Regn

Ja, de regnar ute, hela tiden.. usch man blir på så dåligt humör å man ha ingen lust me någe alls.. absolut ingenting.. de suger!

I alla fall så har skolan faktiskt börjat å ja vet inte vad ja ska säga om de. de är både tråkigt å kul.. de är kul å träffa alla igen, men de är trisst me själva skolan.. alla måsten å all press. blä för sånt.. men de ska nog gå bra - sista året nu, så ja får stå ut, jag får kämpa! de här ska bli mitt sista å bästa år, nu när ja vet vad ja vill bli å har ett mål med att kämpa för betygen så ska de nog gå bra! Å som sagt, sista året nu å studenten väntar i slutet på nästa termin, å innan de kommer de hända en massa kul, som ja ska dela med min braaaiga! klass!! perfa de! ;D Ett år går fort å de ska ja ta vara på , som faasen!

ne, nu ska ja hoppa in i duschen!

So long! <3

Sista rycket

Sidta rycket nu, sitter på jobbet och de är min sista dag här idag.. de känns både tråkigt och skönt.. de ska bli skönt att få vara ledig nu en vecka innan skolan börjar iaf! så de ser ja framemot! :D

kanske återkommer senare! heej! <3

jag hatar dej!

Jobb

ja, nu sitte rman på jobbet, igen.. känns som att de är bara när ja är här som ja tar mig tid att skriva här.
de är så lugnt på kvällarna så man får ju försöka fördriva tiden genom att sitta här lite grann! :)
Men de här är iaf min sista fredag och sen jobbar ja bara lörda å sönda.. sen är ja ledig nästa vecka fram tills skolan börjar.. de ska bli sköönt :)
På månda ha ja iaf planarat in en tripp till sundsvall med mina små pluttar Sofia och Elina. de kommer bli första gången ja träffar sofia sen skolan slutade typ, de är HEMSKT! men de blir väl så när man jobbar på olika håll och är aldrig ledig eller hemma samtidigt.. usch är de såhär de kommer bli när man har tagit studenten och alla far åt varsina håll? Tanken är lite skrämmande faktiskt.. aja, de får ja ta tag i då, de är ju trots allt nästan ett år kvar. jag får ta tag i dom problemen då iställe.. nu ska ja se framemot mitt sista år :D
Annars blir helgen väldigt lugn, som ni kanske förstår eftersom ja jobbar hela helgen..kväll badå idag och i morgon dessutom.. bläblä..
men men , nu ska ja gå å göra någe för pengarna :P

heej! <3

Grattis Erik!

None


Grattis Erik på din 19års dag, <3 Tänker på dej, bästaste ängeln!

Ja skiter i datumet.

Mtt hjärta har slitits ur min kropp, därför har ja inget att säga. hej!

Mitt liv är pajj!


DenÅttondeAugustiTvåtusenåtta2

Kom nyss in från en promenad med Sara, de är alltid lika trevligt, tiden bara rinner iväg å de känns som ja skulle kunna gå hur läne som helst! :) På söndag åker hon hem till stockholm igen å de känndes hemskt när vi kom på att nästa gång vi ses är inte förren till jul eftersom ja är borta hela novemberlovet.. 
men Tiden kommer gå fort.. inte såå länge kvar till jul ju! :D ja få väl försöka fara ner till Stockholm å hälsa på. hänka på mamma när hon ska ner kanske ;)  ja, de blir nog bra iaf!! du är iaf bra Sara rara! <3  

Annars så har ja jobbat ikväll och har som sagt just landat hemma, de ha vare en lång dag som har vare fylld från morgon till kväll! så nu får ja se vad ja hittr på .. kanske slänger mej framför tven. ;)

Ska iaf kila! heej , <3

DenÅttondeAugustiTvåtusenåttaIdag är det ingen rolig dag, de är en dag som man länge gruvat sej inför. men nu är den snart egenom och de är skönt att man har fått säga hejdå, nu hoppas ja att de är som du hade tänkt dej på andra sidan och att du får frid. SOV GOTT Benny-Tänker på dej å dina anhöriga! <3 Jossa, fredde och Martina, extra på er! <3


Gick in på Hjalmars hemsida och blev glatt överraskad, schemana har kommit in, och de såg helt okej ut tycker jag, Kommer bara ha en lektion på fredagar, de är väl de ända som känns jobbigt, att man kommer att måsta åka dit varje freda för en lektion lixom.. men de ska nog gå de med!
Såg även att vi har praktik precis som förra året. vecka 39,40,41 & 42.. vi går alltså bara 3 veckor skola sen 4 veckors praktik, kommer bli super de.. + att när vi kommer tillbaka från praktiken går vi bara 1 vecka och sen åker ja till THAILAND! Me like! Såg att vi även har praktik vecka 5,6,7 & 8. spännande.. undra vart vi ska vara då :) de här kommer iaf att bli ett år fyllt av massa roligheter och jag ska ta vara på varje stund tillsammans med min Braaaiga klass!  Detta gjorde faktiskt att min dag blev liite bättre iaf! 

