fyrtionio

vänner vänner.. sedan sist har de hänt mycke.. jag har blivit ett helt år äldre och måste nu säga att ja är tjugoett år gammal (USCH), tjugo som låter så bra- ungt och bra!! Ajja, åldern är bara en siffra och jag är fortfarande 20 i sinnet så de är lugnt! ;) haha!
I torsdags vaknade jag i alla fall upp som vilken vanlig dag som helst (de borde vara förbjudet att vakna själv på sin födelsedag) och sen kilade jag på jobbet.. jobbade till 16 och efter de åkte ja hem och fixade till de sista på tårtan innan gästerna kom..
Sofia, Sandra, victor, Alf, Annamarica, Arvid och Jennifer kom och åt av min goda tårta.. en himla trevlig kväll med massor av fina presnenter:)  hela dagen kunde knappt ha blivit bättre.. som ja nämnde tidigare blir man lika förvånad varje år över att så många kommer ihåg en.. roligt! :) 
  I fredags var jag ledig och ja va taggad till 1000 på utgång på kvällen men innan det fick jag mamma och pappa på besök.. De kom på morgonen, vi åt tårta och drack kaffe och sedan bar det iväg ut på stan då ja skulle få välja mitt vardagsrumsbord själv som ja skulle få av dem i present.. Jag hittade ett superfint på mio som fick bli mitt.. Där fick jag även en kristallkrona som ska hänga ovanför bordet.. blev suuuperfint! :) Av dem fick jag även en guldring och av lillebror fick ja en one piece.. fintfint! :) 
På stan tog ja faktiskt och slog på stort och handlade en ny vårjacka, min efterlängtade parfym som ja väntat på och lite annat så de va en bra dag.. mysigt att gå på stan med mamma också! :)
När vi kände oss klara for vi hem igen och mamma började fixa med lampan medan ja kilade och hämtade sandra på ön..
M och P åkte lite senare hem och jag och sandra lagade middag och fixade oss inför kvällens bravader! :)
Vi åkte till sofia och fortsatte där och senare olearys.. kvällen blev minst sagt galen med en hel massa knasiga händelser, men de va rooligt, som vanligt! :) TACK ALLEHOPA FÖR EN FIN KVÄLL! OCH TACK MAMM AOCH PAPPA FÖR EN BRA DAG!

restev av helgen har bestått av jobb och TRÖTTHET!

ni kanske kan få en bild eller vå vid ett senare tllfälle, när och om ja får bilderna av min vän sofia som va fotograf för kvällen! :)

hoppas eran helg varit bra! heejs!

fyrtioåtta

Här är en fröken som är glad, nöjd och bara jävligt tillfreds, helst när ja tittar ut, konstaterar att klockan är fem på eftermiddagen och de är ljust.. hur härligt är inte de? Idag har ja gått omkringh med vårkänslor hela dagen.. de spritter i kroppen på mig! weeeiwei!
Har jobbat 7-16 idag, dagarna springer verkligen förbi när man jobbar- och jag som är van att hinna så mycke mer än att jobba.. slut på de tiderna nu.. men som ja nämt tidigare.. de ska bli skönt.. tjänar mer pengar och har inte lika mycke tid att springa på stan och spendera dom heller.. 2-0 där! ;)
På min lunch idag åkte ja på frösön och beställde tid för min tredje tatuering, så nästa fredag blir ja gaddad igen, jag längtar! den kommer bli sviinsnygg! :)

Träningen har blivit lite lidande nu på senaste dagarna.. sen helgen har ja haft så himla ont i halsen.. Och eftesom jag har sååååå jävla lätt att få halsfluss så har ja bestämt mig för att chilla lite nu några dagar, får bli raska promenader istället, så de blir nog bra! :)

Ikväll väntar en tripp till nälden, hänger på herr och fru andersson/sannemo dit för att se nälden och brunflo mötas i alltvåan, de blir spännande! :)


fyrtiosju

Tillbaka hemma i mitt lilla hem i östersund igen, eller ja kom ju faktiskt igår kväll!
Ett dygn i Hotng och ja hann med de mesta.. fick massor med tid med nära och kära, en liten nostalgitripp då ja kollad epå hcokey i björnhallen, mammas goda mat och ja.. mer än så hinner man ju faktiskt inte på 24 timmar.. men de va skönt! :)

