trettiofyra

ångest, i morgon ska ja på jobbet igen, egentligen så gillar jag ju mitt jobb rätt bra.. men ledighet är alltid bäst.. de är så skönt. Tänk om man va miljonär så man kunde kliva upp när man ville jämt, träna när man ville jämt och göra allt man ville jämt.. de skulle va fett, jävligt fett faktiskt..
men men, slutdrömt tror ja visst!

har iaf hunnit med allt ja hade tänkt idag, klev upp i vettig tid, for och tränade, åkte hem, käkade lunch, duschade och åkte till Lit.. mysigt att träffa Nina och lilleman (som förövrigt börjar bli stor)  vilken fin måndag.. sånna här gånger gillar jag måndagar!
Har även hört rycktas om lite pausehäng ikväll så dagen kommer bara att fortsätta i samma bra anda.. herre gud vilket fint liv jag har!


Nina och jag. ölbrännbollen 2009.. TA MIG TILLBAKA!!!!

trettiotre

oj, nu har ja legat på latsidan här..
nu äre i alla fall söndag kväll igen och min ledighet börjar att ta slut, men har ju i morgon också så då ska ja njuta riktigt mycket..
Ska försöka kliva upp i tid, få i mig min grötfrukost, åka på gymmet och sen tänkte ja höra om Nina och lilleman theo kanske har tid för mig en stund?! :) skulle va mys då de va länge sen ja träffade dem, och varje gång vi har planerat att vi ska ses har alltid nått skit kommit ivägen- typ vinterkräkan..  Men nu är ja frisk som tusan och redo för dem! ;)

Helgen har i alla fall varit toppen..
i fredags blev det en spontan utgång med mina fina sofia och sandra.. Några trevliga grabbar gjorde oss sällskap till olles senare och kvällen blev riktigt lyckad, spontana grejjer blir alltid bäst- alltid alltid!!
Lördagen blev lugn, lite häng och lunch på stan och sen semelbak, fångarna på fortet och soffhäng! fin lördag med andra ord!
Idag tog ja sovmorgon, ett varv runt berget med finaste sannemo och sen åkte vi till brunflo för att se öhc ta sig ann huddik, de gick inge bra och grabbarna fick inte till allt för mycke.. var det nerverna som spökande måntro?
Trots kass match gick ja hem som en nöjd Fröken Wallin- för tro det eller ej så tog ja och vann sejfa lotteriet och gick hem 1,5 lax rikare! lätt värt de! hoho!
  efter de har ja inte hunnit med så mycket mer, slappat framför teven och håller fortfarande på att samla kraft föt att hoppa in i duschen!

Hur har er helg varit?



LOVE YOU GIIIIIG TIME GAAAYS!

trettiotvå

torsdag och nu återstår endast en arbetsdag, sen har fröken helg.. gud vad ja längtar.. långhelg dessutom.. lörda, sönda, månda! :D

idag har jag jobbat till 16 vilket känns riktigt ovant.. jag är ju van att glida hem där vid lunchtid i vanliga fall, men bäst att vänja sig nu.. bara 3 veckor kvar på mitt schema, sen går ja upp på 100% och då blir de andra bullar, även i plånkan så ja klagar inte! ;)
just hemkommen i alla fall och mormors godakorvkaka har hunnit slinka ner i min mage.. nu väntar ett pass på stepin och resten av kvällen ska ja slappa, rå om lillebror som kommer på besök.. dock kommer han inte för att vara med mig utan för att göra skoteraffärer i morn.. men ja kan ju låtsas! ;)

och nu till dagens måste- Landskampen på 3an ikväll.. tror de kommer bli rikitgt roligt faktiskt.. MISSA INTE!

