Onsdag, beslutsångestens dag

Idag är det onsdag och jag har väärldens beslutsångest.. Grabbarna ska ut ikväll + att hanna kommer från sundsvall och ska ut också,  en del av de har ängnat tid åt att övertala mig om att följa med.. jag hade egentligen bestämmt mig för att inte gå ut men nu vet ja inte längre.. de känns ju faktiskt himla kul också. men jag har ju hela dagen på mig att fundera så ja får se..
lutar kanske liiite åt att de blir utgång ändå, MEEEN JA VET INTE! åhh! haha!
Aja, jag får fundera vidare! :)

I morgon vet ja däremot exakt vad jag ska göra..
Ska städa och tvätta så att allt är perfekt när ja kommer tillbaka hit efter påsk, dra ur alla sängkläder och bädda rent å fint! de är nog de bäästa som finns!
Sen när eric slutar skolan kilar vi till hoting, packar ihop lite å sen åker vi dirket vidare till jorm! :D Vädret ser inte allt för lovande ut, men de gör inte så mycke, de ska bli häärligt i alla fall!!

så om ja inte hinner skriva mera innan påsk så får ni ha världens bästa helg! :)

hejehjehejjehejehehejeh!

Måndag

Dålig uppdatering, igeen! jag vet.. jag är kass pådetta.. men ja antar att de är våreb som börjar komma som gör sitt.. ja har inte tid helt enkelt!
Nu har iaf heela helgen gått och den har varit hur bra som helst!
I fredags jobbade jag till 12.30, då mötte jag upp sara på caféet för en lunch, det var trevligt.. blev en snabbis, men vi hann ju se att vi levde båda två iaf! :)
Efter det så åkte ja dirket till stan, väl där tog ja en dusch, fixade mig och sen åkte jag på pause och mötte Moa, sofia och sandra!!
efter några timmar där så kilade vi på jämtk
raft och skulle se fotboll men vi hade missuppfattat tider och annat så när vi kom dit var det 3 minuter kvar av matchen.. lyckat som aldrig förr.. haha!
då kilade vi på maxi oxh handlade lite å sen for vi till sofia en stund..
senare kilade jag ner på stan och pause igen för att säga hej till micke och andreas, väl där va de ett litet gäng som satt och hade trevligt..
Slutade tillslut med att jag följde med dem på olles, faktiskt rätt roligt men som sagt så är de inte min grejj att va på krogen nykter.. men de var kul! :)
När krogen stängde pkte ja hem och sov! :p
På lördan klev ja upp pkte på jämtkraft och möttes av brudarna som va och kikade på fotboll, nu hade även Elina kommit! :)
Blev inte där så länge innan A ringde och vi skulle åka och fixa lite saker.. hela dagen gick åt till de men de gjorde inget, dagen gick fooort då och kvällen kom fortare, det vankades utgång! :D
For till moa, käkade me bästa tjejorna Móa, Elina, Sofia och Sandra drack got och hade hur roligt som helst.. sen kom grabbarna frus och kalasandet fortsatte tills vi gick mot krogen.. 
där fortsatte kvällen minst lika bra! FEEEET kväll helt enkelt.. De spontan utgångarna är alltid roligast! :D 

Söndag igår och ja va huur trött som helst,, låg mest och va död hela dagen..

Idag då?
Idag har jag hunnit med en låååååång prommis med sofia och har även betalt räkningar.. hmm?:p
Nu ska ja t aå byta om och sen kila på gymmet! sköntsköntskönt!

hejehjehejeeej


Torsdag

Nu äre de torsdag och snart har jag varit min vecka i Hoting.. Nu kommer ja bara till nästa problem.. ja vet tusan inte hur ja ska göra i morgon.. ska ja följa med familjen till jorm eller ska ja åka hem till östersund??
Om de hade varit fint väder hade ja knappt funderat men nu känns de så onödigt att fara till fjällen om de ska va sånt här väder! :/ + att ja längtar ju faktiskt heem, de gör ja!! OCH att sandra kommer till stan i helgen.
Just nu lutar det nog åt att det blir östersund i morgon direkt när jag slutar 13.30.
tror nääästan jag har bestämt mig.
Har förresten massor att göra där.
Måste tvätta och veeerkligen putsar fönsterna, nu när solen har varit framme har man verligen sett hur skitiga de är, och de är INGEN rolig syn! :P
haha!