Dagen har bestått av jobb, sen har ja hunnit med att fara ut på stan och fixa några ärenden och till och med dammsugat och torka golven här hemma, de va välbehövligt så nu är de fint här tills mor och far kommer på fredag!! duktigt av mig!
Har även tagit mig i kragen och beställt klipp och färg till mitt hår, de kommer svida i plånboken men de kommer va värt de, de vet ja.. längtar veeeerkligen tills på onsdag när ja får sätta mig i frisörstolen och säga "du får fria händer, bara jag har längderna kvar".. hoppas nästan de blir något galet, men om ja känner mig själv rätt så kommer ja fega ur och komma därifrån med en liten toppning, men än så länge känner ja mig peppad på nånting nytt! så vi får hoppas de håller i sig!

Annars då? fröken längtar sjuuuuukt mycke tills på fredag då det vankas utgång.. pepp pepp pepp!





kärlek!

fyrtiosex

Fråga mig inte vad jag gör uppe denna tid på en söndag i Hoting.. för jag har inget bra svar, dessutom har ja redan varit uppe i snart två timmar..
herre gud!
De va faktiskt min kära lillebror som ringde och väckte mig vid åtta.. var helt bombis på att nu får ja åka och hämta han i dorotea eller nånannanstans där han inte ska va på en söndamorgon, men otroligt nog va han hemma hos sig inne på byn och ville bara komma hem till mamma och pappa.. och snäll syster som ja är kliver ja upp och åker in och hämtar han..
Vi tog och käkade frulle tillsammans och nu sover han igen, i sitt pojkrum.. Jag ska göra detsamma- gå och lägga mig igen, fast ja tror ja tar soffan! mysigt de är att vara hemma!
Åker tillbaka till stan i eftermiddag så nu ska ja njuta av familjens sällskap hela dagen!

Ha en fin sönda!

fyrtiofem

Befinner mig i Hoting hemma hos mamma och pappa i skrivandes stund..
Kom hit vid ett tiden idag, sen dess har ja hunnit med Middag i Dorotea hos Andreas, therese och barnen! <3 , hann även med att träffa farmor och farfar! :) mysmysmys!
När ja kom hem så åkte ja till mormor, vi kollade på hockey och blev bara förbannade- men de va trevligt ändå, min mormor är så jävla bäääääst!
Blev även uppvaktad av både mormor och av ingrid och anders ikväll eftersom ja inte kommer hinna träffa dem något mera innan min födelsedag som är på torsdag till veckan.. jag Fick pengar och av ingrid och anders fick jag 9 stycken lasse åberg glas till min samling, finafina presenter.. Om de skulle hända att ja inte fick något mera så skulle ja va nöjd ändå. :)
Försöker faktiskt glömma att ja fyller år snart, ja vill inte, inte, inte , inte bli 21- de låter så vuxet och tråkigt.. ja kommer fortsätta säga att ja är 20, de låter lagom- lagomt ungt och galet liksom! ja gillar att va 20, inte 21. NEJ NEJ NEJ! sådesåå!

Igår hade ja den finaste dagen på väldigt länge.. Ett fint morgonpass på gymmet och nya 11 km på bandet som gick så jävla bra, !
Sen dusch och ut på stan för en lunch på lilla siam med annamarica, en sväng på stan och jag inhandlade en byxdress som ja ska inviga nästa helg då det vankas utgång.. en rejäl sådan också, jag längtar redan!!!!:) När anna sedan åkte hem för att förbereda sig för jobb mötte ja upp sandra och finis jossa som va på besök.. vi gick en liten sväng till innan vi sen gick och handlade för middagen och sen gick hem och lagade den.. vi åt tills vi sprack typ och sen bestämde vi oss för att åka in till stan, blev trevligt häng på vårt favoritställe- pause, såklart och sen for vi hem (efter många funderingar om vi skulle gå på olearys och kika läget)  och satte igång en film, dock somnade både jag och jossa så den va nog inte så bra.. haha!
- En lugn och fin dag med fina människor kan aldrig bli fel,  igår blev de perfekt! <3 TACK!


