men hörde ja att de va fredag i morgon eller?

Alltsåm i morgon äre fredag OCH den 1a oktober, det innebär att jag har varit utan godis i 6 hela veckor (förutom en liten chokladbit som råkade slinka ner när jag inte va i mitt bästa tillstånd om ja minns rätt), det innebär också att jag och mina fina tjejer ska ha en hejdundrandes kväll!
dock finns en baksida på allt och jag jobbar HELDAG på lörda, så ja ska (försöka) ta det en liten gnutta lugnt, meen jag är ung och jag klarar allt, nästan! ;)

Ikväll har jag varit på stan och sett på mittpunktens och dancehalls modeshow,  den var grymt bra och underhållande. Min fina prinsessa Annis va en av modellerna och hon lyste!! :D
tog många bilder så i morgon kanske ja bjude rpå någon om ja hinner få in dom på datan!!
Fina sannemo är i stan också, men ja vet inte vad som hände, verkar som om ja blev brädad ikväll för nån snyggare jävel, meen de gör ju ingenting! ;)

Annars så rullar livet på, tre dagar till ledighet och jag längtar!

tänkte sova en sväng nu, och ni- jag har bara ett hjärta! puss!


vad är damp?

blev som sagt ändrade planer och ingen göteborgsresa för mig, pga tidsbrist. Hade gärnagärna åkt, men med missförstånd hit och dit blev det tillsslut som de blev och hela dagen idag har ja gått omkrig med ett jävligt smutsigt samvete..
men men, jah kunde inte göra annat..
Aja, fick istället en dag helt utan planer, vilket var rätt välbehövligt. har hinnit med massor!
 Lunchat med malin, storstädning av lägenheten, slängt alla blommor från ballkongen (nu äre höst på riktigt), tagit en långprommis, myst på valla med malin igen och ätit världens godaste morotskaka, och sist men inte minst har jag hunnit med att träffa anna och arvid en tväris! :)
Torsdag i morgon och så står det åter jobb på agendan. 7-14.30 och då kommer min favorit S till mig och ennu en helg får ja spendera med henne! :) mysmysmys!
På fredag bire utågång med finaste tjejerna, så några bra dagar väntar mig nu OCH en jobbhelg som är lite mindre roligt, men de funkar! :)

Min lillisbror ringde mig idag också och informerade mig om att han ska bo hos mig i två eckor nu när han ska jobba här, de blir nog mysigt! som old times liksom ;)

Annars längtar ja hem för att få träffa tea och neo.. jag vill ju se lillprinsessan, hålla henne och snusa på bebiis!!
ska försöka lägga in en resa hemåt nu inom de närmaste veckorna! MÅSTE!


    

tjaaaao!


ändrade planer

Det blev ändringar i planeringen och jga är fortfarande hemma i Ösd.
så idag har ja en ledig dag och jag ska enbart slappa och göra de jag känner för,!


hur gör man me rise här då?

nu har tisdagen också snart passerat, men jag har hortfarande en lång tripp framför mig!
Idag har jag jobbat ett 7-12 pass, sen kilade jag ut på stan och gick in på telia (som jag skulle ha gjort länge nu) och arbetsförmedlingen (samma där) så nu är dom sakerna ur världen och de känns skönt! :)
gjorde även lite andra ärenden och handlade lite till middagen,! Nu har ja precis tryckt i mig den och jag måste säga att jag är en riktig mästerkock!! :P
haha!
efter jobbet idag har ja även hunnit tagit en dusch och sedan lagt mig på soffan och försökt slappa nån timme så jag ska va pigg senare! :)

ska försöka sova någon timme till nu och sedan ska jag åka till Maria för att sedan börja köra mot Göteborg,
Det är bara såå Myyysigt att åka bil när de är mörkt, så de här kommer bli toppen! :)



Miss my baby B!

