Måndag

Och dagen har bestätt av lite jobb och lite annat..
jobbade till tolv i dag.. sen har jag hunnit uträtta en del ärenden, springa på bolaget, skjutsa mina finagrabbar en del och sen slutligen fo ja hem och njöt av solen på ballen flera timmer.. mums vad ja älskar solen! hoppas den vill stanna tills på fredag OCH lördag! :)

Ikväll är de den så kallade körfältsgrillen för studenterna och jag har kört dit bror å hans kompisar och hela stan kryllar ju av vita mössor och studenter. Är en aning bitter ikväll och tycker ja är född ett år för tidigt, men jag har ju faktiskt gjort allt de där roliga en gång så ja antar att ja får vara nöjd! men men!
Jag är iaf sjukt avis på dem ikväll..
Själv ska man ju upp på jobbet i morn så de är bäst att hålla sig lugn! ;)
Annat blire på Lördag då det är premiär för logen, då äre veeeeerkligen sommar å ja längtar.hoppas bara att ja får vara ledig så ja kan åka hem och inviga ordentligt! :D
Håller tummarna!!!!!

Så om det blir så att ja är ledig och ja ska hem så kan ja lova er en fet förfest hos wallins i västra, ;) vi kör en repris från förra årets höjjdare!! 
Right annis? ;) 

<3<3<3 

Söndag

OCH DET REGNAR INTE!!!
Ingen är gladare än jag för det, jag har verkligen varit så otroligt less på allt regnande nu att jag har nästan tänktekasta in handduken och bege mig söderut där det iaf verkar vara lite finare väder..
Det är tusan Juni om två dagar och de är så kallt att man måste ha mössa och vantar när man går ut?! ska det verkligen vara så?!!?!
Ne, fy bubblan, nu vill jag ha sommar och massor av sol så att mina ben kan bli bruna utan fusksol!

Idag är det ingen vanlig Söndag heller för det är ju faktiskt Morsdag, så grattis till alla fina mammor men DET STÖRSTA GRATTISET TILL MINMINMIN MAMMA! hon är bäst och jag saknar att bo hos henne, saknar att äta hennes mat och saknar att träffa henne varje dag! Tur att telefoner finns! :) Har precis prarat med henne och de är såklart i sitt paradis i Jorm, jag vill också!!
Men de får bli när tiden ges att åka upp! de kommer! :)

De är en ovanlig dag pga en helt annan anledning också, världensbästa ELINA fyller 20 år idag, och de är tusan inte illa! love you busis! och ett stort GRATTIS!

Nu ska jag göra någon nytta innan ja ska iväg och jobba kväll!

Ha en bra dag!
eyyyy! <3


Fredag

Redan fredag igen. :)

Igår kväll hade alla studenter mösspåtagningsbal såklart va hela stan full av studentmössor igårkväll, himla roliga att se ! :)
Jag for iaf ut på Ön till lasse och de andra och kollade läget där, blev så de blev en hel del körning i natt och jag kom hem typ 6 i morse, hann dock med några få timmars sömn där emellan! Men även fast ja va chaffis så hade ja roligt igår och jag är avis på att de tar studenten,! Och jag är glad för de att de verkligen tar vara på de..
Mina grabbar vet verkligen hur man roar sig, ! ;)

Klockan sju i morse var det jobb som gällde och som tur va jobbade ja bara till tolv idag,! När ja kom slocknade ja dirket och sov till fyra, då åkte eric hem till Hoting å nu är ja ensam här i lägenheten! :) framför har jag en helg full med jobb, men ja gillare! :D
Är precis klar, har städat hela lägenheten och de känns som en sten har lättat från mitt hjärta.. På fredag komme rju hela tjocka slääckten hit och ska va med och ta emot eric när han avslutar sina tre år på VTC så ja måste ju ha fint hemma så ja stolt kan visa upp vårt lilla hem! hihi!
På fredag åker även erics flyttlass hem till hoting och jag kommer att få lägenheten för mig själv, usch så jag har längtat och det ska bli grymt skönt att slippa plocka och städa efter lillen hela tiden men samtidiht kommer jag saknar honom jävligt mycket.. heelt klart!
Kommer bli konstigt, vi har alltid bott tillsammans.. ALLTID! Hur ska de här gå nu när han flyttar iväg till storuman och jag bor här?
Usch va ja kommer saknar min pusspuss till lillebror! Meeeen, sånt är livet!

