ändrade planer!

inget make up store ikväll då tråkigheter sätter stopp!
men som tur är har det gått bra efter omständigheterna! uschusch!!
Blir kanske så att man kilar på Z ändå rå!

ha en fin kväll !

1234

de är just vad klockan är.. rätt coolt, enligt mej! :p 

idag är jag ledig och klockan stod på nio, mötte upp sofia för en promenad, gick om solade och sen tog jag faktiskt bussen hem, det va så sjukt kallt att mina fingrar höll på ramla av så ja gav fan helt enkelt! :p
när ja kom hem så kokade jag havregrynsgröt (himelskt gott) och åt den i lugn och ro..
nu sitter ja här och ska snart hoppa in i duschen innan ja spyr av min egen solarielukt, usch vad det luktar illa alltså! haha!
sen är dagen helt oplanerad och de känns skönt! får se vad den har att erbjuda, skulle ha behövs åka på maxi och handla lite kanske?! återstår att se! :)
Kvällen kommer iaf bestå av massa tid med annamarica och vi ska på make up store på klubbkväll, kommer bli fint och jag har bestämt mig för att låta mig själv spendera nån peng där ikväll, va faktiskti länge sedan jag unnade mig någonting i sminkväg så d eär jag värd!!

Öhc har match ikväll också, de tar sig ann kramfors i Z ikväll och de va lite synd att de krockade med mina planer,! Meen, inte hela världen! kanske hinner se sista perren, vem vet !;)

Annars leker livet rätt mycke just nu och i morgon eller på freda kommer eric hit, sen är helgen fylld av roligheter och jobb.. kommer bli fett! :D


vart ja än går!

kortdag idag med, slutade 12 och sen dess har jag hunnit med att fixa en massa grejjs på stan, tvättat bilen och handlat en del saker till mamma!
jag är faktiskt ganska så effektiv, bara ja vill! :)
tisdag idag och det innebär träning i ström men eftersom de är sjukt äckligt väglag nu för tiden och helst idag så åker jag inte, känns bara jobbigt att måste sitta på mer än helspänn både dit och hem i mörker när jag är själv, sååå för komp sitter ja nu här i träningskläder och ska fara ut och springa, som alla andra dagar, tråååkigt. hade 894375 ggr hellre fått lira på isen.. men men!
som sagt, ska snart bege mig ut.. men ska låte äpplet ja nyss tryckte i mig få glida lite längre ner i magen först! När ja kommer hem ska jag laga middag till mig själv och njuta länge av den.. sen tänker jag låta mig själv slappa resten av kvällen! mysigt!

btw så kommer helgen att bli grym, längtar redan! synd att ja måste jobba bara! :/

<3


vardag

måndag igen och helgen har paserat i en fart som inte går att beskriva!
den har i alla fall varit bra och jag har fått vara med min fina familj hela helgen!
Har även hunnit träffa mina småhjärtan neo och tea och såklart deras mamma och pappa också!

I lördags förmiddags åkte vi upp till stugan och på kvällen blev de visst lite kalas nere i gäddede, de va faktiskt riktigt roligt! sköna människor som finns där alltså!
tidigare på dagen hade ja även hunnit till blåsjön en sväng och hälsat på nina som va hemma hos sin mamma över helgen, vi tajmar varandra bra nu tycker ja! :)

orkar inge mer nu ¨så en bättre uppdatering får komma sen, när ja har mera ork.. nu tänker ja slappa en stund innan de är dax för storsjöbadet! :)

heeråååå!