aldrig nöjd

men blir nog aldrig helt nöjd? eller vad tror ni?
Jag brukar sitt aoch fundra en hel massa för mycke när jag har lite och göra och jag kommer alltid fram till en massa saker, men är fortfarande så förvirrad över de mesta!
Jag har kommit fram till att jag förstår inte varför jag inte är nöjd, egentligen!
jag har världens bästa familj, världens bästa vänner, en fast inkomst varje månad, jag är frisk som en nötkärna, har fått uppleva en helmassa saker i mitt liv, har planer på roliga saker som ja vill göra innan jag dör och som ag vet att jag kan klara av. och de är inte allt, jag skulel väl kunna räkna upp huuur mycke som heslt som jag har , men de tänker ja inte göra! :p
Alltså egentligen borde jag vara sjukt nöjd, men än hur bra man har det så är man nog aldrig helt nöjd? eller, kan man bli de?
Aja, de här var ett himla onödigt inlägg som säkert inge uppskattade men i alla fall, grattias till er som läst er genom skiten! ;)

sitter iaf nu och försöker varva ner efter en kväll på jobbet, den har gått bra och i morgon jobbar ja ett kortpass igen, 7-12. Om det är fintväder i morgon också så SKA jag ta mig ut och fota, jag ska bara de!
Sen ska ja försöka sova lite i morgon också så jag orkar med natten i en bil!!


men nu mina vänner ska ja faktiskt lägga mig under täcket och mp riktigt, riktigt bra!



jag och min bebis

Ny dag, ny vecka nya möjligheter!
Måndag idag och jag gillar det,
Jobbar delad tur idag och jag har just kommi hem fårn mitt första pass, nu är jag ledig till 16 så jag och malin norren ska kila på lillänge och kolla lite,  :)

Här bjuder ja på två bilder på mig och min bebis, jag älskar min bebis!




ha en fin dag! :)

Söndag och mys!

Herre gud, nu har ni blivit heelt ovetande om vad som hände ri mitt liv enda sen i torsdgs! :p
I torsdagskväll kom iaf fröken sannemo till stan, jag och sofia mötte henne åp bussen och sen blev det paushäng en stund innan ja kilade hem till lugnvik och de hem till sig!
Fredag stod det jobb på agendan och sedan en lunch/midda på stan innan jag och lilla blå styrde mot ström för hockeyträning! :( roligt som alltid och jag älskar sporten, ibland (väldigt få tillfällen) funderar ja på varför i hela friden inte jag föddes till grabb, de hade vara mycke enklare då! :p men oftast gillar jag ändå mitt jag, det kvinnliga! :p haha!
När ja kom hem från ström så väntade en kväll med discobowling och brudarna.. som väntat sopade jag banan med hela bunten och jag vann! såå grattis till mig där! ;)
Lördag, jobb igen till 13 och sen efter de så for jag och sandra och kollade lite fotboll. kallt som fasen och jag kom på (igen) att ja inte gillar att kolla på fotboll usch vad tråkigt de är!
I alla fall så plågade jag mig genom en del av matchen tills ja lyckades få med mig fröken att hämta sofia, vi åkte på maxi och handlade och sen blev de middags/vin/film/ost&kex mys på hög nivå tills john blund kom och hälsade på!
Klockan ringde halv sju äen idag och det var jobb som gällde!
slutade dock elva så idag har varit en skön dag med mycke sandra tid! När jag slutade åkte vi på stan och solade, vidre till sofia och sa hej och sandra fixade till sig!
Sen åkte vi till lugnvik och sandra hjälpta mig att slinga(?) håret! det blev fruktansvärt blont och jag är inte van de så de känns knasigt, men de blev rätt så bra ändå.. bara jag vänjer mig så!! När klovkan va halv fem tog vi våra ben och gick till zhallen för att kika när öhc tog sig an huddik, ingen rolig syn och det blev näst intill lekstuga och 1-4 till bortalaget! :/



Nu är jag hemma och mår sjukt gott, han kollat på ensam mamma söker i mjukiskläder och bara bara myst! :)
ska fortsätta mysa nu tills jag ska ställa klockan och gå och lägga mig igen!
I morgon klirrar det i kassan med vuxenpoäng när jag böjar på min fasta tjänst på jobbet,;)
Hela veckan består då såklart av jobb , som alla anda veckor nu framöver, men den kommer även bestå av en snabbtripp ner till göteborg(!)! jag ska hänga med maria ner med malin och marias flyttlass, vi åker på tisdag kväll och kommer hem nångång under onsdagen senare del, kommer äkert bli en trevlig men väldigt intensiv tripp! :)