fyrtiofyra

dehär med tidiga mornar har börjar bli min grejj..
Fredag idag och jag har en helledig helg framför mig, långledighelg till och med. freda-sönda! :)
Framför mina fötter ligger en helt fantastisk dag idag och jag känner mig så himla tillfreds med livet.. mer tillfreds än på länge faktiskt, har kommit till insikt med en heldel! :)
Klockan är halv åtta på morgonen och gröten ligger redan fint i min mage, den ska få ligga till sig några minuter till sen ska ja åka iväg och träna, hinna hem och förhoppningsvis slappa en stund innan jag ska möta upp finaste annamarica för en lunch, de ska bli välbehövligt då de va alldes för länge sen ja fick nån kvalitetstid med min syster! Vi har massor att bubbla om! <3
När vår lunch är avklarad ska ja möta upp Sandra och Jossa och sedan är kvällen vår.. vi ska mysamysamysa och jag ser såå framemot det! Herre gud, hela dagen är fullproppad med fina människor!

Ha en fin fredag o helg! <3


 

fyrtiotre

Godmorgon!
Börjar åtta idag så passade på att ta morgonen i akt för ett pass på gymmet.. kom precis hem och har hunnit duscha.. nu ska ja sätta i mig ett ägg innan ja vandrar iväg för en dag fylld med jobb! Nu kommer ja känna mig duktig hela dagen och ja måste säga att morgonträning måste vara det finaste som finns! :)

Matchen igår? den slutade 3-2 till öhc grabbarna och jag vet inte om de va rättvist eller ej, båda lagen va rätt slöa och 2-2 eller 3-3 hade varit ett mer rättvist resultat..
Men de va en rätt rolig och spännande match ändå, dom gjorde sista hemmamatchen till en publikvänlig match som abslut va värd att se!
Rolig var också att anna och arre dök upp, otippat då anna inte är ett fan av hockey men de är tur att hon är ett fan av mig så hon offrade sig, right anna? ;)
- När hon träffade mig frågade hon " Alltså Emilinda, har du börjat driva en sportblogg eller?" och mitt svar blev "haha, neeee.. vadårå? "
MÄÄN, när ja tänker efter.. mitt liv handlar just nu typ bara om jobba, träna, äta rätt och sova.. däremellan försöker ja träffa mina fina vänner så mycke som möjligt också och heej vad ja är nöjd med livet! och uppe på allt de här hänger ja med i alla sport ja kan, och skriver om de är något ja tycker är värd att nämnas, så ja,  kanske de är en liten nördblogg ändå.. eller tanken slog mig iaf om att börja.. HAHA! nä, de här med seriöst bloggande är ingenting för mig! jag slår bort tanken igen! ;)

ne, nu ska ja börja vandra iväg.. sista dagen innan helg, och de här är inte vilken helg som helst för i morgon får östersund fiiiinfrämmande i form Av jossa, som ja längtar.. ska bli mysmysmys!! <3
Vi ska käka middag och hare bra i morgon kväll och på lörda morgon tar ja min lilla blå och kilar till hoting fram och tillbaka! kommer bli en stressig men bra helg, mums!

ha en fin torsdag, pusssdå!

fyrtiotvå

Onsdag redan och jag har jobbat klart för dagen..
Tänkte hoppa i träningskläderna nu på en gång och kila iväg på gymmet.. måste erkänna att de känns lite trögt idag.. brukar alltid tycka det är roligt att åka dit men idag hade jag gärna slängt mig i soffan, meen de får ja göra efteråt.. så de så! :)
Ska bara låta lunchen i magen vila till sig några minuter till så ska ja ge mig iväg sen! Vet att känslan efteråt kommer va skön så de motiverar mig! :)

Ikväll äre match i Z och de är ÖHC som tar sig ann Sollefteå- en måstematch för mig att se då jag faktiskt inte hunnit se lasse eller ante spela på hela säsongen, de är för dåligt av mig.. men ikväll så! :)
Hoppas på en bra match, dock är jag osäker till om den kommer bli så bra- faktiskt..  De är även ÖHCs sista hemmamatch, knasigt fort den här säsongen gick över alltså!

