Trodde aldrig

ida äre en ny dag OCH min telefon har kommit ;) haha!
Ska snart hoppa in i duschen och senare idag är det skola.. känns fortfarande lika värdelöst. :s
men sen efter det så åker ja till stan. blir där antingen till i morgon eller tills på onsda.. jag får se!! Ska köra dit erics bil och så!



Har en jävligt irriterande och knasig känsla inom mej.. trodde verkligen aldrig att de skulle börja kännas såhär..
Vad gör man åt saken?



// E, <3

Vilken helg

Helgen har varit ganska galen och gick alldes för fort.. som ja skrev i fredags så jobbade jag ju hela kvällen.
När jag slutat for ja hem och bytte om för att sedan åka till grabbars boberg som både var hemma över helgen.. skönt, allt va som vanligt igen.. bara Anna som fattades.. saknar henne redan tok mycke och hon har bara vare i ume en vecka.. hur ska detta sluta? :o
Men i alla fall så chillade vi bara ett tag. tog oss sedan ut till campingen där det var ett band som spelade och en massa(?) folk som dansade och hade allmänt trevligt.
När klockan närmade sig tolv åkte vi hem och kirrade lite poppkorn och grejjer och sedan så begav vi oss upp mot drivein bion. När vi kom upp så var det som om vi blev direkt slängda tillbaka till 60-talet och de va faktiskt grymt häftig stämning.. riktigt rolig idé och hoppas det blir en tradition!
Filmen var däremot inte så häftig.. jag somnade efter 20 minuter ocg arvid likaså. Hansson och gustev stod ut en längre stund men sedan somnade de också. så när ja vaknade till så åkte vi hem!! cool kväll!
Lörda blev det och jobb stod på schemat, Hela Hoting kryllade av amerikanska bilar och de va fint väder, så dan va bra och den gick fort!
När ja gjort kväll åkte ja hem och duschade och fixade och for sedan till grabbarba grus igen.. där satt vi ett gäng och hade trevligt tills vi sedan for vidare till mattssons och sedan dansen!
Det blev lite för mycket av det goda för fröken Wallin och kvällen urartade kanske lite. men de va himla trevligt i alla fall!! :)
I morse ringde klockan åtta och jag mådde oförskämt bra, (hur gick det till?) tacksam var ja iaf och det va ju bara och pallra sig upp.
Pappsen, östen, jag och gustav skulle nämligen upp till jorm och göra någon nytta där i da. och de har vi gjort också.. har gått riktigt bra ida och jag hann även med en sväng upp på fjället. synd att de va så dåligt väder bara. men de är så jäkla fint ändå. älskar verkligen de där stället! 
Bjuder på nåra bilder från dagen! :) 

       

 

Fredagsmys

Ida äre freda, och även fast min kväll kommer bestå av jobb fram till 21.15 så gilla jat!
Jag har hunnit vara ganska effektiv ida.. ja hade ställt klockan på nio, när den ringde så orkade ja verkligen inte kliva upp så ja stängde av och sov vidare. tio minuter senare ringde mamma och väckte mig igen. Då lyckades ja övertala mig själv att kliva upp även fast de va tugnt.
Ja tog de lugnt och vid tio åkte ja in på byn för att gå och handla till cafét , när de var gjort for ja hem och gjorde i ordning en omelett till brunch. När den hade fått vila ner mig i magen bytte ja om till löparoutfitten (? haha) och drog på mig skorna och tog en tur i skogen.. Lika skönt som vanligt när man väl kommer in efter ett pass!
Nu sitter ja här svettig och rätt äcklig måste ja säga, ska snart ta en halvtimmas sol och sen en kall jäkla dusch!
Senare väntar som sagt en kväll beståede av jobb!
OCH förresten, i natt halv ett är de drive in bio i Hoting. detta får ju inte missas! :)

Bjuder på den här bilden bara för att ja gillar den så mycket, Tog bilden på annamaricas
avslutingsshow i våras. vet tyvärr inte vad tjejen på bilden heter.











































LillAndreas fyller ju 18 år ida också, så grattis till dej och hoppas du har de bra på andra sidan de stora vattnat! :)


Kul

Ja tycker d eär himla kul att de är så många som läser min blogg :) lämna en kommis vettja så ja får se vilka ni är! Och fortsätt gärna att läsa om min vardag!
Idag har ja jobbat 12-19 på cafét.. måste erkänna att de är rätt segt och de märks att semestertiderna verkligen är slut.
Men det går och de blir ju en del slantar!
Kom iaf nyss in från världens skönaste löprunda. Så skönt att ha komme igång nu igen efter att inte ha sprungit på två veckor. har haft en himla halsonta som inte ha velat gett sig.. men nu så är ja en friskis och nu blir de full rulle igen! Hoppas kunna träna så mycke som möjligt nu tills coopertestet nästa helg. Är sjukt taggad på att toppa fjolårets tid!