Bilden är snodd från malin!  måste säga att ja älskar den! :p

Ne, nu ska ja fortsätta ligga i soffan!
Hoppas ni haft ne bra helg mina vänner!

håll ut

håll ut, en fin uppdate kommer nog senare ikväll,!
Det är fint vbäder och mitt arbetspass är slut för dagen så har inte tid med detta, tänka försöka hinna ut och fota lite idag, om jag hinner kanske det kommer ett smakprov sen!

UT I SOLEN MINA VÄNNER! <3


världens stoltaste!

Andreas ringde tidigare idag och berättade att de va på väg in till BB,  Nu ringde han för en stund sen och berättade att det va klart och att allt gått bra,
En liten Thea hade tittat ut och jag är för andra gången världens stoltaste faster, denna gång till en lite tös! Jag längtar tills ja kan åka hem å mysa med henne, och hennes storebror såklart! Mina småhjärtan! <3




Utgång igår som sagt, trevligt som väntat!
Ni är såå sköna brudar.
PUSS!

ledig onsdag

min andra lediga dag på raken, så imla skönt! men idag har ja fått mycke gjort!
klev upp med tupen (nästan) i morse och började tvätte, käkade lite och målade om garderobsdörrarna och byrån, så nu är dom finfina ! :) pimpande de med nya knoppar också;)  Medan de torkade kastade jag på mig träningskläderna och gick ut på min vanliga runda, såå sköönt!
Sen har ja varit ut på stan med malin och handlat upp mitt presentkort på servera, efter många om och men blev de så ja köpte lite fler glas till min lasse åberg samling! aldrig fel!
va även på bolaget och införskaffade lite rosé, för ikväll nalkas det utgång och avskedsfest till malin och maria som flyttar iväg söderöver snart! så de blir nog hur trevligt som helst, de är så himla sköna de där tjejerna! :)

meen, innan det så tänker jag allt unna mig nån timme på soffan, för de är jag faktiskt värd..

heeeeeeeje!



men bra dag eller?

Har spenderat hela dagen med malin, vi har  kikat runt lite på stan och så.. hon följde även med mig på elgiganten och när jag ut därifrån va ja 7700 kr fattigare och två kameror rikare, så nu ska ja fota som aldrig förr! ;)
jag är kär i båda två, sådeså!!

När vi va klara for vi hem till mig, käkade lite och sen fixade vi med lite tavlor och sånt som skulle upp! Efter det kilade vi till ström, ja skulle på hockey träning och malin passade på att följa med och träffa nära och kära!
OCH tror ni ja är glad nu eller? jag älskar ishallar, jag älskar hockey, jag älskar det faktiskt, MUMS! <3
fick även träffa fröken sannemo en sväng och det gjorde verkligen inte saken värre..

en heelbra dag helt enkelt!
Hoppas ni haft de meeeeed!
PUSS


nu är ja där igen

Nu är jag där igenn är de va så länge sen ja skrev och de har hänt så mycket att jag inte vet vart jag ska börja!
Meen, i fredags iaf så tog vi vårt pick och pack ock kilade till älskade blåsjöfjället. Där väntade en good middag och en fantastisk ostbricka, bubbel,  kortspel och annat mysigt!
Trots det blev det en tidig kväll och en tidig morgon på lörda!
Mamma och pappa skjutsade ner oss till jorm där vi mötte upp de andra vi skulle ut på ridningen med!
Härligt gäng!
Sen bar det iväg till hästarna och de sadlades och fixades och till sist bar det väg och VILKEN HELG! jag tänker inte ge mig på att berätta i detalj men det var en heelt fantastiskt.
två dagar i en sadel på en hästrygg va verkligen balsam för själen, och i den miljön! Fjällvärlden på hösten måste vara det finaste som finns!
Tältningen mitt på fjället var också en stor del i denna upplevelse, ja fy bubblan.. ja kan inte ens beskriva hur glad jag är över denna helg, känner mig som en ny människa! tacktacktack mammi och pappi för allt!! :)