Heej , <3 

DenSjundeAugustiTvåtusanåtta

Sitter återigen på jobbet, har för en stund sedan lagat,ätit och stökat bort middagen här. Idag bjöd jag på Leverbiff, hemsk gott faktiskt. :)
De är så lugnt här, såhär på sommaren är mina vänner här på gruppbostaden ute och hälsar på sina nära och kära och så vidare.. så ikväll är de bara 3 stycken hemma, så de är väldigt lugnt och skönt här..

När ja kommer hem ikväll så ska ja försöka ta mej ut på min lilla runda också, om d einte blir alldes för sent och om ja inte är alldes för trött när ja kommer hem, men ja ska som sagt försöka dra mej ut.. men som ja nämt tidigare så är de värsta ja vet att springa, de är så otroligt tråkigt och påfrestande för mitt psyke, blä. och de kanske är just min inställning till de som gör de så otroligt tråkigt.. men som sagt. Springa är otroligt tråkigt!
Ja gillar att träna och så annars, men för mej är träning någonting man har ett mål med, som jag har alltid spelat både hockey och fotboll, men nu finns ingen fotboll i hoting, och ingen hockey heller så ja har som inget mål med min träning, bara allmänt hålla mej i form.. de känns så tråkigt. HOTING HÅLLER VERKLIGEN PÅ ATT DÖ UT!
Önskar att de fanns något bra gym närmare än Östersund så man kanske kunde få någon struktur på träningen skulle va så skönt och roligt om man visste att man kunde gå dit och träna tillsammans med andra. Själv är ja en såndär person som måste ha bestämde tider med träning att passa, min person är ingen sånn som bara hoppar i löparskorna när ja kommer hem å tycker de ska bli så himla kul å fara ut å springa, däremot skulle ja ha en heeelt annan inställning till löpandet om visste att vi va flera stycken som skulle fara ut, social som ja är! Meen, de får väl bli nästa år, när ja gått ut skolan och ska flytta, förhoppningsvis till Stockholm :) De blir nog bra de där-- ska iaf försöka ta mej i kragen som sagt och BLI den där som älskar att fara ut i skogen å springa så småningom!

ne, nu ska ja kika vidare,

Heeej , <3

DenFemteAugustiTvåtusenåtta2kom nyss hem efter en runda på Paintball banan, de va sjukt jobbigt och de gjorde sjukt ont. men de va himla kul med :) dit kommer ja fara fler gånger, lätt match ;)
Har världens böld på benet efter att ERIC sköt mej på hur nära avstånd som helst. Bajs på dej! men annars vare kul:D

Och sara, klart ja vet att ja träffat dej i veckan, men de va en sån snål träffning- så ja hoppas vi träffas mer under den här veckan iställe! :D <3<3 pussis på dej siss!


heeej , <3


DenFemteAugustiTvåtusenåtta

Är ledig idag, så himla skönt. Faktiskt skönt att va ledig när ingen annan är de, då kan man bara ta de lugnt ta hand om sej själv!
Kom precis in från en liten springrunda, det va skönt-perfekt väder att va ute å springa idag! Med Mp3n Och Lasse i mina öron går de så himla lätt att springa, de är skööönt, men de är skönt när man kommer in med  :p
Snart så ska ja hoppa in i duschen, funderar att lägga mej å sola en halvtimme först, men ja tror inte ja orkar.. de kan ja ta senare ikväll, måste göra forbad ikväll med de är så skönt å fötterna känns 20 kg läggate efteråt! Så får de bli ;)

Igår träffade ja elina, vi va ute å gick en rätt lång sväng, härligt! Sen så for vi hem å bestämde va vi skulle göra till Fotbollsungarna när vi ska ha avslutning med dom, så de blir en överraskning för dom;) hoho! de är så kul å va tränare åt dom, dom är så gulligt, med vissa undantag, usch en del ungar är dom värsta ja någonsin vare med om.. HAha. men de braa överväger!
I morgon är de dax för träning igen å ja hoppas att alla barn har vaknat till liv nu efter sommaruppehållet så vi blir många många! 
Min Gud! <3Måndag

kom just hem från ännu en dag på jobbet, har varit en seeg då måste ja säga. men i morgon är ja ledig och jag tror inte ja ska göra nånting allt faktiskt.. ska bara at de lugnt, känner att ja behöver de nu!
så de ska bli skönt.
Har inge mer på hjärtat just nu iaf, kanske återkommer senare!

