Fredag!

fredag ida mina vänner och de kan inte bli bättre.. bara tanken på att det är fredag gör en på så himla bra humör..  Hela helgen framför sej lixom! :)
Ikväll åker jag och emma med gustav till stan! jag å min favvis ska ha myskväll ikväll å de ska bli så skönt, ja längtar tills ja får gosa ner mig i soffan i lugnvik å bara äta goooodis!! hoho! mysmysmys!
Andra bullar blir det i morgon när det vankas kalas för hela slanten, de ska bli minst lika roligt å den här helgen kommer göra gott för min själ! :D

Ne, nu ska ja kila upp å hjälpa mamma med middagen.

HA EN BRA HELG! // E , <3

Förra året på halloween va vi i thailand! <3


Vilken Morgon



Man blir på så himla bra humör av det här vädret.. idag känns det som om inga problem existerar längre. Och den känslan har ja väntat på länge! Att vakna av att solstrålarna kommer in genom fönstret kan verkligen göra saker och ting bra! Även att ja fick spendera kvällen igår med världens bästa bidrar nog till mitt humör denna morgon!
Igår när emma kom så var ja nere på ishellen och lekte lite på isen med grabbarna boberg och eric, de va rätt kul faktiskt.. När Emmis kom så snörade hon också på sig skrillorna och åkte lite, helkul! :)
När vi blev less så åkte vi hem och beställde lite grejjer från nelly.com. Så nu längtar ja tills de kommer å ja hoppas att de passar, är så lejjsamt om man måste skicka tillbaka.. men de blir braaa! När vi shoppat loss så tog vi det bara lugnt och pratade, alltid lika välbehövligt. Alla borde ha en varsinn emma skoglund, då skulle världen bli sååå mycke bättre!!

Om vi ska gå tillbaka till morgonen så har det vare lugn och bra.. när ja som sagt vaknade av att solen sken så kunde ja inte låta bli utan ja steg upp direkt och klädde på mig, tog med mig tussan och gick en promenad, tog även med med kameran i hopp om att kunna fota lite med hann ta tre bilder så hade ja slut på batteri, verkligen orutinerat, men men. Morgonpromenader är verkligen heeeelbra!
När ja kom hem så duschade jag och sen har jag varit på byn en sväng för att uträtta några små saker.. nu ska ja snart i väg till lövvik för en kväll på jobbet! :)

Snart är det helg också, och den här helgen är inte vilken helg som helst utan det är halloween och de betyder kalas! De ska bli kul och jag längtar! :)
Vad ska ni göra i helgen? :)

Ha en bra dag! ,     // E , <3

Onsdag

Shiit, de är redan onsdag.. veckorna går verkligen fort å ja gillar de verkligen.. SNART JUUUL, gud vad ja längtar! :)
I alla fall så har ja två arbetsdagar kvar, sen är ja så gott som arbetslös, eller ja ska fortsätta jobba på ingels. Förmiddagar mån,tors,fredagar.. då dom alltid måste vara två. så någontin är det ju, men inte kommer man långt på de inte.. här ska sökas jobb!!

Ikväll får ja träffa min favvomänniska, och hela dan har gått fort bara för att ja vet att ja ska få göra de :) hoho!



// E , <3

Helt plötsligt

Helt plötsligt fick ja veta att ja är arbetslös från och med måndag.. shiiiiiiiiit, ja som trodde ja hade allt på det torra minst en månad till.. haha.. så kan det gå. Nu får ja se vad ja ska göra av mitt liv..men jag har mina aningar iaf :)
Jobb idag 14-20 iaf... såå, ha en bra dag!

// E , <3

Sviken

Matchen ikväll gick rätt bra.. vi vann med 8-1 och jag lyckades göra tre mål.. Så de får klart godkänt, men inte ett dugg över de.. skärpning tills nästa match! :)
Men de är skoj att lira lite iaf, skönt också att de inte är allt för seriöst, passar mig perfekt! ;) haha!

Annars då, som rubriken lyder så känner ja mig om det är möjligt ännu mer sviken.. Varje gång ja får höra att en person har gjort "de och de och de" känns de som världens största sten bosätter sig i min mage.. de tär på mig. Jag önskar att ja vi inte hade några gemensama vänner så att ja slapp höra all skit..
Men men, ja orkar seriöst inte bry mig längre, om ja skulle göra de skulle ja palla. Förstår bara inte vart den person ja kände en gång har tagit vägen, eller om den någonsin funnits? Levde jag i en värld som egentligen inte fanns..? ingen aning längre, och härmed skiter ja i ALLT!
Blir så himla besviken,

Tur att de finns braaaaaaa människor som lyser upp min vardag, dom som gör de vet vilka de är. Och de personer är verkligen de bästa som finns, och jag är verkligen glad att ja har er! <3<3<3

