hemska händelse

Som säkert alla vet så blev Roland Hedberg igår träffad av en puck under en hockey match och avled..
Heeeeelt galet, :S Och även om det är grymt hemsk hela grejjen så fick han iaf dö på sin post, dömingnen var verkligen hans livsuppgift!
R.I.P Roland Hedberg!
Kommer bli fel när någon annan kommer vinna coopertestet på kursen nästa år!


I alla fall så har nu hela familjen åkt hem igen, till å med eric.. så nu är men helt ensam i lägenheten å de är rätt skönt fakiskt! :)
Matchen i brunflo gick inge vidare ida å de förlorade me 5-3, trisst. men de va en rolig match att se! :)

Månda i morn igen och vi får se vad veckan har att erbjuda, verkar inte som det blir någon resa till Sälen iaf som ja hade planerat, känns trisst när det är så kallt+ att ja har en match på sönda så de blir så jäkla stressigt, men när hockeyn är slut för min del ska min första lediga helg spenderas i sälen hos min bästabästabästabästa!!

jag bjuder på en gammal bild som ja hitta i den här datorn som ja ine använt på läääääänge! ;)



heejhejjjj


Söndag

Söndag idag och nu har ja snart bott en vecka i östersund, än har jag och min lillebror inte slagit ihjäl varandra och jag tror faktiskt det ska gå bra några veckor till! :p vilken tur va!? ;)

Veckan har varit rätt chill å ja trivs, men ge mej ett jobb så skulle de bli mycke bättre på en gång!!

Mamma och Pappa kom hit igår å är fortfarade här, eric hade match igår och även ida, så hela helgen består av hockey känns de som , men ja gillare! :D 

Nu ska ja kila vidare, skriver nog mer ikväll!

hejhejhejehj

Bjuder på en fin bild på lasse, tagen igår! ;)
 !

Landat

hej mina vänner!!
jag har ju lovat att ni ska få ett fint inlägg om vår resa, men tyvärr får ni nog vänta en stund till med det då ja vill kunnalägga in alla bilder, och eftersom man kamera har fått nå fel så att ja inte får in de på datorn blire svårt.. men när ja fått till de kommer det! så ha tålamod! :)

Jag har varit dålig på att blogga nu ett bra tag, men tänkte kanske göra ett försök att bli bättre igen.
Just nu sitter ja i mitt nya hem som är hos eric i lugnvik.. igår flyttade ja hit alla mina grejjer så nu bor ja verkligen här.. och de känns konstigt, men himla himla bra!!
hela dagen igår gick till att grejja i lägenheten, mublera om för att det skulle passa oss både, inhandla en del nödvändiga saker osv. det tog tid men när de var klart blev det faktiskt fint, veeerkligen!! :)

Idag tänkte ja börja ringa och söka lite jobb, om ja ska vara helt ärlig så tar det emot liiiite grann, gillar inte att ringa till folk. (ja, ja vet ja är snart 20, men de är segt ändå)
men de ör bara att göra de, om man vill överleva! :p Men om nån av mina trogna läsare vet om nått fett jobb i östersund så hör gärna av er!!
Sen så kommer sofia tillbaka till stan idag också så ja tänkte nog tvinga med mig henne ut på stan en sväng för lite shopping senare! De blir nog bra!!

Nu ska ja bjud er på några bilder och sen kila vidare!








Last Day

hejhej!!
Som jag har skrivit forut sa har ja inte varit sa flitig pa att skriva har under mina tva helt jalva underbara veckor i Thailand.. Men anna har ju varit desto flitigare sa ja hoppas ni har foljt oss dar! ;)

I alla fall sa har vi njutit av var sista dag har idag, vi aker fran hotellet i morgon klockan elva. (05.00 for er hemma)
da aker vi till krabi och darifran flyger vi sedan klockan fyra..
sa i morgon klockan 22 svensk tid ar vi i stockholm, dar kommer mamma och pappa sta och vanta pa oss! :) Tro det eller ej men det ska faktiskt bli skont att komma till sverige igen. Det ar kanon har men tva veckor ar lagom, nu vill ja hem till lite vardag igen!! :) dessutom vantar ju en flytt for mig nar ja kommer hem och de ska bli harligt.. ja langtar verkligen! :)