Hoting

Idag efter jobbet tog ja min brumbrum och kilade till hoting på mitt reservhjul! detta resulterade i att ja höll på bli galen på vägen när ja bara kunde köra typ 90. blää vad trååååkigt!
Som tur va skulle räddningen komma i ström och där fick ja ett nytt däck så sista biten gick en gnutta bättre!!

under tiden i ström hann jag med en del, gick en till centrum för att kika lite och jag lyckades shoppa lite, fast faktiskt inte till mig själv utan till mina två älskade bustroll i dorotea! :)
Jag träffade även föredetta svärmor och svärfar på simon och OOJ vad glad jag blev att se dem, jag saknar dom faktiskt- varje dag! :) mamma nr 2 liksom! :)

glad i sinnet satte jag mig i bilen och fortsatte mot hoting och sen dess har det inte hänt så mycke, ätit middag, långprommis med mamma, hälsat på mormor och kollat lite på idol.. nu ska ja skanrt lägga mig i solariet tills ja inte orkar ligga längre och sen ta en långdusch innan ja ska gå och lägga mig i mitt flickrum för en god natts sömn! I morgon sk aja upp tidigt för att fara tilll dorotea och bror med familj, sen hem igen och vidare till Jorm!
Det blir ALLTID så himla intensivt nör man kommer till hoting, man ska hinna träffa alla och göra så mycke att 2 dagar känns on 2 timmar, men antar att de är så det är! jag får lära mig att leva med det!

men ja lever iaf OCH tro det eller ej så har mamma och pappa fixat sitt internet nu så är ja inte helt insnöad när ja åker hem, det gillas! :)
ha en bra helg vettja! PUSS!



Fel Av Mig

fel av mig att hoppas på att vintern skulle vänta en stund till..
i morse när ja vaknade var det fortfarande vitt på backen ( inte mycke, men de lilla är deprimerande nog) och idag har det varit sviiin kallt!
snacka om att de ändras fort, igår när ja var ute och sprang så var det sjukt varmt, ja tänkte för mig själv att de va nästan samma känsla som när man springer mitt på sommaren, men höll på att svettas ihjäl!
idag är det tvärt om, sjukt kallt! jobbigt enligt mig! jag är inget stort fan av kyla faktiskt!

men nog deppat över kylan, ikväll ska ja ut på ön till anna, blir en mysig kväll med henne och tessan.. kan bli ett och annat glas vitt! kan inte bli annat än bra, och de känns grymt välbehövligt just nu!

så nu ska ja ta mig i kragen och ta mig ut och prommenera en sväng och sen göra nån middag innan ja ska infinna mig!

ha en trevlig kväll!




snö!

Alla andra har redan skrivit om snö överallt, facebook, bloggar osv. men inte jag!  för jag har lyckats hålla mig ifrån den och de är ja glad för!  Men ikväll kom den till ÖSD också så nu äre vitt ute, hoppas verkligen den har försvunnit i morgon! :)

btw pratade jag med johanna idag och blev upplyst om att de är 1a advent den 28e november! whaaaaaaat, hur gick de till, de är u snart?!
jag längtar ihjäl mig, fy fanken vad mysigt!
mysmysmysmys!

annars då, fick punka på bilen idag och är lagomt leeeeeeeeeess!
skitdäck!

nu ska ja ta hand om mig själv, dricka vatten och sova! Godnatt! PUSS!


nittonde oktober

18/10 idag,
får två år sen va de här en hemsk dag! HEMSK!
Min finafina morfar har varit en ängel i två år idag och jag vet att han är himlens finaste!
sakanr han fortfarande lika mycke varje dag som går, meen jag vet att vi ses igen! <3





annars kom ja nyss hem från jobbet, nu sitter ja här i löparkläderna och ska precis ge mig ut, skönt ! :)
sen tänkte ja kila upp på lillänge och hoppas på att min jacka har kommit in nu, blir ju tokig annars!

återkommer senare!
förresten, sjuuuuukt roligt att så många läser min blogg, får man veta vilka ni är också elleeeeer?? ;)


patetiskt!

ja, ju mer man funderar desto mer kommer man på hur patetiska en del människor är, men dom är inte värd min energi så jag skiter i dom helt enkelt!!