Nu ska ja faktiskt ta mig iväg och handla lite så jag har nån frulle i morn och så, har även tänk köpa lite godis och äta ikväll, för de är jag värd! så de så! ;)

Hoppas ni får en bra helg!
PUSSSSSS! <3

Onsdag

sitter här och inser att de va en hel vecka sen ja skrev sist!
De har hänt mycke sen dess så ja orkar inte skriva så mycke men här kommer en liten sammanfattning!

- hade världens myskväll med massa prat och vin på pause i fredags med finaste tjejerna!
- på lördag kom en drös med ännu fler fina tjejer OCH killar hit och vi hade en hejjdundras fest som va de roligaste ja vare med om på länge, älskade det!
- Har jobbat en del
- HAR BYTT BIL, får hämta min ögonsten nästa vecka och jag längtar efter den!
- Jag och eric har varit till en fotograf och tagit bilder. Han tog studentkort och sen tog vi nåra syskonkort tillsammans! det var roligt och fotografen var himla duktig!  

ja, de var en del av allt som hunnits med sen sist..

Just nu då? joo, de är onsdag och de ät student tider..behöver ja ens nämna att ALLA är ute, alla utom jag känns de osm just nu.. men de gör inget.. för ja är duktig och jag ska hålla mig från alkolholhaltiga drycker hela veckan så jag ska nog bara ligga och mysa i soffan ikväll som de känns just nu, koka te och njuta av livet! fy fanken vad de lät bra.. så blir det! :D

men nu ska ja kila.
vad gör ni ikväll?

/ E

Onsdag

MÖSSPÅTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGNING!!!!!!! :D:D::D
Eller just ja, de va ju inte jag ne.. jag har ju gjort de där redan, för ett år sen- ett helt jävla år sen.. alltså va?!?!??!
som jag har skrivit så många gånger förut.. vart fasen har tiden tagit vägen?! ja blir nästan rädd.. 
 Hoppas alla studenter tar vara på den här tiden framöver, det kommer vara någonting som ni ser tillbaka på många år framöver så njuuut och ha så jävla kuuuul!

två dagar kvar tilll helg, jag är taggad och jag längtar!!!!!!!!!!

Men Puss dårå!


fortfarande tisdag

Ja, faktiskt så är det fortfarande tisdag, men snart har dagen gått och jag funderar faktiskt på att lägga mig snart! :)
efter några timmars "jobb" på eftermiddagen ha jag inte gjort så himla mycket mer.. jag blir så omotiverad till att göra saker när de är så dåligt väder ute.. men nu ska ja inte gnälla mer om de, de går ju ändå inte gära något åt saken..
Jag och eric for iaf på lillänge för att kika in skor till hans student (jag vet, känns lite B att köpa studentskor på skopunken, men ni som känner eric vet att de är skor han endast kommer använda EN gång så de känns ovärt att lägga ner pengar på skor) och vi hittade faktiskt ett par, rikitgt snygga faktiskt som passade hans enorma fötter. så de känns skönt att de problemet är ur världen (hmm, vänta här. När blev hans skor MITT problem??) !
Så i morgon när jag slutat jobbet ska vi iväg på stan och shoppa resten av hans stundent kläder, jag längtar faktiskt! dock tror att inte att han är lika exalterad över detta.. så de kommer nog gå fort för han kommer bestämma sig för första bästa! Men jag har faktiskt varit och tjyvkollat lite innan och de kommer nog bli en kostym från MQ, himla stiliga!  Fanns även en hel del fina skjortor där som han ska få prova, ska försöka få på honom en rosa/röd, vi får se hur det går! :) 
Ska även inhandla högtalare till min dator i morgon, är less på att ha så kasst ljud, och nu till sommaren är ljud ett måste, jag bara längtar efter att partysommaren 2010 ska sätta igång!
Invigning på lördag, ses vi i dimmar då elle?!?! OJaa!


ne, godnatt på er!



