BajsÖstersund

Östersund är just nu den mest äckliga stan i sverige.. fy fasen alltså..
jag är så sjukt äcklad av allt just nu så ja vet inte vart ja ska ta vägen! USCH! skulle kunna tänka mig att bo precis vart som helst utom här just precis i detta nu och fram tills kommunsnubbarna ordnat upp oredan som dom ställt till  med! BLÄÄ!

ne, nog klagat om de där nu!
snart fredag och jag läääääängtar! alla (nästan) mina favoritbrudar på att och samma ställe kan inte bli annat än grymt.. + att stan är full av heta(?) skidskyttefans! då ska ja glömma bajsparasiten för en stund och ha en grym kväll,! ;)

annars då? är sämst på blogga så de har hänt en hel massa saker sen ja skrev senast men jag orkar verkligen inte tänka tillbaka så ja skiter i det.. har iaf äntligen införskaffat mig ett gymkort nu igen när ja tycker de börjar bli lite väl kallt/mörkt/halkigt att springa ute så nu är ja stammis (eller ska bli) på step in, känns oerhört bra och ikväll ska ja dit och springa skiten ur mig själv och kanske ur amanda med! ;) haha!



Ante, jag och gustav på åland 2004!

Ikväll gör Ante debut i Elitserien med modo när de tar sig ann skellefteå på bortaplan.. jag är otroligt stolt och glad över grabben och kommer hålla alla mina tummar ikväll! GRYM HAN! :)

ett

vilken kass bloggare jag har varit på senaste tiden.
Men nu har ja haft dåligt samvete nog länge över att mina trogna läsare måste bli besviken barje gång de tittar in så SUPRISE, här kommer nått nytt! :)

sen sist har de hänt en himla massa!
Helgen som spenderades hälften i sundsvall och hälften hemma va hur bra som helst!
roligt att spendera lite tid med min fina hanna, händer verkligen inte för ofta!
Hann också med mys med sandra och sofia, och sandras Virre va såklart med också, sötdom! ;)





sen kom vardagen och jag har jobbat månda och tisdag.. skulle va ledig idag men de kunde man ju drömma om.. Måste erkänna att jag är rätt less på min tillvaro just nu och är sjukt förvänans full på något nytt, nått roligt! har en del grejjer på gång men de är en heeeemlis, så om ni har tur kanske ni får höra om det sen, om ett tag!!

lunchen ligger fint i magen nu, så ska ja duscha och så göra mig i ordning för en kväll på jobbet!! känns sjuuuuuukt okul att gå dit, faktiskt!
men bara att gilla läget tror ja minsann!


OCH NI, ingen som känner sig manad att göra om min design? jag skulle älskar dig som vill göra de!?! (a)


hatar rubriker!

från och med nu ska ja börjar döpa mina inlägg till 1,2,3 osv.. jag tycker seriöst att de är sjukt jobbigt att sitta och hitta på vad dom ska heta! hhaha!
känner att de är ett jävligt stort problem, släpper de där nu!

för övrigt har jag varit dålig på att skriva här nu på senatse tiden, men jag har så himla fullt upp hela tiden känns de som, om ja inte jobbar så äre alltid nått annat som ska göras!
Veckan har varit bra,! tänker inte gå in på några detaljer men den har bara kännt bra, frisk har ja hunnit bli också! :) de gillar ja, en massa! :)
Igr när ja slutade jobba åkte ja till hoting en snabbis.. eller egentligen skulle ja till ström och hämta min bil men passade samtidigt på att åka och hämta mina julsaker så ja kan göra lite advent i mitt lilla hem sen! tog även med grisen och lämnade henne hos stefan och eva, så nu äre tomt här hemma!
På de fyra timmarna ja befann mig i hoting hann ja träffa mormor, mamma, pappa, andreas, therese, neo, tea, farmor och farfar.. de va fasen inte dåligt gjort av mig tycker ja!! ;) haha!

ikväll äre jobb som väntar, jag börjar fyra vilket var behövligt..
så dagen har bestått av städning.. nu är lägenheten så fin så!
advent-katt-bygg städade samtidigt.. tre(!) flugor i en smäll, grymt! ;)

FREDAG imorn och ja kilar till sundsvall med tåget, hanna fyller år och de ska firas! rooligt! jag längtar och jag är sjukt taggad! MUMS! 

 

mysmåndag!