Heej , <3


IEW

klockan är typ 6 nu.. bara 3 timmar kvar tills de är kväll för mej.. då ska ja iaf ut å springa en sväng, ja hatar att springa, de är så otroligt tråkigt, men de är nästan så ja öängtar, ja längtar efter att få va lite nyttig, måste skärpa mej.. måste ju komma i form tills bikinin ska på i oktober, Thailand :)
Sitter här å funderar, ja ha fundaret på att de har kanske är mitt sista sommarlov, eller de är de nog inte- för ja ska med all säkerhet läsa vidare efter gymnasiet.. men de känns som de är mitt sista riktiga sommarlov på någe sätt.. men om ja ska va ärlig så vet ja inte om ja kan kalla de här ja ja haft för lov, ja tycker ja bara ha jobbat å jobbat.. ja ha inte allt njutit npgonting av ledighet, och dom dagarna man faktiskt är ledig så känns de som man inte göt någonting iaf.. ochg viips så sitter man där på jobbet igen.. aja, ja få väl njuta riktigt mycke sista veckan innan skolan börjar då när ja ska va ledig hela långa vekan!  de ska bli så skönt såå! :)

ne,. nu skaja göra någon nytta igen.. adjö! :)

Söndag.

Idag är de söndag och ja sitter på jobbet just nu, jobbar hela kvällen lång, ända till nio.
Rätt skönt att bara gå omkring å grejja på med lita av varje såhär på kvällarna.. sen ska ja sussa hos farmor å farfar i natt så ja få sova liite längre i morgon när ja börjar sju! :)
Igår va de iaf en härlig kväll, efter jobbet hann ja me lite av varje.. när ja kom hem så tog ja mej en liten tupplur i väntan på att mattias skulle komma å gosa med mej, när han kom så for vi (mamma, pappa, mattias och jag) upp till brattbäcken till mormor å morfar för att hämta tussan, där hade mormor gjort i ordning kolbulle smet tills vi kom så hon stekte kolbullar åt oss över öppen äld, Brattbäckens sol! :) de va lika gott och mysigt som alltid, ja älskar de där stället! <3
Efter vi va mätta och belåtna och hade sutte och myst en stund for vi hem igen. När vi kom hem hann vi precis fara på preem och hyra en film, de blev Alvin och gänget, jag hade inte sett den förut men den va kanon, usch vilken härlig film, de må ja säga mina vänner, om ni inte ha sett den tidigare så gör de vettja, jag rekomenderar det verkligen! :D
Sen gick vi å la oss, trötta som gnuer:p

ne, nu ska ja kila å göra nåhon nytta, ska börja me maten till mina små vänner här på boendet! :)

kanske återkommer senare! Heej, <3

Jobb

Sitter på jobbet, de är så lugnt så lugnt.. inte direkt sådär jätte ansträngande.. och de är världens tråkväder.. klockan är snart tolv men de känns som nio. Mörkt å trisst ute :/ meen, vilket iof är bra, då går dan fort. :)
Nog för att ja gillar mitt jobb, men de finns ju roligare saker att göra :p

Skolan börjar ju snart.. så man får njuta nu så länge man iaf kan dra in nåra slantar.. när de är skola får man ju slita för ingenting, de säger vi usch för..
men om ja ska va ärlig så tucker ja de ska bli rätt okej och börja skolan, så man få träffa alla varje da igen, :D
Kommer dock bli hur råkigt som helst att inte vickis är på skolan, sara å camilla också för den delen! men ja få väl försöka klara mej utan dom, ja ha ju alla andra ! och jag får åka å hälsa på vickis i umeå så mycke ja kan :) hoho!

neej nej, nu ska ja jobba vidare! <33

En sak till

Eric ringde nyss, han stog på Lars Winnerbäck, ja är så JÄKLA avis.. usch. ja skulle göra ganska mycke för att få vara där just nu!  Nära att en tår skulle falla ner från mitt öga när ja fick höra.. usch.. lasse W är min gud, han är den bästa ja vet ! <3 åh, ja hatar eric för att han är där.. men men, :p en annan gång! GHAAAAAA!

Nu är ja här!

Som ni ser så är ja ingen hejjare på de här med att blogga. inte för 5 öre. jag har ingen insperation alls. men i alla fall så har min sommar hittills mest gått ut på att jobba, men man får tänka på slantarna så går de bra. Jobbar 2 veckor till nu å sen har ja 1 veckas sommarlov, de ska bli skönt innan skolan börjar igen :)
I helgen blir de en lugn helg, men jobb förstås, vad annars? :p men nästa helg är ja ledig, längtar dit, håller tummarna redan nu för att de ska vara fint väder då! :)

Igår efter jobbet på kvällskvisten var ja till rossön till min favvis emmis och hälsade på .. hon har ja inte träffa på hela sommaren så de va mycket trevligt.. vi hann prata om en amssa saker, de är alltid lika treevligt :D den här veckan har faktiskt varit ovanligt bra.. ja har hunnit träffa både åså, elina och vickis med. även dom har ja knappt hunnit träffa på hela sommaren, :D

3 månader kvar tills vi åker till thailand med och ja längtar som aldrig förr, hoppas tiden går fort.. men de gör den :)

ne, nu ha ja vara väldigt duktig tycker ja.. så nu ska ja kila..
    Ska försöka, försöka, att inte vänta så länge tills nästa inlägg kommer, ;)

Bye, <3