matchdag

Har hänt enhel del sen sist men jag har verken tid eller lust att skriva om de just nu så ja skiter i det..

kom precishem från jobbet och ska snart iväg in till stan för att träffa bkb tjejerna,  sedan bär det iväg på match, seriepremär och fröken är en gnutta nervis, men de kommer bli kul! :)

Håll en tumme vettja!

hej!

30 heliga minuter

30 minuter kvar till ja ska kila på jobbet och spendera min lördakväll där, ångestnivån är hög och jag vill vill vill inte.. jag vill inte jobba.. kan ja inte bara få bli miljonär så ja slipper?! va??
usch!

Aja, hade en fin kväll igår med min bästa! Jag och Daniel gick på lilla siam och åt, underbart gott och lite thaikultur gjorde fint i min själ samtidigt som längtan tillbaka till paradiset gör sig ännu en gnutta till påmind, men de gör inget.. mysigt var det.. sen änkte vi att vi sklle se en bio men när de inte gick någon som vi båda ville se kilade vi ner på hemmakväll, hyrde film och köpte godis- åkte hem och mös ner oss i soffan istället.. tvättäkta fredagsmys och jag kunde inte ha haft det bättre! tack favorit för en finfin kväll! <3

ne, de här går inte..
hej!


HAHAHAHAH! jag bjuder!  ;)


fredag

Idag är de fredag och de skulle va min lediga dag denna vecka.. så blev det inte och jag hoppade in och jobbade extra mellan 7-12.. så nu har ja iaf slutat och hunnit med att ta en dusch, nu ska ja snart åka ut och fixa lite ärenden innan ja ska tillbaka på jobbet igen för p-möte.. BLÄÄÄÄ!
- Fredag ja.. alla är svinglada för att de är helg, alla får helg utom jag.. skit jobbhelger.. usch vad jag är hatisk mot dom.. och de tänker ja fortsätta va!
Men får se framemot nästa helg då ja är ledig, då vankas de utgång med b-rudarna och de kommer bli kööng, får se om man hittar till olles nu, va ju så sjuuuukt länge sen ja va ut.. herre guud.. tur att de börjar på att bli sommar nu så de blir nån ordning... Hoppas att fislisan elina kommer in med så vi får ha ett litet firade för hennes 21årsdag några dagar i förväg.. PALLRA DIG HIT PÅ FREDA!!!


Kanske får vi oss en tripp till sundsvall och ikea också.. ja hoppas! :D:D


Ikväll kommer bli en fin kväll, de vet ja.. om ni har tur så berättar ja mer nångång..
nu ska ja kila! ha en fin helg! herrååå!

torka

Bloggtorka på hög nivå tror jag visst.. har egentligen ingenting att skriva nu heller men tänkte överraska er med nånting nytt! hoho!

Tänkte bjuda på en eller två bilder från helgen..
I Lördags gick mattias och Hanna på bal och vi va där, de va så fina så! :)



I söndags var vi till Hoting en sväng för att fira fasters ögonsten som fyllde 2 år.. tiden går så sjukt fort, känns som de va igår vi åkte till lycksele för att se skrutten för första gången.. helt galet!

 
Världens finaste tvååring! , storgrabben! <3



Stort och litet hjärta! <3


Annars då?  Precis för tillfället har ja precis slängt i mig min lunch som bestod av en shake från slanka... Efter alla onyttigheter nu ett tag här så håller ja på att detoxa mig själv och min verson av detox är att shaka och dricka tre gånger om dagen.. är inne på tredje dagen utan mat nu och de går ju strålande- även fast ja längtar efter dagen när ja får äta igen.. har inte bestämt mig om de blir på lördag eller måndag ännu, vi får se hur ja känner mig helt enkelt!
Ska snart springa iväg på jobbet för en kväll där, vilket känns riktigt trisst men de lär väl gå som allt annat! Längtar redan tills klockan är 2130 så ja får gå hem till världens finaste Daniel igen! <3

Träffade SandraSanne en sväng igår med och de va behövligt. bästabästa vän- tack för soffhänget! PUSS!

ne, de här går inte..
Hoppas ni har en fin dag! heeråå!


okej, idag är en bättre dag

Tack gode gud för att idag är en mycke bättre dag.. antar att man måste ha sånna där deppiga dagar ibland.. Men nu glömmer ja den och ser ljust på idag istället! :)
Har hunnit med min dagliga löprunda nu och ska snart börja traska mot jobbet, verkligen superskönt att löpa innan jobbet!

Bara idag kvar nu, sen har man helg, love it!


Upp med hakan

Kan någon komma hit och säga åt mig att skärpa mig, hä upp hakan och va GLAAD!  Jag har all anledning att vara glad, jag har världens finaste pojke som jag trivs hur bra som helst med, jag har ett jobb, jag har vänner runt om mig, jag har en fin (lite för liten) lägenhet och jag har världens finaste familj, sommaren är på gång och jag har haft min första shortsdag..
Och endå känns allting så himla jobbigt just nu.. Ångesten ligger äver mig hela tiden och de känns som livet är en trall... Just nu vill ja bara ta med mig Daniel och åka hem- hem till Hoting och gömma mig ett tag, få va med mamma och pappa hela tiden och bara va!

Hoppas att morgondagen blir bättre och jag hoppas abslout att ni har en fin dag! :)

BTW, forum va bäst! kan bjuda på en bild, mer än å orkar ja inte!


Premmis

Smygpremiär ikväll då, ska spela min första fotbollsmatch på tre (eller är de fyra?) säsonger ikväll.. visserligen är de bara en träningsmatch, men ändå..
Är faktiskt en aning nervös men de försöker ja skita i.. Mitt enda mål är att överleva kvällen! :p

Och i morgon då? då bär de av mot vemdalsskalet för lite vårforum, eller mycke vårforum.. torsdag- söndag med en enda lång fest kommer de bli och ja hoppas på mycke sol också.. kommer bli en grym helg med mina donnor , på nått sätt är ja ändå riktigt otaggad men ja tror det är ett bra tecken, de brikar alltid bli bäst då.. sååå, ja ser framemot denna helg. bäst att den blir kung!

ses vi där eller?? :D