Tisdag

Tisdag ida å ja jobbar, dock ÄR de här sista dagen ja jobbar på ett bra tag. shiit ser verkligen framemot ledigheten! :)
Jobbar iaf till 14 idag och då kilar ja raka vägen mot östersund ska inhandla en del nödvändiga saker + att ja igår beställde en färgningstid på attityd så ja hoppas verkligen det blir bra för mitt hår ser verkligen hemskt ut just nu! så jag har höga förväntningar!!!
Hoppas även hinna träffa Sofia en sväng ! :)
Om allt går enligt mina planer så åker ja hem redan ikväll igen för att i morgon åka till Borga och fira in det nya året me de bästa!!!

Hejhej!

Jobb

idag hade ja min sista dag som ja skulle jobba, trodde ja..
I morse när ja vaknade trodde ja att ja skulle jobba 7,30-11,30 och att ja sen skulle vara ledig fram till nyår. Men ack vad ja bedrog mig.. när ja kommit på jobbet i morse så ringde de från mitt andra jobb å frågade om ja kunde komma in å jobba kvällen å självklart säger man inte nej till jobb.. pengar pengar! ;)
Dessutom blev en på mitt första jobb sjuk så ja ska även hoppa in förmiddagen där i morgon! så de blev ännu mera iaf!!  Ja som hade tänkt åka in till stan å kirra lite saker i morgon, framför allt inför resan men också kanske lite för nyår och så..
funderar hur ja ska lösa problemet och de kanske blir så att ja åker in i morgon när ja slutat jobba och så får de bara bli en supersnabbis på stan.. trist men de funkar! :D

Igår va en himla chilldag.. vaknade och tog de hur lugnt som helst, fixade till mig så att ja vågade gå ut, vickis kom å hämtade mig och vi åkte till farmor å farfar å fixade till en julmidda där.. sen kom resten av tjocka släckten å vi käkade tills vi inte kunde få i oss mera, men de är så de ska vara på jul ju :)
Efter middagen så åkte vi hem och jag träffade lina å hansson, vi kikade på "dumpa honom" å de va den värsta film ja någonsin sett, shiiit va pinsam den va! haha.
Kul å umgås me tjejerna lite.. Helst Lina som bor i England å som man verkligen inte träffar så ofta!  :)

nu ska ja försöka få någonting gjort här på jobbet..

heeej! // E , <3

Julhelgen!

Ja, nu är julen över kan man säga och shiit vilken bra helg de varit.. :)
På Julafton jobbade jag till tre, när ja kom hem var hela gänget redan där, de va janåke's, farmor å farfar, andreas, therese och neo åsså vi då! :)
Kvällen bestod av mycke mat, trevligt sällskap och fika klappar..
Fick en massa bra saker, "flytta hemifrån grejjer" fick ja massa av å de är ja verkligen tacksam för..
Sen fick ja pengar av mamma och pappa till en resväska, så nu sla ja försöka hitta någon ja vill ha innan ja åker iväg! :) Fick även en minilaptop med mobilt bredband till men den har inte kommit än så den väntar ja ivrigt på! :D
Juldagen jobbade ja igen men slutade tre även då, på kvällen blev de lite kalas med kära vänner. himla kul kväll faktiskt!
Annandagen vaknad man upp och mådde såklart som man förtjänade, men ja klev upp å gjordes sällskap av en bror som mådde ungefär lika bra.. haha.
Vi käkade lite å sen for vi på ishallen för den årliga hemvändarmatchen.. eric skulle såklart spela å ja dömma!
Matchen va en himla kul match, resultatet blev 8-8! :) På kvällen vankades det dans och kalas, de blev en rätt lugn kväll men ändå himla kul!

Tog faktiskt en del bilder men har inte lagt in dem på datorn än, så om ni har tur så kansek ja slänger in några bilder senare! :)

Har iaf haft en toppen jul och jag hoppas ni haft det också!

// E , <3

Förresten, 9 dagar kvar!!! :D

Dan före dan

Idag äre dan före dopparedan, känns helt sjukt.. jag önskar att jul kunde vara som när man var liten igen.. alltså det var ju verkligen den bästa dagen på hela året å man var så spänd att man inte kunde sova kvällen innan, å när dagen väl kommit kunde man sitta i fönstret i timmar för att se efter när tomten kom.. helt galet vad ja skulle vilja ha den känslan igen!
Men nu är man trots allt nästan 20 år å man har insett att de inte finns någon tomte att vänta på.. så tråkigt, jag hatar att bli vuxen!!
Men julen är trots allt en mysig och rolig dag, utan pirr och spänning. Man får ta de lugnt, träffa familjen, äta god mat och bara ha det allmänt trevligt, Och såklart få några klappar! :) 

Just nu sitter ja på jobbet.. jobbar till nio ikväll, därefter ska ja hem till familjen och titta på uppesittarkvällen, även mormor skulle komma så de blir mys.

