Håller det på att vända nu?

Hallå gänget!
Livet är fruktansvärt bra, saker och ting har börjat vända och om jag har turen med mig så kommer det att bli förändringar i mitt liv snart, fiiiina förändringar!
stora eller mindra stora förändringar är bara frågan. det får jag veta snart och tills dess tänker jag inte skriva så mycke mer..
men jag lovar att hålla er uppdaterade, om ni är intresserade! :)

Helt plötsligt känner jag mig lugn, jag har haft sånn himla panik över att jag inte evt vad ja vill, men nu känns de som att ja fått mera tid så jag är nööjd, nöjd. nöjd!!

Jobbar som en galning gör jag också.. orkar inte ens tänka på hur många timmar jag har spenderat på jobbet denna månad men de kommer vara värt allting när lönen kommer sen! jag gillar att jobba, faaktiskt!

I morgon börjar jag skolan och jag har en lektion som är två timmar, sen tänkte ja träffa malin en sväng innan ja börjar jobba klockan 16, kommer bli en bra dag!
Dock kan ja behöva ett lycka till med tanke på matten! vi får se hur de går! känner mig inte alls peppad för att börjar plugga matte! BLÄ! 
Meeen men! :p

Snart äre fredag och då kommer världens bästa sannemo hit, då ska vi kolla på bio och mysa. mums. 
Jag räknar ner dagarna!! ;) 

ne, de här går inte.. gaddarna ska borstas och tösen ska hoppa i säng, godnatt!  <3




 

Lördagsmorgon

Sofia bjöd på otroooligt god midda igår, fläskfilé men egna klyftpotatis och väärldens godaste sås och vilken sallad sen på de.. ÅH, det var helt fantastiskt.. vilken vän jag har alltså! :) Taack!! <3
Efter vi ätit middag så tog vi på oss prommisskorna och gick ut och gick en sväng, kändes bättre då att äta efterrätten sen- Fruktsallad och vanlilvisp. MUMS!
När vi va proppmätta och belåtna slog vi igång en film och sen satt vi bara och myste, finaste johannan kom och höll oss sällskap också! de va en perfekt fredakväll med bara en massa chill, PRECIS vad ja behövde! :)

I morse hade jag ställt klockan på 0800, klev då upp och klädde på mig och gick ut i den härliga höstluften! gick en prommis in till stan och passade på att sola lite. nu börjar jag känna mig som en människa igen, hatar att vara blek som ett lakan! :p
gick sedan hem och nu har ja nyss duschat, alldes strax ska jag trippa iväg till jobbet för att jobba till 21.30 men först ska jag lägga mig på soffan en stund och må gott under filten!
Hoppas ni får en bra lördag mina vänner!

Förresten, sist ja va i Hotng så skickade jag över alla mina miiiiiijoner bilder från mamma och pappas dator till min, så nu ska ja bjuda er på bilder i varje inlägg.
Slänger bara in några, spontant utan tanke! :)




Hoting/ösd

kass på att uppdatera er om vad som hände ri mitt liv.. jag vet.
men jag har verken tid eller ork känns de som.. men nu kommer ne liten snabbis hör för er som är intresserade!
Sen ja kom hem fårn sandhamn har jag jobbat dygnet runt känns de som. dock en väldigt intensiv helg och månda tisdag så va faktiskt ledig i 2 (!) dagar nu. (igår och idag) Så i tisdags när jag slutade 21.30 kom sofia och hämtade mig och skjutsade mig till bussen som tog mig till ström, där stod mamma snällt och väntade på mig, vi åkte hem till hoting och jag slocknade på momangen! Mysigt att sova i sin gamla säng i sitt gamla rum! :)
Igår morse klev ja upp rätt tidigt, tog de lugnt och sedan tog jag bilen och kilade upp till Raja för att hinna träffa farmor och farfar en sväng när ja va hemma, va jätte länge sen ja träffade dem båda så de va hiiiimla kul, och dom blev så otroligt glada när jag kom så de gjorde min dag! :)
När jag varit där en stund och stillat mitt begär av farmor och farfar tid så åkte ja andra vägen hem och passade på att gå in och mysa med Neo och therese en sväng också, :)
Threse har världens mage nu och snart är de dax för en till liten att titta ut, usch vad jag längtar efter den! :D
mysmysmysmsmysmyss!
åkte sedan hem till hoting igen och nästan dirket vidare till ström för hockey möte.
till hoting igen ocg lite mys med mamma innan vi samnade båda två! :)
Idag har ag inte gjort många knop, klev upp, tog en prommis, lunchade med storebror, solande, duschade och åkte sedan in på byn och sa hejdå till mamma och mormor och for hem till ösd igen! :)
ikväll har ja sett på hockey och de va inte precis nån fröjjd för ögat, men vi hoppas på att de blir bättre när säsongen drar igång på riktigt, och de tror ja också! :)