// E , <3

Barnvakt

Nu har ja fuskat här och inte skrivit på någon dag.. men jag har verkligen inte haft någon ork.
I fredags kväll var jag i ström och dömde hockey som sagt. de gick bra!  Även på lördan hade ja match, dock va de i ramsele då. När ja kom hem därifrån så duschade ja å kirrade för att sedan fara till hansson. Vi bestämde oss fär att åka upp till mattssons och kika lite och där bli vi kvar typ hela kvällen. Nykta och glada.. vi spelade rockband och bara chillade bara bland alla fyllon! :P haha..
Senare for ja ut å körde fulla grabbar och fick se att gustavs bil va hemma, drog ut han en sväng då också så de va trevligt, inte igår man träffa han faktiskt :) 
Kvällen blev väldigt lugn å de va skönt. 
Sönda morgon vaknade jag av att min telefon ringde, de va andreas som undrade om ja ville komma och vara barnvakt till Neo hela dagen för de skulle stycka. Och de är klart att ja tar chansen att få rå om prinsen en hel dag.. så i Söndags var Neo verkligen fasters plutt och vi hade så mysigt sååå! :) 

     



På kvällen kilade ja till vilhelmina för att träna och ikväll ska ja dit igen för match, träningsmatch. Kommer bli kul och se hur det går! ;) 

Idag har jag jobbat på brismark, va verkligen offside när ja inte jobbat där på en månad.. men man kommer lätt in i det. jag gillar verkligen att jobba där faktiskt! :)

Nu ska ja kila och få i mig någon lunch! ha en bra dag! 
// E , <3  

match och ost och kex

Min dag/kväll/natt ha vare rätt bra..
dagen börjad emed att a släpade mig ur sängen vid halv elva.. elva mötte ja upp mamma och mormor på byn för att luncha. de va mysigt! efter det for ja på affärn och handlade lite.. tänkte att eftersom ja ändå va ledig ida kunde ja laga middag tills de andra slutade jobbet, så så blev det :) och när ja ändå va på gång och hade en massa tid över så bakade ja faktiskt också.. ja hittade ett enkelt recept på internet så ja slängde ihop de och de blev riktigt gott faktiskt.. så om de är nån som är sugen på fika så kom vettja! ;)
Familjen kom hem vid fyra och då var middagen framdukad, de blev enkelt med kött, klyftpotatis och en härlig sallad, och även fast de är så enkelt är de så himla gott och jag blir alrig less på det! de är alltid ett säkert kort!
Efter middagen så åkte vi nästan direkt till ström.. som ja skrev igår å hade ja ju match där å ja å mamma ville hinna gå på dollar också :)
Matchen gick iaf bra å den va rätt okomplicerad, strömsund förlorade dock med 8-4 tror ja de var.. lite trisst.. men men  :p
Efter matchen åkte ja hem, stoppade i mig ost och kex tills ja höll på spricka och kikade på idol, eller bara delen där man ser vilken som åkte ut, för de va de enda ja hann! :) och ja tycker faktiskt de va rätt som åkte ut, om ja ska se till vad jag har tyckt de andra veckorna! :)
Nu ligger a i sängen å ska snart slå igen och sova.. skönt skönt!!

Förresten så är de faktiskt den 24/10 nu och de är ingen vanlig dag för de är världens bästa mathildas födelsedag, SÅ GRATTIS TILL HENNE! <3<3<3
Sorry för bilden, men a sitter vid fel dator så har inte många att välja på.. och förresten är du en sööötis på den! :D



Idag är de också precis ett år sedan vi åkte till thailand.. åh vilken jävla underbar resa de var.. två veckor som ja verkligen aldrig kommer att glömma! dom två veckorna kommer vara inlåsta jäämt!

Nu ska ja sova.. hoppas alla har haften fin dag! Godnatt!!

// E , <3


Mysmorgon

godmorgon!
Har inte alls hunnit hända mycke idag för mej och jag ligger fortfarande kvar i sängen faktiskt.. de är så himla mysigt, den som säger att morgonstund har guld i mund har verkligen hel rätt!!
just nu känns de som ja skulle kunna ligga kvar här hela dagen. Däremot tillåter ja mig inte göra de, för i dag ska nånting göras. vet inte vad ännu, kanska ska åka till dorotea och hälsa på farmor och farfar en sväng!? det återstå att se! :)

Men tänkte iaf bara säga godmorgon, såå. Ha en bra dag! :)

// E , <3


Helg

Ja, idag jobbade ja sista passet innan lång helg :)  Slutade jobbet 14.30 idag och när ja kom hem så käkade ja lite, efter de åkte jag ut på byn för att fixa några ärenden och vips så va klockan nästan fyra.. halv fem skulle Agnes rogga och jens komma och hämta upp mej fär att vi vidare skulle hämta malin å sen till vilhelmina på träning! träning var grymt jävla kul och jag gillar verkligen att roger vill vara med på isen och träna oss så att ja och agge får vara med riktigt vi också! gryyyyyyymt! jag älskar verkligen den där sporten, och om ja ska va ärlig så hatar ja mej själv för att ja inte satsade mer förut, men men.. så äre!