Nu ar ja redo att mota 2010 och det kommer bli kalasbra!

ses snart! hejhej!


vi lever!

jag ar verkligen kass pa att skriva har.. JA VET.. men halla, jag har ju faktiskt battre saker for mig! :p
jag tanker inte skriva sa mycke idag heller, men nu vet niu iaf att vi lever. OCH VI LEVER VERKLIGEN, jag tror ja skiter i att aka hem na mer :p
Men bilder far ni vanta med tills ja kommer hem.. da ska ja verkligen ta mig tid och sammanfatta resan och bjuda pa massor av bilder!

Som ja skrivit tidigare sa ar anna mycke flitigare an mig, sa kika hennes blogg.
http://annamarica.blogg.se.
Sag att forra lanken inte fungerade, men denna gor de.. sa varsagoda! :)

hejhej!

Koh Lanta

Shiiiiiit vilket paradis.. Det har 'r verkligen underbart och jag sager bara de, jag tror ja stannar har forevigt..Som ja skrev igar sa kom vi fram da.. vi chillade, kollade in laget lite men efter en lang dag och natt med resa sa var vi trotta och gjorde kvall ganska tidigt..
Idag klev ja och anna upp, gick och kakade en underbar frukost, tog en lang prommenad efter stranden och sen gick vi och tog oss en valfortjant oilmassage, det var grymt skont men smartsamt. :p
EFter det har vi mest chillat, gatt och kikat lite och shoppat en del.
En helt javla underbar dag och mogrgon dagne kommer sakert att bli minst lika bra!

Kika annas blogg for bilder! den hittar ni
har!


Hoppas ni har det lika bra!
hejhejhej!

Framme

hejhej!
orkar inte skriva sa mycke just nu men vi ar iaf framme och vi har det kanon! :) kanske kommer en battre uppdatering i morgon!

Godnatt om ett tag!
PUSSpaer!

Arlanda

mina vänner.. nu har jag och anna hunnit med en hel del på arlanda.. vi kom fram klcokan elva och sen dess har vi gått runt å kikat, käkat lite, letat efter någonstans där vi kunde hä våra feta väskor OCH sett martin björk fleeeeera gånger, shiit vad häftigt vi blev! :p
Vi har även växlat pengar så vi känner oss fett rika med typ 43 000 bath i väskan! ;)
Vi har nu en paus i allt springande och hittade några datorer att slänga bort en timme vid.. vi ska ju trots allt vara här tills 21 ikväll när vårt plan mot krabi lyfter! :) Känns fortfarande helt overkliget, men snart är vi där!

Ska försöka uppdatera här i bloggen lite under resan men de kommer nog inte va de första ja tänker på, så ja ger inga löften..
Men ha det så bra i kalla Sverige så länge!

hejhejhejhejhej

Funderare

Idag har varit en lite bättre dag.. som ja skrev tidigare så vågade jag mig ut i friskluften och jag tror de gjorde susen, jag mår faktiskt mycke bättre nu å ja gillare! :)
om exakt två dygn nu har just vårat plan lyft från arlanda och har tagit rikte mot krabi.. de gilla ja ännu mera, känns så himla overkligt, men det är verkligen sant!!!! åhhhhh! <3

Satt nu ock kikade tillbaka på mina gammla blogginlägg och de är verkligen roligt att man kan göra de.. läste om sommaren som verkligen har varit den bästa i mitt liv å ja får nästan tårar i ögonon, känns som en omöjlig uppgift att toppa denna sommar, helt ärligt!  men men.
I augusti hade ja även skrivit att ja längtade tills att få ta fram höstkläderna, HUR TÄNKTE JA EGENTLIGEN?  aja, ja antar att de förändras hela tiden.. Nu längtar ja till sommar igen, mer än allt.. eller påsk får gärna komma, men sen får de bli sommar på eviga momangen om ni frågar mej! sådeså!

har fått min lilla minimini dator idag också å ja älskar den.. Måste bara flytta över alla mina grejjer till den datorn nu så är den perfekt, åsså må ja få till msn.. de gå fasen inte, otecknisk som ja är fattar ja inte vad som är felet.. men de ska nog åtgärdas inom en snar framtid!