aja, jag får se i morgon hure blir! :)

Tisdag

nu vare ett tag sen ja skrev här faktiskt..
Fredagens bravader var roliga, de spårade ur totalt, men vad gör väl de om hundra år? tack iaf för en roolig kväll,:)
Lördag åkte jag med gustav hem till östersund igen.. där har ja spenderat helgen och den har varit grymt lugn och skön, lite jobb och mycke slapp, grymt fint väder å bra människor fyllde min helg!
bästbästbäst..
Tisdag nu och jag är åter i Hoting för att jobba.. fy fanken vad ja är lesspå att vara här. men som ja sagt mpnga gånger.. jobba måste ja ju gör för att kunna leva.
Räknar iaf redan ner till helg nu.  Den vet ja däremot inte hur den ska spenderas.. om de är fint väder så följer jag nog med familjen till jorm, annars åker ja till stan på freda! :) 
tiden får utvisa vad som händer!!


fredaaaag!

Jag förstår inte varför livet blir så mycke bättre bara för att man vet att de är fredag?? hallå, ja gör ju ändå ingenting på veckorna, så de kan ju inte va helg som lockar.. eller är det de?
Aja, den här veckan har ja iaf slitit månda-freda så idag får ja faktiskt loov att längta till helg.. och nu äre de om typ tre timmar.. feeeeettt!
Då ska ja hem å kirra lite å sen kommer mina favvisar å vi ska ha en sjukt trevlig hemmakväll/fest,,
SKa bli galet roligt med en traditionell hemmafest, de händer ju ALDRIG LÄNGRE..
De va så roligt när man inte va 18 å ingen av ens kompisar heller, ingen kom in på krogen och då vare alltid sjukt roliga å galna hemmafester som gällde! :)

men de va då och nu är nu, och livet är ju inte så dumt nu heller såååå!

himla lugnt på jobbet nu, har varit en himla lunchstorm men den har gått över så nu kan ja sitta här å kolla gärnet på ikeas hemsida, måste ju börja handla mina möbler nu när eric troligtvis ska flytta till en egen lägenhet här i hoting. Ni anar inte hur braa de kommer kännas.. M M M !!

tapetseras om och målas ska det också göras i lägenheten så ja tror ja måste tinga upp mamma nu två helger i rad. en ikea resa å en heelg med tapetsering.  åh vad ja lääängtar! Kommer bli tomt på kontot efter ikea resan men de är de väärt, lätt!

HA EN BRA HELG!

hejhejehjeehehejej

dagens

Dagens bästa: Min favvo Malin norre hörde av sig med sjukt bra nyheter.. blev så glad att ja gått omkring med en töntigt leende på läpparna hela dagen:D är glaaadast för henne just nu för hon är värld av vara lycklig, de är hon veerkligen!!!
Denna dag har även bjudit på en del andra bra saker.
har även vara å hälsat på farmor på sjukan å sen på lillskrutten i tvåtjärn..mycke mycke kärlek till de! :D

Nu till Dagens sämsta: att de har snöaat, fy fan va deprimerande!! dagens sämsta 2 får bli att ja nockade mig själv idag och de gjorde så jävla ont att ja trodde att ja skulle se ut som ja hade vare i slagsmåål, meen ja är nog bara klen för nu äre bra igen!!

Annars då: planerna för helgen har ändrats drastiskt.. ser ut som de ska bli skitväder så ja skiter i jorm eftersom de bara va en dag ja kunde va där ändå.. så i morgon ska ja få umgås med mina hotings brudar å hotings grabbar vi ska chilla hemma hos mig å dricka gott och ha JÄVLIGT ROLIGT!!
Ska dock ta de lugnt etersom ja ska köra till stan på lörda!
Söndag ska ja som sagt jobba i badhusparken!! :)
Sen får ja se hur länge ja blir kvar.. på månda ska ja på arbetsförmedlingen en sväng å sen umgås med maala!!
vet inte om ja åker hem på månda kväll igen. får jobba hela nästa vecka om ja vill också, och jag behöver ju verkligen pengarna MEEEEN de suuuuger att va i hoting! ÅHHH, less ja blir på att inte ha nått jobb i östersund :S
aja.. de blir nog bra tillslut.
nu ska ja kila!

