Lars Kungen Winnerbäck


Yran -05. liten lasse :P

Tänker inte börja skriva om konserten här, för det finns inga ord.. men de va de bästa på länge. Har är så otroligt jävla bra.
Kom ihåg mej, elden och elegi satte pricken över iet och min kväll va perfeeeeekt! MMMMM!
Nu är ja iaf hemma från ume, ny duschad och redo att åka till östersund. Ska kika på eric ikväll när han spelar hockey, grymt kul, va ju ett tag sen man såg eric på plan nu ju :P hoho!
Efter matchen valkas de kalas och ja är redo för en hejdundrandes kväll. sånna här utgångar som egentligen inte är planerade är alltid roligast :D så ja hoppas de blir en rolig kväll!
I morgon kommer fröken hansson till stan å vi ska gå å käka och sen se new moon, får se om den är så bra som alla säger. men ja hoppas de, de ska bli spännande :)

De är min helg i stora drag, eller just de.. på sönda ska ja jobba! :)

Hoppas alla får en fin helg!  // E , <3


Segis

jag är vberkligen e segiiis.. jag har inte skrivit på nåra dagar nu.. men ni kan va lugna.. jag lever ;)
Onsdag är snart slut och i morgon jobbar jag dag och sedan beger jag mig raka spåret till umeå och vickis, vi käkar midda å sen går vi å ser LARS WINNERBÄCK! åh jag kan inte förstå att ja ntligen skla få se han igen.. hlet galet de kommer bli.. sjukt kul! :D

helgen kommer bestå av rätt mycke roligt å lite jobb också.. så de blir nog bra! :) Och förresten, på sönda äre advent. UTAN SNÖ?! va??? de är verkligen helt sinnes, så himla tråkigt.. men de ågr nog de med.. mysigt med advent ju! :D



Om inte ja hinner så skriver ja mer efter helgen! :)

// E , <3


Underbara vänner

Tänk att vissa personer kan få en att må så himla bra, även fast tillvaron är upp och ner och ut och in ibland.
Snart har hela helgen gått och den har gått ruskigt fort..
Ifredags så fick ja faktiskt döma på hemma plan. Doroteas veteraner mötte åseles och de va faktiskt rätt roligt, förutom att de faktiskt inte orkade åka så mycke så de blev mest krosspassningar över banan hela tiden så en som fick åka desto mera var jag.. hahah.. men de behövdes nog. Efter matchen for ja till arvid och där va emmah också, vi kikade på film och tog de bara lugnt. oerhört trevligt va de:D
vid halv ett for ja hem och sov. 
På lördag stod klockan på 11 så ja klev upp och filosoferade en timma innan ja for iväg till sollefteå för ännu en match, denna gång på linjen. tur de kan ja säga för grabbana va galna.. usch vilke dålig match. Fokus på helt fel grejjer å när treperoder hade gått utan att nån dött drog jaen lättnandes suck gick och duschade och for hem!
Hem resan va seeeeg för ja visste vad som väntade mig hemma. fyra stycken vackra flickor!!! haha
Ne, men när ja kom hem åkte ja dirket till elina och där va hon, emma, sofia å sandra.. Mina bästabästabästa! <3<3
Vi kikade på "the holiday" och myste. tog verkligen tillvara på tiden fär de är inte ofta vi ses allihopa samtidigt..
gillare er took mycke brudar!!
När ja skulle hem va det även dax att säga hejdå till emma som åker till sälen på tisdag fär att jobba där i vinter. Kändes grymt tråkigt att säga hejdå. asså va?  vadå hejdå? Meeeen, ja ska åka dit och hälsa på så fort ja bara kan. tyvärr kommer de nog bli efter ja är hemkommen från thailand för mina helkgenr är så gott som fullspäckade enda tills dess.. HELT SJUKT!
men den som väntar på nått gott..
aja, kvällen va iaf bra och ni får mej att må så himla bra!



Sönda ida å jag har inga planer, träning ikväll men agnes är sjuk och ska inte dit så ja får se om ja åker själv eller om ja blir hemma även ikväll..