Ha en fin kväll, PUSS!

trettioett

Fit For Fight och idag ska jag jobba igen.. börjar klockan fyra så hittills idag har ja hunnit vara på gymmet och kört lite lätt.. Som ni kanske ha märkt så har träningen hamnat lite i kläm nu under min deppiga period, även sjukdom har väl spelat in i denna lata period men nu känner jag att ja orkar köra igång igen! sköönt!!
  Har även hunnit tvätta bort min feeta tvätthög dessa dagar så nu är allt rent, de känns bra! bara sängkläderna kvar nu, det innebär dock att ja måste gå ner och boka en tvättid i tvättstugan - och de mina vänner ska ja berätta för er är inte de lättaste, de är faktiskt sjukt anstärngade och jobbigt.. så vi får se när ja tar tag i de problemet;)
(hoppas ni fann det intressant att läsa om mina tvättproblem, HAHA)

Nu ska ja iaf hoppa in i duschen och sen slappa i soffan en timme eller två innan de är dax att kila till jobbet!


Lata sommardagar med fina vänner, ge meeeeeeeeeeeeeej!

trettio

Jag är less på min vardag.. fruktansvärt jätteless..
vet inte alls vad det är med mig, jag brukar alltid vara positiv till livet, jag brukar alltid tänka att "de blir vad man gör det till" och jag brukar alltid vara bra att göra allt till något roligt, jag brukar va nöjd, - nöjd med livet!
Just nu är ja inne i en period där ja bara surar, jag är less och jag bara går och väntar på att någonting roligt ska hända.. vad tror jag, att någon ska komma och trycka upp nått roligt i näsan på mig och säga "GÖÖÖÖÖÖÖR"?? vet inte alls, men nånting galet är det.. 
Måste ta en riktig funderare nu på vad ja vill med mitt liv, för nu är ja redo för någonting nytt, spännande, utvecklande! Kanske en utbildning, kanske en resa? tål att funderas på, nånting skall i alla fall göras, snart!

de va vad ja behövde få ur mig just nu!

hoppas ni haft en fin tisdag! pusss


tjugonio

snart har ja lyckats ta ihjäl den här dagen.. den här måndagen måste nog va en av de mest meningslösa dagarna som passerat i mitt liv.. jag har inte gjort ett enda dugg, tagit en dusch och diskat bort diskberget i köket är de vettigaste jag har lyckats med.. har inte ens klätt på mig idag.. så himla tråkigt!

I alla fall kom ja till insikt med att igår hade jag varit en östersundsbo i ett år, ETT JÄVLA ÅR! känns som det var igår ja kom hit med mina grejjer! helt sjukt..
men dehär året har gett mig mycket.. nya vänner, nya kunskaper, mycke utveckling, jag har funnit mig själv och jag har lärt mig uppskatta saker mera.. har dock fortfarande inte lärt mig tycka om de här med att betala mat, hyra och allt annat som man snyltat på mamma och pappa förut, måste erkänna att de va bekvämt.. de va fett att se sparkontot fyllas på varje månad förut när man bodde hemma och jobbade som ett svin! ;) Nu äre slut på de tiderna och jag hoppas att jag får ett drömjobb snart så ja kan se sparkontot växa på samma sätt igen, då skulle fröken va nöjd! ;)

var sak har sin tid, får se vad år nummer två i östersund har att erbjuda!



tjugoåtta

och förresten, 24e januari och... vår???
vart är världen påväg? flera + grader och när man tittar ut ser man hur det droppar från taket, hoppade vi över februari och mars eller vad händer? Inte mej emot egentligen men ändå.. knasigt!
Längtar verkligen till april nu, underbara, vackra vår! <3



Raja påsk -07

tjugosju

vilken helg mina vänner, den har varit fullproppad... av jobb!
Jag har absolut inte gjort någonting annat än att jobbat..
i fredags jobbade jag till halv tre.. efter det for jag och handlade, lagade en god middag till mig själv och njöt av att vara ego, hela kvällen faktiskt..
de blev lördag och jag jobbade 7-21.30 när ja kom hem va ja helt död, lyckades titta på P3guld galan men sen somnade jag bums.. Även söndan gick i jobbets tecken, jag sov så länge ja kunde innan ja klev upp, lagade lunch och gick på jobbet.. började 12 och jobbade sedan till 21.30 även då..
  Idag har ja äntligen min ledig dag, kan inte säga att den är särskiljt trevlig då ja åkt på feber OCH vinterkräksjukan.. har vad jag vet aldrig haft magsjuka förut men i natt har jag blivit informerad om vad det innebär.. fy fan! ska dock inte klaga då jag redan känner mig riktigt frisk men ändå.. lite synd om mg själv får ja väl tycka?
Så nu blir ja hemma i dag och i morgon från jobbet vilket känns skit då ja inte har tid att vara sjuk.. men men!

