväl kring den här tiden och hela världen vändes upp och ner. Man kan verkligen säga att det blev ett avslut. Både på ett och annat vis.Men när nånting avslutas börjar alltid något nytt. Och jag försöker att se tillbaka på studenten som någonting roligt och ljust. JAG SAKNAR VERKLIGEN MINA OP BRUDAR! <3
     

 Den 13/6 var det dans i Hoting och så vankades det självklart kalas!
     
 

Midsommar kom och då är det lika sant som att påven har lustig hatt att alla ska på logen. Det var kalas innan hos Wallins!!
           

Dagen efter midsommar Tog jag, Emma, Gustav och Ante en tripp till Junsele där det var nån slags tillställning. Jag måste säga att när ja ser tillbaka på sommaren så är det den här kvällen ja minns som ett enda stort skratt. Hade grymt kul. Och vi var sjukt bra på att planka. Eller?:O :P
Gustav och Ante köpte även denna kväll varsin galet snygg tröja ;)
Får inte till att ladda upp bilden sen denna kväll, men de va kul i alla fall! :D

 29e juni är en dag ja aldrig kommer att glömma. Chill dagen nr 1 me nåra av de bästa ja vet! 


Juli kom och alla vet att i början av juli är det Trav i Hoting.. En vecka då verkligen byn lever upp.
Den 4e var det hoting games och på kvällen dans!


        

Helgen efter var det dunder och där va vi såklart alla kvällarna, dunder slog mina förväntningar och det var en riktigt rolig helg med mina favvisar.
Tyvärr har ja inga bilder från dunder 09.

 

Ännu en vecka gick och när helgen kom vankades det åsele.
Första kvällen blev verkligen kaos och den andra med. Åsele var ett bottennapp i år måste ja säga. Men med rätt folk kan man aldrig ha tråkigt!
        

 

Nästa bravad var Yran. Jag låter bilderna tala för sig själv.. IAF lätt bästa på hela sommaren, och kanske bäst i hela mitt liv!
Månda, Emmah´s 20 årsdag och stråket!:
     

Torsdag, fanns inte så många bilder. men ja bjuder på dessa
  

Fredag:
     

Lördag:
           

 

Augusti kom och lammnatta, sommarens avslutning.
Vi firade Arvid som fyllde 20 med kräftor innan!
     

 

 

De här är bara en del av alla tokigheter som denna sommar har bjudit på och de här har nog varit den bästa sommaren i mitt liv. Tack alla ni som varit med och gjort den perfekt!!

Nu är hösten här och de har sin tjusning det med! Ja gillart! <3

 

// E , <3


Hemma

Vilken himla helg..
Fredag- nio började jag mamma och pappa åka mot nordmaling, resan dit var väldigt odramatiskt.
vid 12 var vi framme och de lämnade av mej och begav sig själv vidare mot umeå och farbror och faster!
Själv stod ja där kvar alldes själv.. haha.. närå.. men dagen började tolv. Jag och den andra tjejen som skulle på campen käkade lite lunch tillsammans med coachen och gick igenom helgen lite. redan där såg jag att de inte bli en lättsam helg :P
Direkt efter lunch blev det fyspass tillsammans med hockeytjejera och sean ett ispass..
Efter det var det en hel massa teori innan det va dax för kvällning.
Jag och Stina gick på en promenad för att musklerna inte skulle bli så stela tills i nästa dag. våran lilla promenad blev en lång promenad då vi virrade bort oss i STORA nordmaling.. HAHA! Men tillslut hittade vi! :p
Lördag började med frulle, ispass, fystester, ispass igen och sedan efter det en match. + en massa teori och käk emellan.
Söndan hade vi en avslutande match och genomgångar hit och dit..  Efter de avslutade vi och fick åka hem.. dock fick jag endast åka till dorotea för där satannade jag tills Agnes kom och hämtade upp mig och det bar av till vilhelmina på träning!
Det har varit en mycket givande helg iaf och nu har jag så ont i kroppen så jag tror att den ska gå av när som helst. Men de är skönt. då  vet man att man har gjort nått!!