hejehejheejheejhejehjejejehehj!

jobbjobbjobb

dagen har beståttt av jobb och åter jobb..
jobbade som sagt i lövvik i dag.. jobbade 7-14.30.. efter de for ja hem, bytte om och åkte direkt på plasthuset för att fortsätta där.. klockan 20 orkade ja inge mer så då for ja hem! hoho!
I morgon och på torsdg ska ja också jobba på plasthuset och på freda ska ja va på cafét, så kom in å fika vettja! :)
Sen fredakväll bär det av till jorm och på lörda eftermiddag kilar ja direkt till östersund igen för att på sönda jobba i badhusparken på jämtkrafts familjedag! ;) Kommer bli najs, hoppas på fiiiiinväder bara! :)

hejeeejejheejehehe

vårkänsla

i morse när jag vaknade och det va ljust ute även fast klockan bara va sex så fick ja sånna härliga känslor..
Även att man kunde höra fåglarna kvittra.. shiit alltså, häärligt härligt! :)
våren är på väg å de är nått som ja verkligen gillar!! :D

Sitter på jobbet nu och jag är glad att ja har haft chansen att lära känna dessa härliga människor i lövvik!
Vissa här gör en såå himla glad, veerkligen!!
Men trots att ja trivs här så går ja å väntar på att ja ska få börja arbeta i östersund, de skulle bli så himla bra..
synd bara att de tar sån himla tid för de att höra av sig..
men de känns iaf skänt att ja vet att till sommaren så kommer ja ha fullt upp.. får kanske njuta av att veta att ja är ledig nu när de börjar bli så fint väder! :)
typ påsk.. M.M.M vad braa!

nu ska ja jobba vidare.
hejhejehejeeejehejhehjehj

Mina brudar är de bästa

Helgen har varit helt galet bra då jag har fått umgås me nåra av de bästa ja vet heela helgen!
Emma Skoglund, sandra Sannemo, Sofia ingebrigtsen och Elina Näslund.. TAAAAAAAAAAACK för att ni är ni!

orkar inte sammanfatta med några detaljer men ett ord räcker.. KUUUNG!

hemma i hoting nu för en vecka med jobb å sen en helg i fjällen.. fy faaaan va ja längtar tills vi sätter oss i bilen och kilar iväg mot jorm på fredag, finns inga ord!!!!
myshelg me familjen är just vad ja behöver nu.. jag har maaaaaaassor av tankar och funderingar som behöver få lite distans från allt och som behöver min uppmärksamhet. Men just nu orkar jainte at tag i dem utan säger att ja tar de som de kommer!!!


hejehjehejeheeje

va äre för da ida? vavavava?

Fredag ida å de är ALLTID bra dagar!  Men den här kommer bli så fett himla bra, de vet ja. de kommer bli årets kväll å ja är taggad till tänderna..
Va äre för speciellt dårå?
Joooo, de är fredagen efter att sofia fyllt 20 vilken betyder middag med några av min allra fiiiiinaste vänner!
Ille kommer hit från hoting i helgen igen, Sandra kommer från solle igen och emmis ha åkt hela vägen från sälen!
Vi ska käka, dricka gott å köra gärnet ikväll. efter vi käkat kommer de lite mera folk också så de kommer bli kuul!
Utgång sedan på G3 (och olles?) blire det nog! :)
bästbästbäst!!

Utgång i morgon också och då blire förpärla in my place, så om ni känner er manade och känner att ni har lust, kom vettja!

igår dåråå.
JAg och sofia kilade runt på stan i 100 km/timmen för att hinna med den rätta bussen upp till henne sen.
Väl där käkade vi smörgåstårta och sedan kilade vi ner på stan å mötte upp alf för en fika (!) nyttig dag.. haha!
Åkte hem, chillade å sen tvingade jag min vän Djuse att fara på hockey i brunflo för ja har ingen bil i veckan så ja kunde inte ta mig dit själv.. Så så blev de. rätt trevligt men de va den bedrövligaste matchen ja sett, 11-0 till brunflo när vi kilade hem efter andra perioden! :p

förresten, på tal om att inte ha någon bil. Snacka om att man känner sig helt jävla handikappad.. hur tusan klarade man sig i 18 år utan bil å körkort, helt galet..
men ja ska nog vänja mig, tanken är att ja ska sälja/ställa av min bil till hösten när ja troligtis ska börja plugga!

