semester

nu ni, nu har fröken fått semester och jag tänker njuta av varje minut dessa tre veckor, så de så! :)
Helgen har varit fin med utgång, släktträff, utgång igen, långa sov mornar, chill och massa massa mer!
de enda som varit mindra bra är vädret, men man får ta de som de är.. tyvärr.. just nu väntar ja på min kära sambo som ska duscha och grejja.. sen ska vi ner på stråket för en god middag tillsammans med sandra och victor- ikväll blir de nyktert och de ska bli skönt och mysigt! :)

I morgon kilar jag och daniel iväg på en liten minasemester.. första stoppet blir norrköping, kommer hem på lördag igen och då ska vi ut och yra, kommer bli kanon.. Så ja gissar att de blir tyst här tills dess.. men ha en fin vecka mina vänner!

PUSS! <3



KÄRLEK! fyra finafinafina!  <3<3

tack!

tacktacktack för att ja får känna mig som en riktig människa igen! känner mig pigg och kry så ikväll väntar jobb.. börjar 12 och tänker slita till 21.30 ikväll.. kommer nog att gå galant.. vi får se om de lir sista passet innan semester eller om ja jobbar förmiddagen i morgon också, vilket som så är de sjukt nära semester nu vilket känns helt underbart!!! :D

i morgon får ja finfrämmande i form av sara och på kvällen så vankas utgång med en massa fina tjejer.. stråket drar igång och de kan ju knappast gå fel, längtar.. hoppas bara att vädret blir okej, allt utom regn och blåst skulle funka för mig! ;)

Nu ska ja hoppa i jobbkläderna och kila iväg, ha en bra dag!




älskar dig! <3

skräll

inte ens ett dygn har gått och jag är tillbaka! fighfive till mig själv där! :)

Just nu sitter jag och äter B & J's och de är jag värd, så de så.. bara för att jag har ont i halsen och har feber.. men minst lika mycke för att jag har världens saknar dag idag.. eller jagh är inne i en saknar period kan man säga.. mest av allt saknar jag min mormor- min finafina mormor! <3
sen saknar ja mamma och pappa, mina bröder och mina fina svägerskor, mina småtroll min finafina farmor och min finafina farfar! ÅH, ja känner att ja skulle behöva massor med tid hemma så ja hann få min dos av alla nära och kära.. men snart är det semester och då hoppas ja på att hinna umgås med dem, massvis!!!!!

Och inte nog med att jag får stå ut med att sakna alla dom, idag åkte min andra halva - UTAN MIG, för att spendera några dagar i dorotea hos andras, therese och barna- han ska agera rörmokare på sin semester och hjälpa dom i huset.. är en gnutta bitter för att ja blir kvar men eftersom ja känner mig (halvt) frisk idag så har ja bestämt mig för att jobba i morgon så ja blev hemma i stan ändå.. har hört att de ska va nyttigt att längta efter varann ibland. och tro mig, de kommer ja göra!!!
Men ja överlever, de gör ja alltid.. och kvällen kommer ja absolut att överleva då ja ska få spendera den med finaste tjejerna sofia och sandra. de kommer över på midda nu när ja har karlfritt så ska vi ha massa tjejsnack och mys, längtar! <3

ne, nu ska ja börja förbereda en del saker här, ha en fin dag vänner!! PUSS!


pisk

herre gud, nu äre för dåligt!! när till å med pappa underar varför ja slutat skriva i bloggen är de en stor varningklocka som ringer.. han säger att de är de enda sättet att ha koll på vad ja sysslar med! :P haha!
 har lovat hit och dit att de ska bli skärpning med detta men den här gången menar ja verkligen de.. kanske inte lika som förut men absolut oftare än vad de varit nu på senaste tiden..

Jag och daniel har flyttat tillbaka till lugnvik nu och lämnat marieby, vilket känns både bra och dåligt..  Skönt att ha alla saker på ett ställe, skänt att ha en garderob, skönt att få va ensamma ibland och skänt att kunna ta cykeln på jobbet eller in till stan.. minder skönt att bo i en etta, att inte kunna slänga sig i bikini på gräsmattan, att inte kunna gå runt buan på morgonen, att inte kunna träna precis utanför husknuten... men men, tur att de bara är ett stenkasst dit så kommer nog spendera endel tid där ändå! :)

annars då?
Just nu är ja en trasa.. har haft feber och halsen vill döda mig nu i några dagar.. dock har ja känt mig en gnutta bättre idag så ja hoppas ja vaknar frisk i morgon.. dock så ska ja va hemma från jobbet i morgon med för att bli riktigt frisk.. kanske kan jobba på torsdag om jag har tur- de är även min sista dag innan semestern så de känns ju inte direkt helt fel.. sen ska ja va ledig i tre veckor och tro mig- JAG BEHÄVER DET! de ska bli så jävla jävla skönt!!

mina vänner- nu vet ni att ja lever och om ni har tur är ja tillbaka redan i morgon! PUSS! <3



tack för allt världens finaste! <3

i'm sorry

här är de torrt tror ja minsann... men såhär går det när jag knappt nuförtiden statar datorn och när de inte går att blogga från iphonen.. (vaaaaarför förresten, någon som vet???)
Idag är jag ledig, klockan är sju och jag kan tusan inte sova längre.. less man blir, när man äntligen får sova ut så går de inte.. blää!

Aja, ska väl så småningom hoppa i gympa dojjerna och ta en promenad innan frukost och sen ska ja ut på stan och få mina ögonbryn fixade.. ska bli skönt! :)
Fixa lite andra ärenden och sen va  min plan att åka tillbaka hit till marieby och sola men solen verkar ju svika mig idag (också) så ja får se vad ja hittar på.. mamma och pappa ska va i stan idag med simon, vadim och angela så de kan tänkas att ja möter upp dom någonstans! Annars får ja träffa dem i eftermiddag när dom kommer hit! <3

Annars är livet hur bra som helst!
i helgen var det min jobbhelg så den mesta tiden spenderade jag på jobbet men på lördag kväll hann jag med mysmiddag och en utgång med mina allra bästa flickor Sandra och Sofia! väldans roligt som vanligt!
Vi käkade tacos, drack gott, spelade spel och surrade på..
När klockan började att bli mycke åkte  vi till alégatan och mötte upp Daniel, Victor, Koffe och robin för att fortsätta en stund där innan vi drog vidare in till stan där vi stannade till på news en stund innan vi gick vidare till marité där vi stod och köade förgäves när vi inte blev insläppta.. skitvakter de finns i den här stan!
Vi blev en aning bittra men bestämde oss för att inte dra vidare utan gå hem istället när klockan ändp var över ett och jag skulle upp och jobba 0700 dagen efter.. med facit i hand va de kanske bra att vi inte kom in för ja måste säga att ja va väldans pigg när klockan ringde ändå! :)

I lägenheten går det sådär.. arbete står stilla nu när vi väntar på plattsättaren som ska dit och kakla åt oss men de har lovat att de ska bli klar vecka 28 så ja hoppas de.. egentligen trivs ja alldes för bra i marieby och de ärmed blandade känslor ja flyttar tillbaka till stan igen, men de ska iaf bli skönt att slippa bo i en väska!

13 pass kvar till tre veckors semester också.. jag längtar så ja tror ja dör!!!!


men ha en fin dag dårå, de ska ja minsann ha! :) PUSS!<3