Dagen har varit kanon!
ställde klockan på halv nio idag men hann bli väckt innan av ett telefonsamtal. var väl egentligen skit samma, 10 min hit eller dit!
drog iaf på mig löpkläderna och öppnade dörren, där stod finis sannemo helt plötssligt och ville ta sig in, vilken trevlig överraskning!;) med den fina överraskningen i sinnet kilad eja sen ut å sprang min runda! den måste dock utökas med nån kilometer snart men de känns jobbigt för min runda är ju så bra!
får ta och fundera på hur ja ska lösa de (shiit vilka problem ja har känner ja) hahah!
senare kom ju nina och theo och idag va prinsen vaken en hel del så de va roligt, han är så fin de där charmtrollet!! :)
vi åt världens godaste pajj till lunch som mästerkocken (jag) hade lagat!  och sen chillade vi restan av tiden!
När de åkt hem åkte ja vidare till storsjöbadet och plaskade som vanligt!

tisdag i morgon och då blire jobb igen!

förresten, börjar redan fundera på helgen. vet inte sist ja hade en ledig helg som är heeeelt oplanerad, känns sjukt konstigt men samtidigt skönt!
kanske ska ta och åka till hoting en sväng om det inte dyker upp något!
Det återstår att se! :)


är det okej att säga: det är bra! ?

nyss vare fredag och hala helgen låg framför mig..
nu i skrivandets stund är det redan söndagkväll ocj jag har jobbat klart för dagen!

helgen har varit grym, tänker inte gå in på några detaljer för det orkar jag inte men den har bestått av en himla massa skoj!
dömt tre hockey matcher, en helt oplanerad spontan utgång på olles med skönt häng, hann träffa massa folk som man tyvärr träffar alldes för sällan, fått en hel del tid med min twinnis sSannemo, jobbat, haft bakisdag idag (utan att vara bakis) med massa svullande! finfint alltså!
JAG ÄR LYCKLIG, kanske lyckligare än jag varit på massor av år och jag älskare!
är det okej?

Nu ska ja dricka oboy och må gott, sen sova!
I morgon kommer nina och theo hit, vi ska äta lunch och gosa, massvis!


hoppas ni haft en fin helg! PUSSS!



helg- jobbhelg!

Igår blev det en spontan utgång med maria!
Vi drack vin, pratade, kilade på SOLO, drack underbara drinkar och alldes för många järn..
de va första gången ja gick på solo sen det öppnat, men alltså vilket ställe, östersund behöver verkligen de där och jag HOPPASHOPPASHOPPAS alla östersundare uppskattar de så de får vara kvar!
efter en stund där gick vi vidare till g3, de va kanske de sämsta vi gjort.. torsdagar är ingen hitt för en utekväll i östersund, de måste ja säga!
Men de va trevligt ändå, trevligt med spontnitet och trevligt med maria! :D taack!

fredag idag och som vanligt (trots utgången) vaknar ja hur pigg som helst vid 7-8 tiden, dock tvingade jag mig själv att ligga och lata mig till 10, då åkte träningskläderna på och jag gick ut i det kalla höstvädret för en promenad, mina ben behövde det..
Nu ska ja hoppa in i duschen och sen kila på lillänge och se efter om min jacka har kommit än, hinna laga en liten lunch/middag och sedan åka och jobba!
ikväll står det 16-21.30 på schemat och det kommer gå galant! Vad som händer efter jobbet är oklart men nånting hoppas jag på!
Sandra kommer ju till stan, men hon lär man nog inte se så mycke av ikväll ;) får nog gott vänta på min tur, i morgon med andra ord! ;)


ne, nu väntar duschen!
Vad ska ni göra i helgen?


va saru saru?

hej fiiina!
vilken dag, ! började som vanligt dagen med jobb.. mitt schema består till stoor del av halv dagar som ni kanske märker.. jag vet faktikst inte rikitgt om ja gillar det eller inte! de är ju faktiskt ganska skönt, men de betyder ju också att ja har färre lediga heldagar!
men ja överlever,! :) jag är nööööjd med livet, nöjd över att ha jobb och mat på bordet varje dag! :)
När jag slutade vid 12 idag for ja hem och åt lunch, sen så satt ja mig i lillablå och åkte till Lit och träffade min finfina Nina och hennes lilla prins! VILKEN CHARMTROLL! fick gosa en massa och jag är glad att de bor så nära, ska se till att bli bättre på att hälsa på!! :)
Vi pratade en massa och shiit vad ja saknar att träffa henne varje dag! jag sakanar alla mina OP brudar så mycke och jag önskar ja kunde spola tillbaka tiden för en dag eller två!!!