Ne, nu ska ja ta på mig lite kläder, plugga in ipoden i öronen och ta en lång prommis i det fina vädret!

ses i dimman ikväll hoppas ja gott folk!!
hejehjeheejhjeehjheejhejehejeh


tackla av

ja, de är just vad ja känner att denna blogg håller på att göra.
De känns så himla oinspirerande att skriva i den.. ja vet inte varför. så ja håller på att överväga att lägga ner den helt å hållet, men ja får tänka på saken ett tag till!
Är ialla fall tillbaka i stan, kom hit i tisdagskväll med anna. Vi lyssnade på gaga hela kvällen, drack bacardi och möös gärnet!
Onsdag kom å anna åkte på en arbetsinterjuv. de verkligen älskade henne så hon ska börja jobba som instruktör på fristilen här i östersund till hösten, å ni kan verkligen förstå att ingen, INGEN är gladare än jag att annis och arre ska bli östersundsbor!!  weweweweew!
Sedan på kvällen åkte anna hem och jag åkte till sofia på födelsedagskalas, hon fyllde ju faktiskt 20 igår, de är inte illa.. så grattis i efterskott till henne!<3
När kalaset var slut tog ja en prommis till lugnvik å sen blev de soffhäng resten av kvällen!

Idag är jag uppe med tuppen(?) och ska snart ta å städa ihop lite här i lägenheten sen göra mig i ordnning för att gå in til stan och möta upp sofia för lite inhadling av grejjer tills i morn, för då äre fest som står på agendan.
EMMA MÄRTA SKOGLUND kommer även hit i morgon, livet är jävligt bra just nu känner ja.. fy fanken!!

Hoppas dagen går fort så ja får freeeeeeeeeeeedag!

hejhejehejehjejhehjehjejhjehej

två dagar

Nu har två dagar i hoting gått och de känns alldes lagom, nu är ja redo att åka tillbaka till stan igen.. å de tänker ja göra också.. om ca 1,5 timma kilar ja iväg igen! sköönt!
Månda eftermiddag for jag pappa och mamma iväg till lillbusen i tvåtjärn å hälsade på .. de va mysigt, känns som de va evigheter sen ja träffade han nu! :)
När vi kom hem åkte ja till bobergs, anna va ju här och när så är fallet bor ja nästan där känns de som. HAHA!
Gustav och hans anna va också där.. trevligt trevligt.. vi kikade på svenska hollywood fruar å lite så! :)
Idag klev ja upp, fixade lite med universitetet och grejjer å sen kilade ja till arvid å anna igen.
Lisa skulle till dorotea så jag, anna, anna och arre hängde med!!
Resten av dagen har vi bara chillat å klockan sex kommer annorna och hämtar mig och vi far som sagt till stan, kommer bli kalas! :D

Nu ska ja skynda mig ut på byn å handla så vi har nånting i kylskåpet när vi kommer till stan igen å sen ska ja ta en dusch.
sååå haare vettja!
hejehejehejehejeheejeheje!

hoting :O

hej å hå... snabba svängningar här..
egentligen hade ja ju faktiskt en del funderingar på att åka till hoting en sväng och stanna tills på tisdag.
Men igår efter ja hade skjtsat sandra till bussen så bestämde jag mig för att stanna i stan å bara chilla, ta hand om mig själv å  mysa.
Så ja åkte hem, duschade satta mig framför teven och hade de riktigt skönt, dock rätt tråkigt.
I alla fall efter ett samtal med min bror så bestämde ja mig för att slänga mig i bilen och åka till hoting ändå..
så igår typ vid 21.40 va ja hemma i hoting!
Så nu sitter ja här, ska fixa lite med alla arbetsgivar intyg å grejjs nu å sen få ja se vad som händer.
I morgon åker ja iaf tillbaka till stan igen!  Å då kommer anna så de blir fett nice. ;)

ska kila.
heeeeeeeej!