Idag blir en slapp dag och jag tänkte försöka städa lite här hemma.. Och kanske även att ja åker till stan ikväll, ja får se!!

Ha en bra vecka!

// E , <3

dumma dumma mej

Ja måste faktiskt säga att ja blir så less på mej själv..
Ja veeet ju att ja hatar allt som har med "läger" och "camper" och sånt att göra och har alltid gjort de.. å ändå tackar jag ja.? varöfr emilinda, varöfr??
Fick en inbjudan för ett tag sen om att åka till nordmaling för en domarcampdär vi ska döma uttagningarna till U18 landslaget för damer.. och visst, de är himla kul att man får chansen att döma sådana matcher, rätt smikrande faktiskt.
MEN nu när de väl kommer till kritan och ja ska iväg så känner ja bara nej nej nej nej nej.. tänk vad kul ja skulle ha haft me mina brudar i ström på lörda istället.
Och dömningen? de är ju bara en kul grej. ja vill ju egentligen ingenting med den..
aja, de här får bli nått ja lär mig av. nästa grej far ja inte på.. inte om ja känner såhär nu.

slut på negativt snack nu.
Idag har ja jobbat och de gick bra, även fast de böev rätt kaotiskt i morse.. men problemlösare som ja är så gick allt galant ändå ;)
Nu har ja nästan just kommit ehm och packat om för snart bär det av mot sollefteå för att döma en J18. klirr i kassan ;)
Sååå, ha en bra kväll och helg. Hinner nog inte skriva något mera innan.

Pusspåvissa!

// E , <3

090923

Vilken dag.
Jag vaknade i morse av att solstrålarna kom in genom persienerna(stavas de så? haha). Och finns det något härligare att vakna av? ne, ja tror faktiskt inte det.. jag hoppade ur sängen, tog på mig träningskläder och tog en lång powerwalk. SÅ himla skönt nu när luften börjar bli lite kylig, så himla friskt!
När ja kom in åt ja min frukost och sen tog ja en dusch.
Ikväll väntar jobb. :)

Gårdagen var en givande dag. När ja vaknat och fixat så tog ja bilen till Tvåtjärn och hälsade på Therese och Neo. Vi satt bara och mös framför tv'n i det ruskiga vädret..
Neo är verkligen den sötsate och bästa ungen ja vet. usch va en sån liten människa kan göra en glad! fasters skrutt de där! <3
När ja kom hem igen for ja upp på plasthuset och jobbade två timmar tills klockan var fyra. Och efter de så for ja dirket hem och städade bilen, eller ja slängde allt skräp som va i den och dammsugade den rejält.. bara puttsningen kvar och de får bli en annan dag :) 
Och tro de eller ej, men sen så fortsatte ja i min städar anda och städade mitt rum, som va mer än behövligt. Jag måste verkligen skärpa mej! Jag sorterade även i garderoben så nu är ja mycke kläder fattigare. men de gör inget eftersom det ändå bara är sånt ja inte använder.. så skönt att de blev lite mer plats nu. men de kommer nog inte vara så länge om ja känner mig själv rätt.. Haha
Men det bästa med all städning var helt klart att ja hittade min älskade klocka som ja nästan hade gett upp på att hitta. och kan ni gissa vart den låg? - Längst in i hörnet under min säng.. HAHA. aja, huvudsaken den kom fram och jag är överlycklig! :) 

Ne, nu ska ja gå å förbereda mig för en kväll med jobb.

Jag bjuder på en bild från helgen. Jag och Eric gick upp på fjället och såhär såg han ut efter halva vägen. HAHA! 




