baaaack!

Äntligen tillbaka i östersund..
helgen har varit rtt fullspäckad, men himla bra trots allt. :)

Bäst var att ja fick träffa anna!!

Orkar inge mer just nu. hejhejehejejheejjhehe!

min min min dag

idag har det varit min dag hela dagen..
har fått spendera den med familjen och de är brabrabra! har fått många fina paket också  och pengar..
Jag är ett nintendo wii rikare och de tycker ja är roligt.. ja längtar tills ja ska koppla in dee! :D

En väldigt fin prensent var även att skidgrabbarna tod GUUULD, ja gillar gillar!!

men nu är ja trött och sängen väntar, upp tidigt å kika hockey i morn å sen jobbjobb:D

men vilket härligt väder

eller va????
ja vet att alla tjatar om kylan, men de skiter ja i.. jag vill också!!
JAG HATAR verkligen denna kyla.. usch!  Vinter är helt okej, jag gillar faktiskt vinter.. Men inte när det är 34 grader kallt när man ska ut på morgonen.. de är verkligen alldes för kallt..
Så hoppas verkligen att det bli milade snart nu..
hålla?!, de är ju snart mars, då tycker ja det ska bli vååååår!

Sitter iaf på arbetet nu och jar jobbat på bra på morgonen så snart är alla sysslor gjorda, då ska ja slänga på tven å kika om de går några spännande repriser! ';)

slutar om ca 4 timmar, då åker ja vidare till nästa jobb!!

heeeeeeeeeeeeeeeejs!


en sån där jobbig dag

Sitter på jobbet och har just stökat undan middagen..
Känns faktiskt riktigt bra att vara tillbaka har på ingels nu nåra dagar:) Nu äre bara småfix kvar å sen klockan åtta går ja hem, tiden flyger fram här å de känns grymt att man vet att man tjänar pengar! ;)

till rubriken..
Idag är en sån där jobbig dag när man bara går omkring å känner sig ful å uppsvullen.. jag hatar verkligen sånna dagar.
Jag tror att alla har sånna dagar faktiskt, och visst är dom jobbiga?
De sjuka är att dan efter kan man vakna upp å va på världens bästa humör och inte alls känna sig sådär äcklig å sliten.. hoppas de är en sån da i morn :p hahahaha

Förresten så skrev ja ett mail till fritidsresor för några veckor sedan och klagade på att vår dusch på rummet under hela vår vistelse i thailand va helt världelös och sa att vi ville ha ersättning för de..
idag ringde en upp mig från fritidsresor och jag och anna kommer få tillbaka 2500 kr i presentkort på fritidsresor nu.. de va lite klent tycker ja men de är ju alltid någonting.. såååå, nu måste nästa resa planeras.. vi kan ju inte låta det gå till spillo! ;)

även prarat med min chef idag och jag ska träffa de i lugnvik på måndag, ska bli spännande att få höra det slutgiltiga för sommaren, känns iaf helt underbart att ja har fått klart med jobb och att ja kan bli kvar i östersund känns ännu bättre..
Livet är bra just nu helt enkelt.. förutom mina superproblem med att känna mig så himla fuul idag, men sånt tar jag med en klackis och ser framemot i morgon iställe! ;)

 


ett av två

Mina vänner.. jag hann knappt komma hem igår innan djungeltrumman hade avslöjjat för en av mina arbetsgivare här hemma att ja var hemma i veckan, hon ringde och frågade om ja kunde jobba måndag och tisdag i lövvik och självklart ställer jag upp när jag kan! :)
Så nu har ja jobbat hos pappa 06.30-11.30, är hemma på en liten lunch/rast nu och sen åker ja upp till lövvik där ja börjar 14. ska faktiskt bli kul. saknar ju gamlingarna där! dom är så häärliga! :D
Som sagt ska ja jobba där i morgpn också så då blire 7-14-30! kalas kalas!
Sen som det ser ut så blir det jobb på plasthuset resten av veckan.. fetfetfet! :p

Lyssnade på matchen på radion i morse och härligt att grabbarna vann, rikigt viktigt! :D

Ne, nu ska ja lägga mig i soffan en timma innan ja måste kila vidare!

hejhhejeheejehejeeh

Stolt

Som jag skrev igår så blev det tidig kväll för mig å min kära vän.. vi såg alltså inte skidåkningen, det ångrar jag bittert idag när jag fick reda på resultatet..
Meen ja såg reprisen och de va grymt spännande, även fast ja visste hur hela skiten skulle sluta!
SÅÅÅ, idag är ja en grymt stolt svenska som är himla glad för grabbarnas skull. Dom är verkligen grymma!! Shiiiiit!
ett extra plus var att Per va så söt.. hihi! :p