I helgen ha ja två matcher också (dömning) i morn ska ja till ström å gå på linjen i div 2 , och på lörda ska ja till ramsele och gå på linjen en u16 (tror ja de va). så de är ju inga långa resor iaf och d eär skönt.. för i helgen ska ja slappa.. hade tänkt gå ut i morgon faktiskt, men de blir nog inge av då när ja ska döma.. trisst, ja va himla sugen på kalas faktiskt :P men ja tänker på pengarna och biter ihop:)

Och förresten så har ja de bästa föräldrarna som finns i hela världen! Som jag har tjatat om så åker jag å annis till thailand i januari.. SÅ nu har vi börjat kika på hur vi ska ta oss ner till arlanda på bästa sätt. vår första tanke var att vi skulle åka tåg ner, men när vi kikade på biljetterna så visade det sig vara hur dyrt som helst så den tanken slogs bort direkt.. vi bestämde då att vi skulle bila ner men med närmare eftertanke tycker vi att de skulle bli grymt jobbigt och även de dyrt när vi måste betala parkeringen där nere under två veckor också, iaf så kikade vi på flyg från stan och de gick ett som passade oss perfekt på ner resan, billigt va de också, 467 kronor. Men vi hade ett problem kvar, hemresan då? vårat plan kommer att landa på arlanda 21.10 på en freda kväll och de går inge flyg eller någonting då, att sitta på flygplatsen hela natten efter en lång flygtur kändes inte heller så lockande så vi hade verkligen ett dilemma, men sånna som vi är så säger vi bara att de fixar sej och vi grublade lite men var inte så oroliga, de är ju ändå nästan 3 månader kvar, eller iaf 2!
OCH NU TILL GREJJEN, min älskade mor och far erbjöd sig att åka ner till stockholm och hämta oss när vi kommer med flyget, kunde verkligen aldrig ha blivit bättre.. att bara få sätta sig i en bil efter en lång resa och åka hem direkt känns helt underbart.  Så dagens och hela veckans rosor går till dem! Älskar er!





// E , <3

tiden

Tiden bara flyger iväg.. Snart har alla som går skola höstlov.. hallå, skolorna började ju nyss? helt knasigt ju.. och vrför har inte ja lov? de är ännu mer knas,. jag är för vuxen för att ha lov.. och hur knaaaaaas är inte DE ??? Ja vill inte va vuxen, absolut inte.. Men de blir vad man gör det till å ja tänker inte bli vuxen på länge till!!  så de så!!

Jobbet ikväll gick fint, i morgon jobbar ja 7-14.30 sen har ja helg tills tisdag kl. 14 de ska bli skööööönt!

ne, mina vänner. nu ska ja kila! Godnatt!


Jag och eric när han skulle gå ut 9an.. lääänge sen alltså! :p

// E , <3

Godmorgon

.. eller kanske är det god förmiddag, kalla det vad ni vill!
Morgonen har bestått av lugn. Klev upp när jag vaknade, klädde på mig joggingkläder och gick ut på en promenad i den härliga luften.
När ja kom hem igen tog ja en halvtimma i fusksolen och nu hamnade jag här, ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en kväll bestående av jobb !
Håller även på att leta lägenheter och jobb för fullt, känner verkligen att ja vill flytta, ja behöver det. ja behöver komma bort från hoting. Jag verkligen älskar Hoting, det kommer alltid att vara hem för mig, men för att ja ska kunna uppskatta det måste jag få lite distans. Jaa, så är det nog. så ja hoppas verkligen på lite flyt och att de kan gå som ja vill, :) men vi får se!

Till något helt annat... Julkänslan han verkligen börjat infinna sej hos mej, julmusiken är ett faktum hemma nu och de är sååå mysigt. (ja vet att ja är tidigt ute, men ja är sån ;)  ) Men med julkänsla kommer också stress, alla julklappar ska ju inhandlas och ja gillar inte att vara ute i sista sekund så ja har börjat fundera på vad ja ska ge till alla och ska nog snart börja inhandla dem flesta julklapparna också!  Det är alltid lika skönt när det är gjort och när man känner sig nöjd med det man köpt. Jag älskar att ge bort saker, bara man kommer på det perfekta att ge! och det är ju det som är det svåra, så än har ja en stund att fundera men ja är på god väg iaf!

Ne, nu ska ja som sagt hoppa in i duschen så ni får ha en bra dag!