// E , <3

Skärpning

Hallå hallå.
Dagen har gått ruskigt fort och de känns som ja inte hunnit med någonting alls.
I morse stod klockan på nio och jag klev upp för att åka till lövvik för att träffa min chef och få deligering. Klockan två (!) kom hon och det tog typ en halvtimma att fixa deligeringen..
Så precis hela dan hade nästan gått.. kändes verkligon onödigt med tanke på vad ja skulle kunna gjort istället.. men nu är de gjort så nu börjar ja jobba på onsdag! :) kommer bli kanon!
Annars så är mitt liv så himla upp å ner just nu.
Träningen har hamnat på sidan nu och det gillas inte.. efter min långa förkylning har det lixom aldrig blivit av att ja tagit mig i kragen igen.
Jag är en sådan person som måste komma igång och när ja väl kommit igång är ja en träningsnarkoman. Och när slutat så har ja svårt att komma igång.. men nu ska ja ta tag i mig själv igen och komma in i samma stim som ja varit i :)
Längtar riktigt mycke till ja kommer tillbaka till min dagliga löpning!

// E , <3




Mamma

Idag fyller min mammis 50 ! Så grattis till henne. <3<3<3<3 bäst bäst!


Annars har ja haft en kanon helg i Jorm.
har även hunnit med en sväng till vilhelmina ikväll för säsongens första träning, gick asbra och de var grymt skoj! :D
Kommer bli en en bra vinter de här!

Nu ska ja hoppa i säng! Gnatt! // E , <3

Jobb

Sitter i dorotea på jobbet nu och är så otålig så ja håller på dö.
Ja vill bara sluta sluta sluta så ja får åka till jorm. 
 
ha ne bra helg mina vänner! // E , <3

Jobb

Idag har ja faktiskt jobbat..  Eller de va min andra dag på inskolningen på ingelsgården.. känns så himla bra att ska börja jobba där..
sex helt sjukt härliga äldre människor kommer förgylla mina dagar där! :)
I morgon ska ja också följa med och ha inskolning en sista dag.. sen börjar jag på månda! kul kul!

Idag jobbade jag från 14-20 så ja hade sovmorgon i morse.. men som vanligt kan ja inte sova och jag vaknade kring nio och ändå fick ja inte mycke gjort.. ja måste verkligen skärpa mej.. ja är kass på att va ledig!! 

Annars så går ja mest och väntar på att det ska bli fredag då vi packar in oss och åker upp till Jorm, ja älskar verkligen det där stället , verkligen!
Ska bli så skönt att va där hela helgen, andas frisk luft och bara må braa, läka lite! 
Mamma fyller 50 gamla år på söndag också så de ska vi väl fira lite! :)




Hoppas ni alla haft en bra dag ! // E , <3

Hinna

Igår radade ja upp en del saker som ja skulle hinna med att göra ida.. Med det blev de väl sådär..
Jag hann med att klippa gräsmattan, räkna liiiiite matte (ja sa att ja skulle räkna mycke) , och NÄSTAN träna.. de blev en lång promenad i skogen.
Passade på att gå ut i skogen när de va så fint väder. tog även med mig kameran så de blev en del fina bilder.. Min insperation ligger i botten men är på väg upp!
Även en tur till vilhelmina har ju hunnits med idag! :)

I morgon ska ja på ingels och fortsätta min inskolning så de blir nog bra de.. Ska snart hoppa i säng!




// E , <3


Hoting

Nu är ja hemma i Hoting igen.. rätt skönt.
Hoting kommer nog alltid att vara hemma för mej, kommer alltid kännas bra att komma hit. Samtidigt som ja längtar så otroligt mycke härifrån! De är konstigt de där....

Men iaf så är kursen slut nu och de känns bra att den är ur världen.

Ikväll tänker ja inte göra många knop. däremot i morgon tänkte ja försöka va rätt effektiv. tänkte försöka rensa bland kläder och skor (igen), klippa gräset (om vädret tillåter), räkna mycke matte och träna.. vi får se hur mycke av det som hinns med :)
Ska även till vilhelmina på inskrivning till laget i morgon. ska bli kul att hockeyn drar igång, få leka av sej lite ;)
Och de har ja förretsen inte skrivit här men i år är de så att de är jag och agnes som ska hålla i damlagets träningar i vilhelmina och de ska bli sjukt kul faktiskt!!
Ska bli kul att träffa tjejerna i morgon igen feter hela sommaren! :)

Hoppas ni haft en bra helg!