Tisdag

18 maj, alltså herre gud VART HAR TIDEN TAGIT VÄGEN???
Om resten av mitt liv ska gå lika fort som ja tycker de går nu så kommer jag snart vara död.. hur ska ja hinna med allt som ja vill göra? jag fattar faktiskt ingenting just nu..
Aja, men får väl försöka ta reda på tiden så gott man kan. MEEEN, de regnar ju fan bara hela tiden så man har ju int elust att göra nånting alls.. idag är min lediga dag den här veckan och jag har hunnit ut på stan en sväng och fixat lite ärenden. MEN nu sitter ja här igen och blir så deprimerad av vädret.. jävla bajsväder vad du ska förstöra min dag!
Skulle behöva städa också men de skiter ja i just nu! så de så!

Ne, nu måste ja ta och hitta på nånting som gör mig på bättre humör!


Måndag

Måndag idag och en ny vecka.. en vecka som inleds med jobb.. usch nu är jag tätt i huvudet.. har jobbat så himla mycke och heela helgen.
Men i morgon är ja äntligen ledig förutom två timmar på badet, och de kan jag väl stå ut med! :p
Det ska i alla fall bli grymt skönt att sova tills jag vaknar i morgon.. mums!! :)
sen väntar tre dagars jobb innan jag är ledig helgen, och helgen ska bli fet med massa bra vänner och kalas! :)

Annars ska ja snart hoppa in i duschen å sen kila på jämtkraft och kolla på fotboll!!

På söndag kommer en gubbe och ska kolla på jobb i lägenheten, ska tapetsera om hela lägenheten + måla om alla dörras och skåpluckor.. längtar riktigt mycket.. hoppas de inte ska bli allt för dyrt så ja kan låta honom göra de. skulle vara otroligt lättsamt! :)

ne, nu ska ja njuta av att vara ledig ända till på onsdag klockan 7!
heeejs!<3

Lördag

idag är de ingen vanlig dag.. för det är två mycket speciellt personer i mitt liv som fyller år idag! :)

Neo, Fasters hjärtisgrabb fyller sitt första år idag och de gör ont i hjärtat på mig att ja inte kan vara med på hans första kalas idag.. eftersom ja sitter 18 mil ifrån och jobbar hela helgen.. men ja va ju där förra helgen och grattade så jag får trösta mig själv med det! :)
Stort grattias till han!<3<3



Även de bästa av de bästa vänner man kan ha har sin stora dag idag.. dagen till ära fyller hon "jag får gå på systemet själv" idag, och de är en stoor dag vill ja lova.
Även för hennes skull suger de att jag jobbar just den här helgen, men vi tar igen de nästa helg! :)
GRATTIS ÄLSK! <3


torsdag

Utgång igår som sagt.. och som ja skrev igår så va ja taggad till tänderna.. hmm, jag tror jag var liiite för taggad. Kvällen blev kort och min slutade när de andra for ner på stan. orutinerat som tusan från min sida, shiit asså.
men men, sånt händer å jag hade riktigt trevligt så länge de varade! :)
Nu ska jag snart ta mig in till stan för häng med sandra.. måste ju få höra vad ja missade igår!

Sen ikväll kommer mamma, pappa och vadim hit, de ska bli så myyysigt. jag längtar efter dem! dom ska sova över hos mig till i morgon!!

<3


Onsdag

Om just detta nu hade varit för ett år sen istället hade det varit en galet glad tjej som satt här, en emilinda som satt med sina OPbrudar på skolan och som va glad över att de skulle vara helg vid dagens slut.
Livet skulle kännas så lätt, studenten närmade sig och alla roliga grejjer runt omkring var i full gång, mösspåtagning, ölbrännboll, poängjakt osvosv..
Hon hade en andra halft som det kändes bättre med än på länge. lycklig tjej x 100!