// E , <3

Förresten

Förresten så glömde ja en grej.. Om de är någon som vill eller vet nån som vill göra om min blogg och fixa den snygg så hör av er.. är kass på sånt själv och less på den grå färgen. så hjälp hjälp! :)

härliga tisdag

Idag har varit en härlig dag, frisk om inte annat. rätt kallt i luften och jag gillare verkligen!
Som ja skrev i morse så började jag dagen med en sväng till ström. När ja kom hem därifrån så gjorde jag omelett som ja käkade som brunch. Omelett är nog de godaste ja vet, skulle faktiskt kunna leva på det. Nästan iaf ;)
Iaf så efter den va avnjuten så började ja kika genom gamla kort som vi har undanstoppade och de är så himla roligt att göra de.. skulle kunna sitta en hel dag! samma med gamla videofilmer från när vi va små, shiit skulle verkligen kunna fördriva många timmar med att sitta å se på sånt! :) Men de är jag de!
När ja suttit och tittat på de en bra stund så kikade ja en stund på tv, men ja är verkligen ingen tv människa så ja blir less fort, men som tur va kom pappa hem och gav mig en uppgift. - Fylla släpvagnen med ved. JIPPIE (not) men wtf tänkte ja, ja får ju täna musklena lite gran och få frisk luft samtidigt så med en positiv inställning gick de som hejsan och de va färdigt på nolltid, eller på en timma iaf. Precis lagom till mamma och pappa slutade jobbet så de kom och hämtade släpvagnen och drog direkt upp till jorm och lämnade vedan. Jag orkade verkligen inte följa med.. kändes inte ett dugg givande att sitta och åka 17 mil gånger två för att lämna lite ved!
Så ja tog mig en långpromenad med bra musik i öronen och det var verkligen härligt, som ja skrev tidigare så är det så underbar luft ute nu att man knappt vill vända när man är ute och går. Om ja hade nått vettigt att göra ute skulle ja va de hela dagarna! Sen var det meningen att jag skulle på veteranträning på ishallen klockan åtta men de blev inte av för ingen av grabbarna skulle dit. Men nästa vecka ska ja absolut dit och de ska bli perfekt att få in ett till träningstillfälle i veckan när ja har det jobb ja har så att ja missar så mycke träningar i vilhelmina!
Så när inte de blev av bestämde ja mig för att bara ta de lugnt, göra en tekopp och bara njuta av ledigheten!
En skön kväll har det varit och nu ska ja snart hoppa in i duschen!

Hoppas alla har haft en bra dag! :)

// E , <3

 
Bästa och finaste ungen som finns! <3<3


Noll insperation

Om ja ska vara ärlig så har ja inte alls nån insperation till att skriva i den här bloggen längre..  Anledningen till det är att det inte händer allt för mycke roligt i mitt liv, och om ja ska va ärlig så kan det inte vara så roligt för andra och läsa om att ja jobbar.. HAHA..
men men , tänkte försöka hålla ut ändå och skriva några rader.. jag har trots allt rätt så många trogna läsare varje dag. och det gör mig glad!!!
Iaf så är det här min lediga dag och jag har redan hunnit med en sväng till ström. Tussan ha vare dålig i natt så vi fick fara till doktorn me na.. men de va lugnt, kraftig mensvärk bara.. phhuu!
Igår kväll for jag och elina till rossön och emma och det var mys, vi låg bara och pratade och tiden flög verkligen iväg.. vi har mycket att prata om! :p Men iaf så är dom brudarna bästbästbäst! <3 pusspådom!

Annars då? nyårs planer håller på att smidas för fulla muggar,  de kommer bli toppen! Vad ska ni alla andra göra på nyår? Lite tidig fråga, men om man vill åka iväg nånstan är de verkligen på tiden att man börjar boka nu (för längesen)  

ha en bra dag! // E , <3


Jobbarhelg

ja, nu är snart den här jobbarhelgen över..  jobb 7-14.30 i morn, sen sååå. som sagt! :)
dagen har gått bra, mitt jobb är bra. ja gillare, de enda som är tråkigt är att man är ensam, social människa som ja är gilla ja re inte! men nånting måste ju va mindra bra..
Förresten så hade ja glömt min mobil hemma idag, och inte fören klcokan ett märkte jag de (!) snacka om att ja inte är en den mbilnörd ja en gång var längre.. haha.. men när jag väl märkt att den inte var med blev ja verkligen handikappad. de är ju hemsk egentligen.. inte så intressant att veta kansek, men iaf :P haha
När vi endå är inne i tekniken kan ja berätta att ja är överlycklig nu för min dator lever igen.. den har legat undanstoppad hur länge som helst för att den va knas, eller rättare sagt laddaren va helt glapp så minsta lilla rörelse av den och den stängdes av , HEEEELA tiden, så de slutade med att ja stoppade in den i ett skåp å sket i den!! har tänkt länge att ja ska beställa en ny sladd men har inte kommit mig för. Nu för nån dag sen så kom ja på att a hade lånat mormors bärbara datorn i våras och att den sladden kanske passade så ja testade och den funkade utmärkt, så MIN DATOR LEVER! nu när ja vet att de bara är sladden de är fel på ska ja utan tvekan beställa en ny. Såååå, där sparades tusenlappar in och ingen är gladare än jaag! :D


ne, nu ska ja titta vidare, ha en bra natt!