// E , <3

skitda

Jag som alltid, nästan brukar vara positiv, eller iaf försöka vara positiv tänker inte va de i kvällens inlägg.
Dagen har vare otroligt jäkla uttråkande.. har suttit och lyssnat på massa prat från nio i morse tills att ja fick fara hem halv nio ikväll.. Förutom ett litet avbrott då vi fick åka lite skridskor i mitten på dan.
Ne, usch. gruvar mig fett mycke inför i morgon, men som tur är det bara tills fyra i morgon!
Ligger nu iaf i lugnvik och hade faktiskt inte tänkt att ja skulle göra de ikväll men min hjärna är helt död efter dagen så ja tänker skita i allt och bara slöa hela kv'llen, kanske till och med snart krypa ner under täcket och sova?  Inte likt mej, på en lörda(!) Brukar alltid vara full rulle på helgerna ju, men när ja tänker efter är de rätt skönt.. men tråkigt på samma gång! :p

Hoppas ni alla har haft en bättre dag än vad ja har haft iaf!

// E , <3

Tuppen

Idag är ja verkligen uppe med tuppen.
Ska snart iväg till brunflo på kurs å de känns verkligen hur tråkigt som helst.. hoppas de går fort..
Ska ju få känna på isen ida iaf å de ska ju iaf bli kul! förutom att ja ha oslipade skrillor. men de få rja skylla mig själv eftersom ja glömde fara ner till sliparn me dom..
Aja, är sjukt trött eftersom de inte blev allt för många timmars sömn inatt. Men ja får göra de bästa av situationen!

Är även avis på mamma å pappa m.f som är uppe i jorm i helgen. när det är så fint väder. ja vill OCKSÅ! älskar stället! får bli nästa helg !;)

Ha en bra dag allesamman!!
// E , <3

Elfte September

Sitter i stan, lugnvik i världens äckligaste lägenhet.. förstår inte hur pojken kan bo såhär, måste nog städa i eftermidda så ja kan stå ut att vara här. Börjar bli less på att åka hit och måste sanera varje gång man kommer, eller så må ja åka hit oftare så att de inte hinner bli så hemskt varje gång..haha..
aja, kom iaf hit igår och hade med mig elina och sofia som passagerare och gott sällskap. nÄr vi kom till stan så åkte på kebab hause och kirrade med oss kebab hem som vi fläskade i oss. lättsamt och gott, men framför allt onyttigt.
efter vi ätit gick vi på affären och handlade lite och sen väntade idol.. ja älskar att de har börjat, de är verkligen underhållning på hög nivå!! haha!
När skulle flickorna gå å lägga sej så ja åkte till frösön och hälsade på lasse en stund, och sen hem och sov.
Idag är de den elfte september och de känns inte bra att lägga de i munnen.. Idag är de tre år sen vi tappade vår vän erik strid och det har vare tre år av saknad. men ja vet att han har de bra där han är och ja vet också att vi kommer ses igen. <3
Tung dag...

Men trots att de är en tråkig dag så får man göra de bästa av den, har redan hunnit med en löptur och en dusch. ska snart fixa och dona med mig själv och sedan ska ja åka ut på stan för att möta upp Sofia och elina. Hoppas på en bra dag på stan och att ja gör några riktigt braa köp, ;)
Såå, Hoppas ni alla får en fin dag!