Hemma i Hoting nu iaf och de är rätt tråkigt. inte en människa hemma ju.. hoppas dom kommer snart.
Nu ska ja sola å sen slappa resten av kvällen!

hejhejehjeheejeeehejheehjehj

men braa

helgen har hittills varit heelt braaig!
igår for ja till brunflo och kikade lite hockey.. hann se första perioden och en bit av andra, sen kom Elina med bussen så ja kilade tillbaka in till stan för att hämta henne.. vi hämtade även upp Sofia!:)
vi åkte till lugnvik och korkade upp.. Senare kom Hansson också..
Ännu lite senare när grabbarna spelat klart hockeyn å så kom gustav, lasse, micke och djuse med. lagom förfest med härligt folk kan inte bli annat än brabrabra..
När vi kände oss lagomt runda under fötterna så åkte vi in till stan och det blev utgång på o'learys! mycke folk och gryyyyymt kul! :D egentligen vet ja inte vad det var som va så himla kul, men vi dansade gärnet och hade allmänt trevligt och jag är himla nöjd med kvällen..
Dock en stoooort minus att inte anna och arre va med oss.. men nästa gång såå!!

Idag har jag vare som en död fisk hela dan, så jäkla trött alltså..
men en sväng på stan med elina har hunnits med, en fika och senare en pizza har avnjutits.. haha!

Nu tänkte vi gå och lägga oss, i morgon åker ja hem till Hoting för en veckas jobb. Jag åker verkligen dit med blandade känslor.. men det bli nog skönt.. åter till östersund antingen lörda eller sönda nästa vecka!

meeen, godnatt vänner!
hejehejehejehejehjejhejhje

Fredagsmys

ja, fredag redan. shiit veckorna går fort, även fast ja inte gör nånting alls på dagarna! :p
Känns som de va länge sen ja skrev är num öven fast de inte va allt för länge sen..
I onsdgas kväll så blev det iaf en liten spontan, nykter utgång här i stan med Sandra, martina och emma.. Det var inte allt för mycke drag ute på krogen, men tanken var att vi skulle ha något att göra till hockeyn började! :p  Typ vid ett iaf for vi på raggarn å köpte korv å sen skjutsade ja hem tjejrna..  For sen vidare till Alf där han å micke va för att kolla på hockeyn.. tur att sverige vann och jag hoppas det fortsätter göra de.. och jag hoppas för guds skull att damerna ocksp skärper till sig.. annars kan det bli pinsamt ju..:S
Aja..
Torsdag igår och jag klev upp for på friskis å körde ett pass, mötte senare upp Sofia på stan och vi gick och kikade lite och hittade faktiskt en klänning som ja tänkte ha ikväll! :)
Igår kväll var det den berömda matchen mellan öhc och frölunda, den kunde man ju såklart inte missa å den va rätt rolig att se! Öhc förlorade med 7-0 men det var ju väntat och ja tycker de stod emot himla bra ändå!! :D

Som sagt, freda ida och jag hade anmält mig på ett spinningpass klockan sju i morse.. under tiden mellan ja klev upp och tills ja va framme på friskis så hann ja fråga mig själv måååånga gånger om ja va riktigt klok i huvudet.. Aja, när passet väl var igpng och över var det skönt att ha det gjort! :) For då hem och sov några timmar till.. skönt!!
Nu sk aja snart fixa till mig lite och åka in på stan och fara på fotoaffären och se om dom lyckats få fråm mina bilder.. ÅHHHH VAD JAG HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!
Seeen ska ja bara vänta på att mina hotingsflickor kommer hit för en häärlig utgång ikväll.. kommer bli brabrabra!

Ha en bra helg höörrni!!
hejehejehejehehjjeje

i'm sorry

jag ber om ursäkt mina kära läsare för mitt dåliga humör i morse.. Helt seriöst så var de här en av de värsta mornarna jag har varit med om.. Jag kommer snart att få magsår av alla jävla tankar som ja har just nu. fett jobbigt, ångest på HÖÖG nivå!
men ju längre dagen har gått desto mer har mina frågetecken börjat räta på sig.. Jobb i sommar verkar lösa sig och jag blir kvar i östersund. vilket känns himla bra trots allt.. skulle kännas hemsk att måste flytta permanent tillbaka till hoting igen.. Hoting är ett ställe som ja verkligen älskar, men ja behöver distans från det för att kunna uppskatta det.. och de känns lagom att bo 15 mil bort..
Iaf, får klartecken till 100 % om jobbet nästa vecka, så ja hoppas de kommer lösa sig till något bra!
Den frågan som dock fortfarande inte är löst än är vad tusan jag ska försörja mig på tills att sommaren kommer..
Just nu ser det ut som att ja kommer åka hem till hoting och jobba hos pappa lite nu och då.. Hela nästa vecka kommer nog spenderas i Hotng på Plasthuset..
Så ja måste tyvärr säga till alla er här i stan som hade tänkt komma på tårtkalas att det nog bli inställt.. men vi tar igen de sen, när ja är tillbaka igen! ;)
OCH för er som missat att det skulle vara tårtkalas här är det för att ja faktiskt fyller TJUGO ÅR på onsdag.. shiit, sjukt!
Så nu på kvällskvisten är det en liiiite mer positiv Emilinda som sitter här, och nu vill ja bara att klockan ska gå så ja kan få bänka mig framför tven och se damkronorna kriga mot canada!