Annars så fick ja ju träffa sandra och de är alltid lika trevligt, jag har tur ja som har en sån otroligt fantastiskt vään! <3

imorgon jobbar jag 7-17, sen ska jag bli bjuden på middag hos Sofia och de kommer bli så myysigt.. kommer absolut bli en trevlig fredag kävll iaf och jag längtar tills jag slutar i morgon!
Helgen består sedan av jobb och veckan är sen rätt så oklar.. börjar iaf plugga på onsdag och måste faktiskt erkänna att jag gruvar mig en aning, men det går säkert bra (intalar jag mig)


ne, nu har ja skrivit alldes för mycke och ointressanta saker.. säkert helt osammanhängande också men ja orkar inte läsa genom skiten så ni får ta de som det är! ;)

Ha en bra helg! PUSSS!/ E




Resten av inlägget tänker jag tillägna pecka och hans familj.
Tänker på dem 24 timmar om dygnet just nu, och även om man har väntat på den där dagen en period nu så känns allting så otroligt overkligen, konstig känsla som inte går att sätta ord på. sorgligt och så himla orättvist!
Men jag  hoppas han har kommit till en bättre plats nu och att han är frisk där han är, att han är den gamla pecka igen och att  allt är bra!
Vila i frid Mannen,
Kommer att behålla alla galna och roliga minnen jag har med dig inom mig, jämt!
<3<3

veckan som varit

Precis hem kommen från jobbet.. shiit vilken dag de här har varit alltså..

Meeeen i alla fall så han veckan med mina favoriter varit otroligtjävlaheltunderbar! egentligen har vi inte gjort så mycke förutom att käkat gad middag, druckit vin, myst och bara njutit av varandras sällskap, men de har räckt 10000 gånger om för min själ har mått bra!
Igår morse tog vi båten in till stockholm och strosade runt, gick på grönan och hade mys.. blev 8 år igen och sprang runt som galningar och åkte alla karuseller! grymt roligt, jag kommer aldrig någonsin bli för gammal för sånt där!
Och mitt i Hela kalaset på grönan stöter vi på Gustav och Anna, sncka om otippat! De som just har flyttat till katrineholm hade åkt ner till stockholm över dagen! :) Passade perfekt eftersom jag faktiskt inte hann säga hejdå riktigt innan dom stack ner.. så nu mår hjärtat bra över de också! :)

efter grönan sa vi hejdå till emmis som åkte tillbaka hem till sandhamn, de va rikitgt tråkigt men snart kommer hon ju hem till oss igen så jag börjar räkna ner redan nu! :)
Sen gick jag och sandra ut på stan och käkade och sen begav vi oss till moa som var snälla och lät oss sova där, vi satt och pratade och tog de lugnt tills det var dax att hoppa i säng!!
I morse tog jag å sandra sovmorgon, fixade till oss, kilade ut på stan och käkade brunch och sen for jag till arlanda och vidare hem till östersund. planet landade 15.40 och jobb väntade 16-21.30 så de blev en aning stressigt men tack vare min ängel och föredetta svägerska malin  så ordnade sig allting och jag kom i tid till jobbet!
Nu har ja stått ut hela kvällen och ska alldes snart krypa i säng.. ska bli underbart att sova i sin egen säng i natt samtidigt som ja kommer sakna att ha sandra och emma på varsin sida om mig! men sånt är livet!