// E , <3

nuså

Nu har ja lite tid och tänkte skriva lite om min helg. :)
i Fredags jobbade ja på cafét hela dan.. när ja slutatde klockan fem jämtade eric upp mig och vi åkte till dorotea för att vi skulle köpa ett par byxor till honom (som ja redan hjälpt han med en gång, men han lämnade de i stan och han var ju tvungen att ha ett par hela jenas på dopet) I alla fall när vi kom till dorotea så var det stängt på nennas så vi åkte hem igen.
Efter många om och men satt vi oss i bilen igen och åkte till östersund för att hämta byxorna.. 30 väldigt onödiga mil egentligen men de gick bra de med.
När vi kom hem därifrån var klockan nio och vi duschade och fixade och sedan slutade de med att vi åkte till kullberg och Lasse stefans. De var jag, Emmah, Pontus, linus och eric. :) johanna och hennes coola gäng kom från tåsjö också och vi hade en himla rolig kväll mitt i skogen. Ett måste nästa år igen! :)
När de slutat spela åkte vi tillbaka till hoting och en efterpärla med mycke vatten blev de hos hansson!!
Lördagen kom och idag skulle vi ju på lillprinsens dop. Jag klev upp lite tidigare än de andra för att ja skulle åka till tvåtjärn innan dopet och ta kort på skrutten med sina fina dopklänning! :)
Dopet var iaf jätte fint och Thereses kusin som sjöng måste ja verkligen skryta över! grymt duktig! Efter kyrkan åkte vi till avaträsk och fick lite mat och så! :)
På eftermiddagen åkte vi hem igen och även i kväll vankades det kalas. det blev en rätt så lugn kväll för mig och jag kan inte skryta med att de va särskillt roligt, men sånt får man ta.. fredan var ju däremot högt över förväntan! :)

På söndan trodde ja att ja skulle dö när papp kom in i rummet halv sju och sa att de va tajm att kliva upp. Ännu en söndag skulle spenderas i Jorm.. ja mådde pyton men orkade mig ändå upp ur sängen, slängde på mig lite kläder och hoppade in i bilden, väl där slocknade ja dirket igen och vaknade när vi kom fram.
medan grabbarna (pappa,östen och eric) fixade med stugorna så pysslande jag och mamma med lite smågrejjer. jag målade det sista träskyddet på altan och medan jag gjorde de så lyckades jag (fråga mig inte hur) färga hela håret med de.:S inte vackert och absolut inte lätt att få bort.. har tvättat håret ett x antal gången och de är fortfarande fett till tusen och äckligt. får ta en ny tvättarkväll ikväll och se om de blir bättre!  :p
På dagen fick jag pch mamma även tillfälle att plocka lite kantareller, vi fick ihop en del och ikväll har mammsen ätit upp de. själv avstår ja från svamp ja! . :p

Idag har ja jobbat hela dan. Och nu ska vi precis pka upp till tvåtjärn och lämna nå grejjs hos andreas och therese! :)
HAr fått önskemål om att visa min tatuering som jag har nere vid foten här i bloggen också, så här får ni den! :)
Dålig bild.. men ni ser på ett ungefär.. den är mycke finare i verkligheten och jag älskar den!!! :)


// E ,<3
 







Helgen

Helgen har varit fullspäckad och har inte alls haft tid att skriva här.
har egentligen inte tid nu heller, ska iväg till ström alldes sanrt på skolan.
Kom tillbaka ikväll så fka ni få läsa om min helg!

// E , <3


Dunderförkyld

Egentligen gillar ja inte att klaga i bloggen, de är inte de folk vill läsa.. men här kommer ett klaginlägg iaf..
ja blir så less, när ja väl blir sjuk så ger det sig aldrig.. så är de jämt.. ja vet inte hur många säsonger de har förstört.. Nu har ja haft ont i halsen i tre(!) veckor, och inte nog med de så helt plötsligt idag ha ja blive hur förkyld som helst.. täppt i näsan och hosta. BLÄ för sånt säger ja bara!
Måste nog ta de lugnt me springningen nåra dagar får ja se om de blir bättre.. Om inte så döör jag.. och förresten så hatar ja att göra uppehåll i träningen för de är så jobbigt att ta sig för när man ha vare lat nån dag..
ÅHHHHH.
Ne, nu har ja fått ur mig lite arghet så nu är de bra igen!  ;)