såå! hejhejehejehejhejehejehej!


Less

Idag är verkligen en sån där dag när ja är så fruktansvärt less så att ja helt seriöst bara vill gå och lägga mig och aldrig mera kliva upp..
JAG VET VERKLIGEN INTE VAD JAG VILL..
vill jag bo kvar här i sommar, eller ska jag tacka ja till säkert jobb i Hoting??!?!?!??!?!?!

kan någon bestämma åt mig så skulle ja bli jävulskt glad.
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

fortsatt bra

Dagen har fortsatt rätt bra också..
Efter löpturen, som förövrigt gick himla lätt och bra idag, chillade jag ett tag, duschade senare och begav mig till Sofia! :) där va även moa och de satt och käkade semlor och kikade på skidskytte.. himla mysig!! Roligt att träffa Moa lite också, händer inte allt för ofta faktiskt.. 
När ja myst me de brudarna en stund så begav ja mig till frösön för att se va grabbarna där gjorde.. vi kikade på hockey och tog de lugnt bara..
Såg även när B. Ferry tog OS guld och hela jag ryser bara ja tänker på de.. JA VILL OCKSÅ TA OSGULD!!! Men grymt bra gjort iaf, hiimla kul! :D

Nu kom ja precis hem och är väldigt trött, men ska försöka hålla mig vaken en stund till för att åka in på stan och hämta hem brodertuck.. MEN SEN ska ja absolut hoppa i säng!!

godnatt!
hejehejehejehe


Min braiga storebror och Min sötplupp Neo! <3

Effektiv

idag måste ja faktiskt säga att jag har varit rätt så effektiv.. Jag har hunnit med att städa lägenheten faktiskt å sen när det var klart så gjorde jag mif i ordning och åkte in på stan för att lämna in mina minneskort på en fotoaffär. Så nu HOPPAS HOPPAS HOPPAS jag verkligen att de kan hjälpa mig så att inte alla bilder från thailand har gått till spillo, det skulle verkligen inte kännas ett dugg roligt..
Så om de kan hjälpa mig kan det hända att ni får min sammanfattning från resan i helgen.. för ja skulle komma tillbaka på fredag och hämta korten!! så håll era tummar för mig nu! :)
När jag hade lämnat dem så åkte ja till födelsedagsbarnet Alf och sa grattis till han såklart och där blev det tårta och grejjer så nu måste ja verkligen ut och springa en sväng.. :)


Såååå, träningskläderna på!

hejhejehjehej!

Måndag

Dagen har faktiskt gått rikitgt fort.. När jag vaknade i morse klev jag upp och käkade lite frukost, lät den sjunka ner lite och sedan åkte träningskläderna på och jag for ut och löpte. riktigt härligt i det varma vädret! :D
Sedan har jag tvättat en heldel ida så de känns skönt..  klockn fem stod det spinning på schemat och jag trodde ja skulle svettas bort, men det är de som är så himla härligt.
Träffade även mathilda på friskis ida..kul! :)
Så nu har ja stoppat i mig en omelett och sitter fortfarande äcklig efter träningen så duschen väntar verkligen på mig nu!!

hejehjehejehejehejeejhejehejeh!


Alla hjärtans dag

Ooj, vilken otippad rubrik va??

ne, men idag är de, som säkert ingen har missat, alla hjärtansdag.. Förut när ja tänkte på det så tyckte jag att det var deprimerande.. de är ju faktiskt första året på läääänge som jag inte har någon hjärtevän att spendera den med. Men när ja tänker efter så, vem är det som har bestämt att de är ens pojk/flick vän men ska spendera den med? De finns så otroligt många andra som man älskar som man lika mycke vill visa sin uppskattning till.. Jag är hemma i Hoting i helgen och får vara med min familj, vilket ja tycker känns toppen!
I morse när jag vaknade stod det ett litet paket bredvid min säng, de var från mamma och i det fanns det en liten ljuslykta med en text på. det stod: "En dotter är en liten flicka som växer upp till en vän".. Det tycker jag var himla fint och det stämmer verkligen in  på mig och mamma! :)
Jag hade självklart köpt små alla hjärtansdags prensenter till pappa och mamma också. De fick varsin liten bok som handlade om mammor och pappor! ;)

