Fett me skönt

torsdag idas å sista skoldagen denna vecka. och faktiskt alla veckor som vi har kvar, ledig varje fredan nu hädanefter.. lite små skönt :)
Idag är de även sista april och de innebär en massa olika saker.. för det första så har ja tre släktingar som fyller år idag, Farfar, kusin AnnaMarica och kusin Josefine, så grattis till er:D:D:D
För de andra ska vi ikväll fira in våren, blir midda hos mig me de bästa flickorna och sen drar vi vidare till strömsund, kommer nog bli en kanon kväll, hoppas jag :) 
Annars såfick ja mitt schema igår för sommaren så nu ha ja fullt  med jobb hela sommaren vilket känns helt underbart,!

nui väntar psykologi och mänskliga behov. Hej hej! <3 

Ny vecka

Inne på ny vecka.. känns bra... det närmar sig sommar och student, och de mina vänner känns BRA! men ja kommer sakna mina OP brudar väldigt väldigt mycke. :)
helgen har varit bra.. i fredags va ja hemma med feber å de va inte allt för kul men ja fick en del gjort i alla fall.. I Lördags hade pappa gäster hela dagen som ville fira hans 50 års dag, lite sent men som ni vet så va ju han påväg till ryssis med mig på sin dag :)
På lörda kväll åkte ja å min man till ström å tillbringade kvällen och natten där för att ja sedan på söndan åkte till hoting igen, dock efter att mattias va så snäll och tvättade min bil, tack för de pluppen!  På söndan satt ja nästan hela dagen med skolarbete och de känns även de bra för nu är de bortgjord, bara resten av högen kvar nu..
Senare kom Elina och Emma på besök vilken var oerhört trevligt, ni gjorde min söndag braaaaig! Puss på er! <3

hejhej!, <3


Momma

Bara för att ja vet att Mormor brukar va inne å läsa min blogg lite då och då tänker ja ägna de här inlägget till henne! Roligt att hon vill läsa min blogg tycker ja. :) för alla er som inte vet de så är min mormor den bästa, bästa, bästa! 

Kram till dej!


Annars så känner ja att ja måste skriva om ryssland, men ja orkar inte just nu. ska ta mig i kragen och göra de nån dag!
 HADE!

Hemma.

kom precis hem från ryssland nu, nyss tage en dusch å nu ska ja gå å lägga mig. hej!

Ryssland och pappi!

ja, nu åker jag pappa och illepille snart.. vi åker om typ 40 min! blir nog spännande.
så vi hörs om en vecka! Heej!Nu till det viktigare, min älskade pappi fyller 50 barre idag, grattis till dej! <3<3


Påsklov

hallå hallå, igår fick jag påsklov å de är så himla härligt..

Igår när ja kom hem från skolan så ringde dom från jobbet å frågade om ja kunde hoppa in å jobba natten , självklart vill ja ju ha dom extra slantarna så nu sitter ja här i dorotea och ska snart få åka hem. :) då byter ja bil å åker till strömsund för att besikta Gabbes bil, han hade fått sån tur att få tandläkartid och besiktningstid samtidigt :p åker även å pussar lite på mattias innan han åker till brattfors :)

Ikväll åker vi till Jorm och jag hoppas verkligen att de blir fint väder i helgen, eller i alla fall inget jäkla snöande eller regn!!!

SÅÅÅ HA EN BRA PÅSK , <3

6/4

månda igen nu efter en härlig helg :) i fredags va ja på HIF´s årsmöte med middag och lite dans.. de va trevligt, inte så mycke folk, men de är härligt ändå, tacka vet ja hoting :)
Lörda va de dansgala i strömsund som stod på planeringen å ja är verkligen glad att ja for, de va otroligt roligt å de va tok mycke folk, tack alla som förgyllde min kväll/natt, jag hade roligast! :D
På söndan mådde men ju såklart som man förtjänade och ja låg på soffan hela dan.. :P
verkligen kort beskrivning om min helg  :) VSG!

I morgon är det den 7e april och de är dagen då ja ska tatuera mig, jag längtar! :D

HEJHEJ!!