Nu är ja dock tillbaka i stan och jag njuter, ! :)



BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! <3

en sak till

jag har glömmt mitt röstkort i stan. så ja kommer inte hinna rösta..
det är verkligen mot mina principer.. men inget att göra något åt tyvärr!

men ibland har man inte hjärnan med sig, och det hade jag tydligen inte när ja packade i söndags..

bajsbajs!<3


Mysfredag!

Idga är det fredag och det innebär att det snart är helg, och en annan sak! min första lediga helg sen juli(!) tror ni det är smått sköönt eller? :)
Det känns faktiskt riktigt overkligt!

Idag är även min första lediga dag i hoting, jag insåg att de inte fanns så mycke nytta för mig att göra där så ja sa snällt att ja kunde vara ledig idag, de kan ja behöva !:)
I morse klev ja upp tidigt, hjorde frukost och tog ner tidningen till mitt rum, satt i lugn och ro och läste och myste på en stnd.. sen klev ja upp hoppade i kläderna och gick ut på en prommis, sen skrev sara som kom hem från stockholm i natt och ville gå ut en sväng, så då gick vi en sväng till..
huuuur bra som helst att ja hann träffa henne en sväng också nu när hon kom hem, så himla precis att vi va hemma samtidigt! :) ROOLIGT! <3

Nu sitter ja på ovanfjäll och snyltar lite internet här inna ja ska fara till mormor och få en matta som ska med hem till stan och sen ska ja passa på att städa bilen!!

När mamma slutar idag så kilar vi upp till jorm och de ska bli såå himla skönt, en hel helg med inga måsten alls.. mums på det!
Sen på sönda åker ja till östersund igen och jag skulle ljuga stort om ja sa att de inte skulle bli skönt.. för nu längtar ja verkligen hem till mig själv! verkligen!

Ne, ha en bra helg, de ska ja verkligen ha!

PUSS!

slut

snart är den här dagen slut.. är en gnutta busig nu och sitter och skriver på arbetstid, men de är jag värd..
har verkligen varit en "allt i allo" idag, tror egentligen inte att ja behövs här just nu, men mamma och pappa är så snälla och låter mig tjäna lite pengar nu när ja ändå är hemma! :) snällisar! <3

Snart fredag och då bär de av upp till jorm med m och p OCH anna.. kommer bli grymt härligt! :)
Jag och annamarica ska ut på en tvådagars ridtur på fjället i helgen och jag håller verkligen tummarna för fiint väder! :)
Annars blire bra ändå!
Nu ska ja kila hem och klippa gräsmattan!
Ha en bra eftermidda å kväll vettja, ja ska försöka göra de bästa av situationen!


mitt finfina hem! <3

försent

Jobb, igen!
de är skönt att jobba med hjärnan när jag i mitt andra jobb mest "bara gör".
Man skulle ha haft två så här olika jobb jämt, de skulle vara det oplimala! :)

Humöret försöker jag hålla uppe, även fast det är svårt.. Tänk att nånting så jävla oviktigt (egentligen) kan få en att må så jävulskt dåligt. En stor fet klump infinner sig i min mage och jag hoppas för allt i världen att den inte hade tänk stanna allt för länge. jävla skitklump!

Tur att jag har världens bästa vänner, som lyssnar och försöker förstå sig på mina knäppa feelings ibland! jag älskar dom så himla mycket och är så tacksam över er ,precis varenda en, ni vet vilka ni är så tänker inte ge mig på att rada upp er!
så tacktacktacktack!

Jag vet att i slutet kommer de bli som det är menat.. de vet ja!