Nu tänker ja längta till fredag då jag har tre dagarsledighet framför mig, och jag hoppas att någonting roligt händer i helgen.. jag behöver nått roligt, galet, spontant i mitt liv. helst igår!
Tur att sandra kommer hiit, då går det aldrig fel!

ne, nu ska ja återigen lägga mig i sängen. PUNKT!


 
Världens bästa storebror hjälper lillan i hoppgungan! <3


Min fina farmor och tea! <3

tjugosex

när ja kom hem från jobbet idag fanns det något spännande innanför min dörr, ett liitet rött paket adresserat till mig (såklart).. När jag öppnade lådan låg det en supersöt liten Nalle i den med ett kort till..
Jag blev superglad men kunde till en början inte komma på vem de kunde vara när de stod "Kram från Strä"..

dock ramlade tioöringen ner efter någon timmas funderingar och de slog mig att de kunde vara sara och att halva strängnäs försvunnit..
Jag skickade och frågade henne och det var helt rätt..
SARA, du är kanske bäst i världen och jag blev verkligen suuuuuper glad.. du gjorde min dag och jag är verkligen stolt över att ja verkligen HAR de finaste, finaste vännerna.. utan tvekan! förtjänar ja verkligen detta? va?
Jag sakanr dig fröken almqvist så se till att smöra för karln så han inser att ni måste flytta till norrland, snaaaaaaart!
PUSSSSSSSSS! <3

 



Måste ju ge jennie saarinen en liten stjärna i kanten också som lyckades lista ut vem de var, nästan lika snabbt som mig när ja la ut en liten fråga på fejjan! ;) faktiskt lite impad! :p

tjugofem

fredag och helg.. dock består hela helgen utav jobb för fröken..
imorgon jobbar jag 7-21.30 och på sönda 12-21.30 så kommer va insnöad på jobbet hela helgen men de ska väl gå bra de också antar ja! :)

tjugofyra

Godmorgon!
tillbaka i stan efter ett dygn i Hoting.. Kändes både skönt och lite vemodigt att åka tillbaka..
blor som en liten aptitretare att bara få stanna så kort, men nu dröjjer de kanske inte lika länge tills nästa gång jag kan åka hem en sväng! :)

Gårdagen var iallafall fullproppad.. klev upp från morgonen och åkte till dorotea, for direkt till farmor och farfar och självklart skulle det fikas..
När jag varit där ett par timmar så åkte farfar iväg på mon och jag tog med mig farmor till therese och barnen.. där mös vi på några timmar tills de va dax för mig att åka tillbaka till Hoting, hinna spendera lite tid med mormor, äta lite middg och sedan köra hem till ösd igen..
ja va framme vid halv åtta och då bytte jag om på direkten och åkte och körde milen på löpbandet innan det sedan va läggdax..
På kort tid hann ja ändå träffa alla som ja saknat så mycke nu så nu har själen ro en stund till! :)

När ja kom hem igår också så fastnade jag vid datan en stund, kollade genom en del mappar och de va de roligaste jag varit med om.. hittade så sjukt många roliga, gamla bilder som ja inte trodde att jag hade.. ha. ha. ha.!

Ha en bra torsdag, nu väntar jobbet!