Svenska laget i alpint tog just brons i lagtävlingen också.. SNYGGT!


fyrtioett

Och till en händelse som rör hela världen, och som jag inte tror att någon har missat.. Peter "foppa, kungen, legenden, guden (osvosv)" forsberg har lagt ner.. han har slutat, slutat spela hockey.. Vet inte vad ja känner.. en del av mig säger att de va på tiden, han har kämpat sjukt länge utan att bli bättre.. han har försökt och försökt och de har liksom aldrig lyckats för honom de senaste 8 åren, MEN den största delen av mig känner vemod, sorg, besvikelse.. jag kan inte riktigt sätta fingret på känslan men ja antar att man vänjer sig.. Han kommer hur som helst alltid vara guden av hockey, en stor förebild för alla hockeylirare och ja.. alla kommer nog minnas honom som den grymma spelaren han är/va!
Tack foppa!

Streamade hans presskonferans igår och herre gud, känsligt värre!




fyrtio

godmorgon! :)
idag stod klockan på halv tio.. väntade besök av min far som va här i stan och skrev något prov för nånting.. haha. ingen aning om vad de va och jag orkar inte lägga energi på att försöka förstå heller.. har hade i alla fall klarat det och de va ju de som va huvudsaken! :) Vi hade bestämt att vi skulle luncha men han va ju så snabb så när han va klar va klockan bara tio, en aning tidigt för lunch och såklart så hade han inte ron att stanna en stund utan han kom bara in och sa hej, satte sig ner i max två minuter och sedan åkte han hem till Hoting igen.. mer stressad och upptagen människa får man ju leta efter! men de är ju så dom trivs och jag behöer ju knappas fundera över vad ja fått all min energi ifrån! :p På den fronten är ja pappas flicka, BIG TIME! :p

I alla fall då när ja va uppe och allt så tog jag och bytte om till träningskläderna och kilade iväg på step in, så nu är dagens pass gjort.. sköönt! Även lite lunch har hunnit slinka ner i magen och nu väntar en dusch! mysigt!
Funderar bara på vad ja ska fylla resten av dagen med nuråå? jobbigt läge.. tror faktiskt att de kan bli en långprommis sen också må ja släpa mig på affären och handla lite med.. ajja, dagen kommer nog försvinna hur som!



Dehär va inte igår grabbar! ;)

trettionio

Alla hjärtansdag idag, om de är någon som missat det!!
Deppigt tycker säkert många som liksom jag inte pojk/flickvän.. Även jag har tyckt att de känns lite deppigt men ja kommer på mig själv gång på gång.. varöfr ska ja tycka de? vem tusan har sagt att alla hjärtansdag bara handlar om förhållanden? Jag trivs ju faktiskt att vara själv och jag kan fira alla hjärtansdag ändå.. Jag har ju en hel massa vänner som ja kan ge lite extra kärlek till, och min fina familj med!
  Många tycker säkert också att den här dagen är överskattad, och de är den ju faktiskt- lite grann iaf.. men jag gillar den, de gör ja! :)
Så alla ni som vill ta åt er- HÄR FÅR NI LITE EXTRA KÄRLEK AV MIG! <3<3


trettioåtta

Vart ska ja börja?
Håkan Hellström igår va köööööööng! I över två timmar spelade han och de kändes som en kvart.. Jag tänker inte ens börja att skriva om detaljer, för det skulle bli orättvist!
de va iaf brabrabra!
   När konserten va slut tyckte jag och min älskade vapendragare att de va alldes för tidigt att åka hem till ingenting klockan halv ett så vi gick i vanlig ordning och ställde oss i kön till Olearys, :) de va intressant upplevelse att va där nykter (så gott som iaf) men de va roligt,! vi va där ungefär en timma innan vi sedan begav oss hem för lite sömn, och jag kan säga att jag somnade med ett leende på läpparna, av fler än en anledning!
 Livet är bra konstigt, hjärtat och hjärnan är fan inte bra på att samarbeta, de har ja konstaterat- många gånger! Om dom började att samarbeta skulle allt va så jävla mycke enklare, så är det bara, PUNKT!

Ajja, sönda idag och vi får se vad denna dag hade tänkt att bjuda på.. ska iaf iväg på gymmet nu och sen kan ja tänka mig att de kanske blir hockey i brunflo- men de återstår att se!