Igår va vi till dorotea och hälsade på andreas, therese och neo i deras nya hus.. de kommer bli så himla fint när de är färdiga me allt va de planerar!! ;)
Finisfamiljen de där är och snart har de en till liten hos sig, jag längtar efter den! I morgon går tiden ut men de verkar som bebis vill stanna en stund till! :p

ne, back to work!

hejj!

dåligt

Det blir dåligt med att skriva här när ja är hemma..
Finns inget internet hemma hos mamma och pappa för tillfället!
Jag njuter i alla fall till fullo av att vara i Hoting,
även fast ja jobbar hela dagarna så äre såå skönt!

Nu ska ja jobba vidare! ha en bra dag!

en smula

jag dog visst en smula, en stor smula! 

ONT!

ny dag och nya tag

idag är de en ny dag, en ny bättre dag med nya tag!
Kom precis hem från jobbet och mitt första pass för dagen, nu är ja ledig i fem timmar och sedan börjar jag jobba igen och slutar halv tio! blir bra!
Har nyss slängt i mig lite föda och nu tänker ja låta ipoden ladda en stund till och sedan tänker ja gå ut, strosa, och mysa på i hösten!!

BTW så undrar jag va fröken Sannemo har för sig? ;) 

ha en fin sönda! <3

  

Mitt favoritpar! love you gays!

Snäppet bättre

idag är det egentligen vilken dag som helst, en helt vanlig lörda.
men för mig och för många, många, många andra är de här ingen vanlig dag.. de är en skit dag, men många skit minnen!
De är den 11e september och för fyra år sedan slets erik ifrån oss. fortfarande fyra år senare går det ng aldrig en hel dag utan att jag funderar och tänker på dej Erik.
Hoppas fortfarnade att du har det bra och att vi ses igen! <3<3

elfte september, vilken jävla skit dag!




finaste dagen!

Igår kom vi hem till hoting vid 15 tiden.
Jag åkte direkt upp till mamma på jobbet och var där med henne en timme innan hon slutade, då åkte vi på affären och handlade så vi kunde laga middag när vi kom hem! :)
efter middagen så åkte vi iväg för att fira Olivia som fyllde 15 år, så de blev tårta och massa smarrigt (och onyttigt)
efter det åkte vi hem och kollade på idol..
de är så mysigt att vara hemma i hoting, i mitt stora hus och med min amma och pappa kring mig hela tiden! mysmys!
efter idol passade jag på att sola en helvtimme och sedan chillade jag bara tills jag tyckte det var okej att gå och lägga sig, blev med andra ord en rätt så tidig kväll för fröken!
I morse klev jag upp klokan åtta och klev ut i höstvädret för en prommis.. jag gick runt vattentornet vilken kändes som en perfekt runda, 2 timmar frisk, solig höstluft. hur skönt som helst!
Kom hem, sola igen (bäst att passa på när man är hemma, gratis är gott! )
Sedan duschade jag och tog det lugn, tankarna var många när jag visste att det närmade sej det vi nog alla har gruvat oss inför länge nu!
fixade mig innan resten av familjen kom hem för att göra desamma!
sedan bar det av mot tåsjö för att ta farväl av allas våran Pecka! och vilken begravning sen.. så otroooligt fin rakt genom men också så fruktansvärd jobbig..
Gustav och Louise sjäng och spelade så himla bra, allt va bra, fint och ett perfekt sätt att säga hejdå!
Så nu är det gjort och av hela mitt hjärta hoppas jag att pecka har det bra där han är nu och att vi ses igen, när det är min tur att gå vidare till den bättre av världar! SOV GOTT PECKA, och tack för alla galna minnen med dig!


Efter begravningen och minnesstunden bar det av hem och sedan direkt mot bussen och hem till stan igen, så nu sitter jag här och ska faktiska snart gå och sova, ska ju trots allt upp 6 i morn och det har varit en lång dag!