Måndagar är en dag som man inte brukar gilla, de är en dag som brukar framkalla ångest, meeeen inte för mig!
Idag är jag ledig, nästan iaf.. ska iväg på mitt vanliga bad med min härliga badkompis! :)

I morse stod klockan på 09.17
åkte till sofia och vi gick en lång prommis på 1,5 timma.. så otroligt skönt! på slutet blev de en gnutta kallt om fossingarna, men de gör inget! :)
Har precis tagit en låååååång, sviin varm dusch och nu sitter ja här och mår riktig gott, lyssnar på musik och ler för mig själv!!
Ska förstöka fixa lite grejjer här hemma nu tills ja ska iväg på badet sen!
Efter badet är ja bjuden på midda hos sofia, de skulle visst bli tacos och ooj vad nice de ska bli! När vi käkat åker vi ner på stan och möter upp fröken sannemo som kommer hem från stockholm, så vankas det en stund på pause, eller kanske vi åker hem igen och dricker te där? de återstår att se.. vi ska iaf gosas, och jag vill höra allt om håkan h! ;)

Helgen då?
förutom jobb har jah hunnit med en del mys med min fina kusin anna, vi har gått på bio, käkat thai, proppat i oss godis och bara myst och njutit av livet! jag är glad att jag har dig siiis!
Vi har även hunnit påböja en "att göra innan vi dör-lista" och den ger mig sjukt mycke motivation för att leva!
Till nyår ska listan va klar och 2011 blir starten för att börja avverka den! spännande! 

out! 

 
Saknar mina, fastershjärtat skriiker! <3<3 


äntligen kväll, söndakväll!

nu är denna helg slut, den blev inte som ja tänkt mig men den har varit bra ändå..
proppfull från morgon till kväll..
Kom precis hem från jobbet nu och jag orkar verkligen inte skriva just nu.
Men i morgon kan ni vänta er nåågra rader tror ja!

Hoppas ni haft en bra helg! <3

jag tror ja bygger om!

impad

jag är faktiskt impad av mitt läsarantal, dock är jag förvånad att de bara ökar när jag själv tycker min blogg är ett skämt! :p men de är grymt roligt och vilka ni än är ja gillar jag er! puss!

Livet är bra, förkylningen (allergin??) har blivit mycke bättre och jag vet inte om ja kan begära att bli så mycke friskare så länge grisen bor hos mig! :) Dock skulle halsen kunna bli en aning bättre men ja va iaf på HC idag och kollade och det var ingen halsfluss! tacktacktack för de!
Idag har ja jobbat, jobbade till två och sedan gick ja hem, for på och köpte de jag glömde handla igår och även en liten present till pappa som jag skickade iväg med posten..känner mig som en riktigt snäll och bra dotter!  Det är ju faktiskt farsdag på sönda, så om ni glömt bort de fick ni en påminnelse nu! haha! glöm inte era pappor vettja! ;)

ikväll kommer johanna till mig och vi ska äta och mysa.. de ska bli trevligt, ja gillar min lilla fröken karlsson en hel massa och nu ska ja rå om henne ända fram till jul, nu när hon blivit tillfällig stadsbo under sin praktik!! :)
Hoppas även på att fröken sannemo och herr andersson tar sig tid och tittar förbi några minuter!! gullgrisarna!!

I morgon är jag ledig och sedan jobbar jag helgen, dock äre min sköna jobbarhelg så jag hade tänkt hinna med att spendera en hel massatid tillsammans med min syster som ja aldrig fick!
Anna ska också vara kvar i stan i helgen så vi ska gosagosagosa!!

Nu till något heeeelt annat, jag behöver råd!
Nästa helg ska jag (som jag tror jag nämnt tidigare?) åka till sundsvall till hanna, hon fyller år och det ska firas.. på kalaset är det kändistema och vi ska klä ut oss! VIKEN KÄNDIS SKA JA KLÄ UT MIG TILL??? den som ger mig ett bra tips ska få något fint, loovar!
erkänner att ja är riktigt dålig på sånt, men tycker faktiskt de ska bli riktigt roligt! :D

nu ska ja hoppa in i duschen, ha en bra kväll!


lammnatta -07!


fröken trasa!

Idag kan ni kalla mig trasan.. usch vad ja känner mig sliten, hängig, ful.. ja.. ja känner mig helt enkelt inte okej..
7-12 på jobbet idag kändes hur långt som helst.. när ja kom hem slocknade ja i soffan, igen.. shiit inte lika mig för fem öre!
men så här äre att vara sjuk..
dock måste ja säga (peppar, peppar) att ja börjar känna mig bättre nu, kanske är ja frisk i morgon? :D
Håll era tummar vänner!

