ännu en vecka avklarad

heeey, ännu en vecka av skolan avklarad.. känns inte alls tokigt, bara 4 veckor kvar tills vi åker till värmen nu, om exakt 4 veckor idag så sitter ja på flyget påväg mot Thailand. hur jävla underbart låter inte de? ja längtar så ja spricker snart!
måste förresten innan det hitta en bikini som ja vill ha, de kan bli knivigt den här årstiden, men ja ska göra nåra tappra försök, annars få ja väl ta å införskaffa mej en när ja kommer fram, de går ju de åxå. men nog om detta.
Till nuet: Kom just hem från jobbet å de ha vare en lugn kväll, ungefär som vanligt. trodde även att ja skulle få min kamera som ja ha beställt idag, men icke. får vänta tills på måndag.  :p Va iaf ute förra veckan me mammas kamera och tog nåra bilder.. de är så fint nu så åå, JAG ÄLSKAR HÖSTEN! <3 


 de gööör jag!<3


förövrigt ska ja på kusr i morgon, å de känns inte så himla kul, finns massor av saker ja mycke hellre skulle ha gjort.. mamma å pappa ska fara till Ö-vik å kika när Ante spelar, de hade inte vare helt fel.. Mattias å dom ska fara till sundsvall på ikea å så, de hade ja också kunna tänka mej. så de suger helt enkelt.. men men, får stå ut. Hoppas på en skön dag i Jorm på sönda iaf, om vädret håller!
 
Nu ska ja ta å kila , heej <3

Jobb

Ja, som vanligt när ja skriver här sitter ja på jobbet. jag är verkligen dålig på att uppdaterna, måste verkligen skärpa mej!
Men ja är så kass på allt som har me internet att göra å min blogg är så ful å tråkig att de int eär må kul å va inne å uppdatera, så om någon känner sej manad att göra den fin så är de bara att säga till,. :))
I alla fall så är de månda idag å de innebär att en  ny vecka är påbörjad. Helgen ha vare väldigt lugn och den har bestått av jobb både lörda å sönda, å även idag då- men de är bra för plonkan längra fram i tiden , så de är bra!
Håller även på att skriva lite på ett skolarbete, eftersom de är så lugnt- va bara tvungen att ta en liten paus :p
men i alla fall så är de mindre än 5 veckor kvar tills vi åker till thailand och ja kan knappt tro de själv, de är inte så tokigt länge ändå, å ja längtar så ja tror ja döööör :p
men första så längtar ja tills nästa onsdag, för då ska ja till Borgvattnet me bästaste klassen och undersöka om det finns några spöken där..Hoho- de ska bli roligt :)

ne, nu ska ja fortsätta skriva en massa om etik och tråkigt! heej ,

Förresten,

Jag älskar Blodinbella, hon är fasen den smartaste ja vet!
kolla in de här.. såhär skulle alla tänka, !  Vsg, ett litet smakprov för er som missat henne!
http://www.blondinbella.se//2008/september/se-dig-sjalv-som-en-vinnare.aspx

HON ÄR BRA !

Helg

Helg nu, de är så skönt så.. jobbade igår kväll, de är bra.. alltid skönt när man vet att de kommer in lite extra på kontot i slutet av månaden..
tare bara lugnt just nu.. vaknade åtta i morse.. trodde ja skulle skjuta mej själv.. ja fattar inte varför ja inte kan sova.. vaknar och är klarvaken. aja, iaf så satte ja igång en film å kikade på den.. sen klev ja upp å gjorde lite på mina skolarbeten som ja ha tage hem.. känner mej riktigt duktig att ja ha börjat.. annars blir de ju aldrig av- än hur mycke man tar hem för att göra, men ja ha ju bestämt att ja ska bli duktig i år ju , så de börjar ju faktiskt braa :)
Idag ska ja nog bara ta de lugnt.. kanske far å kikar hur de går för anna å sofia inne på jobbet om ett tag, dom är så duktiga och jobbar på helgen.. :)

ne, de är här går inte.. nu ska ja ta å klä mej ,hej!