Jävligt suddig bild, men trot eller ej så äre Självaste håkan H på yran - 06!


trettiosju

Lördag, och fröken har en ledig helg.. det känns underbart! :)
Den här helgen har varit så fruktansvärt oplanerad- de händer inte ofta för att vara mig.. men ja gillar det! Dock har det kommit upp en del så ledig blev den ju ändå inte.. Måste ha blivit kris på domarsidan i Jämtland för jag fick damma av grillerna igår och stå på Linjen i Z på en mycke spännande U15 match! Sitter nu vaken och ska snart hoppa i kläderna för att åka till Nälden och riva av två stycken U14 också, så helgen blev lättfylld ändå!
Dock kommer vi ju till helgens höjdpunkt senare ikväll då det vankas konsert, det är ingen mindre än Håkan Hellström som gästar Östersund om det är någon som har missat det.. kan inte bli annat än perfekt och jag är taggad som fååååå! (dock inte liak taggad som sannemo;) )

Östersund är så fruktansvärt vackert just nu, den här årstiden älskar jag att bo här, riktig vinter, sol, några minusgrader och gnistrande vackert överöverallt! Måste säga att jag är nöjd, nöjd med livet- trots att det finns en hel del som skulle kunna höjja livskvalitén en gnutta så kan man ju faktiskt inte få allt! Jag har en drös med vänner som jag bryr mig om fruktansvärt mycke, och jag vet att de bryr sig om mig med precis lika mycket.. Även om vi pratar varje dag eller varje månad kanske till och med bara ett par gånger om år, såvet ja vart ni finns och ni vet att ja finns!
Har även världens finaste familj som står bakom mig i vad ja än tar mig till, lyckligt lottad är vad jag är!!!!
Ska man begära mer? NEJ! jag måste börja vara mera tacksam, de måste ja!!!!

Ne, herre gud.. vad kom detta djupa ifrån? Nu måste ja hoppa i kläderna! Ha en fin lördag!

PUSSSSS!!



VART ÄR DUUUUUUU? <3

trettiosex

idag mina vänner ska ja berätta för er att min träningvärk är inte att leka med.. herre gud, de är med nöd och neppe som ja fick upp armarna till datorn faktiskt! Men de är smärta ja kan stå ut med.. jag älskar att ha träningsvärk, det betyder att de händer nånting med musklerna och de är ju precis de jag vill! :)
Har precis stigit upp ur sängen och ska ge mig på lägenheten med dammsugaren nu tänkte ja, sen ska ja stoppa i mig lite energi för att sedan åka och träna lite innan ja börjar jobba!!
Vilken oinnehållsrikdag dehär kommer bli, men ja tror visst att fröken Wallin behöver sånna ibland! :)

Ha en fin dag!






trettiofem

nu har ja varit slarvig igen, men vänner.. de är fullt upp hela tiden och det här mad bloggandet kommer inte i första hand, så ni får leva med det ojämna skrivandet..
Jag tänker inte skriva om helgen i detalj men i stora drag har den har bestått av: Födelsedagsfirande,jobb, fotboll, hockey.. VÄÄÄÄÄLDIGT lite sömn har det blivit men wtf, jag är bara ung en gång! :D

bjuder på några bilder från fredagens bravader, min bästaste vän i hela världen sandra sannemo fyllde 21 barre! <3




























Ajja, de finns hur många bilder som helst och nu tar mitt tålamod slut så detta får duga! :)

annars då?
redan tisdag och jag har gjort bort första arbetsdagen på den här veckan..
igår va ja ledig och då blev de en sväng på stan med sandra och sofia, träning på gymmet och en dejt med instruktören som gav mig lite fina tips och ideér så nu är jag taggad som tusan till att börja träna mina muskler på allvar! ;)
När ja kom hem från träningen åkte ja på frösön på mysfika hos sandra och victor med fina människor.. Himla fin måndakväll ändå!
Nu ska ja byta om och ta en prommis in till stan, möta upp sandra och göra några ärenden.. sen blir det nog en sväng ner till badhusparken! JAG BARA ÄLSKAR ATT MEDVINDER HAR ÖPPNAT, och att de vanliga vårmyset nere i finafina badhusparken har kommit igång igen! MUMS! 

/ E <3