Julen och allt vad den innebär.

Julen och alla dess festligheter är nu över..  vilken känns rätt skönt :) men de ha vare en helt braa jul helg!!!
Julafton bestod av en mysig kväll tillsammans me en del av släkten och god mat såklart! senare for ja, å nåra till till kyrkan för att gå på midnattsmässa, de va himla mysigt och kan verkligen tänak mej att göra det till en tradition! vi passade även på att tända ett ljus för min älskade morfar. och på tal om det, det var så underbart fint på kyrkogården med alla tända ljus, verkligen!!
Juldagen väntade middag hos bror och sedan for ja vidare ill ström för att kalasa, de va en härlig kväll med mycket bra människor som man inte träffat på länge!
Annandagen blev det en liten tripp till östersund för att inhandla lite grejer till nyår.
Åsså igår då, den årliga hemvändarmatchen skulle gå av stapeln i hoting och detta året skulle även ja vara med på isen, som linjeman, trodde jag. När ja kom dit så fick ja veta att de röda armbindlarna skulle sitta på min tröja och att de va ja som skulle vara huvuddomare, hej å hå, nervositeten som funnits där hela morgonen blev ju inte dirket mindre av det.. men tjurskallig som ja är så tog ja på mig uppgiften och jag tycker att de gick rätt bra för att va första matchen som huvuddomare i den där farten. har bara dömt U13 tidigare vilket betyder Killar å tjejer i 13års åldern. För er som inte vet så på hemvändarmatchen är de spelare som är allt från 17-50+. vilket ger ett himla tempo, aja, nog om detta ja va iaf en gnutta svettig efter att ha åkt fram och tillbaka som en dåre där i 60 min :P
På kvällen väntades kalas och dans. jag och mattias for till Ivarsson där ett glatt gäng fanns, vi hade trevligt där en stund och sedan begav vi oss på dansen, där va de himla mycke folk och de va trevligt som tusiken!
Dagen idag har däremot vare mindre trevlig, av någon konstig anledning har ja mått väldigt kasst idag. gissar att jag bara har mig själv att fylla för de.

Nu väntar borga och nyår, hoppas det blir lika roligt som det hittills gångna lovet! :)

// Emilinda, <3

Hörrni!

Vill ni ha ett par färgade linser helt gratis, gör som meeej.

Länka
www.fargadelinser.com i din blogg och få ett par!
Tack för de hörrni! :)

December

ja, nu är vi inne i December, de känns helt sjuk, skönt alltså! ;)
I förrgår fyllde farmor 70 år, så himla stort grattis till henne, Puss på dej! <3<3
Annars var den rätt bra, spinningen var lika rolig som vanligt, ja älskar de- verkligen, på torsdag blir det ett pass igen ! :) 60 minuter denna gång! jag längtar!!

Tillbaka till de här med att vi är inne i december, - JAG HAR KÖPT EN ENDA JULKLAPP, hjälp, ja måste ta tag i de här, ska försöka ta mej in till stan kanske på freda å sen nån annan da, kanske nästa vecka, då förhoppningsvis inte malin jobbar så hon kan hänka på !!! så då ska ja väl få nåra bortgjorda iaf!! så ja hoppas verkligen de går för sej att ja kan åka dit på freda, annars vette tusan hur ja ska hinna, varje jäkla helg är ju full av dömning, och om de inte är de så är de annat. I helgen är ja ledig från dömningen på lördan men då ska ja å min kära moster baka tunnbröd, men de är mys så de ska bli roligt !   

Ne, nu ska ja rappa på mattias så han kan göra kväll från snickeriet han håller på med här på Jobbet så vi kan åka hem å mysipysa iställe!

Heej , <3 / Emilinda