När jag varit där i några timmar åkte jag hem och de va middagsdax, stoppade i mig lite käk med inställningen att ja sedan skulle ut och löpa, meeeen vet ni? jag somnade på soffan, heelt utpumpad, i 2(!) timmar! :o dock fick ja panik när ja vaknade och for ut och sprang då iställe, så nu är de gjort, sköönt!!
nu sitter jag här rätt så äcklig eftersom ja inte duschat än men ska snart göra de, ska bara svettas färdigt först! ;)



härlig onsdag

träningen igår gick skit, men de va roligt ändå!!
När ja kämpat färdigt for ja och hälsade på min favvofavvofavvo sandrasanne och alla 20 mil blev mer än värda! :D <3


som vanlgt stor klockan på 06.07 i morse och jag va hur trött som helst när den ringde..
till och med Jag, som alltid varit en morgonmänniska, börjar känna av mörkret och tröttheten som den har med sig! shiit va de är jobbigt att kliva upp på morgonen när det är kolsvart ute!
meen ja tog mig upp och foroch jobbade i 5 timmar, slutade klockan 12 och då kilade ja hem, bytte och om fixade och sen in till stan för att möta upp annamarica för lunch! :) 
de blev en sallad på törners och den var god, fint sällskap också! :) 
När vi lunchat färdigt blev de lite(för mycke) shopping, men allt va behövligt! en ny ansiktskräm från rosen serien och lite nya hårprodukter! så nu känns de bra i "ta hand om mig själv hjärtat" men de känns mindre bra i "ekonomihjärtat" men va faasen, de är ju bara pengar som ja och sandra brukar säga! ;) Jag unnade mig det helt enkelt!

När ja kom hem svirade ja om till träningskläder och for ut på en löptur igen (de håller i sig) och även idag fick ja en fin tid och ja känner mig stolt, grunden finns kvar!! :)

Nu tänker ja hoppa in i duschen sen diska undan diskberget som befinner sig i diskhon just nu, sen ska jag baka lite tänkte ja! (!) :)





på banan!

tisdag och ja kom nyss hem från jobbet! :)  Har hunnit slänga i mig lite mat också faktiskt! :)
Nu tänkte ja slänga mig på soffan och ligga där några minuter sen ska ja kila upp på lillänge och testa min älskade jacka! HOPPASHOPPASHOPPAS jag älskar den! Om ja inte gillar den ger jag upp och köper en fjällis, även fast jag hade sagt till mig själv att ja inte vill ha någon fjällräven jacka! men dom är ju faaktiskt riktigt snygga och jag är lite smygkär i dom!
men ja hoppas på min haglöfs!! :)
När ja varit där kilar ja direkt till ström för att träna och jag längtarlängtarlängtar! längtar efter att få va med min agnes och jag längtar efter att få dra på mig grillorna och köra! I love iiiiit!

men nu ska ja som sagt slänga mig på soffan nåra minuter!
Ha en bra kväll! <3





lycklig tjej

Jag brukar ibland grotta ner mig i mina egna tankar, helst när ja är ute och löper/prominerar osv, man har så mycke tid då!  de gillar jag!
Jag är verkligen lycklig som har så otroligt många vänner, många vänner som ja känner att ja kan lita på och som jag vet finns jämt, natt som dag om ja skulle behöva dem!
Jag brukar också tänka på hur olika alla är, endel av dem som ja räknar som mina närmsta vänner kan det dröjja veckor mellan gångerna vi ses eller ens hörs av, men man vet ändå att de finns där! Det tycker jag är riktigt äkta vänskap! Jag har massa massa vänskap!
Lika väl som att man inte hörs med en del så ofta så finns det dom som man pratar med flera gånger per dag också, Som är allra, allra närmast och som vet precis allt om en, vad man gör och allid har koll, alltid vet om man har en bra eller dålig dag!