Söndakväll

Söndakväll. tråkigt!
Sandra har åkt iväg till solleftåe igen, vissa har ju ansvar. Jag själv som ingenting gör skulle gärna ha freda å lörda kväll veckan genom..:)
Helgen har varit helt galen, sjukt kul! :) Blev så man hängde med ut igår en sväng också, fast helt nykter vilken resulterar i att man känner sig helt offside på krogen.. Jag måste verkligen erkänna att ja tycker de som kan gå ut nykter å ha lika roligt ändå är grymma, ja önskar ja också kunde de.. men men! :)
Har inte blivit allt för mycke sömn dessa dagar och de är en tröttis som sitter här nu, blir mys framför teven resten av kvällen tror jag!!

Nu väntar ja in nästan helg då det blir en helg full av festligheter! Även att hjärtis kommer å ja läääängtar! :D
<3<3<3


hejhejehejehejehjehjehje

tröttis

utgång igår alltså och de va himla roligt!
började kvällen lugnt och stillsamt hemma hos mig med sandra och elina, drack vin käkade och myste på.
när vi kände oss redo kilade vi idare till alf där det var lite kalas..
där va de himla trevligt med mycke skönt folk! vid tolv snåret drog vi på o'learys och där fortsatte kvällen minst lika bra!! 
Vi dansade sönder fötterna av oss och hela kvällen va grymt jävla rolig! :)

Idag har vi varit galet trötta så vi har typ slappat hela dagen, har dock tagit oss på jämtkraft och kikat på fotboll, kallt men underhållande!!
Nu får vi se vad denna kväll har att bjuda på!:)

hejehjehejeheejeejj

Nöjdjävlatjej

Idag är de en himla nöjd emilinda som sitter här kan ja lova!!!
Har två biljetter till Lady Gaga den 7e Maj i min ägo, så om allt går som planerat kommer ja va världens lyckligaste just den daagen.
Jag och anna!
Även att de är fredag och att Elina är här OCH att Sandra kommer ikväll, OCH att vi ska ut ikväll! Vi ska verkligen se till att de blir årets kväll och ja längtar efter att få sprätta första! ;)

väärldens finaste väder idag också, hoppas bara att de blir lite varamare snart så vi kan gå ut och njuta!!!!

ha en bra fredag hörrni!!

hejehejehejeehheejehhejejehejhej

Innedag

Herre gud, klockan är ett och jag har inte ens klätt mig än.. vad ör de som händer med mig?
Men trotts min lathet vad det gäller påklädandet så har ja hunnit med en del idag..
Har tvättat några tvättar, så snart är de färdigt.. sen har jag även dammsugit och skurat lägenheten. Även dammtorkat.. så nu känns de frächt å fint här igen.. de gillar jag! :)
Kollade förretsen på yr nyss också och det ser inte ut som vädret ska bli så bra uppe i jorm i helgen ändå, och ja måste faktiskt erkänna att de känns bra, nu behäver ja inte ha nån ångest över att ja inte ska följa med upp!:p

igår följde jag med grabbarna på ute rinken i odensala och åkte lite skridskor.. shiit säger ja bara, de va den kallatse upplevelsen ja vare med om.. haha. de va så himla kallt så ja tror ja lämnade både mina tår och mina fingrar kvar där borta.. dock känns de som ja fått tillbaka dom nu, efter en natts sömn under ett skönt täcke! :p
Även att ja inte hade nån klubba med mig hit så ja fick låna johans som va 3 dm för lång så de va ingen hitt, nästa gång ska ja se till att ha med mig mina grejjer så blir det roligare! ;)

Ikväll kommer OS människorna tillbaka till stan och de ska hedras på stortorget, klart man måste dit och kika, ska bli spännande! :) 

ne, nu ska ja slänga in sista kläderna i maskin å sen kanske dra på mig lite kläder trots allt!

ha en bra onsdag. hejehejje
 

Speciell

De här är en låt som ja verkligen inte kan lyssna på utan att få en stor fet klump i min mage. Och jag hatar det för ja älskar låten, ja tycker den är grymt skön!

http://www.youtube.com/watch?v=xVARokfK9iw

Den låten poppades flitigt i våras.. våras, våras våras.. gammla tider.. nu är ja där igen..
Varför varför måste alla minnen ja får upp va så förbannat bra? Ge mig de dåliga så ja slipper de häär!

annars är livet braaaaaaa, Gla emmi!
KAn inte vara annat då ja vet att ja får träffa emma nästa helg, va?  helt galet bra!! <3<3

Tisdagsmorgon!