I morgon är det den 11 september och de är inte direkt en dag som har fina minnen.
Men de är i morgon och de tar vi då!

godnatt!



hem till byn

god förmiddag!
Klockan är halv elva. om ca 1 ½ timma kommer sofia och hämtar mig och vi åker vidare mot Hoting!
Jag har massor att göra innan dess, duscha, fixa, packa, plocka ihop så ja kommer hem till ett fint hem i morgon kväll osv.. de är mycke grejjer för fröken wallins organisationsförmåga ska ja tala om för er!! Men jag tror ja klara det galant, faaktiskt!
I morse klev jag upp strax innan nio, hoppade i kläder och skor och gick en långprommis.. när ja kom hem igen tog ja cykeln och kilade till OK för att hämta mitt paket som kommit frå ellos, som väntat så va jackan grymt ful och den kommer skickas tillbaka fort som tusan! :p
men de va ju iaf värt ett försök.. fick ju trots allt 50 % på den!

ne, nu ska ja duscha! heeejs ! <3



jag och min vackra kusin! KÄÄRLEK! <3

som väntat

Som väntat är fröken vaken tidigt idag, även fast jag skulle få sova hur länge som helst om jag ville!
Men de är skönt och jag ska suga ur allt ur den här dagen innan ja går på jobbet i Eftermidda!
Nu är träningskläderna på och jag ska ut en timma eller två! skönt!

I morgon förmidda åker jag och sofia till hoting för att spendera en natt där..
På fredag ska jag på begravning och jag gör allt annat än längtar, jag gruvar mig som tusan fakiskt. men men.
åker iaf hem till stan igen på fredakväll för jobb lörda och sönda..


aja, ha en fin dag!
Nu ska ja hoppa i skorna!

<3



Kan hända att ja saknar en gnutta!

tid för mig själv!

GÄNGET, heeej!
Nu är snart tisdagen också slut och jag kom precis hem..
Har jobbat hela dagen, 7-14.30 och sedan varit på ledsagning- ! vi var och badade på storsjöbadet precis som alla andra tisdagar! :)
När vi badat och gjort klart så sa jag hejdå till min vän och hon tog bussen hem, själv tog ja mina två ben och prommenerade hem, sååååå otroligt skönt i de här underbara vädret! jag tror knappt de är sant, hoppas verkligen det håller i sig nån vecka till så vi får fint när vi ska upp tills fjälls och rida i två dagar! :)

Ikväll ska jag verkligen bara slappa, känns helt otroligt skönt, ska bara vara för mig sälv, slökolla på idol och må rikitgt rikitgt gott! :)
I morgon börjar jag inte jobba fören 16 så innan de hade jag tänkt hinna med en del ärenden och såklart en långlång prommis om vädret är lika underbart som nu!
Hoppas ni också passar på att njuta av vädret för snart blire vinter och allt föör kallt!

heeeeeejee!


Tran -06


uppmaning

Jag har nu sagt i 1,5 år att min tredje tatuering ska komma på plats.. men jag är fortfarande på planet där jag säger.
Detta av den enkla anledningen att jag inte hittar den perfekta!
Jag vet att jag vill ha en text, helst på ett annat språk än svenska, men inte nödvändligt!
Nån som har något tips på nån fin text med ett fint budskap? eller nån hemsida där man kan hitta nått bra?

ge mig förslaaag, tack vettja! <3


jag kan inte annat än feeet gilla den här bilden!! hahahahah!


Vart ska jag börja?

Fredagen var en helt otroligt behövlig dag! :)
Den började med att jag klev upp gjorde mig i ordning och åkte till torvalla.
Där väntade min livs första rikitga arbetsinterjuv och jag var sjukt nervös, när jag kom dit visste jag knappt vad det var för jobb jag hade sökt men hon som höll i intervjun var duktig och jag fick en grymt bra bild om jobbet. Dock föll det mig inte riktigt i smaken och till saken hörde att jag redan innan jag åkte fått ett erbjudande av min nuvarande chef om fast jobb så det låg och gnagde också! ;) Intervjun gick iaf bra och damen verkade gilla mig! :)
När jag gick därifrån var jag mycket klokare än vad ja var när ja kom men ångesten inför mitt val var fortfarande stor! dock så fick jag tills på måndag (idag) på mig att bestämma mig hur jag ville ha det, och det var just idag som jag hade möte med min nuvarande chef om hennes erbjudande! :) återkommer till de!!