Nu har jag iaf varit iväg och tvättat bilen och handlat lite, tryckt i mig lite käk och nu ska ja fördriva tiden på nått bra sätt tills ja kilar iväg till Z och ser när ÖHC tar sig an njurunda!
Då får ja träffa sandra också och är säker på att hon kommer göra mig på bra humör! gillagillagilla!


sjuk tisdag!

tisdag och dagen har inte bestått av så mycke mer än jobb..
jobbade 7-14.30 och trodde faktiskt ja skulle dö en smula innan ja fick gå hem..
halsen gör fruktansvärt ont och är svullen x 1000, kliar gör den med.. näsan är täppt, och ögonen kliar..  tror att allt sammans är en kombo mellan förkylning och allergi.. verkligen en super kombo, den rekomenaderar jag till alla som vill må som en kung! eller va? 

när ja äntigen fick gå hem åkte mjukiskläderna på och sen a ja mig på soffan, där somnade jag och vaknade två timmar senare.. de va skönt men inte hade ja blive nå friskare.. sen har jag hunnit få i mig en liten matbit, städat ihop lite och diskat bort diskberget!
Nu sitter jag med en kopp te och sen ska ja duscha en låååång dusch innan ja slänger ner mig i soffan igen och tänker va där tills ja vill sova! 
jobb nu onsdag och torsdag 7-12 korta pass så dom ska ja väl kunna stå ut, hoppas ja hinner bli frisk innan min jobbhelg börjar bara! 

de fick bli dagen inlägg, ack så tråkigt men wtf- ja orkar inte! 

     


äre en vanlig dag?

idag är det måndag, precis som vilken annan måndag som helst, fast ändå inte.. idag äre en konstig månda. för mig! eller iaf för mitt jag för några år sen.. jag är ju inte samma längre, fast egentligen är ja de?
de där lät luddigt, men Jag tror många förstår mig!

igår kom ja tillbaka till ösd efter 2 dagar hos mamma och pappa!
efter jobbet på fredag for ja och gjorde lite ärenden, sen mötte ja upp sandra och vi åt middag tillsammans! efter en god sallad så tog ja min väska och min lilla blå och åkte hemöver, fast först gjorde jag ett stopp i ström för att titta på hockey.. mor och far hade åkt dit också så ja träffade dem där! :)
hann även träffa Jossa och Elin på hallen och de va roligt, jag saknar mina öviks töser, myckemycke!
Matchen var inte mycke att hänga i julgranen, efter två perioder tog jag med mamma och vi smet iväg till näsvägen 32, hälsade på malin oh monica som va ensam hemma! MYSMYSMYS! Hade nästan glömt hur fint jag passade i deras soffa! ;) haha!
efter en stund kilade vi tillbaka på hallen och sen vidare till hoting!
när vi  kom hem hann vi precis se utslagningen på idol vilket inte sa mig så mycke eftersom ja inte sett ett enda avsnitt av de i år men de kändes en gnutta nostalgiskt! :p
blev tidig kväll i gästsängen hemma i västrahoting!
På lördag morgon ringde lillen och väckte mig och behövde skjuts hem från dorotea, självklart hoppade ja i kläderna och for och hämtade honom, vi stannade till hos den andreas, therese och barnen också så de blev som två flugor i en smäll! perfekt när mina lediga helger är så korta! :)
åkte till hoting och mötte upp mamma och mormor på cafét som birgitta tagit över efter mamma, de har blivit så fiint där och jag tycker det är fruktansvärt roligt att det får finnas kvar i hoting äen fast mamma inte orkade med det! och birgitta passar som handen i handsken där bakom disken så ja hoppas hoppas hoppas att alla hotingsbor går dit och spenderar sina slantar så koppen får finnas kvar länge till! Hoting behöver det!
Efter lunchen och latten tog ja en lång prommenad med vovven och sen hjälpte jag mamma och förbereda middagen och efterrätten till kvällen när mormor, anders, ingrid farmor och farfar skulle komma! :)
de blev en trevlig middag me de ja tycker om allra allra mest!
senare träffade jag hanna och det var trevligt, vi pratade och mös, konstaterade att de va för länge sen vi sågs och bestämde på momangen att den 19e november kilar ja till sundsvall och testar på livet där över en natt, då fyller tösen år och det ska firas! kommer bli grymt! :D
På söndan packade hela familjen in sig i bilen och vi styrde mot Ikea, vilket paradis! Orkar verkliegn inte skriva så mycke om dagen men ja hittade lite smått och gott och jag kände mig nöjd när vi åkte hem igen!
När vi kom till hoting bytte jag bara bil och fortsatte hem till ösd, blev en tidig kväll! :)

Också är vi här, måndag och jag har hunnit på stan en sväng för en lunch med sofia och elina!
fruktansvärt roligt att träffa elina, tyvärr blire påtok för sällan men ja får vara glad för de lilla! ;)

Ikväll blire jobb och jag är taggad! ;)

hoppas eran helg varit lika bra som min!
adjöken!










riktig fredag!