Va säger ni om den här brudar?? ja doooog när ja såg den,
och alla andra bilder från den här kvällen!

tjugotre

Som ja snabbnämnde tidigare så tog jag och spontanstack till Hoting..
Kom hit vid halv tre tiden idag, kilade direkt in på byn och for första till pappa på jobbet och sen till mamma!
Åkte sedan ner till mormor och sa hej, där träffade ja också tussan och ooj vad glad hon blev att se lillmatte.. alltid lika roligt att träffa henne! :)
Ikväll har vi varit till dorotea och hälsat på andreas, therese, neo och tea.. självklart även barney och de lilla tillskottet drutten.. så himla fin!!
Så nu har fastershjärtat fått en liten dos men ska försöka hinna dit en sväng i morgon med.. då ska ja även hälsa på farmor och farfar.. blir alltid lika stressigt när man kommer hem för att hinna träffa alla.. men så är det, de är ju faktiskt så ja trivs som bäst.. när jag har nått att göra hela tiden!
I morgon eftermiddag åker ja hem till Ösd igen.

här har vi en Man som är lätt att älska, om ja va ett skulle ja va tokkär!





annars är de rätt skit. hej!



tjugotvå

Idag är ingen bättre dag, att någonting så kort kan sätta så stora spår är helt ofattbart, men tydligen då.. fortfarade inte stolt över att vara jag och de kommer nog dröjja.. fan också! 
 
Nu har fröken slutat för dagen iaf, tänker packa en liten väska och dra till hoting nu, är ledig i morgon så ja passar på ..

 


tjugoett

utan att överdriva kan ja säga att den här dagen har varit den värsta på väldigt väldigt länge..
idag hatar jag att vara jag, idag hatar jag dig, emilinda wallin!

hoppas på att i morgon blir en mycke bättre dag.. nu drar ja på gymmet och löper ur mig lite negativ energi. Punkt!


tjugo

Måndag- ny vecka, nya möjligheter.. eller?

Har iaf nyss slutat jobbet, har hunnit hem och svirat om.. nu ska ja hoppa i bilen och bege mig till Sandra på frösön..
Just precis nu vet ja faktiskt inte vad ja skulle göra utan henne! bästabästabästa duu!

kanske ni får en bättre uppdatering ikväll!
heej!  





Annars så saknar ja min familj.. jag saknar mamma, jag saknar pappa, eric, andras&therese.. småtrollen, mormor, farfamor&farfar.. hoppas verkligen ja får tillfälle för att åka till hoting snart, SNART!

nitton

Söndagmorgon och jag är trööööött! Idag ska ja inte göra många knop.. jag tänker tillåta mig själv att vila från step in idag och jag tänker inte klä på mig fören ja måste..
ja ska bara vara..
Dock ska ja på hockey klockan fyra så då kanske ja mpste ha kläder på mig, men innan dess..- big nono!!!

Igår efter hockeyn så kom anna och arvid och hämtade upp mig.. vi åkte på matkällaren och käkade pizza tillsammans med Erika, tobbe och linus.. efter de så åkte vi ner på bodaborg och där körde vi i laserhallen i 40 minuter, jag va ingen bra soldat för ja kom typ sist men de gjorde ingenting för de va huuuuuur roligt som helst, snacka om att man blev som ett litet barn igen!
De där kommer ja basolut göra om igen! :)
När vi va nöjda åkte vi hem och grabbarna bestämde sig för att ha ölkväll så jag och annamarica åkte på coop och köpte oss lite godis och sen hade vi tjej/mys/film/prat kväll.. de va mysigt och jag behövde annatiden..
vid ett skjutsade anna hem mig till lugnvik och jag somnade nästan direkt.. skönt!

De här har verkligen varit en skön helg där jag har fått ta igen en massa krafter, bara umgåts med människor som ger mig positiv energi och bara tagit hand om mig själv.. måste vara duktigare på att uppskatta sånt här i framtiden, de känner jag nu! :)

Matchen igår då?
Den va rikitgt bra.. öhc fick stryk med 6-3, sista asplövenmålet i öppen kasse.. måste säga att siffrorna inte speglade match bilden bra alls.. de hade varit mer rättvist om det hade blivit 4-4.. visst, asplöven va de bättre och de laget som hade högst tempo men öhcgrabbarna krigade på riktigt bra och het ärligt så kände ja knappt igen dem, med de där tempot under grillerna skulle de sett hela annorlunda ut i många andra matcher också..
men men, de bjöd på underhållande hockey och matchen blev ju riktigt spännande vissa stunder..
Hoppas de bjuder på nått liknande idag! :)

nu ska ja lägga mig i soffan och må hur bra som helst!
ha en bra sönda! :)


gammal bild från när vi körde painball i Hoting sommaren 2007,
kommer aldrig någonsin göra om de igen, ALDRIG!