En månad senare var allt kaos, studenten var avklarad och jag hade ingen aning om vad framtiden hade att erbjuda. Min andra halva var inte längre min andra halva, allt som hade varit tryggt var borta. Förutom min fina vackra bästa familj som alltid står på min sida!!
Det var en hemsk tid i mitt liv som jag inte vill uppleva igen, så dåligt som ja mådde under en period där i början av sommaren 2009 har jag aldrig mått och jag hoppas ja slipper det igen.
MEEN, den hemska tiden som just nu tar upp en stor del av mitt tänkade eftersom det börjar närma sig precis ett år sen, har gjort mig till den männska jag är just nu, en männsika jag gillar bättre än den jag var innan. Jag har fått tillbaka en massa underbara människor i mitt liv som jag hade tappat bort under en period och jag är faktiskt lycklig!
Dock har jag tappat en hel del månnsikor ur mitt liv också som jag gärna hade haft kvar.. Klassen saknar jag som inget annat OCH min andra familj som ja praktiskt taget bodde hos under mina tre år på hjalmar saknas i mitt liv. Men jag antar att de här är livets gång. Även fast jag hoppas att ingenitng liknade ska hända mig igen så är jag rätt övertygad om att de inte var sista gången..
men som jag nämnde tidigare, jag har blivit den jag är pga allt detta och jag är lycklig!

Idag är de hur fint väder som helst, och jag jobbar.. Är just nu hemma på lunch.
Utanför klipper de gräset och det luktar så himla mycke sommar.. jag är kärkärkär i våren!

I morgon är jag ledig och ikväll blir det utgång med mina bääääsat brudar, kommer bli otroligt roligt och jag är taggad till tänderna!

ses i simman ikväll foolks!

eyy! <3

Måndag

Hej å hå.. de har hänt en del sen sist..
När ja kom hem till Östersund så bestämde jag mig fr att ta bilen till hoting ändå, skulle ju ändå vara ledig tills måndag kl 12 så ja skulle ju hinna träffa mor å far hela sändakväll iaf, och jag bestämde mig för att åka och gratta lillen i förväg eftersom ja hobbar nästa helg när han fyller sitt första år..
Så när ja kom till hoting så for jag och hälsade på mormor en sväng, senare kom sandra och emma till mig och vi kollade på film och mös hela kvällen, oerhört skönt och välbehövligt att få umgås med två av mina favoriter :) de där tjejerna är alldes föööör bra!
På sndag morgon klev vi upp, käkade frukost och chillade en stund.. sen for sandra hem till ström och jag kilade till tvåtjärn! :)
Va där hela eftermiddagen och åkte ja hem, eller ja skulle de men på hemvägen så for jag in till farmor och farfar och hälsade på, där hade jag turen att få middag. gott och mysigt ! :)
När vi sen efter middagen satt och tog det lugnt i solen ringde mamma och berättade att eric va påväg med ambuland till stan och underade om ja kunde åka in tidigare så att ja va där när han kom på akuten..
Och självklart slängde jag mig i bilen for in i Hoting och hämtade min väska och for till stan! 
Lillebror hade såklart varit för våghalsig på skotern, igen.. 
som tur va gick det hyfsat bra och det slutade med en komprimerad rygg och en jävligt stukad fot..
han hade en himla tur ä´ndå och jag är glad att han lever..
Han själv är mest glad över att han klarade backflipen, visst är jag stolt över homon över de också, men nu tycker ja seriöst att han får ta å lugna ner sig lite..
Nu har han bevisat att han är bra på det han gör!!!!

Natten har alltså spenderats på akuten så idag är ha en gnutta trött men de funkar! 

Nu ska ja kila iväg på maxi och handla hem lite grejjer till kylen så de finns nånting att äta. Sen iväg och jobba kväll, 12-21! kommer bli bra de! :) 

förresten så längtar ja ihjäl mig till sommaren just nu, och mest av allt längtar ja tills annis pch arre kommer hit flyttande.. livet kommer bli så mycke bättre när de bor 10 minuter från mig! :) hihi! 





PUSSS! <3
 

Lördag

Sitter återigen på tåget, denna gång påväg norrut- alltså på väg hem till östersud igen efter en heeelt jävla underbar vistelse i huvudstaden..
Gårdagen spenderades på stockholms gator och affärer, hittade en del. Hittade min jeansjacka som jag har sagt länge att ja vill ha, köpte den på JC och jag gillar den riktigt mycket..
Vid halv tre åkte vi ut till globen, där gick vi och käkade lite och så för att sedan ställa oss i kön till Gaga.
Redan där va stämningen på topp, några tjejer som stod framför oss hade verkligen gått in för kvällen och satt Colaburkar i håret. så jävla coola.. tyvärr va de så töntigt att de inte fick ha kvar dem pga att man inte fick ha med sig burkar in på konserten.. tråkigttråkigt!
Aja, resten av kvällen vet jag inte ens hur jag ska beskriva.. de va så underbart så jag hittar faktiskt inga ord, Jag och anna stod riktigt långt fram och de va gryymt, stämningen var underbar och lady Gaga var helt fantastisk. Jag har varit kär i henne sen jag såg henne första gången, förra året på yran men nu är ja nykär, igen!
Mumsmumsmuns!