// E , <3



Ja, det är jag som är på bilden.. HHAAHAHAHHAH.. den är tagen -05 på fjällvandringen i 8an!
Tillåt mig småle!!


fortfarande

och jag jobbar fortfarande.. men nu äre bara 1,5 timme kvar av den här dagen, och sen en förmidda i morn så är ja leeeeeeeeedig en hel jävla dag sen.. de ska bli skönt värre kan ja lova. undra vad man ska hitta på då?
Annars så kikade jag på körslaget igår med hansson och de va absolut inte rätt lag som åkte ut, men så äre ju jämt :p
blev inte så långvarig där utan åkte hem och sov, snacka om tragisk helg jag har haft. men ibland får man offra sig!!
Nästa helg blir desto bättre, hoppas ja, och för att inte tala om helgen efter de.. halloween och kalas vankas. Kommer bli kul kul.
Förra året på halloween var vi ju i thailand så vi missade allt kalasande men vad gjorde väl de..  de var bäst bäst bäst juu! :)  helt sjukt att de snart är ett helt år sen vi va där.. känns absolut inte så, men tidien går fort.. för fort!

ne, nu ska ja kila och göra nån nytta! :)

// E , <3



Snart

om typ 10 min får ja gå hem och då är halva min helg gjord!! de känns bra,:)
Kvällens planer har gått lite hit å dit..tänkte åka och hälsa på jossa men eftersom de är så halt å ja har världens sömsta lysen på min bil så avstår ja eftersom jamå köra hem inatt också när ja börjar sju i morgon igen.. så de får bli en annan gång :)
Blir nog en film med fröken hansson, ska ringa och höra vad hon har för sej! :)

vad gör ni i helgen? :)

// E , <3

vackra dag

shiit vilken fin dag vi har. Idag skulle man verkligen ha vare till fjälls.. men men :p
över halva min arbetsdag har gått och det har gått fort, med rätt inställning så går allt hur bra som helst! :)
positiva tankar är bra skit!

Hoppas alla som är lediga tar vara på det fina vädret!
ha en bra dag!

// E , <3

ettavfyra

ja, nu är snart ett av fyra pass den här helgen avklarat.. så gott som allt är klart här på jobbet och jag får gå hem om en timma! ska bli skönt å sätta sig i soffan å mysa med familjen, kika på idol och hejja på erika! :)
Fredagsmys på hög nivå!
Idag fick ja även mitt armband levererat i brevlådan, de är så snyggt och ja gillare verkligen.
de är
Malin som gjort de, så om ni funderarpå att köpa ett sådant armband, hör av er till henne! :)




de kommer sitta på tills ja får för feta handleder för att kunna ha det :P haha!

Annars då, rätt depp just nu. men de är en sån period och ja får låta tiden läka mej, för de sägs ju att tiden läker alla sår. Hoppas de är sant!!
Ser framemot den 14 / 11. är en stund kvar dit, men den som väntar på nått gott...
Även att ja har börjat att se en form på min framtid, de känns så himla skönt att ja börjar veta vad ja vill..
Just nu ser min framtid ut såhär:
Jobb på ingelsgården oktober, november. det betyder att ja bor hemma och ska lägga pengarna på hög,
December är en månad som ligger i kläm men de ordnar sej alltid, har iaf nån veckas jobb så om inte annat får ja va hemma och julstäda och fixa till mamma.  Jul och nyår och allt som hör till är ju också såklart i december så de kommer bli full rulle.
6e Januari åkre jag och Annis till thailand och blir borta i två veckor, kommer hem utvilade (?) och är redo för att ta tag i nya utmaningar.
I februari Hoppas ja på en flytt till östersund, så alla tips om jobb där är varmt välkomna! :D
Där hade ja sedan tänkt att va och bo tills i augusti när ja planerar en resa till FLOOOOORIDA där stannar ja nog tills Juni året därpå. :)
Just nu känns allt de här helt rätt, men de är länge dit och allt kan hända, så de är absolut inget som är bestämt. men ja hoppas hoppas, för som sagt.. de är de här ja vill!