Vilket himla väder alltså!! :D
Jag och Sofia hade bestämt oss för att vi skulle gå ner på sjön och ta en prommis idag. Men arbetsnarkoman som hon är så skicka hon sms till mig i morse att hon var tvungen att jobba idag, på sin lediga dag!:p
Så ja klev upp och hoppade i kläder och skor å kilade ut på en prommenad i det fina vödret själv, eller ja hade gaga med mig i öronen, aldrig fel!
Ialla fall otroligt härligt och jag hade absolut ingen lust att gå in igen när ja hade gått rundan klart, såå himla härligt! Men idag har ja en del saker att göra så ja ska hoppa in i duschen och fixa mig och kila ut på stan en sväng!

I helgen ska familjen upp till Jorm, känner mig så fruktansvärt sugen på att följa med upp när de är sånt här fint väder, finns inget bättre än att vara där på vårvintern alltså..
Men de får bli en annan helg, för den här ska spenderas på helt andra sätt! ;)

ne, nu ska ja hoppa in i duschen!

hejhejh!

braochdåligt

Idag är en bra dag, men även lite dåligt..
Idag har jag varit på attendo här i lugnvik och träffat chefen där..
De va inte så spännande för det är samma chef som jag har i Hoting, så de känns super att man redan känner varann och vet vart man har varandra! :) de ser iaf himla bra ut och jga kommer ha fullt upp i åtta veckor i sommar, minst! så de är suuuper de..
De enda som kändes lite småjobbigt var att man jobbar varannan helg, men de kommer nog bra bra! Får hoppas att ja har sånn tur att ja är ledig de roliga helgerna!

Idag är de även väärsta fiina vädret, bara några få minus grader, klarblå himel och strålande sol, sånna här dagar gillar ja vintern!
Var tänkt att ta en promenad in till stan och kika lite idag, men de blev ändrade planer när farmor ringde och bad mig åka på jysk.. då tog ja bilden dit och sen åkte ja på lillänge och handade..
så nu är de gjort..
Klockan 17 stpr det spinning på schemat å efter de ska ja hem igen och laga oss npgon god midda.
Sen är kvällen helt oplanerad så ja är öppen för förslag! :)


Nu till det dåliga/jobbiga med dagen.
Idag är en sån dag när ja funderar, ja funderar på allt gammalt och inser att ja sakanr det så fruktansvärt mycke..
Jag saknar klassen, att gå till skolan varje dag och veta att ja skulle få spendera dagen me de skönaste tjejerna i världen: så MATHILDA, NINA, ELIN, MARIKA, TINA, MALIN, SANDRA OCH CAMILLA, om ni läser de här, KÄNN ER SAKNADE!
Jag sakanr också att kunna ringa Malin på håltimmarna och höra om hon va hemma, kunna gå dit å bara vara.
Jag sakanr all trygghet jag hade då,  Saknar känslan av att vara kär!
Ja, ja sakanr himla mycke just idag.. och de är klart ja saknar de varje dag.. men lite extra mycke idag. i morgon kommer allt kännas mycke bättre, det vet jag!

Men nått jag saknar precis lika mycke vaaaarje dag de är min hjärtis, EMMA SKOGLUND!
Jag håller alla tummar jag äger för att du får komma hem nästa helg! då ska ja krama dej tills du går av!

Ne, nu ska ja gå å slänga på mig träningkläderna och sen fara och svettas ut alla mina bekymmer!












Just nu längtar ja tils på fredag, då blire utgång igen med fiinfina flickor och jag ska ha min livs kväll, de är ett som är säkert!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS!