tiiid

Hann med allt ja ville igår utom naglarna ja skulle fixa på mig själv.. men de har ja istället gjort nu på förmiddagen idag så nu är jag i fas! :)
torsdag idag och jag jobbar kväll..12-21.30.. segt pass men de funkar.. i morn jobbar ja 7-12 och sen har jahelg, underbart!! :D

Dagen igår va helt okej... fick mycke tid för mig själv, vilket kanske inte är så kul- men ibland är de välbehövligt.. Jag donade på och grejjade, passade på att va i solen  är den tittade fram och avverkade min "to do list".. Efter middagen fick jag med mig Daniel och Bulla ut på en löptur och de va skönt.. andra nu efter magsjukan så nu är ja på G igen och de är ja glad för.. skönt!
Idag kommer ja inte hinna med nån löpning men har hunnit med en promenad i morse innan frukost så ja får känna mig nöjd med den ändårå!

Midsommar i morgon och efter många turer hit och dit så blir vi kvar i stan (eller brunflo) i morgon.. kommer kännas konstigt att inte fira den som vanligt, men traditioner ska väl brytas någon gång antar jag! Hoppas att deblir roligt i alla fall.. På lördan åker vi nog dock till hoting och träffar familjen lite.. fastershjärtat skriker efter mina småtroll också så ja hoppas på att hinna träffa dom med! 
Hur som helst så ska ja se till att få en fin helg, så de så! 

ne, nu ska ja ta  och göra mig i ordning för jobb, stoppa i mig lite lunch och börja bege mig mot stan! Ha en fin dag! <3


  

Ledig Onsdag

Nu har ja jobbat två hela dagar efter min sjukdom och de har gått galant, jag älskar att va frisk! tack gud!
Idag är min lediga dag och än har jag inte fått så mycke gjort, har hunnit få i mig en kopp te och nu sitter ja i soffan och slöar, orkar inte stressa idag har ja bestämt!
Men har iaf en liten "to do list" som ja ska checka av idag..
tänkte :
- Laga lunch till hjärtat och hans jobbarkompisar som är här i marieby och jobbar
- åka in till stan och lägenheten, måla taket i badrummet en sista gång och städa ihop så de är fritt fram för plattsättarna att komma dit när de behagar ha tid
- Åka på bolaget och handla inför midsommar
- laga middag till familjen Vängman/Jönsson kommer hem från jobbet.
- bygga nya naglar på mig själv

får se om ja lyckas hinna allt, men de hoppas ja.. 

Annars så går ja mest och är irriterad över vädret, så jkävkla onödigt energiutsläpp när de inte går att göra ett skit åt de men är endå arg, sjukt arg! hatar blåst över allt annat och de är just de som vädret utsätter mig för just nu, och regn, och kyla! BLÄ, ja vill ha sommar!

ne, nu ska ja skynda mig så ja hinner med allt, ha en fin dag!

hejjjpa!

lever

Jag lever, men de är inte direkt mer..
har varit död i några dagar men nu är ja snart redo för vardagen igen!


No more, / E

Magsjukan from hell

ligger i sängen och tycker en gnutta synd om mig själv... vaknade igår med ett jäkla illamående men struntade i det och åkte på jobbet ändå, klockan tio gav ja upp och åkte hem till marieby. Kanske va de bästa ja gjort för sen ja kom hem har ja kräkts och annat omvartannat.. fy fan säger ja bara.. nu, ett dygn senare måste ja säga att ja mår 1000 gånger bättre och de är ja tacksam över..
Första gången i hela mittliv (som ja kan minnas) som ja drabbats av riktig magsjuka och glad är ja för de,.. hoppas dehär är sista också!
Förutom kräk och annat äckligt bestod hela dagen igår av sömn, vilket resulterade i att ja va hela säker på att ja inte skulle kunna sova en blund i natt men tji fick jag.. har sovit hela natten förutom när ja måstat upp och spytt.. Dock slutar de ju såklart med att nu, klockan är sju har ja redan varit vaken i två timmar och är hur pigg som helst.. vet inte riktigt hur ja ska fördriva den här dagen men de lär väl gå på nått vis.. vågar inte röra mig allt för långt från sängen iaf.. ska försöka he på nån film så kan ja ju döda nån timme där i alla fall..

