Här igen

jag är riktigt stolt över mej själv, ni har ja skrivit här nå dagar i rad, eller ja. två! haha.. men de går framåt, ja känne rmej inte alls inspererad till att skriva här å ja vet inte vad ja ska skriva om, så just därför är denna blogg inte alls en sån rolig sak att gå in och titta i. men d eär kul att de är nåra som kikar in i den varje dag, och ni som gör de, skriv gärna en rad, ja vill ju veta vilka ni är!! ^^
I alla fall har ja å Elina planerat  lite ikväll inför vårat storbak i morgon, hoppas de går bra! men de är klart de gör! I morgon blir de lussekattaer å lite annat smått å gott, JUL JUL JUL! Ahhhhhhh!!

I morgon har vi även mössprovning, de känns helt galet att de är min tur nästa gång, att ta studenten, helt helt gaalet! Både skönt å inte, vad tusiken sak ja göra sen? aja, ja ha ju en stund kvar att fundera!


ne, nu ska ja gå å lägga mej å kika på Grey's.
Heeej , <3 // Emilinda



Min pappa, läääänge sen ! ;)

Mammis

Ikväll har ja haft lite av en mamma kväll ;) ja å mamma har bakat ikväll, vi har satt upp ljusslingor ute så nu är de så himla fint så ojojoj ;) och till sist har vi tittat på Lejla (stavar hon så?) Bakar, hon bakade julgodis ikväll så man blir så himla sgen å man längtar så mycket till jul. men d eä rinte länge kvar nu. :)
Jag längtar! :)

Jag bjuder på nån bild från helgen bravader! Vsg! ;)



heej , <3 //Emilinda

Mot juletider

Ja, vi är påväg mot juletider nu, de märks.. Sitte rpå skolan nu och har foto vi har just tagit en massa julbilder, rätt roligt.. ni kanske kan få er ett smakprov närmare jul , vi får väl se ;)
Iaf så känner ja att ja vill sluta nu. bara fara hem å lägga mej i soffan en stund, men först ska ja som ja lovat mamma ,fara på dollar å kika om dom har några ljusslinghor där. även det ett tecken på att julen är nära nu :D

Sen ikväll , ska ja på spinning på pigget, och ja längtar faktiskt- tro de eller ej. De är så himla roligt och man blir verkligen trött, de är de som är de härligaste! ja, som sagt. ja längtar!

även att ja va ut i helgen, 200 dagars.. HAHA. ja kan inte annat säga. Roligt så länge de varade iaf tack för de bästaste OP3 :D hoho!

ne, nu ska ja kila..

 Heej , <3 // Emilinda

Hjälp?

JA vill ha hjälp, ja vill ha hjälp med att göra en snyggare design, ja SUGER på att hålla på me sånt å ja fattar ingenting, så om nån, vem som helst känner sej manad att ta tag i denna blogg sååå, säg till vettja! ;) Taaack för de!


På återseende ;) <3

Utmanad- Jag drömmer..

Jag drömmer om att ja skulle kunna spola tillbaka tiden, allt går så fort.




Skriv jag drömmer om... och sedan en sak ni drömmer om, leta fram en bild och publicera.
Utmana sedan tre personer.
Jag blev Utamanad av
Sara A.

Jag Utmanar:  Emma   ESkoglund.blogg.se   AnnaMarica  Annamarica.blogg.se Och Malin MalinStrandh.blogg.se

Hemma

Ja, nu är ja hemma å just nu är de bra kaotiskt i mitt liv, mycket som hänt å de är inte allt för roligt. men mitt upp i allt som är tråkigt så har ja haft de 2 bästa veckorna i hela mitt liv, de har varit så otroligt underbart. uach ja vill bara tillbaka. men men, får börja redan nu att samla till en ny resa!

TACK mattias mamma pappa eric och sofi, <3