På senaste tiden har jag vetat om själv att jag inte mått så bra, de har varit mycke käsnlor hit och dit och mycke omställningar i mitt liv.. men jag har hållit skenet uppe (trodde jag).
Många har frågat mig hur det är med mig och att de ser att något är fel, många som jag verkligen inte trodde skulle se, sånna här vänner som ja absolut älskar hur mycke som helst, men som kanske inte är allra närmast.. varje gång har jag blivit förvånad, men samtidigt så jävla glad!
Riktiga vänner ser genom fasaden och jag blir bara mer och mer övertygad om att det är Jag som har de bästa vännerna i världen!
Ni vet vilka ni är och taaaaaaaaaack för allt! tacktacktack!






Till nått annat, ikväll tog ja tag i min lathet och for ut och löpte, har inte löpt på några veckor nu för jag har inte alls haft någon insperation..
Men inspirationen är tillbaka och de blev inte sämre av att de gick KÖÖÖÖÖNG ikväll, faktiskt riktigt fin tid på 6 km för att ha legat på latsidan en stund, så nu är fröken på banan igen och nu tänker hon hålla sig där !;)

nu ska ja hoppa in i duschen och sen mysa i soffan!

PUSSSSSSSS! , <3

slarv!

Vilket slarv, nu har jag väntat alldes för länga med att skriva här igen!
men helgen har varit fullsmockad!
Mamma har varit här och vi har myst med kerstin och annamarica! Men dock en massa mys har vi hunnit med en hel massa nödvändigt också!
På fredagen så kom mamm aoch kerstin hit, då hade jag och anna lagat middag! regnbåge, ris och citronsås. Självklart en härlig sallad till! :)
massa prat, skratt och vin bjöd kvällen på och det var sjukt roligt!
När klockan närmade sig 12 så var de andra trötta, jag själv tyckte de va tråkigt att en fredakväll skulle sluta nu så ja åkte vidare till stan och mina fiiiina tjjer som skulle ut på olles!
SJUKTROLIG KVÄLL! mums!
 
sen fortsatta helgen och på lörda hade vi bokat bort på lilla siam, finns inte mycket att orda om. fantastisk thailändsk mat och gott vin! :)

söndag igår och jag och mamma fixade det sista och sen åkte vi mot hoting, mormor fyllde 83 år igår så jag åkte hem för att fira henne, de gjordes med smörgåstårta. kunde inte ha blivit bättre! :)
Min mormor är den bästa som finns, har sagt de förut och tänker göra de igen! De är en kvinna ja ser upp till och hon har satt djupa spår i min personlighet! jag är så glad att jag har henne! <3
Efter firandet och middag hemma så åkte jag hem till stan igen med arrebarre! så de blev en snabbvisit i hoting!

månda idag och jag är ledig, ska ta mig ut på stan nu för att köpa några ramar och sätta upp lite foton! :)

hoppas ni haft en bra helg! :)


våran morochdotter kväll som inte kunnat blivit bättre!

 
Fasters fina hjärtan!! <3<3

välkommen till familjen!



Igår tog jag och blev mamma, mamma till en liten bebis som jag redan älskar sååååå mycket! bästa köpet någonsin!! <3


Annars är ja hemma i hoting på en snabbvisit nu, åkte hem igår efter tärningen och nu sitter ja på plasthuset och jäser medan nån annan byter däck på min bil, vilket lyyyyx! ;)
Sen ska ja kila iväg till dorro och träffa min fina brorsbarn, uch vad ja längtar efter dem! ska se till att rå om dom riktigt mycke idag innan jag sen åker hem till stan igen!! 
Ska hinna träffa farmor och farfar också,! vilken kanon dag de här kommer bli! :)
Ikväll kommer fröken sannemo till stan med, ett Stort + ! :)

skriver kanske mera sen, ikväll!  Ha en bra dag!