Annars så är ja så sugen på att handla en massa massa kläder.. så kul med höstkläder. men en slösa som ja är har ja sagt till mej själv att ja måste spaaaara nu ju. Så sa försöka hålla mig en liiiiiiiten stund till iaf..

Passar också på att säga grattis till lillebror som tog körkort ida!! PUSSPÅHAN! <3

// E, <3

Ny dag

Torsdag den 27 augusti är de idag.. och när man lägger det i munnen känns de verkligen höst höst höst. tänk, snart september.. jag verkligen längtar nu tills man får bärja bulta på sig stickade koftor och sånt :)  Se vad man kan ändra sig. höstångesten är som bortblåst. :) Igår tog jag till och med  in rönnber och gjorde fint!
Min kväll i Brattbäcken var verkligen mysig. Det var mormor och jag, och några av morfars syskon och deras makar. De hade surströmmings "kalas" medan jag och mormor åt nypären och korv.. korv till barna! ;)
När korven var uppäten så åkte ja hem för att invänta mamma och pappa! De blev så himla glada när de kom hem till ett nystädat hus igår kväll så all möda med strädningen var värt det!!
Vi satt uppe och pratade och de berättade såklart om resan tills vi sedan gick och la oss.

Idag har jag inte hunnit med så mycket, fast ja har hunnit med att beställa en ny telefon, så de skulle va roligt om den hann komma tills i morgon! Det blev en sony ericsson W995 så nu hoppas ja verkligen att den är bra och att den håller i några år ;)




























Nu ska jag gå och göra i ordning en frukost innan ja ska ta en prommenad till jobbet! :)

// E, <3

Dåså

Då var kursen påbörjad och huset är färdigstädat så nu får ja verkligen vara nöjd över mig själv!
Vistelsen i Strömsund idag var inte allt för häftig. Känner verkligen att ja är glad att ja inte behöver vara allt för mycket nu. usch, ja gillar verkligen att ja har tagit studenten. Matten känns den också verkligen jobbig, men ja hoppas det ska gå bra nu när jag har bara den att konsentrera mig på !! ja ska peppa mig själv med hjälp av positiva tankar! Så bort med allt annat! Jag är ju trots allt en väldigt positiv människa av mig! Minst en ögongodis fanns det ju där, så ja får tänka på godiset när ja ska pallra mig dit! HAHA!!
Kvällen ska jag spendera i Brattbäcken med min Mormor och några till. det ska bli mysigt! :)
Här får ni några bilder fran brattbäcken, de är tagna i våras! :)

        

tuppen

I morse var ja nästan uppe med tuppen.. ja hade ställt min klocka på nio..
jag klev upp och städade klart.. eller jag har skurningen kvar och de får vänta för jag måste till mormor och låne hennes skurgrejjer.. våran har gått sönder :o haha!
Så nu känner ja mig nöjd och de ska bli roligt när mamma och pappa kommer hem ikväll, jag längtar efter dom!
Annars så sitter ja nu och fördriver lite tid bara.. ska alldes snart börja åka mot ström och hjalmar..och inför de känner jag ett stort vemod.. men men, när d eär gjort kommer de vara skönt.

Och om ja ska hoppa till något helt annat så ska ja berätta för er att ja har haft världens ångest över att sommaren är slut osv, jag har haft en konstig känsla i min mage så fort jag har tänkt på det.. men nu börjar det vända.. ja tycker faktiskt att de ska bli riktigt mysigt med hösten å ja nästan smålängtar nu tills löven börjar ändra färg på träden. Hösten måste ju ändå vara den absolut mysigate tiden på året! så nu känner ja mig mer än till mods inför höstens bravader. vad det nu blir.. men jag hoppas på en flytt!!

mina vänner, jag återkommer! jag bjuder på en bilda från förra hösten!


// E , <3 

Jobb

Min da har besått av jobb och jobb.. ja började nio i morse på cafét, klockan tolv kom carola och bytte av mig för at ja senare klockan ett skulle börja på brismark.. Däremellan hann ja dock åka till världens bästa mormor och äta levergruta.. fy faken vad gott! :)
Kom iaf nääääsan nyss hem från jobbet, eller typ för en tima sedan så ja hr hunit plckat iop här hemma nu.. Mamma och pappa kommer em från ryssland i morgon så ja tänkte att ja skulle va snäll och städa till de kommer hem :) damsuga och skura får ja hinna i morgon förmiddag! :) Föri morn är ja ledig från allt jobb, ska dock på hjalmar på kusrstart av mitt Matte C. jag ber verkligen till gud att ja ska kunna klara av kursen utan att behäva slita ihjäl mig!  men det går nog bra!!