Hoppas eran helg varit lika bra som min! :)
// E , <3

Helg

helg igen.. är ledig i morgon så ja fick lite extra tidig helg.. de känns ganska skönt.
Torsdag ida å hade egentligen träning i vilhelmina men för att skona min ljumske så hoppade ja över ikväll, för att vara säker på att skiten blir bra.. istället for ja å simmade å de är grymt skönt, verkligen :)
Helgen är ganska uppbokad, eller iaf halvt..
I morgon kväll ska ja döma, veteranerna har match här i hoting så de är rätt skönt att de är på hemmaplan så man slipper åka nånstan iaf.. lörda bär det av till sollefteå (igen) för en j18 å på sönda vet ja inte hur de blir.. ska egentligen döma u12 i Hoting men nu är fallet så att min lillebror som inte har spelat hockey på över två år har helt plötsligt börjat och ska spela (öppna båsdörren) i brunflo på sönda, å de skulle va rätt kul å se så ja får se hur ja gör med söndan.. kanske måste hitta en ersättare! :p aja, de återstår att se!
Annars är livet  lugnt.. jobbar inte allt för mycke å de börjar bli tråkigt.. ja vill ha ett riktigt jobbm ett jobb man går till varje da..
Men det är ett bekymmer ja ska ta tag i snart.. har inte hört nått från Norge än iaf å de tycker ja är dåligt eftersom hon sa att hon skulle höra av sig i slutet av förra veckan.. så ja antar att de har hittat någon annan eller så fick inte deras nuvarande aupair jobbet hon sökt.. och de må väl vara, men dom kunde iaf ringa ELLER skicka ett mail och säga hur läget var.. eftersom att hon verkligen lät så himla positiv när vi pratade.. men men.
Har iaf bestämt mig nu för att inte ta jobbat, även om de skulle bli så.. ja satsar på att flytta någonstans lite närmare nu iställe, fegis som ja är..

Till något helt annat, Om precis en vecka nu ska ja se LASSE i Umeå, som jag har längtat.. känns sjukt att de är så nära nu.. ja längtar verkligen ihjäl miiiig !ÅHHHHHHHHHH! :D:D:D:D



hoppas ni haft en bra da!  // E , <3

Härliga onsdag

matchen i ström igår gick fint.. himla lugn matych, så de tackar ja för. :p
Även att ström vann sin första match, grymt kul tycker ja.. Ja skiter i att ja ska va neutral, kunde knappt hålla mig från att applodera vid varje mål.. haha !:P
Grattias grabbar iaf:)
Nog om detta, ny dag i da å ny match också.. åker till sollefteå i eftermiddag för att gå på linjen en u16, känns otroligt grygt, men ja tänker på pengarna och biter ihop! :)

Sitter på plasthuset niu och ska snart hem för ja tänkte hinna träna innan ja måste åka också,!



Så ha en bra kväll !  // E , <3

Min dag

Min dag har gått rätt fort.. Jobbade 7.30-11.30 for hem och käkade. Efter det tog ja tag i min bil (eller nästan) och for in på Plastis och spolade av den.. ingen maning att tvätta den när man jobbar efter en grusväg och de är de här jävla slasket.. så ja längtar verkligen tills de har frusit på så ja kan få tvätta bilen.. den ser verkligen förjävlig ut.. Men men, när ja gjort de for ja hem och tränade, trampade på orbitrecen (stavas de så? ) till att avsnitt av Greys å de gick bra.. men de är verkligen inte roligt,  efter några veckors träning på den där nu känner ja att ja måste börja löpa ute igen iställe, nu kanske ja uppskattar de mer när ja har kännt på att stå inne och uggla, dessutom håller man ju på dö när de är helt vindstilla och varmt.
När ja var klar me de körde ja lite styrka och sen har dagen mest bestått av slapp, eller ja tog och slog in alla mina julklappar också, så nu är de gjort. eller har fyra kvar att köpa, och två av de har ja beställt från internet så jag har endast två kvar att klura på. så himla himla skönt! :)

Klcokan sju for ja å mamma på badet och simmade, sjukt härligt faktiskt.. ska försöka ta mig dit varje vecka!
Kom hem och inväntade att grannfejden skulle börja, det var från ström ikväll och ja höll verkligen på dö, så jävla pinsamt.. jag förstår inte att vuxna människor håller på så där.. helt galet, !
himla pinsamt, men rätt kompiskt också. !



Ne, nu ska ja slänga mig i säng och kika på lite greys son sova..
Godnatt // E , <3


Ännu en helg

Då har ännu en helg gått å den har spenderats i östersund..
Den har varit helbra och jag orkar inte berätta i detalj, men modeviniongen i lördags va grymt bra iaf, och resten av kvällen med!!
Månda nu och ny vecka, rätt lite jobb men desto mer dömning, får se hur de går med ljumsken men ja får bita ihop!

Nu ska ja kila en på byn och kosta på att spola av bilen, 



Ha en bra dag! // E , <3

 

Fredaaaaaa

Idag är de fredag, IGEN.. shiit. de går verkligen fort.. som jag alltid tjatar om.. haha
iaf, matchen igår.. helst vill ja inte tänka på den men ja kan ju berätta att vi förlorade med 8-3 (?) tror ja de va, jag har sträckt sönder ljumskjävln så kan knappt gå OCH min käke värker så ja tror ja döör, ingen bra match igår för Fröken Wallin iaf.men de är väl meningen att de ska göra ont att spela hockey.. Och jag lyckades ju iaf peta in ett mål så något positivt lyckades ja väl få till iaf! HAHA!

Jobb idag till 15 och sen bär det av till Stan, igen.. de är ett himla åkande hit å dit.. men de gööör inge..
Skulle egentligen åka buss dit för ja har ju min bil där redan med anna å arvid ville vara så gulliga och vänta med att åka in tills ja slutat, så idag får de dagens stora guldstjärna av mej! :D <3
Blir nog bara chill ikväll med lite idol tittande, kommer bli skönt!  Imorgon blire däremot andra bullar, usch så roligt de ska bli!

Ne, nu ska ja jobba vidare. ha en bra helg!



// E , <3

vad ska ja hitta på?

Det här med Rubriker till blogginläggen tar verkligen musten ur mig, en töntig sak men ja vet aldrig vad ja ska skriva som rubrik..´men men, nog om detta.
Redan torsdag och tiden flyger verkligen iväg.. shit, de går på tok för fort. men d eär skönt, för ja längtar verkligen till advent och jul och allt som hör till. Så himla mysigt.
Min vecka har varit rätt innehållsrik faktiskt. I måndags så jobbade jag och sedan så träffades jag och några av mina bästa på cafét på kvällen för att sara skulle hålla i en hudvårdskväll till oss. Faktiskt himla intressant och sjukt bra och härligt produkter. Men så här inför julen känner ja att ja har annat att lägga pengar på och för det andra har jag ju redan hittat mitt favoritmärke på allt som har med hudvård att göra och det är ju rosen serien..
men när jag har slut på de kan det nog tänkas att ja blir kund hos min vän sara! :D
De var iaf en mycjet trevlig kväll! :)
På tisdag klev ja upp, tränade, tog en dusch och fixade mig för att sedan ta bilen till stan och sofia.
Vi gick på stan och kikade.. hittade en heldel julklappar också så de känns hur skönt som helst.. har endast fyra kvar att fundera på. Såhär tidigt ute har ja nog aldrig vare förut, men ack så skönt det är!
På tisdag kväll tog vi det bara lugnt, kikad epå tv och myste. verkligen behövligt!!
Onsdag blev även de en dag på stan med massa julklappshandling, Hittade även några julklappar till mig själv måste jag erkänna men ja var dukitg ändå och la band på mig sjkälv tycker jag ;)
Efter några timmar på stan så gick vi och hälsade på Åsa och ida, de va mys och Ida är så himla söt:) Sedan gick vi hem, hämtade bilen och for sedan ner på stan och hämtade sandra som kom med bussen.. resten av kvällen bestod av massa hockeytittande å ja gillare, ja saknar att titta på hockey. Måste ta mig i kragen och se mera!!
Efter hockey åkte ja iaf hem till hoting och idag har ja jobbat till halv tolv. Ikväll väntar en hockey match här i Hoting, kommer kännas knas att spela en bortamatch hemma!! men de blir skoj! ÖNSKA MIG LYCKA TILL!! :p haha!  

Annars så går ja spänt och väntar på besked från Norge, och jag måste erkänna att ja börja bli tveksam, skulle va grymt roligt.. men shiit, ska ja bara lämna allting?!?!?!??!?!?!? aja, den frågan får ja ta tag i när ja vet om ja får jobbet..
Många tankar hit och dit. Men de löser sig!



Längtar till helgen gör ja också.. som en griiiiiiiiiiiiis, kommer bli bäst, bäst me de bästa! :)

// E , <3 


Gladis

Jag är fortfarande en gladis.. att så lite kan göra en så glad. :) himla bra tycker jag!
Iaf ni som har läst min blogg förut vet ju att ja skulle få samtal från oslo igår, och det fick jag! :D
Jag gick och väntade hela dagen, var till och med lite små nervös, ett tag trodde jag nästan att hon hade ångrat sig, men ja höll hoppet uppe och typ vid 20 tiden ringde hon. Och det gick över förväntan. hon var hur gullig och lättsam som helst att prata med.. hon berättade att hon hade gillat mitt mejl jätte mycket och att jag låg mycket bra till :) Men deras nuvarande aupair var lite osäker på hur hennes framtid såg ut, så i nästan vecka kommer ja få veta om ja får jobbet eller inte! :)
Just nu går ja inte opch hoppas eller något utan ja väntar bara, ska bli spännande att se hur det blir..
Men man kan ju faktiskt inte låta bli att tänka på hur det skulle bli om ja fick åka. Det skulle bli fruktansvärt roligt, men samtidigt, shiiiiit va långt de känns att flytta på en gång. Men det är ju bara för ett år och Hoting står ju kvar, är ledig på helgerna också i fall ja får jobbet så nån helg hinner man ju åka hem såklart!!
Nog om detta, ja skriver igen och berättar när ja får veta det slutgiltiga ;)

Idag är det farsdag också så ja får väl ge en liten grattiskramis till min pappa här också, även fast ja inte tror att han läser min blogg.:p <3<3 Min pappa är iaf bäst bäst!

Hockey match har ja spelat idag med och de va en bra match faktiskt. Norsjö fick in tre rätt snabba mål. kändes ganska hopplöst men vi tog igen och tillslut stod det 3-3.. tyvärr slappnade tjejerna (även jag) av för mycke då och norsjö lyckades tillslut vinna med 6-3.. jävla skit tycker jag, men nu några timmar i efterhans så hár min surhet lagt sej.. så som ja skrev tidigare är ja en gldis nu igen! :P tss!

Annars är de rätt så lugnt med jobb i veckan så ja tänkte ta en tripp till östersund på tisdag, ska nog försöka handla de flesta julklapparna då så ja har det bortgjort, ska bli skönt! :)
Även helgen ska spenderas i östersund me mina favoriter Emma och Anna.. vi ska på plaza på lördag på någon gala, mina förväntningar är höga och jag tror de kommer bli en kanonkväll, så redan nu räknar ja ner till heeeeeeelg!! :D

Hoppas ni får en bra vecka alla! :)



// E , <3

ingen kan få mig..

...på dåligt humör idag, INGEN..  ÄVEN fast d eär fredag kväll å ja sitter hemma å har rätt tråkigt! haha..
Lördag i morgon och då tänker ja ta en låååååååång sovmorgon, sen ska ja jobba 14-20 å sen vette tusan vad som händer.. På sönda ha ja iaf match å ja är sjukt taggad, kommer bli grymt kul.! :D
Iaf så såg jag en annons i tidningen i morse om att de sökte en aupair i oslo.. eftersom ja har funderat på att vara de ett tag nu (fast ja hade tänke mig florida) så tänkte ja wft, ja söker! Så ja gick ner till datorn på en gång och slängde i väg ett mail. Några timmar senare hade Mamman i familjen svarat att hon var intresserad av att kanske ha mig som deras "barnflicka" och att hon skulle ringa mig i morgon för att prata mera osv.. så ja är full av förväntningar nu, Ska bli kul att prata med henne i morgon och vi får se vart de leder, ännu är de länge kvar innan jobbat är mitt och de kanske är 100 stycken hon ska ringa i morgon.. de har ju inte jag någon aning om.  men de va iaf roligt, än hur det blir! :) så nu hoppas hoppas hoppas hoppas ja på en flytt till oslo i januari! ;) De skulle sitta som en smäck (säger man så?? haha)  
Nog om detta! Som sagt, än har ja bara sökt och vi får se hur det blir, kul grej iaf! :)

Nu till något viktigt, ELIN FRANK fyller ju 19 år ida.. så grattis till henne! :D <3<3<3
och på tal om lillfrankis så saknar ja verkligen klassen. JAG BEHÖVER ER, allehopa!!!!! när ses?!?!?

// E , <3


Förvirrad

Jag är en mycket förvirrad människa nu för tiden, ja bara jobbar och jobbar och har ingen koll på nånting längre.. Jag är nästan orolig över mig själv... Har faktiskt stannat upp och tänkt till, på senaste tiden har folk verkligen reflekterat över hur förvirrad jag är, hur stressad jag är och de säger åt mig att ta det lugnt? WHAT? vadå ta det lugnt? Jag tycker de enda jag gör är att ta de lugnt?! Men så kanske inte är fallet, enda fram tills nu har ja haft fast vikariat, har jobbat ca 85 % och när ja inte jobbat där har ja varit på plasthuset och jobbat. Och hockeyn tar upp tre av mina kvällar. och eftersom ja jobbar de flesta kvällar ja inte har täning så finns det inte så mycket tid kvar.. kanske verkligen är dax att varva ner? men ja är inte sån, ja blir galen av att sitta hemma, veerkligen!
Iaf som ja skrev tidigare är de inte fören nu ja själv märker vart allt är påväg.. har ständig magonta, kan det bero på att ja är stressad inför framtiden, att ja vill så mycke men har ingen aning om hur och när allt ska ske. Det finns ständigt i mina tankar att ja MÅSTE bort från hoting. Men varöfr har ja egentligen så brått? Ingen aning, men ja behäver komma bort, samtidigt måste ja ha ett jobb och allting är bara hur snurrigt som helst.. men hädanefter ska ja försöka att inte tänka så mycket och bara ta de som det kommer en stund.
Har iaf en två veckors semester som väntar på mig och det gör dagarna liiite lättare iaf, bara två månader kvar nu tills vi åker och jag hoppas kunna få ordning på min framtid när ja är där och bara får vaaaara, ska blir hur underbart som helst!
Men skitsamma, nu har ja fått skriva av mig lite om det också.

Annars vill ja bara slå ett slag för P3, de är fasen en grymt bra radiokanal som får tiden på jobbet med alla plastboxar att bara rusa iväg. Hur bra som helst, tackar gud för att de finns..
Dock skulle de kunna slopa kodjo i morgonpasset, han är så himla töntig att ja skäms.. men de andra är bra.. SÅ TAAAAAAAAAAACK FÖR DE IAF!

Idag har min dag bestätt av jobb, jobbade 7-4 på min lediga dag och sen har ja kikat på hockey.. de va smågrabbarna som spelade och dom är så gulliga som man smäller ju av. hihi!

Men nu ska ja nog lägga mig under täcket och kika på ett eller två (kanske 5-6:p) avsnitt av one tree hill, sen sova, måste vara en piggelin imorgon för då står det jobb på schemat såklart! :) Men snart helg, å då är ja nästan ledig, jobb endast lördag! :D


Dålig bild, men ni får den iaf. De här damerna förgyllde min halloween!
Linnea och Anna!


Godnatt om en stund! // E , <3




Jag lever

man skulle nästan kunna tro att jag har gett upp det här med bloggandet, och de har ja nästan.. ja känner mig inte ha lust alls.. men ja ska försöka hålla ut, kanske bara är i en formsvacka! :p
Sista ja skrev var i fredags.. hmm, va har hänt sen dess??
Joo, åkte ju till stan såklart och hade myskväll med emmis, det var behövligt och hon är bäääst!  På lördan sov vi tills vi vaknade, gjorde oss i ordning och åkte in på stan.. vi strosade omkring och jag hittade en del saker, som vanligt.. jag hatar det! haha.. efter en stund mötte vi upp anna och arre som också hade kommit till stan och sen mötte vi även upp gustav och lars. Vi gick och käkade och sen strosade vi en stund till.. När vi gjort stan klar så tog emma bussen hem och jag anna och arvid åkte till lugnvik för ett börja förbereda oss för kvällen.. Gustav kom och vi käkade och sen rullade det på. Kom några fler själar och jag tror vi hade en helt okej förpärla.. (lite för myckat av det goda kanske). vid elva tog vi bussen in till stan och det slutade med att vi hamnade på o´learys, mycket trevligt! :)
Söndan va ingen bra dag för mig iaf. Vi klev upp rätt tidigt, eller kring elva.. packade ihop och åkte hem till hoting! En bra helg!

Måndag och tisda har bestått av jobb, ikväll ska ja träna med veteranerna och de ska bli grymt kul!

Hoppas vi haft en bra helg !



// E , <3