Hoppas ni hade en bättre torsdag än jag, och hoppas ni får en fin fredag! :) heeje!


Onsdag

Onsdag idag och jag börjar jobba fyra.. vilket verkligen är trist då man måste gå på jobbet nör alla andra slutar.. ajja, sånt är livet, vet att de kommer gå galant när ja väl är där! :)
Har hunnit med en lång morgon promenad idag och sedan en nästan lika lång dusch! Nu sitter ja´i marieby och ska väl snart börja röra mig in mot stan där ja tänkte försöka fixa endel ärenden ! :) måste verkligen köpa nya skor- ett måste!! så håll tummarna för att ja hittar några! ;)

Bjuder på två bilder från i lördags, snott från sandra! tack! ;) <3

 

<3


<3

Lyckligare människa kan ni ju leta efter!



Jag älskar dig! <3


skärpning

Antar att ni tappar hakan nu när ni ser att de finns någonting nytt att läsa här.. känner mig dum när ja är så dålig på att skriva när ja ser att ni tappra läsare är in varje dag ändå för att kolla läget, de gillar jag! :)
Ska försöka skärpa mig lite nu så ni kan hålla koll på läget..
De har hänt mycke.. Mitt liv består mest av jobb, kärlek och träning just nu.. försöker klämma in lite annat nu och då också men de är inte de lättaste, men ja klagar inte.. livet är bra!

Vi håller på att renovera badrummet här hemma just nu så de är lätt kaos kan man säga.. har verken toa eller dusch så vi har för tillfället flyttat ut till marieby, lite längre på jobbet än vad ja är van vid, men ja trivs!  :)

De har varit helg och jag var ledig, bra väder har de bjudits på också och jag har tagit vara på alla solglimtar ja kan!
I fredags hängde jag och sofia i björkbacka parken, vi käkade lunch och mådde allmänt bra bara, arvid kom och höll oss sällskap en stund också och dagen var hur fin som helst.. på eftermiddagen när Daniel slutat jobba åkte vi och bestämde kakel och möbler till de nya badrummet och de kommer bli huur fint som helst! :) Längtar verligen tills de är klart nu!
På kvällen kilade vi ut med båten med förhoppningen att bli lite fisk rikare men de va stendött och inte ens ett napp blev de..
Lördag morgon klev vi upp med tuppen, rev ut hela badrummet- vi hade turen att emil kom och hjälpte oss också så jag passade på att smita iväg in till stan en sväng då för att träffa nina och teo, de va verkligen alldes för länge sen och lillkillen hade blivit så stor.. sötnosen! :) vi lunchade och sedan tog vi en sväng på stan.. myslörda!
På kvällen stod grillning med fina vänner på schemat. Vi höll till på alpvägen hos sandra och victor och sofia va också där, finaste vädret och de finste vännerna gjorde kvällen perfekt! ! :)
Vid 23 tiden kom vi på att vi skulle åka till forsaleden och kolla och ooj vilket ställe.. sjukt fint och jag hoppas att sommaren bjuder på fler fina, lediga dagar så att man hínner fara dit! :)
Igår blev det lugnt.. vi va ute när de va uppehåll och låg inne och kollad epå film när de regnade.. MYSIGT och en perfekt söndag skulle ja vilja påstå!

Sådär ja, de va min helg i stora drag.. hoppas ni haft en lika fin helg som jag!


Ska försöka lägga upp en bild eller två också men ni får lugna er lite.. hinner inte få in dom på datan just nu!
Ha en fin vecka!

heej! /