Ne, usch va länge de böeb ja satt här å filosoferade bara 40 min kvar nu ju! :D

Ha en fortsattbra kväll mina vänner,

// E , <3

GodMorgon

godmorgon mina vänner!
Idag äre fredag och alla får helg, eller iaf dom flesta- och blande de människor som inte får de finns jag.. idag börjar min vecka.. ska jobba hela helgen.
Jobbar kväll idag, 7-20 i morgon och på sönda och morgon på månda.  Men de blir bra, mitt jobb är rätt bra såatte! ;)  De går nog fort!!
Annars så äre ingen vanlig dag ida, för de skulle ha varit min Morfars 83 årsdag idag. Första födelsedagen han inte finns! Tänker på han extra mycket idag. Min älskade Morfar! <3

Även att ja blir ensam i helgen eftersom familjen far till fjälls som vanligt, och jag kan aldrig följa med, antingen jobbar ja eller dömer.. men men, de blir pengar å eftersom de är de bästa ja vet så klagar ja inte ;)
Idol ikväll iaf, så man har nått att se framemot:)

Skriver kanske en rad eller två senare om ja far tråkigt på jobbet, meen ha en bra helg gott folk!

// E , <3


Saknar

idag är en riktig saknar dag.. jag saknar gamla tider, ja vill att allt ska va som för ett halv år sen..
skola och vänner hade man varje dag. (Mitt enda umgänge nu för tiden är gamlingarna på jobbet känns de som)
för ett halv år sen hade ja nån att ringa jämt, nån att hålla om, nån som höll om mej,  nån att dela allt med. jag blir galen på sånna här dagar, jag hatar att sakna, ja HATAR DET!
men de går inte att komma ifrån och nu har ja fått skriva av mej lite..

känner du igen dej,? ge mej råd hur man får bort de, TACK!

träning ikväll iaf.. hoppas de bli bra iaf..


Mina bröder är de bästa! <3


// E , <3


min halv lediga dag

Min halvlediga dag har varit en bra dag.. ja steg upp med tuppen och for på cafét. Där var de lugna puckar så ja hann mysa med en kopp te medan ja tog tillfället i ackt och fortsatte på boken ja börjat läsa. Skadad. En otroligt bra bok, så om du inte vet vad du ska läsa, läs den!
Den är så spännande och jag hoppas att ja hinner läsa ut den ikväll så ja får veta hur det går för Jodie!
Men nog om den.
Halv elva var Carola tillbaka och jag fick fara hem. Och ooj vad jag har hunnit med mycket.. eller mycket och mycket. men en rad nödvöndiga saker iaf. Jag har haft storstädning på mitt rum, rensat alla lådor och så, så nu känner ja mej nästan redo för att flytta, bara att ta sakerna och gå. Hmm, synd bara att ja inte vet vart hur å när ja vill.. Efter Thailandsresan kommer all min tid att gå åt till att komma härifrån iaf, jag tror på östersund. ska faktiskt försöka söka lite jobb i morgon.
Efter ja hade städat idag så hade ja så mycke energi kvar så ja bestämde mig för att gå upp på garaget och kolla i lite av mina gamla grejjer.. så otroligt kul. jag hittade en sån här bok, ni vet en sån där man hade när man var liten också fick alla ens kompisar fylla i den.. Jag har skattat så jag har nästan legat dubbelvikt på golvet här idag.. så himla roligt att läsa alla stavfel och vad alla ville bli när de blev stora, vilken deras stora kärlek var osv..  Verkligen verkligen asroligt! HAHA!

ne, nu ska ja kila en sväng, ha en bra kväll!

// E , <3


Övertid

ja, jag sitter fortfarande kvar på jobbet jag.. slutar egentligen två men Ingrid är på skolan ida så ja ställer såklart upp och jobbar tills hon har slutat.. så om typ 40 minuter får ja gå hem. Och då är ja faktiskt ledig i två dagar.. Eller iaf nästan, i morgon ska ja jobba en stund på Cafét medan Carola ska bort.. Men de är bara bra, då tar ja mig upp på morgonen och kan få nått gjort..
I morgon tänkte ja ta tag i att ringa till frisören. ja tänker slå på stort och åka till Näsåker till frissan den här gången.. Ja tycker alltid att min fina kusin anna är så fin i håret så ja ska fara till hennes frisör.. Jag funderar även starkt på att göra en hårförlängning och då kommer även den att göras hos henne. men ska fundera en stund till. ja som skulle bli en spara, hur ska detta gå?!?!? :p
Men men, ikväll har ja ingenting inplanerat så ikväll ska ja ha en "ta hand om mej själv kväll". när ja kommer hem ska ja: Göra fotbad och göra fossingarna fina, sola, duscha och allt som hör till- skrubba, göra en låååång hårinpackning och sen tänker ja sitta i myskläder hela kvällen och bara njuta av tillvaron. 

Hoppas ni får en bra kväll.