Ne, nu ska ja slänga mig i soffan tills ja somnar! // E , <3
 

Hemma

Kom precis hem från två nätter i stan..  De ha vare helt okej och grymt skönt att komma från hoting lite.. Känner verkligen att ja behöver flytta!
aja, igår va vi iaf och kikade på lasses match. Rolig match och lars va bäst bäst bäst! ;)
Efter matchen så åkte vi på frösön och därifrån tog ja en promenad till lungvik. Väl när ja kom fick ja börja med att STORSTÄDA lägenheten. karlar vettni!! Sjukt äckligt alltså.. men nu är den fin å fräsch igen!!
Tur eric har som har mig! haha!
Efter vi käkat åkte jag å bror till Lars och Gustav igen.. Chill stod på planeringen, grymt skönt!

Och nu är ja som sagt hemma.. En hel veckas jobb ligger framför mig och de känns faktiskt skönt! :) ikväll ska ja jobba på cafét så kom in vettja!!




Och idag börjar skolorna också.. känns hur konstigt som helst.. Men man lär nog vänja sig!  Den här dagen har redan bjudit på en hel massa väldigt konstiga känslor.. En del känslor ja inte alls gillar. Hoppas ja har en dålig dag bara!! Tiden får utvisa.. ne, nu ska ja gå och förbereda mig för en kväll med jobb! See you! // E, <3

Stan

Sitter i stan nu hos gustav och lasse. Som ni kanske vet så tog ja mej en tripp hit efter jobbet igår..
VI chillade bara.. for hem till bölander och lirade lite tv spel precis när ja kom.. Observera att ja va grymt nära att spöa lasse i NHL 09. deeeee ni. Sorry lars, ja vet att du inte ville att de skull komma ut!  haha..Närå, annars så tog vi de bara lugnt!
Nu ska vi snart iväg å kika på match! Såå, soo long!

// E, <3

Snabbis

En snabb uppdatering nu bara för att ja inte ska komma ur gängorna, igen! :P
igår va de kalas här å ja va nykter.. de va rätt trevligt tills vissa saker förstörde festen helt.. HAHA.. men skit samma.. lugn kväll:))
Ida har ja jobbat 7-17 så kom precis hem. nu ska ja hoppa in i duschen och sen åka vidare till östersund och erics lägenhet me lite grejer, sen chilla me favvisarna!! :) De kommer bli trevligt, längtar till att åka från hoting, även fast de bara är två nätter! :)

såå, have fun! / E,

Höst

jag har verkligen vare kass på att skriva här under hela sommaren men den har verkligen varit full av roligheter och jobb så egentligen har jag inte haft tid eller lust att sitta vd datorn..
Sommaren har varit så otroligt bra.. den bästa i mitt liv tror jag. Har bara kunnat ta hand om mig själv och verkligen bara haft så jävla kul!
Men utan världens bästa vänner så skulle de aldrig ha blivit så perfekt. Så tack till alla er som bidragit till att min sommar har varit BÄST BÄST BÄST! <3
Just därför är det verkligen men en STOR tår i mitt öga som ja säger att hästen verkligen är här nu..  Om inte annat märktes de verkligen idag när Emma drog till stcokholm föralltid (typ), anna och arvid tog sitt flyttlass och åkte till umeå och gurra packade ihop sina saker och åkte till stan för ännu ett år med skola.. själv sitter ja kvar ensam (?) i HOTING. tragiskt.. men nu ska ja jobba ihjäl mig och bli rik och sen resa resa resa! :D
Fast i allt jobbande ska ja faktiskt gå tillbaka med en liten tå till hjalmars roliga korridorer också för att läsa Matte C, har tagit upp mina idér om att bli civilekonom igen så ja tar tag i de på en gång och läser kursen så ja kan söka när ja känner mig redo sen! :)
Men tillbaka till de där med resandet.. mitt år/mina år här närmast som ja önskar ska innehålla många resor kommer börja bra.. för ja å favvo annis har beställt en resa till koh lanta, thailand.. vi drar den 6 januari och är borta i två veckor.. längtar verkligen!  Nu ska ja bara se om jag och emma hinner klämma in en veckas sol innan de också, snarast!.. de skulle vara perfekt! :)
Har även testat mig på en liten förändring här i bloggen som ni ser.. sen är verkligen under all kritik för ja är urkass på sånt här.. så om de är nån som vill göra om den åt mig så är ni varmt välkomna! :)

Nu när hösten som sagt är här och det börjar bli mörkt ute igen ska ja försöka bli duktigare på att blogga, så hoppas ni fortsätter att läsa!
Ne, nu ska ja gå upp å va social med folket på våningen ovanför! :)
 
heej! <3 / E