Idag har ja jobbat, som vanligt,:) men som ja ha nämt tidigare så blire bra slantar i slutet av månaden och de gillar jag.
jag har redan en(flera) plan(er) vad pengarna ska gå till så de är bara att slita vidare..
Min kväll kommer troligtvis att bestå av en lång promenad och sen tänkte ja ta hand om mej själv lite.. ta en lång dusch, ta hand om fötterna  osv.. ni vet allt de där man gör när man tar hand om sig själv :)
Om ja hinner hade ja även tänk städa garderoben.. ja lovar att över hälften av allt som finns i den använder ja aldrig. men frågan är, vad ska ja göra av allt? de känns så hemsk att slänga de.. aja, de är att problem jag får ta tag i sen..
ska även stoppa undan de mesta av sommarkläderna, för ja gissar att de inte kommer bli nå väder för nå korta short något mer den här sommaren iaf.. 
och som plåster på mina sommarsår får ja ha i åtanken att ja bara behöver vänta till januari för att få plocka fram dom igen! de känns hur bra som helst!!

// E , <3

och förresten, fortfarande himla kul att så många läser min blogg varje da,! :) få se vilka ni är?! :))


En liten rad

egentligen har inte min dag varit så innehållsrik alls.. klev upp, jobbade till fem.. for hem, bytte om, gick ut på en långprommis med elina, for till en snällis som ska hjälpa mej med matten, for hem, käka väldigt sen midda å sen hamna ja här...

en väldigt kort resume av min dag.. see you!

// E , <3

Stress

ja, mitt liv känns ganska stressigt nu, även fast ja tycker att ja inte har nånting att göra.. haha.
Matten igår gick faktiskt bra.. ja kom igång på lektionen och de känns rätt bra ändå.. hoppas bara det fortsätter att gå ungeför lika bra!
men i alla fall så åkte ja ju till stan efter lektionen med tron om att ja skulle kunna strosa på stan och hjälpa eric men att köpa lite kläder och bara kolla åt mig själv för att sedan idag gå i lugn och ro helt själv och shoppa åt mig. Men ack vad ja bedrog mig.. redan på vägen dit i bilden ringde pappa och sa att ja gärna fick jobba imorn. (idag alltså) och jobb innebär ju slantar så de är klart ja inte säger nej..
det innebar att ja shoppade åt mig själv och eric samtidigt och de blev inte som ja tänkt mej, men ja har ju pengarna kvar istället och får ta de en annan gång.. jag hittade iaf en del saker och vi hittade det vi skulle till eric :) Så de blev ju bra trots allt..
Efter vi va klar på stan åkte vi och hämtade sebbe och sen for hem till lägenheten och chillade en sväng och sen åkte vi på hallen och hämtade lars som hade tränat, vi åkte till frösön och slappade där i stället. Eric och sebbe blev fort less så ja skjutsade hem dom och for tillbaka till lars igen. Vi kikade på fotboll och sen kom Gustav hem, även han hade tränat !  vilka hurtisar va? :p haha!
iaf när natten började tränga sig på så tog ja bilen och åkte till lungvik igen för att sova eftersom att min sovmorgon och lugna dag på stan istället blev en tidig morgon för att hoppa på bussen hem och jobba.  Men de gick bra och klockan tio i åtta i morse satt ja på bussen. Sen har min dag bestått av jobb och jobb.
Idag har ja även löst mitt bekymmer med att ja skulle missa Neos dop i helgen.. egentligen skulle jag ju till härnösand på distriktskurs men de gick att lösa så ja får istället gå kursen på jämtlandssidan.. fy fanken vilken lättnad.. även att den kursen är i brunflo och de är ju nästan som hemma ju. Så den här dagen har verkligen varit en bra dag! :)
Nu väntar en löptur i skogen och sen får ja se vad kvällen har att erbjuda.
I morgon blire iaf jobb på cafét, så kom in på en fika :)






På bilden är min morfar och honom tänker jag på och saknar jag lika mycket varje dag. <3<3<3
men ja vet att vi ses igen!

// E , <3