Påsk - 11

Har haft världens underbaraste påsk, tänker låta bilderna tala för sig själv! :) 

 
Massa kärlek till min fina familj och pojkvän som gjorde helgen till den bästa på länge! <3

sextiofem

nu är ja här igen.. gladare än någonsin!!!!!!! :)
Idag är det inte vilken torsdag som helst utan det är skärtorsdagen och inledningen på min absoluuuuuuta favorithelg är här!
Påsken är de bästabästaästa ja vet och den här kommer bli peerfekt!
Jag har semester och idag när jag slutar klockan 16 kommer min bästa och hämtar mig och vi åker upp till jorm- där väntar familjen och det kommer bli 4 underbara dagar men alla mina favoritpersoner- de va länge sen hela lilla familjen va samlad så nu ska ja verkligen njuta!

Det enda jobbiga är att ja nu först måste avverka 9 timmar på jobbet, men ja antar att ja står ut!

Hoppas ni får en fin påsk, de ska ja som sagt ha!

PUSSSSSS! <3lillen, påsk - 09

dammat av dojjerna

Haha, skrattar lite åt mig själv för att ja redan är tillbaka.. men ja måste ju berätta för er..
Ikväll har fröken tagit upp sin fotbollskarriär igen (som legat på hyllan fyra(!) år)..
Tränade min första träning med BK Björnen ikväll och SHIIIIT va roligt de va- förstår inte varför jag inte spelat sen ja la av i Hoting.. helt sjukt.. nu ser ja fram emot en sommar fylld med fotbollfotbollfotboll! :)
Får se om de håller i sej, men de tror jag allt! :)

ajja, va bara de!
Godnatt! <3


Dag 18 - Jag skiter i den här listan nu

Sorry, men nu är ja less på den där listan.. jag skiter i den helt enkelt!

Har ingen inspiration till att skriva här längre så de kommer nog bli rätt tråkigt här.. ska göra vad ja kan för att nångång ibland titta in och låta er veta om de händer något roligt! :)

Förresten kom ja på att ja glömt att svara till "emme" (vem de nu är?)
Jag jobbar ialla fall som undersköterska på hemtjänsten i Lugnvik i Östersund..
Lika glammaigt som de låter, men ja är nöjd att ja har jobb & får in pengar på kontot varje månad..
Försöker att komma på vad ja vill med livet och när ja gjort de ska ja sätta mig i skolbänken igen! :)

herrrrååå! 
 

sextiofyra

Ni får ett inlägg nu och då, här finns ingen regelbundenhet men äsch- det finns viktiare saker i livet än att blogga, och de är ju huvudsaken att ni får se att ja lever ibland.. right? :)
Äntligen är denna helg över och nu är ja ledig enda tills på onsdag klockan 16, tack tack- de ska bli skönt.. desutom har jag nu 5 (!) lediga helger på rad som väntar på mig- känns sjuukt overkligt och så skönt att ja inte riktigt vet hur ja ska få utlopp för mina känslor! Även att våren verkligen är på G och snön försvinner i en rasande fart.. man kan ju inte annat än bara gå omkring och le dagarna igenom.. älskar våren!

Helgen har varit rätt okej ändå även fast jag har jobbat.. i lördags åt ja middag med mina finate brudar och sen blev det en spontan utgång som inte slutade som vi tänkt oss men fram tills att de blev knas så hade vi iallafall trevligt!
Söndagen bestod av jobb och efter jobbet kilade jag till Marieby för att hämta daniel, vi lagade middag och åt tillsammans med robin och sen gick jag och daniel och såg "hur många lingon finns det i världen" otroligt fin och bra film- ett himla bra budskap och jag rekomenderar alla att se den och det är någon som mot förmodan har missat den! :)
Mer detaljerat än såhär blir det inte, nu har ja stoppat i mig en apelsin och en hårtbrömacka- här ska ut och springas i det fina vädret innan ja ska ta tag i middagen!

Ha en fin kväll!

