Redo för en grym kväll!

        

Redo för en grym kväll, nu kör vi.. ha en fin lördagkväll! <3


Aktiva lördag!

min vänner!!
Jag överlevde gårdagen och lla tre matcherna gick galant!
   Idag klev vi upp med tuppen och åkte till brumflo.. vi började genast sätta igång med att tapetsera sovrummet.. så himla roligt att se resultat på de man gör! :) Vid 11 åkte daniel iväg för en heldag med laget så kvar blev jag och svärföräldrarna, vi fortsatte och hann faktiskt klart.- så nu ni- nu är de inte aööt kvar-- så skönt.. för varje sak som blir klart släpper några kilon från mina axlar.. så snart kan ja känna mig lätt lätt lätt! :)
Här får ni en liten tjuvtitt.. dåliga bilder men de är vad ni får! ;) 

 
sovrummet! :)


hallen!!

kommer bli såååå fint! :D



nu ska ja powernapa lite i soffan sen ska ja göra mig i ordning för en grym kväll med brudarna!
PUSS! <3

välkommen fredag!

Fredagen välkomnas med öppna armar, ledig helg ligger framför mig och ikväll ska tre matcher på linjen avverkas.. inget fredagsmys med andra ord och just nu längtar jag fruktansvärt mycke tills vi har flyttat in ordentligt i brunflo så jag och mitt hjärta kan få lite tid för varandra igen.. just nu ses vi endast när vi ska sova och innan jobbet på mornarna! Uschuschusch!
 I morgon vankas de som sagt utgång med tjejerna så och de ser ja framemot! :)

vad ska ni göra i helgen?

// E <3


Helg!

Torsdag och jag har jobbat sista dagen för denna veckan.. ledig hela helgen ska ja va- utan att egentligen komma va ledig.. i morgon går hela kvällen åt till att döma i z-hallen..
lördag och sönda tapetsering och flytt på schemat.. förutom att ja kommer ta en liten pause på lördagskvällen för en utgång med några av mina finisar, kommer bli en aniiiiing lugnare än sist men minst lika roligt, de vet jag! :)

i alla fall så har Daniel redan hunnit hem, slänga i sig käk och pussats hejdå igen, träning som vanligt... så nu är ja ensam igen och tänker även ja slänga på mig tränings kläderna.. kilar bort på rådhusgatan och kör ett löppass, de blir en kanon torsdag kväll de! :)


Tjuvkik!

Här kan ni få en tjuvkik av mitt och sandra bus idag! ;)

 



Världens finaste vän! <3

god morgon

eller god förmiddag kanske..
frukosten är i magen för länge sen och denna morgon till äre blev det- kvarg och turkisk yoghurt, passionsfrukt, äpple och hallon.. till de kanel och en gnutta krossade linfrö, mivitotal och ett stort vatten glas.. men denna supermega goda frulle i magen kan denna dag knappast gå fel..
Nu ska ja kila ut på ön och plocka upp Sandra för vi ska ut på buus! :)

ha en fin onsdag! PUSS! <3

Rik!

Tillbaka redan, känner mig inspirerad just nu.. hoppas de håller i sig!
Promenaden efter jobbet idag blev bättre än ja kunde tänka mig.. fick sällskap av världens finaste vän sandra, vi tog en sväng runt frösöberget och de gick fort som tusan.. de märktes att vi inte setts på en och en haöv vecka för vi båda behövde verkligen surra av sig.. älskade vän!!!! <3
I morgon börjar jag jobba 15 så ja ska faktiskt få lite kvalitetstid med henne då med! kanon!

efter preomenaden åkte ja på maxi och handlade lite, kylskåpet behövde verkligen fyllas på, så nu känner jag mig rik igen.. men ett fullt kylskåp känner man sig rik rik rik! 
så nu har ja lagat lite mat så prinsen har nån mat tills i morgon.. herre gud vilken bra flickvän jag är.. vaa? ;) 
SÅ nu ska ja hoppa in i duschen å sen bara vänta på att Daniel kommer hem från träningen så ja får mysa!!! <3

hur har er dag varit? :) 

 


Kliver in

November kliver in och levererar första dagen, strålande fint väder och 3 grader varmt.. kan man annat än älska hösten dagar som denna? 
Kan inte annat än säga att ja är kär i den här årstiden, de är så himla mysigt när de är mörkt ute, man får mysa med ljus och snart får man sätta ljusstaken i fönstret (okej, de är en månad kvar, men ändå)  pusspusspuss!

Träningen igår gick bättre än föräntat, tog en mjukstart med 5 km löpning och de gick bra.. dock fungerade inte min plan om att skrämma bort förkylningen utan den hänger fortfarande med.. börjar bli lagom less på den n mn den är ju faktiskt på nergång ( tror jag iallafall ) så de är ju bra.. idag efter jobbet blir det nog bara en promenad och sen tänkte ja nog fara och sola lite, duscha och ta hand om mig själv.. hoppas på att de kanske kan hjälpa till i tillfrisknandet! :) 
Annars så jobbar jag idag.. är hemma på lunch nu och har stoppat två stekta ägg, lite skinka och keso med örtsalt i magen, bättre lunch kan man inte få!!

hej! <3