När ja va klar i torvalla åkte jag hem och tog det lugn en stund tills Nina ringde, jag åkte ut på stan och träffade henne, vi fikade pratade och bara va.. så himla roligt att träffa henne! usch vad ja saknar mina OP tjejer! de är helt sjukt!
när vi drivit ungefär en timma hade Nina tid hos barnmorskan med sin tjockabebis mage så jag fick följa med och lyssna på lillens hjärta. OCH VILKEN HÄFTIG GREJ! jag blev varm i hela kroppen när ja hörde de små hjärtslagen och jag kan inte ens tänka mig hur det ska kännas för nina, shiit alltså! Det var verkligen super! :)
När vi var klara där så gick vi åt var sitt håll och jag sa åt henne att rappa på med att klämma ut den och sen höra av sig fort som tusan!:p
Sen kom sandra och vi hade myskväll, vi kikad epå bio och sedan hömtade vi med oss sofia så vi for hem till mig och tog det lugn, käkade glass och så! :) mysmysmys!

Lördagen jobbade jag lite grann och sedan for vi på ishallen där ÖHC spelade träningsmatch, dom vann:)
Efter det for vi hem och fixade och trixade oss för en spontan utgång och det var en helt okej kväll, dock blev ja sjukt less på krogen och åkte hem innan ett.. rååk jagm ja vet.. men ja va inte på humör! :p

Söndagen  vaknade jag hur pigg som helst så ja klev upp och tog en powerwalk innan jobbet! Så hejdå till sandra och sedan resten av kvällen spenderades på jobbet! :)

Måndag idag och jobb + möte med chefen! Vilket resulterade i en fast anställning på mitt jobb som jag jobbar på nu.. känns heeeelt otroligt skönt med säkerhet, jag har sagt och håller fortfarande fast vid att jag inte vill jobba i vården resten av mitt liv, men tills jag vet de är det så bra och såå skönt!  Såå, nu kan ja ta det lugnt, fundera på vad jag vill och samtidigt veta att jag har en säker inkomst varje månad. mumsmumsmums!
livet är bra dagar som denna!

OCH INTE NOG MED DET!
Fick sms av Nina i morse att hon hade blivit mamma till en pojke! SÅÅ, stoooooooooooooort grattis till er! jag är så glad för eran skull! PUSSS till er! <3

EFter jobbet åkte jag till faster ingrid och åt lunch med henne, sen pratade vi och kollad epå kort i några timmar innan jag åkte hem igen.. så nu sitter jag härm i träningskläder och är på väg ut och ska ta en prommis i det vackra vädret.. :) 

Sååå, hoppas ni haft en lika bra dag som mig mina vänner! 

tjaao! 





 


snart fredag!

Nu har jag fått kväll från jobbet och i mogon är jag som sagt ledig.. känns helt underbart!
Dock är jag sjukt förväntansfull, ge mig i morgon, fort som tuusan! :D Nervös är ja föör den delen också..

Skriver mera imorgon.. godnatt om en stund! tjaao!

Sofia, moa, jag pch elina när vi gick ut åttan.. shiiiiiiiiiiiiit!

Bara jobbet kvar!

hej vänner, dagen har fortsatt lika bra som den började! For på skolan och lyssnade på den andra föreläsningen i denna kurs.. de är fortfarande en röra i mitt huvud man bara jag får boken och kan sitta hemma i lugn och ro och räkna så ska ja nog få ordning på siffrorna! Innerst inne tycker jag ju faktiskt att matte är roligt!
När klockan va 12 kilade ja ner på stan och tog bussen hem till lugnvik för att sedan hoppa i träningskläderna och gå ut på en snabb powerwalk, de va såå otroligt skönt. om det inte hade varit för att ja hade saker att göra skulle ja kunna gått en mycke längre sväng. Jag gick en timma och sen va ja hemma!
Då tog jag tag i matlagningen och gjorde en hög med biffar som ja nu ska frysa in, de blir många bra matlådor av det. Skönt att ha de gjort! :) Känner mig så huslig! haha!