PUSSS! <3

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Svaret är enkelt- Sofia sjöström

Om ja skulle få byta liv med någon för en dag skulle jag absolut byta med Sofia Fia Sjöström just av den anledningen att hon lever ett liv jag drömmer om varje dag.. Hon jobbar som personligtränare och får hålla på med kost och träning som sitt yrek- jag avundas henne verkligen och hon verkar vara en sånn härlig person.. Sen ja hittat hennes blogg har ja slaviskt följt den och hon är en sån härlig inspirationskälla!
Om ni har missat hennes blogg tycker ja verkligen att ni ska ta en titt på
den! :)
sextiotre

Fredag igen gott folk och de allra flesta hoppar av lycka för att det snart är helg.. själv är jag just nu inne i världens ångest attack för jag går snart på en helg full med joooooobb. BLÄ!
Börjar 12 idag och slutar 21.30 sen jobbar ja 7-16 lörda, sönda och månda. SKJUT MIG!!!

Men men, ja får längta tills i morgon kväll då ja ska få ha mys/midda/tjejkväll med mina absolut finaste brudar!
De ska bli så trevligt och framför allt välbehövligt..  längtar! :)

Annars så längtar ja nu tills sommaren otroligt mycke, jag längtar efter lata sommardagar, varma kvällar, fanta och rosé, häng på nån mysig uteservering, shorts, bara fötter, bruna ben och allt som hör sommaren till! ge mig, helst igår!

Annars då? Kär och galet lycklig!  <3

Dag 16 - Vad som finns i min handväska

Måste göra er besvikna, igeen.. usch vilka tråkigt rubriker det kom nu på rad.. haha!
Jag är ingen handväsketjej, eller jag använde rju såklart handväska ibland men absolut inte jämt så därför har ja inga standardsaker som finns i handväskan..
Det ja kan tänka mig som ligger där är en helhög med gamla kvitton som man aldrig orkar slänga, och lite annat skräp som får hänga med..
Resten som finns i min väska när ja väl har en med mig är saker som blvit nerslängda på morgonen innan ja går..

I morgon ska ja berätta för er vilken ja skulle vilja byta liv med för en dag och jag vet exkt vem ja kommer välja, så då blir det roligare att skriva! :)

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Det finns mycke saker i mitt liv som ja inte direkt är stolt över, men ja vägrar säga att jag ångrar något.. det är ingen mening och de som är gjort går inte få ogjort.. så ja ser de som att ja kan lära mig något av mina misstag! :) så positiv är jag!
Jag ångrar hellre saker som jag gjort än saker jag aldrig gjorde.. så de så!

Dag 14 - En bild på dig sälv för ett år sedanHaha, sämst bild..
men eftersom ja är kass på att ta bilder på mig själv så blir det såhär.. de här va de närmaste ett år sen ja kunde hitta..


sextiotvå

Tillbaka i verkligenheten- även fast ja inte vill..
Jag har haft en så himla underbar helg i jorm att ja aldrig ville åka hem, om de inte hade varit för att jag saknade vissa personer som inte va där hade ja nog stannat där och gömt mig! ;)
Men snart är det påsk och då får ja åka upp igen, kan knappt vänta!!!

Annars jobbar jag idag och är just nu hemma på rast, !

Hur har er helg varit?


Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Den här var svår.. jag är ingen tjej som alltid har drömt om att gifta mig..
Men visst, de är klart ja vill gifta mig någongång och när ja väl gör det vill jag att de ska va perfekt.. jag vill att alla mina närmaste ska vara där och jag vill att mina barn ska ha hunnit blivit så gamla att de kan minnas sin mamma och pappas bröllop..
Mer detaljerat än såhär har jag aldrig någonsin tänkt på mitt bröllop så tyvärr blev det inte roligare än såhär..
- Men en sak vet jag i allafall, när jag gifter mig kommer jag vara så otoligt säker på saken att jag VET att de är fösta och sista gången jag gör det! :)