arton

Ledig lördag hörrni, de känns bra.. hur bra som hels faktiskt!
Igår va vi som ja nämnde på hockey i brunflo, matchen va ingen höjjdare och när det stod 11-3 efter 2a perioden åkte vi hem igen. Vi tyckte de lät som en bra idé att göra ett besök på pause istället och så blev de..
De va mysigt, jag tog en chailatte och njöt av den länge och väl innan fröken blev fruktansvärt trött och åkte hem.. de andra avböjde samtidigt som mig! :)
När ja kom hem la ja mig i soffan och kollade på tv, somnade visste och vaknade som tur va inte så länge efter så ja flyttade mig till sängen..
En väldigt lugn och välbehövlig fredakväll.. verkligen!!

Nu sitter ja här, har precis vaknat och nu ska ja bege mig på gymmet..
Dagen kommer sedan erbjuda match mellan öhc och asplöven, de blir intressant. Senare har ja hört ryktas om att de blir bowling med ett skönt gäng människor.. känns som även denhär kvällen kan komma att bli bra!
Jag Gillar Livet, även fast de är onödigt invecklat just nu..



sjuton

gott folk..
Efter många om och men och överväganden med mina fina föräldrar kom ja fram till att ja helt enkelt stannar kvar i stan i helgen, också! Jag hinner aldrig ta mig hem och jag har dåligt samvete för att ja inte kan va en bättre faster, MEN ja ska skärpa mig!
Känns trots allt skönt att ha en hel helg att bara ra de lugnt, göra roliga saker och inte ha några måsten alls..
Har precis slutat jobbat och nu ska ja ge mig iväg på stepin och förbränna lite innan ja kan känna mig helt ledig! Ska träffa sandra sen och vi kommer nog bara chilla, :)
Ikväll packar vi in oss i min lilla och åker till brunflo och tittar när de tar sig an strömsund, de bli spännande! ;)

Hoppas ni får en fin helg!

sexton

hej å hå.. torsdag och jag jobbar kväll, börjar om 20 minuter och jag är sjukt opepp just nu, är dock säker på att de ändras när ja kliver in på jobbet till mina fina arbetskamrater! :)

hinner inte skriva så mycke mer men hoppas ni haft en fin dag!

femton

men pjuu.. nu har ja äntligen publicerat resumén som ja tjatat om, tro mig.. jag ångrade mig bittert att ja lovat en när ja börjat skriva den! :p haha! men nu är den gjord, så varsågoda, njut av mitt 2010! ;)

de har iaf hunnit bli den 12 januari och tiden faktiskt rusar.. Mycke som står på i mitt liv just nu! blandade känslor x 1000.. jag är en grubblare och de är inte en egenskap ja gillar hos mig själv, verkligen inte!!
ska försöka ta lite lättare på livet från och med nu! försöka!
Men ja ska inte klaga, jag mår bra och har människor omkring mig, som ja bryr mig om och som ja vet bryr sig om mig, varje dag.. då kan man kalla sig lycklig!
vackans stora frågetecken är vad ja ska fylla min lediga helg med som kommer snart..
 Alternativ nr 1: åka till hoting dirre efter jobbet på fredag och följa med familjen upp till fjälls,
 Alternativ nr 2: stanna i stan och bara vara hela helgen, spendera tid med sandra och kolla på enkronasmatchen på lörda, kanske till och med blir hockey på sönda med..
 Alternativ nr 3: åka till hoting efter jobbet på freda.. försöka hinna träffa småtrollen på eftermiddagen och spendare kvällen med mamma och pappa och sedan åka hem till stan igen på lördamorgon när familjen drar till blåsjöfjället!
- tål att tänkas på känner jag! 

aja, nurå? kom hem från jobbet för en stund sedan, har hunnit krycka i mig lite lunch så nu tänkte ja åka och hälsa på malin en sväng innan ja ska iväg och träna! 
Efter träningen är ja bjuden på midda hos fröken ingebrigtsen så de ska bli mysigt.. får se vad resten av kvällen har att erbjuda.. kommer bli bra hursom! :) 

ha en bra onsdag! tjaao! 