// E , <3

Hemma

Hemma från umeå igen, komnästan precis innanför dörren faktiskt..
Dagarna i ume gick galet fort.. i lördags när ja kom dit åkte jag till vickis och niklas, där hade ja turen att bli bjuden på midda. Vickis hade gjort hempizza och de va verkligen suuuper..:)
Efter lite övertalning från både mej å niklas hängde vickis med mej till anna ocg arvid efter maten och sen vankades det utgång !! helt okej kväll men som vanligt blev det alldes för mycket av det goda, men de bju vi på!;)  träffade åsa Persson på krogen också, de va kul. för de va verkligen inte igår vi sågs sist!  så kul kul!
igår va ja mest död hela dagen.. vi gjorde inte allt för mycke, förutom att ligga i soffan och kolla på film.
Anna och arvid gjorde käk och det bjöds på hare (som arvid hade dödat, läskigt. haha) mycket gott!
Efter middagen for vi ocj kikade på bio och det blev filmen Fame, faktiskt riktigt bra!!

Idag klev ja upp samtidigt som anna, som skulle på skolan, ja klädde på mig, kramade om min kussis och satte mig i bilen och åkte hem.. tacka vet ja P3. tiden går himla fort när man får höra på morgonpasset! hoho!
Btw så fick ja en chock när ja kom till Åsele, innan de hade det varit jätte fint före, bar väg och allt. Där helt plötsligt blev de rena vintern och typ snöstorm.. en jäkla snörök och de blev allmärt jobbigt att köra.. tur att ja inte hade så långt kvar då! Snöstormen fortsatte hela vägen hem och jaa, ja kan konstatera att de inte längre är höst ute iaf.. Mysigt, ! GE MEJ ADVENT OCH JUUUUUUUUUUUUUL!

ne, nu ska ja upp till mamma som kom hem på lunch, sen ska ja slappa tills ja börjar jobba klockan två!
ha en bra dag!

// E , <3

Världens bästa mormor

Idag fyller världens bästa dam 82 år. Mormor är verkligen en människa ja ser upp till och de har ja alltid gjort. Hon är bästbästbäst och idag är de som sagt hennes dag.
SÅÅÅ, GRATTIS MORMOR! <3<3




Fredag, och nästan helg

Ja, nu äre fredag och de känns som det snart är helg för mej.. men inte de..
de här var min lediga helg egentligen men de ringde från dorotea och frågade om ja kunde jobba i morgon och självklart säger ja jaaa, jobb är pengar! ;) Så jag har en dag kvar.. SENfår ja helg.
Min mini helg ska spenderas i Umeå, vilket ja tror ja redan nämt.. men de ska bli härligt att komma ifrån ett tag och framför allt träffa favvisar som man inte har träffat på länge! :D

Jobbar till halv tre idag och sen i eftermidda ska vi på midda hos mormor, hon fyller år i morgon så vi ska gratta henne då. kul kul , slår vad om att hon kommer ha nån god smörgåstårta också.. MUMS ;)
Min mormor är iaf världens bästa och coolaste 82 åring, inge snack om saken!! <3<3
Ännu senare ikväll kilar jag mamma och pappa till ström för att kika på hockey.. får se hur de blir, blandade känslor att åka dit, men de kommer bli en rolig match att se!!

Ne, nu ska ja jobba på och städa det sista så de är gjort!

Trevlig helg på er!

// E , <3

Vinter?

ja, innan ja gick och la mig igår kväll hade det börjat snöa rejält, och i morse när ja vaknade va de helt vitt på backen.. måste säga att de va blandade känslor när ja tittade ut..
De är liite väl tidigt kanske men samtidigt är de så himla mysigt med snö och de ser så fint ut.. blå himel och snö på backen.. kan inte bli vackrare..
Får sånna himla julkänslor.. helt sjukt egentligen men ja längtar så ja håller på dö tills jul, eller advent.. guuuuuud va mysigt med alla advents stakar och alla ljus som det innebär när julen börjar närma sej!
meen de är ju faktiskt nästan tre månader dit så ja får hålla mej ett tag till. :p

På jobbet nu iaf och idag slutar ja halv tre, ska bli skönt! :)

Ha en bra dag! :)


// E , <3

tre månader kvar

ja, idag är de faktiskt tre månader tills jag och anna lyfter och lämnar sverige för två veckor.. även fast de bara är två veckor så längtar ja som en gris.. de ska bli så otroligt skönt och braaa. Tänk att ja ska få rå om annis i två veckor.. de ska bli grejjer de! ;)
Annars så sitter ja på jobbet nu och slutar om 40 min, de enda som är ogjort är att torka golvet i köket så ja unnar mig 10 minuter här nu. ;)
jobber hela den här veckan, tills på lörda klcokan fem och då tar ja förmodligen bilen och kilar raka spåret till umeå och annamarica. har inte träffat henne på hela hösten så ja längtar verkligen.. ska även hinna träffa vickis en sväng när ja är upp.. så helgen kommer bli kalasbra.. få se om de blir nå partajj eller om vi tar å myser hemma istäelle.. de får anna styra upp ;) vilket som kommer de bli kanon. om ja nu åker.. men de lutar åt de iaf!! :D

I morgon kommer också bli en bra dag, jobb till halv tre och sen ska ja träffa min mysis,  kingkingking!

livet börjar ordna upp sig trots att ja just nu är riktigt less på allt.