Idag är det fredag, på riktigt.. för de är bara riktiga fredagar när man har känslan av att ledighet kommer och de gör de.. nu ska ja va ledig i tre dagar! otroligt skönt!!
Efter jobbet idag åker jag hem till mamma och pappa, det kan hända att ja stannar till i ström en sväng och kollar nåra minuter på alags matchen där! vi får se! :)
annars så ska de bli skönt, den avgörande faktorn om gjorde att ja bestämde mig för att åka hem va en frestande resa till ikea på sönda, så så kommer det bli! NICE! :D

igår fick ja en inneboende också, grisen heter hon och är en allt fööör charmig liten figur.. en katt faktiskt.. mysigt!
Malin och maria ha rju dragit ner till göteborg nu och de fick ingen som kunde ta hand om henne så självklat ställer man upp! Dock är pappa allergisk så kan inte ta henne på heltid utan måste faktiskt hä bort henne när annat boende är fixat! Märkte inatt att även jag är allergisk, började redan igår att klia överallt och i morse när ja vaknade va mina ögon alldes heelröda och klådan i ögonen är hemsk! men de äre värt, myskatt! :D hon är så fin ju! så mamma
malin, vi har det bra- du kan va lugn! ;)

igår kväll kom sandra in till stan och medan hon väntade på att sin prins skulle svettas färdigt tog vi en mysfika på pause! så nu har ja fått en sandra-dos även denna helg, en liten, men de är ju bättre än inget!
Även anna&arvid och sofia kom förbi en sväng så de blev en trevlig kväll!!

annars leker livet vidare och jag är nöjd, jävligt nöjd! livet är faktiskt riktigt fint just nu och ja... sa ja att ja va nöjd?  

Hoppas ni får en fin helg!



de allra flesta går hem!

jag bara måste berätta om en rätt rolig(?) grej som hände mig igår!
När ja kom hem från jobbet tycktejag att de luktade riktigt illa i lägenheten och jag höll på bli galen, ja hade nyss städat hela lägenheten, fanns inga sopor inne och jag kunde för allt i världen inte fatta vad det var som luktade.. ja gick omkring och luktade överallt (måste ha sett rätt roligt ut om nån såg mig) 
tillslut gav ja upp och fick finna mig i att ja inte kunda hitta källan! 
Senare skulle ja laga middag och jag skulle ta fram brockolin ut frysen men hittade den inte- aja, tänkte ja, ja tog väl de sista sist jag åt då och gick vidare till grytskåpet.. när jag öppnade skåpet luktade det brockoli som bara faaaasen!
jag böjde mig ner och där låg en hel påse med "fryst" brockoli... FRÄÄÄÄÄÄCHT (not).. jag tog den och slängde den på engång! 
Där mina vänner hade vi den konstiga lukten som ja inte fattade vad den kom ifrån! 
Jag skrattade inombords när jag hittade den men blev samtidigt smårädd för mig själv.. hur lyckades ja me de här?!?!? 
jag måste ha alldelens för mycke att tänka på, dax att tagga ner tror ja visst! 

Onsdag och halva veckan har gått..
börjar 16 idag och har alltså nästan varit ledig idag.
hade ställt klockan på 9 i morse, kilade upp och for direkt ut och sprang en sväng. blev en kortare sväng än vanligt idag, kände att ja behövde de..
Sen hem, åt brunch och vidare in till stan.. strosade en stund för mig själv och njöt av det fina vädret, sen gick ja på traktören och handlade innan jag tog bussen hem, nu har ja nyss ätit lite igen och nu ska ja slappa på soffen en stund innan ja ska iväg och jobba kväll!
sen har ja två dagpass kvar, sen heeelg! underbart..
även den här lediga helgen ska ja spendera med min mamma och pappa i hoting! mysigt!
ska inte göra ett skit, eller på söndan ska vi åka på ikea! :D gryyyymt! 