Min mamma ringde nyss också och hon hade hittat en regnjacka och ett par stövlar till mig som ja skulle få av henne, hon är bäst hon! Nu behöver ja inte bli så blöt när ja jobbar ute om dagarna!
Hon skulle även beställa lite grejjer fårn jotex och frågade om det va något jag ville ha så nu är det påväg hem nya gardiner till mitt lilla hem också, OCH lite annat smått! de kommer bli så braa! jag längtar verkligen efter de nya gardinerna! :D TAAAAAAAAAAACK MAMMA! <3



Sandra Lurade mig att lyssna på It's Like That With You med Eric saade och visst, fin låt, absolut.. men hallå????? men deppar ju ihop, inget för mig just nu. stumpan, du måste temaupp! ;)


Nu ska ja slappa i en timma innan ja måste springa iväg till jobbet!

 

TA MIG TILLBAKA!!!! Anna ska vi dra?

tidig tordag morgon!

Nu sitter ja här, och skriver blogg av alla gejjer jag skulle kunna göra.. har lite tid över nu innan jag ska kila iväg till min andra lektion på miun och tänkte bara dela med mig av mitt bra humör idag!

Solen försöker faktiskt att tränga fram ute och höstluften är säkert lika härlig som vanligt!
I morgon är det fredag och jag är ledig, de gör inte saken sämra, bara ett kvällspass ikväll sen får ja vara ledig EN HEEL DAG! herre gud, vad har hänt? :O :P
Och jag vet redan nu att min lediga dag kommer bli såå bra,
Först ska ja iväg och träffa en intressant människa, mer om de får ni veta när ja vet lite mera själv! Sen ska jag träffa nina för en fika på stan och sen ska ja fälja med henne till barnmorskan och få lyssna på lillens hjärta, ÅH mitt hjärta kommer smäta och jag kommer själv vilja skaffa en liten genast.. HAHA, näärå än dröjjer de länge dit.. men de ska bli mys att Ninis får en lien så kan ja åka dit och snusa när ja blir bäbis sugen!
Tur att hon bor nära när Andreas, therese, Neo (och snart en liten till) bor så himla långt bort! :/
Inte nog med att ja ska få träffa Nina på fredag kommer även Sandra hit, vi ska gå på bio och mysa gärnet. Usssch vilken bra dag de kommer bli!

Ne, nu ska ja springa till bussen!

Hoppas ni får en bra dag! <3



Halva dagen!

Herre gud, klockan är snart tolv. den här dagen har sprungit iväg..
Klockan ringde tidigt i morse och jag gjorde mig i ordning för första skoldagen! (haha)
Cyklade in till stan och mötte upp anna och arvid (jag och arvid går samma matte kurs så vi gjorde sällskap dit) Och därefter gick vi till miun!
Lektionen satt igång och jag med min dåliga inställning ville från första sekunden döö, läraren verkade faktiskt heelt okej och han är i vanliga fall gymnasielärare så de känns bra, då är han van att förklara på liiiite enklrare vis i alla fall!
När 2 timmar hade gått va lektionen slut och jag gick ut och var så deppig man bara kan bli.. usch ja vill ju verkligen inte plugga matte?

MEEEN nu såhär två timmar senare har jag tänkt en del och jag har kommit fram till att livet kommer aldrig att vara en räkmacka, de är inte alltid enkelt.. ibland måste man kämpa lite och de är just de jag ska FÖRSÖKA MED. jag ska ge det några veckor och se hur det blir! Om ja fortsätter elle rom ja skiter i det!
Även att jag börjar tvivla på om jag verkligen vill bli ekonom och i och med de är denna matte helt onödig för mig.. Men som sagt, de ska få några veckor iaf! :)

Nu sitter jag Hos fröken norlén å valla och vi ska snart åka in å göra lite ärenden innan jag sen börjar jobba 16!
Tjaao!



HAHAHHAHAHAHAHHHA, en sjukt gammal bild ja hittade på malins dator!
Tydligen nångång jag färgade håret på strömsundstiden! :p