// E , <3


bra daa!

hemma från stan igen.. kom hem igår eftermidda.  När ja kom hem la ja mig i soffan och sov ända tills mamma och pappa kom hem från jorm. Och då vare vara å kliva upp å fara till vilhelmina på träning. :) härligt!

Helgen då? jorå, den va bra.. lördan va bra, förutom att de blev liiiiiite för mycke av de goda kanske? inga fler kommentarer! haha

Dagen ida har iaf vare en mycket bra dag.
Vaknade, fot på plasthuset och bytte däck på bilden så de känns skönt att de är gjort, sen åkte ja till dorotea och hälsade på Martina och Jonas och lilla axel såklart.. vilken liten sötunge alltså!
Ja skäms för att ja inte varit dit tidigare men nuså.. nu tänker ja göra det till en vana att åka dit och hälsa på.. har verkligen saknat martina massor, så ja behöver all tid ja kan få med henne! ;)
du är en brais martina- jämt jämt! <3
Sen när ja hade vare där å snusa klart på lillen åkte ja vidare till tvåtjärn och andreas, therese och neo och fortsatte snusa, fast nu på fasters alldes egna skrutt unge!!
Hann även hälsa på farmor en sväng idag.. så idag har ja varit riktigt social faktiskt :p

Neo, prinsen! <3


TILL VICKIS OCH ANNA MARICA.
Jag funderar på att kanske ta mig en tripp upp till er stad i helgen kanske.. Har ni tid me mej då pluttar????:D <3


// E , <3


Manfall

Är i östersund nu, eller ja kom igår..
jag och elina åkte hit igår.. då givk vi på stan och så.. hittade lite saker som vanligt men nu är de verkligen köpstopp för mej.. HAHA.. de där med att ja skulle bli en spara går inte så bra.. meeeeen, pengarna har inget värde på banken :P ja får intala mej det!! tss..
när vi va less åkte vi till lugnvik och gjorde fin midda med förrött varmrätt och efterrätt.. vid sju nångång kom vår gäst som va sofia och vi käkade tills vi spydde (bokstavligt talat) !
Sen blev det idol och efter de skjutsade ja hem brudarna. Lugn och en mycket trevlig kväll :)
I morse tog ja sovmorgon. vaknade av att ja fick ett mms av pappa. de va en bild från jorm, himla massa snö där redan.-. rätt häftigt! :))
sen klev ja upp diskade bort allt från gårdagen tog en dusch och gjorde mih i ordning för att möta upp elina på  stan igen.. :) idag har vi mest gått runt och kikatoch så, trevlit trevligt.. sen åkte ja hem.
Meningen var ju att min två favvo emmor skulle komma hit till stan ida och  vi skulle ju på kalas ikväll men emmah blev en sjukis och kunde inte komma så till sist blev de så att inegn av dem kom.. men de blev bara ändrade planer och med annat säkert precis lika bra sällskap blir det utgång ikväll i alla fall! :)  De kommer nog bli sjukt kul! :)

Nu ska ja börja göra mig i ordning kanske!
Ha en bra kväll, för de ska ja ha!

// E , <3

Galen

Här sitter ja.. å kan fasen inte sova, de är de värsta ja vet. och jag brukar ALDRIG ha problem med att sova. jag brukar kunna sova vartsomhelst precis närsom helst. och de är inte ens en överdrift.  Den förmågan har ja ärvt av min käre far och de är en egenskap ja gillar. (för de mesta) Men ikväll tycks det vara som bortblåst. kanske är det fullmåne? ingen aning faktiskt :S:P

Men i alla fall så ska ja nog kila till sängen nu igen och göra ett tappert försök, eller ja kansek ska se på en film? de brukar ju va rena sömnpillret, om ni frågar mej!

// E , <3 


 En bild från förra hösten..

Helg

Ja nu har jag helg.. efter tre dagarns jobb.. skönt! :)
är nu ledig tills på tisdag eftermiddag, himla brare.. helgen ska spenderas i östersund me mina bästa bruuuuuudar och de kommer bli kalas bra! :D

ikväll väntar träning i vilhelmina å sen en massa slapp.

tråkigt inlägg, ja veeeeeeeeeet!



// E , <3