<3

4e oktober, !

idag är måndag, måndag den 4e oktober och jag känner på orden på tungan och kommer fram till att jag älskar det, jag älskar hösten! det är så fruktansvärt mysigt, det blir mörkt på kvällarna och man kan sitta inne under en filt med en kopp te till en bra film med gott samvete och bara mysa och må hur bra som helst!
Den här dagen har varit riktigt fin och välbehövlig faktiskt, det har varit min lediga (nästan) dag efter mördarjobbar helgen som jag har haft och jag har njutit av att ha varit ledig!
I morse låg jag i sängen så länge jag tyckte det var skönt, (jag är morgonmänniska och kliver gärna upp tidigt fast  jag är ledig) vid tio klev jag upp och lallade på lite.. gjorde inte så mycke vettigt men donade på lite och kollade på "efter tio", de är vardagslyx för mig.. strutta runt i pyjamas långt in på dagen och slö kolla på nånting ganska ointressant! :)
klockan 12 hade jag tvättid så jag sprang ner till tvättstugan och slängde i tvätten jag hade, medan ja väntade på att den skulle bli klar målade jag toa dörren så nu är den lika it och fin som de andra dörrarna! Egentligen hade ja tänkt strunta i att måla den eftersom den är trasig och måste bytas ut, men jag stod inte ut med synen att den va så gul när de andra va så fint.. så den fick sig en omgång tillslut trotts allt! ;)
resten av dagen har ja lyckas fördriva på någotvis och när tvätten va torr, vikt och inlagd på sin plats var det dax att åka på storsjöbadet och min vanliga badtid på måndager med min vän! :)
Åkte sedan hem och lagade mat tills eric kom hem från jobbet (som bor hos mig nu ett tag när han jobbar här). sen har ja kollat på haöv åtta hos mig och efter de har ja lagat massa matlådor till lillen efter som jag ska åka hem till hoting i typ ett dygn i morgon!
Kilar hem till mamma och pappa i morgon efter hockey träningen! Om ja ska va ärlig känns de riktigt jobbigt att åka till hoting då, men ja längtar ju såååå efter Neo och Tea så ja måste åka hem och träffa dom! sådeså!
börjar jobba 16 på onsdag så ja passar på!

Ne, nu har ni fått alldes för mycke ointressant information så nu ger jag mig, hoppas ni haft en bra dag!:)





två bilder från modeshowen förra veckan!
Min fina vän
AnnaMarica är modell på båda!

lördag och slag i ansiktek

utgång igår och jag behöer inte orda så mycke om de,
finaste brudarna, kan aldrig bli fel!
dock blev ja som vanligt en gnutta less när vi väl kom in på stan så förfesten tog priset igår faktiskt, meen inte så konstigt för den va svårslagen! KULKULKUL!
blev rätt tidigt, tror jag va hemma kring halv två!  men kvällen får fins betyg av mig iaf! :)
Lördag idag och de har varit en låååååång dag. jobb 7-21 med timmar mellan 13-16, när klockan ringde ville ja dö, men ungkrigare som jag är intaar jag mig själv att jag klarar allt! ;)
På timmarna mitt i dagen tog jag en prommis på en timme och sedan gick ja hem och sov de nadra två timmarna.. det var kanske de skänaste jag gjort på länge!
Nu kom ja hem för typ 40 minuter sen och jag har stoppat i mig två ägg, nu ska ja nog gå och lägga mig för jag är så jävla trött!
Lägenheten ser ut som skit och de står 1 miljard tokflaskor i köket, men de får vänta tills i morgon, så de så!

Nu tänker jag med got samvete krypa ner under täcket! jobb väntar i mogrgon med, häärliga 7-21.30! ;)

PUSS!