Café

min dag idag har mest bestått av att jag varit på cafét.. för er som inte vet det håller min mamma på att starta ett café här i hoting.. ganska roligt :) I morgon är det premiär så om ni har vägarna förbi kan ni ju komma in på en fika ;)
De ska bli så spännande!
Men i morse hann jag även med att fara en svöng till ström och göra mina naglar vackra... nu är dom långa och fina och jag undrar hur ja ska lyckas hålla dom såhär till studenten :p men ja får vara försiktiig :P
Nu är ja hemma på en liten middags rast och snart ska jag bege mig tillbaka till cafét igen !

//E

Bloggen

Ja, bloggen är verkligen inte min grej.. ja vet inte hur många gånger ja har sagt att ja ska ta tag i mitt bloggande men det blir aldrig av. Mina bra stunder varar typ 2 dagar.. haha..
men ja tänker inte säga nått nu och mina kära läsare får nöja sig med de inläggen de blir..
Livet just nu är himla skönt men samtidigt är ja så himla splittrad.. ja vet inte om ja ska skratta eller gråta åt att jag snart går ut gymnasiet.? Vad händer sen då??? aja, de får ja ta tag i sen..
Ölbrännboll, mösspåtagning och PRESUMMER party har ägt rum och det har varit mycket kalasande på sistone, men de är väl så det ska va! dock känner ja mig en aning sliten efter alla festligheter, :p Nästa torsdag är det poängjakt och då är det nya tag som gäller! OP3 ska gå ut först den 11/6, så äre bara!

Annars så är ja hemma och är sjuk idag men de gör ingenting för vi har bara en lektion.. skolan är så himla meningslös nu, alla betyg ska va satta på freda så vi gär ändå ingenting. har för den delen redan fått alla betyg. 8 MVG och 2 VG. får väl lov att vara nöjd över mig själv! :)
Senare idag hade ja tänkt att fara till tvåtjärn och gosa lite med Neo, ska samtlidigt passa på att ta en bild på hela familjen som dom ska skicka in till tidningen! :)

Foto: Malin G. Sponton


Innan ölbrännbollen, vårt tema var fjortisar.


Min skrutt unge!

//E <3

student tider

Just nu leker livet verkligen. Studenten närmar sig med stormsteg och de kommande veckorna är de kalas för hela slanten. ikväll blir det utgång och på onsdag med när det är MÖSSPÅTAGNING! :D
Nästa månda åker vi till stan allehopa för studentfest där. verkligen kul och de här ska bli den bästa tiden i mitt liv :)

Igår va vi och hälsade på Neo också,  och han förgyller min tillvaro ÄNNU mer. Världens finaste skrutt va han och idag kommer dom troligen hem!  

ne, nu ska ja peppa vidare! // Emilinda

Faster

Igår kväll fick Andreas och Therese sin efterlängtade bebis, det blev en grabb, Neo.
GRATTIS TILL ER <3
Och jag är världens stoltaste Faster, så nu vill ja bara att dom ska komma hem, hem, hem!!

AnnaMarica

igår va jag till sollefteå för att titta på annamaricas klass slutprodukt i form av en show med dans, sång och musik och teater.. och hej å hå vilken show. :) det var verkligen took bra och ja var sååååå stolt över Anna, verkligen bäst bäst bäst!  <3