Annars då: den här veckan har verkligen inte blivit så hälsosam som jag hade hoppats på så nu äre nya tag som gäller.. usch, jag mår verkligen dåligt av att jag har låtit mig själv förfälla som jag gjort så from i morgon börjar mitt hälsosamma liv.. på riktigt!
Nu äre slut på sommarens bravader och nu ska jag vara nykter fram till den 1 oktober till att börja med. Om jag känner för det då, ännu längre! Nu ska tränings dojjerna fram igen och gammla Emilinda ska tillbaka! den glada och hon som trivs, trivs med sig själv! :) Jag ser fram emot att träffa den mehj igen.. jag gillar hemma såå mycke bättre än hon jag umgås med nu för tiden! såå, skärpning för min egen skull, och för andras också för den delen! :)

nej vänner, nu förtjänar jag att gå och lägga mig.. även fast klockan bara är strax efter tio på en fredag kväll!
Godnatt och hoppas alla har en bra kväll!
PUSSS! <3

BTW så saknar jag Neo och resten av hans familj sååååå mycket.. fastershjärtat gör ont just nu.. men på torsdag hoppas jag att dom är hemma för då ska jag och och gosa! <3 kärlek till er!
Och kärlek till min mamma och pappa som jag också saknar massa och till eric med!

finner inga ord

Äntligen hemma fårn en dag på jobbet.. ska snart lägga mig i sängen och sova för att ladda om batterierna för att jobba 7-21.30 i morgon.. känns grymt obbigt men jag fixar allt!!!

Idag äre inte vilken dag som helst heller. Det är den 13/8 och erik, vår finaste ängel skulle faktiskt ha fyllt 21 år idag.. så grattias till dig min vän, vart du än är!!! saknar och tänker på dig varje dag! <3

Dunder -06




annars då? Livet är jävligt bra just nu.. känns som man börar bli människa igen och om två dagar kilar jag norrut, KIING!


många om

Efter många om och men är jag nu tillbaka i stan.. känns både skönt men även en gnutta tråkigt..
Orkar inte skriva mer just nu, alldes för trött och less!


Hemma

igår eftermiddag kom vi hem från en helbra helg i Jorm med en massa sköna människor och en massa, massa skratt!
På fredag kväll kom Anna,arvid, gustav och anna upp till Jorm och då vba vi hela ligan samlade.. vi åt god middag och myste på, grabbarba åkte ne rpå byn för lite kalas medan vi tjejer stannade hemma och tog de lugnt och laddade upp för en tuff lördag! ;)
Lördagen kom och ingen va mer nervös än mig.. Som ja skrev tidigare så hade jag inga förväntningar på resultat men de är klart man är nervis ändå.
Vi åkte ner på byn vid 12 tiden för att se när superstar klassen skulle göra sitt, det var grymt fint väder och vi njöt i fulla drag!
När klockan närmade sig tre tiden kilade vi ut till våra positoner och bara väntade på att de skulle bli dax att köra! Jag skulle ta över från eric som simmat ut till ön där ja stod därefter skulle jag löpa över ön som är drygt 3 km lång och sedan lämna över till gustav som rodde in till land igen..
i alla fall, men 3 km långa strääcka kändes som 3 MIL, det va blötmys hela vägen och vartannat steg jag tos sjönk jag ner till knäna, d eär utan tvekan mina 3 värsta km i HELA MITT LIV, jag trodde jag skulle dö.. MEN jag utförde det och även fast de gick dåligt kunde jag inte ha gjort bättre.. för jag va HELT slut!  Dåligt tränad som jag är har jag inget att skylla på, men jag skulle säkert kunnat gjort det en gnutta bättre om jag inte hade haft urinvägsinfektion.
Vi gjorde alla vårt bästa men de räckte inte långt, vi blev faktiskt sista lag in i mål! :)
MEEN, vi var glada ändå och firade med skumpa och kalas på kvällen! Vi åt en grym middag, duschade och fixade oss innan vi åkte ne rpå förfest i jorm och sedan blev det dans..
Sjukt sköna människor förgyllde kvällen och de blev hur lyckat som helst!
Eftersom jag inte äger en hel kamera har jag inte tagit en enda bild, men kolla in
http://annamarica.blogg.se så hittar ni några bilder från helgen! :)

Idag då?
Idag skulle jag egentligen jobba, MEN min urinvägsinfektion är värra än helvetet just nu så är hemma i hoting fortfarande och väntar på svar från farbror doktorn, har varit dit tidigare idag.
Så nu hoppas jag han ringer snart så jag lugnt kan åka till stan och jobba resten av veckan! JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK!