Min favoritlars och min favoritsandra! :) 


VSG!

Bakom det här inlägget kommer det ligga mycke mycke kärlek, så bäst ni njuter.. Jag tänker försöka mig på någon typ av årsresumé, resultatet vet jag inte ännu men nu, såhär i början känner jag mig ambitiös, och jag känner inspiration.. trot eller ej! ;)

Mitt 2010

Januari- Januari är en månad ja kommer minnas, alltid.. Jag inledde året med att åka till thailand med min finaste finaste sis Anna i två veckor. Dom veckorna är nog två av de bästa i mitt liv! Vi slappade, festade, tog hand om oss själv och mådde så jävla gott!
När ja kom hem från Thailand packade jag ihop mitt liv i Hoting och åkte med det till östersund, jag tog och flyttade in hos brorsan helt enkelt..
Började och söka jobb trots kassa tider och de gick inget vidare..

   


Frebruari- Mitt liv och jobbsökande i Östersund fortsatte.. dock flög ja hit och dit mellan Hoting och östersund den här tiden då ja tog alla chanser jag fick att jobba, jag a nöjd med livet och i den här månaden tog även mina tonår slut, fröken fyllde 20 och de firade jag med mina vänner!
Frölunda va även i stan och gästade, de mötte öhc och de va en match jag såklart inte missade. Dit gick jag med min, då ytliga, vän Sandra sååå jävla bästa Sannemo och de kanske va de bästa jag gjort.. efter den dagen är vi helan och halvan och jag är gladaste i världen att vi hittat varann igen.. tack frölunda skulle ja vilja säga! ;)

Mars-  I mars gled ja mest bara runt, försökte njuta av att vara arbetslös (fast de va svårt), tänkte att ja ska ju ändå jobba i 45 år till så nån månad utan jobb är väl inte så farligt! ;)
Ja umgicks mycke med mina grabbar ute på frösön och alla mina andra fina vänner också.
Ute livet i Ösd började nog känna igen mig i de här laget..
Sofia fyllde 20 och de firade vi!

 

April-  Vad hände i April egentligen.. Jo, ja fick jobb!!! ,  de va vårforum i vemdalen.. dit åkte ja över en kväll tillsammans med sofia och sandra, de är en kväll ja kommer minnas som en bajskväll men såhär i efterhand fattar ja inte varför..
De va också valborg och om ja minns rätt så va den väääldigt lugn!
De va också påsk och den spenderades självklar i Jorm, i loooove!

 Maj- VÅÅÅÅÅÅR,  I Maj tog alla studentfester en himla fart, de rör ju inte mig kan man tycka men eftersom ja va sambo med min bror som va student så rörde det mig en himla massa. Även att de flesta av mina vänner var studenter.. de skulle skjutsas hit och dit- dagar dom nätter! Men de va roligt, man kände deras glädje och längtade tillbaka till sin egen student tid!
Fasters ögonsten Neo fyllde även sitt första år den här månaden. <3



Juni- I Juni tog lillen studenten och tog sitt pick och pack och flyttade hem till hoting, shiiit vad jag hade längtat efter denna dag men shiiit också vad ja skulle märka att jag sakande honom. Dock var de mer skönt än jobbigt och vi träffas ju rätt ofta ändå..
I juni fick ja också hämta min älskling, min audi TT!
jag var också till saxnäs med mamma och hennes systrar, annamarica, mormor, rebecca och annelie.. Fanny va med också.. Kerstin fyllde 60 och de skulle vi fira..  Medan vi va där hade vi kronpinsessbröllop i Sverige! :)
Sommaren va här också och det innebär mycke mycke jobb och mycke mycke festande..Första logen ägde rum och tradition som det är va vi självklart där!  livet va på topp helt enkelt!!



   

       

Juli- flöt på ungefär som förut.. jobb, jobb, jobb och fest, fest, fest!!
       