GOD JUL!!
// E , <3


men yeey!

Som ja skrev sista så gav ja upp, ja är less och har inte så mycket att skriva om.. men men, ja ser att de är fortfarande en hel del trogna läsare som är inne och tittar varje da.. så nu chockar ja er med något nytt här! ;)
Sitterpå Jobbet just nu och. Den här veckan består verkligen av mycke jobb och även massa annat roligt, jul tex. haha! :p
Jobbar iaf idag till fyra.. sen åker ja till farmor å farfar och är där i fyra timmar.. klockan åtta börjar ja igen och jobbar natten! :) sen är ja faktiskt ledig i morgon men dock ska ja då ut å sjunga med mina sångflickor, kommer bli lika mys som alla andra år! :)
Onsdag jobbar ja kväll och sen julafton och juldagen jobbar ja dag,  så de kommer gå så himla fort så är allt över.. men vad gär väl de.. för de är ju efter själva julafton som allt roligt börjar!
Annadagen är det hemvändarmatch i hoting och de är verkligen ett måste, på kvällen är de självklart dans. Kommer verkligen bli superkul.. är så himla kul när alla är hemma! :)
Sedan bär det av mot borga där det nya året ska firas in me de bästa!
och sist men inte minst.. den 6e bär det av mot THAILAND med bästaste Annis! (!)

shiit, mycke att se framemot nu ju, så livet kan inte vara annat än perfekt.. eller en sak fattas.. EMMA SKOGLUND! jag saknar deeeeej!
Men ja kommer snart å hälsar på!! <3

Ne, nu ska ja fortsätta jobba..

Ha en bra jul! PUSS PÅ LIVET!  // E , <3 

noll

noll lust för blogg och skit just nu..
jag lägger ner tills jag får mer inspiration..

Min andra Familj

hej å hå, var verkligen ett tag sen ja skrev nu men de har varit ganska fullt upp :)
I fredags va ja ju som sagt ut i stan och de blev ingen höjdarkväll, men men. alla kvällar kan ju inte bli som man väntat sig faktiskt.. Lördagen blev en desto bättre dag, första kilade jag och mamma runt på stan ocg fixade lite olika saker, :) På eftermiddagen kom världens bästa hansson in till stan och mamma åkte hem i samma veva, jag fortsatte min runda på stan bara med annat sällskap en stund. När vi gjort de vi skulle gick vi på lilla siam och käkade.. sååååå himla gott och jag åt tills jag sprack(nästan) haha!
Efter middagen väntade New Moon pch WOW säger ja bara, himla bra film.
Jag brukar inte vara någon fimlmänniska men dessa twilight filmer har verkligen gjort ett starkt intryck på mig! SÅ nu har ja till och med börjat läsa böckerna! :p
Efter filmen åkte vi hem och de va skänt att komma hem faktiskt!
På sönda böev det en väldigt lugn dag.. va hemma och gjorde advent på mitt rum, så himla mysigt de är med advent, gilla gilla gilla! :)
Jobbade 16-21.20 senare på kvällen!

De va iaf min helg.

Igår åkte ja till Malin i ström och ack va de var behövligt, det finns verkligen saker som ja inte kan prata med någon annan än dej med oooooooch eftersom vi inte har träffats på 198324 år nu så var de en stor nödvändighet!  Vi åkte till brattforsen och träffade britt och rune också, de va också så himla roligt.. har verkligen saknat dem!!
Idag klev vi upp vid nio, fixade ordning oss och sedan begav vi oss till stan för julklappsinköp, så nu har ja handlat alla mina julklappar och de känns så himla braaaaaa!
När vi var klara åkte vi hem och då for vi hem till norléns och sa hej till dem, :) Usch va ja saknat dem också så de var ortoligt roligt!
Så de här har varit himla bra dagar då jag har fått träffa hela min andra familj igen! <3
Men nu är ja iaf hemma och i morgon blire jobb igen, :)vad händer i helgen?? :)

// E , <3