Grattis Till Sandra I som fyller 20 idag också! :)

hejhej!!

Sjuk

ja, de är precis vad ja är.. en sjukis. Har varit så himla krasslig hela tiden från att ja kom hem från borga..
ont i halsen, hosta och urinvägsinfektion.. antar att man varit för dåligt klädd under nyårsfirandet.. men de har det varit värt! :)
Håller iaf på att gå mot bättringsvägen och de känns bra för jag har haft lite smått panik eftersom vi ska åka iväg på onsdag och jag har absolut ingen lust att vara sjuk då.. men som sagt, de är på bättringsvägen! :)
Håller på att bli galen av att sitta inne också.. de här är tredje dagen som ja knappt varit utanför dörren :O de är illa.. men nu ska ja faktikst snart klä på mig och åka in på verkstan för att städa min bil, det behövs verkligen.. ja är så himla kass på att hålla ordning.

Annars då: fortfarnade depp över matchen inatt.. GHAAAAA så arg ja va, ja kunde knappt somna om när matchen var slut, hade mest bara lust att fara ut å kuta nåra mil och skrika massa fula ord..
För det första, vad höll rundblad på med? och för det andra, varöfr fick han så mycke speltid? Mårts satte honom ett tag och det första han gjorde när han fick komma in igen va att göra bort sig totalt, iaf fick han fortsätta.. aja.
för det tredje, vad höll domarna på med?!  helt galet,
annars var matchen spännande och de va tråkigt att vissa grejjer fick förstöra den så fruktansvärt mycke..
Nu får vi tagga till bronsmatchen även fast de känns skit!


För att få upp humöret bjuder ja på nåra bilder:









Om ni vill se nåra bilder fårn nyår så tycker ja att ni ska gå in å kika på min Annis blogg. den hittar ni
här!



hejhej!



Välkommen 2010

ja, då var vi inne på ett nytt år igen.. helt sjukt vad tiden går fort..
Om ja ska vara ärlig så är ja ite rikitgt redo att säga hejdå till 2009. 2009 nio har varit ett år i mitt liv då jag utvecklats mycket.. jag har lärt känna mej själv bättre efter att ja har brytit ihop och sedan kommit upp igen..
Mycket har hänt mycke bra och även mycket tråkiga saker.. men som sagt, allt dåligt har någonting bra med sej.
2009 är det år då jag har hittat tillbaka till många av de vänner ja nästan glömt bort.. vilket gör mig så himla glad, men samtidigt funderar ja på hur i hela friden det gick till att ja en gång gled i från alla? 
just nu är ingenting viktigare än mina vänner och min familj och jag har absolut de bästa man kan ha!!
Så även fast ja inte känner mig riktigt redo än så välkomnar jag 2010, de kommer bli mitt år de känner jag!

Hur firade ja in det nya året då?  Jo, ja kilade upp till Borga med Emma. Vi kalasade två dagar och de har varit grymt bra dagar med många vänner.. Anna, arvid och gustav har även funits vid vår sida typ hela helgen!
Har även mött himla mycke nytt folk och de är såklart grymt kul de också!
sååå, tack alla ni som var med och gjorde nyårsfirandet till något mycket bra!!
Dock hände något som var mindra kul å de va att ja lyckades slarva bort kameran så finns tyärr inga bilder att bjuda på.. :/ får se om ja lyckas sno nåra bilder av annis sen!

nu väntar en kväll med slapp i soffan!
heeeje!