vetvetvet

Här kommer ett sånt där inlägg jag pratade om , ett sånt där som jag skulle skriva när jag behövde skriva av mig lite..

Varje dag läser man och /eller hör om människor som råkar illa ut, människor som dör i en allt för ung ålder osv.
Även fast jag för några år sedan miste en grymt fin vän i en hemsk olycka, vilket bar med sig månader och år av sorg,  går man nu återigen i den trallen och tänker att "det händer inte mig, eller någon i min närhet", men visst så är det inte..
I fredags morse ringde min telefon och jag fick ett hemskt besked, IGEN.. det har hänt någon något, IGEN..
Den Senaste veckan har varit hemsk, en klump i magen som absolut inte vill försvinna.. Många turer mellan hopp och förtvivlan, många tårar men också många leenden när goda nyheter kommer!
Alla mina tankar alla sekunder på dygnet går till Gabbe just nu, och till moster och morbror och hans syskon och flickvän som finns uppe i umeå med honom nu. Jag vet att han kommer klara de här och jag håller alla mina tummar för att allt ska bli bra! Världens största styrkekram till er! <3

Så, ta ingenting för givet mina vänner.. lev varje dag!!
/ e <3


sista inlägget

Detta kaan vara mitt sista inlägg, har bestämt att jag tänker skita i  att blogga nu.. känner verkigen ingen insperation alls.. jag ser att de är många som läser min blogg, men ja hör aldrig av er. är som att skriva för ingen alls.. så ja lägger ner.
Om det skulle hände nått supermega häftigt eller att ja känner att ja måste skriva av mig nångongång kanske de kommer några rader!

hare rå! tjaao!

Fredag

Det är helg och livet leker!!!
Snart kommer mamma hit, mysiigt!

Allt för idag! heejs!

Tisdag

Godmorgon!
Har varit uppe länge fakiskt och hunnit med dagens löprunda.
Jag har varit alldes för lat nu några veckor men nu har jag tagit tag i saken och börjat springa igen, en tur varje dag gör att man mår såååå himla mycke bättre! det vet ja!
Igår va ja ut för första gången efter en period av lathet och tro det eller ej men jag var inte i så dålig form som jag trodde ja skulle vara och det gick så lätt,! :)
Som sagt har jag varit ut idag också och de va lika skönt ida med!!
Nu är jag nyduschad och väntar på att anna och kerstin ska komma, jag ska följa med dem runt på alla möbelbutiker idag och kika.. anna ska handla till deras nya lägenhet! kulkul!
Själv måste aj vänta eftersom jag fick veta idag att målarna inte kan komma och börja med min lägenhet fören den 21 juni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alltså va?? fattar dom inte hur jag bor just nu, i ett kaos, UTAN möbler.. åhhh, jag blev så fruktansvrt less.. jag vill få i ordning och komma in i min vardag, det är ju praktiskt taget omöjligt i de här. ne, de förstörde min dag litegrann faktiskt.
men som sagt så är anna snart här och hon brukar ha egenskapen att göra mig på bra humör , så de löööser sig !;)

ha en bra dag vänner!


Måndag

hej mina vänner!
Kom precis hem från jobbet, blev ett kortpass idag också, många sånna nu framäver och jag vet inty eom ja ska gilla det eller inte gilla det.. men men, jag tar allt ja kan få,, nästan! ;)

Helgen har iaf varit bra.. I fredags tog eric studenten och familjen va här och grattade honom.
Efter allt fikande och så åkte jag till ström och lämnade min pärla där, men med mig tillbaka till stan fick ja en ännu finare pärla som redan fått mitt hjärta. Min TT är finast i världen och jag är lycklig ägare till den! ;)
På fredag kväll hängde jag med Andreas och danne på Pause och vi chillade där tills klockan va tolv, då kilade vi såklart upp till rådhuset för att se alla glada studenter stå och sjunga. härlig känsla och stämning måste ja säga!!
Overkligt ocksåm känns inte som sommar än..
vid ett körde ja hem andreas och själv åkte ja till lugnvik, hann vara där i fem minuter sen ringde eric och ville hem från stan.. han hade firat sin student klart tyckte han och va nöjd efter en heldag med festligheter! :)
eftersom ja va riktigt pigg fortfarande så bestämmde vi oss för att åka till hoting på direkten!
De va ett bra beslut för det var skönt att vakna i Hoting på lörda morgon! :)
På lördagen hann j amed en hel de.. åkte till dorotea och hälsade på farmor och farfar, passade medan på att gå på bolaget och inhandla massa gott tills kvällen bravader då det var preimär på logen!
Men innan de hann vi med en lunch hos mormor också!!
I alla fall, kvällen får ett klart godkänt, men de är endast pga den roligaste förfesten jag varit på.. härligt folk, massa sång och tok gjorde det hur bra som heslt.. när vi sedan lämnade hoting och åkte till tåsjö/brattbäcken blev det värre och kallare men men, så äre ibland.. Helt klart ett G iaf.. kanske ett svagt VG! ;)

Söndan blev lugn, hjälpte mamma och pappa med grejjer som skulle göras hemma och så.. Hann med att träffa andreas och neo en timme eller två också innan ja åkte tillbaka till östersund för en arbetsvecka:)

meen, nu ska ja kila ut på Ön och träffa Malin!
heejs!

 


Torsdag

En dag med blandade känslor hos fröken Wallin..
Dagen har varit bra., jag har fått träffa Sara som r hemma fårn stockholm och tänker stanna i två månader! det gillar jag grymt mycket och jag hoppas att vi hinner ses massor! ;)
Till och börja med ska hon med och dansa på lördag! right saris?!:)
Har även fått ha en del tid med kära fröken Norlén, skojjsigt att hon har flyttat hit till stan nu så behäver de inte va en hel operation att försöka få till att ses! :p

Förutom de braa sakarna så är de många tankar som snurrat idag. Exakt den här torsdagen för ett år sedan är utaaaaaan tveken topp fem på dagar över de värsta dagarna i mitt liv. eller kanske till och med topp tre.
Den här tiden för ett år sedan var allt bra, jag var lycklig, var med klassen, var taggad som faan inför vår poängjakt (som vi förövrigt vann;) och livet var grymt. Bara en vecka till studenten, inte många grejjer som kunde förstöra min kväll då..
Men även fast risken va liten så hände det!
Några timmar senare var hjärtat utslitet ur kroppen på mig och sen minns ja inte så mycke mer av den kvällen om ja ska va ärlig..
Nog pratat om de!  Är en starkare och bättre människa nu än vad jag var då..

Annars så tar lillen studenten i morgon, de ska bli kul att gratta han och träffa alla.. mest av allt längtar ja efter Neo, jag ska gosa sönder honom i morgon! mumsmumsmums!
Sen är frågan om ja ska åka hem till hoting i morgon kväll? hmm.. tror faktiskt de blir så., så är ja redo inför lördagen då jag lovar att de blir kalas heeeela dagen och styrdans på kvällen! FYYY FAN va roligt de ska bli!
logenpremiär, riktig sommar de!!!

eeeeeeeeeeeOnsdag

Underbara onsdag, just precis vad denna dag har varit..
I morse steg jag upp tidigt och gick ner till tvättstugan, tycker de är skönt att fåbort tvätten på morgonen så har man hela dagen till annat sen! :)
När ja slängt i första maskinen for ja in till stan och solade, de är så grymt skönt och nu börjar ja känna igen min hud igen.. den har börjat blivit alltför vit på senaste tiden..
men en eller två solningar till så äre grett sen! ;)
När ja kom hem tog ja reda på tvätten och sen gick ja upp och duschade och fixade lite..
Strax innan tolv gick ja ner och tog reda på det sista i tvättstugan å sen va de problemet ur världen! :)
Vid tolv for ja in till stan igen för att träffa nina! vi gick ner till badhusparken ocg satt oss dör på en gräslätt och bara njöt av det otroligt fina vädret.. så jävla underbart de va.. älskade mitt liv just precis då.. tänk vad vädret kan göra mycket!!
Sällskapet var också det bästa tänkbara, fy bubblan va det var roligt att träffa Nina.:D De är ju hemskt att vi har bott i samma stan i ett halvår snart och vi har knappt setts alls, stoooor skärpning på oss..
Hon var iaf jäääättefin med sin bebismage och jag är så glad för hennes skull (och fredriks såklart:p)

Sen har jag uträttat en massa ärenden och gjort en heldel nyttigheter så dagen har varit bra.. nu har jag landat i soffan och ska nog snart sätta igång en härlig tjejfilm och bara vara en stund!
jag förtjänar det! ;)

ha en bra kväll vänner!
heejs! <3