ha en fin kväll! 
heejs! <3

 

lämna ipoden hemma!

dagen jobbpss är avklarat, även dagens löprunda!
och vet ni vad? jag tog mitt PB med flera minuter idag! GILLA! det tar sig bara man ger sig fan på det! så är det!
Och nu ska ni få ett hett tips! LÄMNA IPODEN HEMMA när ni löper!
Jag har alltid varit en sån som alltid har musiken på.. när ja lagar mat, när ja städar, när ja slappar, när ja pluggar.. ja, jämt när det går och framför allt när ja tränar! Men igår så glömde ja den hemma och kom på det när ja löpt halva sträckan, min första tanke var "faan hur kunde ja glömma den"???!? men ja löpte på och det gick bra, bättre än vanligt! för utan den i öronen kunde ja höra min egen andning och koncentrera mig på att andas ordentligen vilket ja upptäckte blev otroligt skönt, vilken skillnad!
Även idag lämnade jag den hemma och som sagt, blev ett BP och en rejäl förbättring!
Jag tror att man undermedvetet hamnar i nån slags lunk när man springer om det råkar komma en seg låt på ipoden, och mysmänniska som jag är finns de många lugna låtar i min! :p (annas fel;)
varför har ingen sagt åt mig de här tidigare, hädanefter får min kära vän ligga kvar hemma! ;)
ett litet tips bara, nog om det!

igår kväll fick ja som sagt umgås några timmar med min finafina Skoggis och de få timmarna det blev va iaf mer än inget alls.. och dom är ja tacksamma för! usch vilken bra tjej och jag har tur som har henne som vän. PUSSPÅRE!

ne, de  här går inte.. nu ska ja slänga mig i bilen och åka till ström, hockeyträning väntar och jag längtar!



thailand januari-10

bloggtorka?

Idag är det första november..
ta en stund, lägg det i munnen och fundera. vad känner ni??
jag själv kan inte riktigt sätta fingret på vad jag känner, både förtjusning och förtvivlan tror jag minsann!
Förtjusning för att vintern närmar sig, jag gillar trots allt vintern! men redan.. de va ju nyss sommar. här kommer förtvivlan in.. tiden flyger verkligen fram och vad gör jag med livet egentligen?
Jag vet att ja inte behöer stressa, men ja gör de ändå. jag ska ju bli något stort. eller visst ska ja de? Aja, vad ja vill göra kommer snart att dyka upp hoppas jag!

igår va de fyra veckor kvar till första advent, fruktansvärt mysigt och jag längtar! de här innebär också att det snart är Jul.. en Jul som inte kommer bli det man är van!
Jag ska nämligen jobba hela julen och de är tänkt att min familj ska komma hit och fira jul tillsammans med mig i min etta på 50 kvm!
dock har ja bestämt att ja ska ta semester på annandagen för att kunna åka hem, känna att det är jul, träffa alla som kommer hem över jul, dansa på folketshus och se på årets hockeymatch! Men nu till mitt problem i dramat, när ja skulle lämna in min semesteransökan så fick ja ångest, jag kanske ska ta och söka två semesterdagar ändå, både juldagen och annandagen så ag hinner vara hemma iaf några timmar extra, vara lite faster!
såå, what to do? jag behöver hjälp!

Nog om detta får fundera några dagar!
Nu var de ett gäng dagar sen ja skrev här och det har säkert hänt en hel drös saker sen dess men orkar inte gå in på allt!
helgen har iaf varit toppen.
utgång fredag och lördag, båda dagarna med sköna människor! halloween firande på olles på fredag och sen skoternsdag firande på marité på lördag!
har även hunnit med jobb hela helgen lång så igår kväll var jag en gnutta sliten men nu börjar jag känna mig som en människa igen! tack för det! :)

Ikväll kommer världens bästa emma hit, hon kommer med flyget från huvudstaden klockan sju och ska vänta på bussen hem mot rossön som går tio så de blir en snabbvisit, men vi ska iaf hinna med en matbit och MASSVIS med skvaller och surr! jag längtar efter henne! PUSS!

Nu ska ja hoppa i skorna och ut i det fina vädret och löpa en bit. sköönt efter helgens otroliga onyttigheter! :/
och på tal om det.. From idag börjar mitt godisförbud igen, det ska vara minst november ut, minst!!

ha en bra dag mina vänner!


Spontan halloween utgång!




Skoternsdag!







TAAACK FÖR EN BRA HELG!