Aja, hoppas ni vänner har haft en lika bra helg som mej!

Heeeejråå!

läsarrekord

Shiit, läsarrekord idag! riktigt riktgit roligt faktiskt..
och förvånande att de är så många som håller sig kvar och läser, äen fast jag är så kass på att skriva!
Aja, min dag har bestått av en massa jobb..
eller jag jobbade från 11.10-21 idag ich de känns så ortoligt länge, tur att man inte har allt för många av dessa pass! :p
I morgon jobbar jag min 7e dag i sträck och min 10e av 11 dagar.. de känns att man har jobbat mycke nu men de kommer det vara värt i morgon klockan 12 när jag får sätta mig i bilen, åka hem till eric, sätta mig i nästa bil och åka till jorm för att spendera tre lååånga dagar där!  Kommer bli sjukt härligt OCH välbehövligt!
exra bonus är ju att nåra av mina bästa kommer upp på freda eftermiddag och spenderar helgen där dom också,! kingkingking!

Nu, fröken är jävligt trött nu och tänker gå och lägga sej, så godnatt kompisar! ;)

// E '





INTE DIRRE IGÅR! :P

Augusti

hallå mitt gäng!
3e augusti var just förbi och vi gick in i 4e (rätt logiskt), det här gör mig både, arg, besviken, glad, ledsen, lättad, förvånad och ja, som sagt.. de är en hel del blandade känslor i detta..
Det är redan augusti?? va vart har sommaren tagit vägen? Jag tycker inte ens att den har kommit ännu..
Det här blir ett rätt klagigt inlägg men ja behöver det just ikväll, de gör jag! 
jag har haft en heeeeeldel finfina stunder med mina fina vänner som jag är så tacksam över att jag har, varje dag.. jag är lyckligt lottad som har så otroligt fina och bra vänner.. MEEN, jag har jobbat som en galing och annars vet ja inte.. jag har inte varit mig själv rikitgt..
Aja, jag antar att det är sommaren 2009 som satt ribban sååååå högt att jag aldrig kommer bli nöjd igen, men jag gör de bästa av situationen och med mina fina blir allt bäst hursom! :)

Btw har jag de bästa på hela sommaren framför mig fortfarande.. den 16e sätter jag och min Bästastebästastebästaste Sandra oss på flyget och pker ner till älskade och efterlängtade emmis i sandhamn och lever rövare några dagar.. såå, det finns stoora chanser att den veckan kommer höjja den här sommaren till skyarna, och det siktar jag och tror på att de kommer göra! för de kommer bli grymt och jag ska krama emmis så länge som jag bara får när ja träffar henne, usch vad jag längtar!! :D
och nu äre bara typ två veckor kvar! I LIIIIKE!

Annars då? Yran veckan är över och ooj vilken vecka de har varit, har varit ute i princip varje dag i en och en halv vecka nu + att jag har jobbat heltid samtidigt,  så kroppen och knoppen är sliten som fasen måste jag erkänna, börjar dock komma igen nu och de känns bra! :) Tack iaf alla ni som var med och gjorde yran 2010 till en heelt okej vecka, men mycka dans och skratt!
I helgen väntar nästa bravad och då går det omalade "jormrunt" av stapeln.. Vi ska delta och jag hoppas på att de ska bli roligt, inga förväntningar om vinst eller så, men förväntningarna på att de ska bli riktigt roligt finns där!
Jag lovar att jag inte ska vara så seg med en uppdatering om resultatet sen efter helgen! ;)

Här, vsg, efter denna läsning tycker jag nu att ni ska läsa de här! åter igen! bästbästbäst och jag saknar verkligen tiderna.. En sommar utan Hoting är ingen riktig sommar för mig, ÄN!  PUSSSSSSSS

http://emilindawallin.blogg.se/2009/september/resume-av-min-sommar.html 

// E