Augusti-  den stora händelsen den här månaden var när ja äntligen fick åka ner till sandhamn och se hur min emma hade det.. jag och min trogna följeslagare sandra åkte ner och va där några dagar.. synd att vädret inte va de bästa men de va fina dagar ändå..
När ja kom hem därifrån var det höst i min hjärna och jag tog tag i livet. Det var skönt..
Sommaren i all sin glans men hösten var välkommen!
Jormrunt gick också av stapeln!
        

 September-  I september blev jag faster för andra gången.. den här gången kom en liten tjej till världen, fasters Tea!
Jag och Anna red även en hel helg i fjällen på islandshästar, tältade på fjället och upplevde livskvalitet på hög nivå!
Jag köpte min bebis, min iphone 4 och de är nog de bästa jag gjort!
Anna va också med i en modeshow här istan och ja va första fotograf! ;)
OCH inte att förglömma, jag fick mitt första riktiga fasta jobb!


 
 

Oktober-
en sån där mellanmånad.. inte mycke hände, jag jobbade, umgicks med vänner och njöt av livet..
Många tankar gick omkring i mitt huvud.. funderade mycke på allt, lycka, olycka, livet och hur bra jag egentligen har det.. Höstdepp?
Min Mamma och Kerstin kom hit en helg, vi hade "mamma&dotter myshelg"
Halloween va det ju såklart med!

   
    

 November-  åkte till sundsvall och firade mina fina vän Hanna på hennes 19 årsdag.. en galen utekväll som ja kommer minnas!!
Advent kom även i novemnber och julmyset började ta plats hemma hos fröken!En mindre rolig men stor händelse för oss östersundsbor var även att nån bajssak flyttade in i vårt dricksvatten!
    

 December- om det är nått som är bra med vintern så är det väl ändå att de blir december.. mysigaste månaden på hela året.. dock har den inte varit så speciell i år.. Ingen riktigt advent och Jul utan Hoting ju.. Men de är väl så att bli vuxen. Jobbade hela julen och familjen fick visst lov att komma till mig istället.. Juldan och annadan lyckades ja ta mig hem iaf och jag fick träffa massa fina som även dom hittat hem. Mysigt! Nyår firades i Ösd!
Helgen innan Jul spenderades i Göteborg med familjen, fock även träffa Malin och Maria vilket var superkul!

 
  
 


De här var en liten halvkass resumé av mitt år, på slutet blev ja jävligt less så ni får ha lite överseende! ;).. men men,  mest bara för att ha kvar själv, men hoppas nån stackare har lyckats läsa! ;)
Det här året har varit det bästa i mitt liv och just nu känns det som att 2011 kommer att bli minst lika bra!
Några saker ska ja såklart försöka göra ännu bättre, jag vill bli en bättre faster och hoppas ja får chansen att busa med mina troll ännu mera i år, jag ska också bli bättre på ta hand om mig själv- tänka på vad som är bäst för mig.. va lite mer, lagom självisk!  


fjorton

fredag och jag är ledig.. ska njuta av den här dagen nu innan ja går på min jobbarhelg i morgonbitti! :)

igår va de den 6e Januari.. de är ett speciellt datum på många sätt och vis.. några ja pratar om, några ja håller tyst om..
igår va de precis ett år sedan jag och annamarica åkte iväg till thailand för två helt fantastiska veckor, de är sjukt vad tiden går fort! hjälp!
De närmaste två veckorna kommer ja att gå omkring och hela tiden tänka på vad jag gjorde för ett år sedan, deppigt värre! haha!

ne, nu ska ja kila på Z!

Ha en bra dag!


tretton

Idag på jobbet frågade en man mig " Hur är det med dig idag? " Jag stannade upp, tänkte efter och svarade sedan " Bra, bättre än vanligt fakiskt " 
Jag gillar en känsla av att de är bra, de är de! :) 

Dagen har varit bra.. har hunnit med jobbet, träningen och sedan umgåtts med Min favvo Norre, Malin norre! :) Blev bjuden på middag av henne idag, av henne och jimmy.. de va mysigt! 
TACK FINISAR! ni är bra nii! :)  

ikväll och i natt är de hockey på tv som gäller.. känns surt att få se sverige i bronsmatchen men men, sånt är livet.. har snart kommit över förlusten mot ryssland.. snart!