Tyvärr hade vi bara min dåliga kamera så bilderna blev inte så bra

Nu ska jag ringa till mamma och höra hur deras läge ser ut, så ja kan bestämma om jag ska åka till Hoting när jag kommer hem eller om jag stannar!

heeejhej! <3

Torsdag, stockholm

Äntligen är det torsdag och den 6 maj, en dag som jag har väntat på..
Sitter nu på tåget som är påväg mot stockholm.. Kommer fram halv elva i kväll och då hoppas jag att anna och irja finns och möter mig på centralen!!
Kommer bli några superdagar de här med Annis och såklart Lady Gaga! MUMSMUMSMUMS!

Såå, om ni har lite att göra ikväll- ring mig vettja, jag kommer inte ha alltför mycket att fördriva tiden med på tåget! men de tycker jag är skönt.. de är så himla skönt att bara vara, ta det lugnt fundera över livet, man skulle behöva åka tåg oftare! haha!

Kommer tillbaka till stan på lördag, dock vet ja inte hur ja ska göra då.. funderar på att slänga mig i bilen på engång och åka hem till familjen en sväng, men får se hur det blir. de är ett problem jag får ta tag i då.. 
Nu ska ja bara njuta av de här dagarna! 

HA EN BRA HELG! 
tjaaaaaooo! 



 

Måndag

Sist ja skrev här vad i Torsdags.. sen dess har det hänt rätt mycket..
I fredags kom sandra hit och vi va ut på valborg, dock var jag nykter och det blev en tidig hemgång för mig eftersom ja började sju på lördan! :)
Men så länge jag var ute var det roligt, härliga tjejer förgyllde kvällen väl! :)
Lördan jobbade jag som sagt och på kvällen chillade vi, bakade kladdkaka och grabbar kom och åt upp den :p Böla hann få pböter utanför min port och vi fick skratta åt de:p
Både jag och sandra va sjukt trätta så vi somnade ganska tidigt!
Söndagen bestod även den av jobb, slutade 1300 och då hade sandra begett sig till ström så ja tog och spontan hoppade på bussen till Hoting:)
De va nog det bästa jag gjort.. Mamma och Pappa hade precis kommit hem från Ryssland när jag kom hem vid halv sex, Vadim va också med dem och OOJJJ vad roligt de va att träffa dem alla tre!!
Lite senare på kvällen kom Emmaskoggis till mig och hon var verkligen efterlängtad så gårdagen va verkligen en braaaa dag! fick träffa många braisar! :)
I morse klev jag upp klockan nio, la mig i fusksolen en halvtimma, duschade och sen hoppade ja in i bilen och for till tvåtjärn och gosade med min favoritgrabb! MYSMYSMYS!
Va där tills ja var tvungen att fara och hämta väskan för att åka tillbaka hem till stan igen för en kväll med jobb.. Nu har jag just kommit hem efter min första kväll på jobbet, :)

Blev verkligen en snabbvisit till Hoting men de vare värt, jag mår bra där!!! och nu när jag inte bor där så kan jag uppskatta det så himla mycke meer.  Mitt liv är så jävla bra just nu! PUSSPÅDET!
Livet  blir verkligen inte mindre bra av att veta att på torsdag sätter jag mig på tåget ner till huvudstaden för att få se LADY GAGA på fredag.. åhhhh ja längtar verkligen ihjäl mig!!!!! kommer bli såååå bra!

I morgon väntar jobb 7-12 och sen lite andra uppdrag+ att norren fyller 23 så ska hinna kila till henne och säga grattias också, :)

bjuder på en bild på min prins som jag tog idag! :)