tolv

Håll ut.. jag håller på att skriva den utlovade resumén så gott ja kan.. har dock inte ro att skrriva så mycke varje gång så de tar sin lilla tid.. men den kommer! :)



tre av mina fina vänner! <3


elva

Vilket passande rubrik-nummer ja fick såhär, första inlägget 2011 och allt!! :)

Som sagt.. 2011 är här och jag känner både glädje och lite ångest över det..
När ja tänker efter så har 2010 varit det bästa året i mitt liv.. de är året då ja flyttat hemifrån, börjat stå på egna ben, utvecklats sjukt mycke som människa, lärt känna mig själv & verkligen tagit reda på vem jag är, fått en heeeeel drös med nya vänner som jag hoppas kommer finnas för alltid, återförenats med den människan som står mig allra allra närmast bland mina vänner idag och mycke mycke mer..
Jag skulle kunna lista upp hur mycke som helst över grejjer som fått de här att bli till de bästa året men de tänker ja inte göra nu..
För just nu i skrivande stund är klockan fyra på morgonen och fröken Wallin kan inte sova.. De är inte likt mig då ja fått min pappas egenskap att kunna sova vart som helst, när som helst.. nästan ;) 
 
Tänkte i alla fall bjuda på några rader om fredagens, nyårsaftonens bravader..
Att fira in det nya året brukar alltid vara ett av årets höjdpunkter, man har alltid planer och det är alltid en fest man ser framemot, och varje varje år blir det besvikelse.. men har så höga förväntningar så det går aldrig att leva upp till dem, tyvärr..
I år va de inte så.. Jag hade inte en susning om vad ja skulle hitta på och helt ärligt kände ja mig sjukt tragisk, jag hade några små väldigt väldigt luddiga planer men ingenting spikat..
I alla fall så blev det torsdag och jag visste fortfarande inte vad ja skulle göra, men valen stod mellan att åka hem och fira ihop med mamma och pappa eller att stanna i stan och göra de bästa av situationen.. mena favvograbbar lars, gustav och arre skulle ju vara i stan så helt misslyckat kunde det faktiskt aldrig bli!
På torsdagkväll åkte jag till Arvid på frösön där han och sebban satt och mös, kollade på hockey och drack whisky, det blev bestämt att dom skulle bli mitt nyårshäng och de känndes sjukt roligt :)
På fredan efter jobbet åkte ja hem och fixade till mig inför kvällen och sedan begav jag mig ut på ön igen.. grabbarna var redan i full gång med drickandet och jag var inte sämre!
Vi åt en väldigt fin nyårs middag bestående av en hemkörd familjepizza, kändes verkligen grabbigt- men ja gillart! ;)
Vi drack och hade det allmänt trevligt en stund och sedqan kom min fina vän och arbetskamrat Linda L dit, vi stannade en stund till på ön innan vi sedan begav oss vidare in till stan- till nästa grabbfest.. Nu mötte vi upp Lasse, gurra och gänget och jag och alla andra hade det verkligen hur trevligt som helst..
När klockan örjade närma sig 12 mötte jag och sebban upp maria som kom hoppandes på kryckor, och gentleman som sebban är fick hon såklart rida på hans rygg sista biten.. nu var klockan galet nära 12 och vi alla gick till österäng för att fira in 2011, bröderna Boberg stod för raketskjutandet och de blev ett fint slut på 2010..
JAG HADE EN SJUKT ROLIG KVÄLL OCH KAN ÅTERIGEN KONSTATERA,- SPONTANITET ÄR ALLTID ALLTID BÄST! jag överväger att sluta planera helt och hållet! ;) Tack alla ni som gjorde min kväll till vad den blev!
Det här va en väldigt snabb sammanfattning av min kväll, men det är vad ni får just nu.. i morgon ska ja försöka mig på en liten årsresumé så håll koll vetta!!

 
min nyårs outfit..


Och mitt nyårs häng-gäng! :)


Nu ska ja försöka sova någon timme till, håll era tummar! :)

PUSS!