Ikväll kommer mormor&Anders och farmor&farfar på middag. De ska bli mysigt! Och efter middagen åker jag tillbaka till östersund igen.

hejhejheeeej!



lunch

hemma en sväng på lunch nu.. jobbar hos pappa idag, härligt att äntligen få göra någon nytta! haha!
Jobbar till halv två tror ja, om ja inte måste jobba över.. och när ja slutar ska ja hem å baka semlooooor! fy fanken vad gooooottt! har faktiskti inte ätit någon än i år, men ikväll ska ja smälla i mig en hel jäkla semla,! :) bra uppladdning inför matchen i morgon, i knooow! ;)

Annars ska ja nog bara ta de lugnt ikväll, kolla på lets dance och ha en riktigt skön hemma kväll! Träffa vickis en sväng också för hoppningsvis! :D

hejehjehejehejehejehejehjehehjehe

På väg mot hoting

Halva dagen har redan gått, shit, tiden går verkligen fort..
Sitter på bussen nu och är på väg mot hoting igen, eller rättare sagt ström för där hoppar jag av och då kommer agnes och hämtar upp mig och sen fortsätter vi i bil till vilhelmina. Ett litet stopp i Hoting för att hämta hockeygrejjerna! :D träning ikväll alltså och de kommer bli kul!
Har hunnit med ett spinningpass i morse också och de va lika skönt och roligt som vanligt! :) De är verkligen den största fördelen med att bo i Östersund, att man kan å på ett gym och träna, sjukt galet roligt ju!!

Men hoppas ni får en bra heelg hörrni!
hejehjehejehejehejehejee


På väg mot hoting

Halva dagen har redan gått, shit, tiden går verkligen fort..
Sitter på bussen nu och är på väg mot hoting igen, eller rättare sagt ström för där hoppar jag av och då kommer agnes och hämtar upp mig och sen fortsätter vi i bil till vilhelmina. Ett litet stopp i Hoting för att hämta hockeygrejjerna! :D träning ikväll alltså och de kommer bli kul!
Har hunnit med ett spinningpass i morse också och de va lika skönt och roligt som vanligt! :) De är verkligen den största fördelen med att bo i Östersund, att man kan å på ett gym och träna, sjukt galet roligt ju!!

Men hoppas ni får en bra heelg hörrni!
hejehjehejehejehejehejee


Onsdag

Ja, idag har det varit onsdag precis heela dagen.. och tanken slår mig att om två onsdagar, då äre min dag och då blir ja hela 20 barre. Hmm, de känns både roligt och hemskt. de låter så gammalt juu. ingen tonåring längre, är det då meningen att man ska kallas vuxen?! shiiit. paniken!
Aja, nu ska ja vara tonåring i två veckor till och verkligen njuta av att vara de!:)
Idag har ja faktiskt inte gjort så mycket, klev upp gjorde mig i ordning och for ut på stan en sväng har ja i alla fall hunnit med.
Shoppade faktiskt start kittet med id idag och ja känner redan att ja kommer bli grymt nöjd! :D
En ny plattång blev även inhandlat då jag har gjort sönder min Älskling som jag haft så länge.. har redan lagat den en gång så nu är den nog bortom all räddning.. BUHUUUU!
Hoppas ja kommer bra överrens med min nya nu bara! :D

Hade även bokat in mig på ett spinningpass nu klockan 17 men de kom andra saker ivägen så ja fick avboka det. Vad som kom ivägen kan ja berätta för er senare! :)

I morgon tar ja bussen hem till Hoting igen.. ett himla rännande hit å dit just nu, men jag har match med damlaget på lördag och tänkte att ja kanske iaf ska träna en träning innan, så ja åker upp till vilhelmina och tränar i morgon! kommer säkert bli bra!
Sen ska ja höra med pappa om man kan få jobba lite på freda kanske så man gör någon nytta ialla fall! haha!

Ne, nu ska ja rusa.. hejehjehejehejhejeheje






uppdatering:
nu till mina planer..
Mamma ringde igår och sa att de sökte hårmodeller, de enda som stod i annonsen var att det var på clarion hotell ikväll klockan 17.30.. de lät ju rätt roligt och mamma tyckte absolut att ja skulle gå så ja kilade dit, rätt nervös. Jag menar, tänk om de skulle klippa av mig allt hår?! :O haha!
I alla fall när ja kom dit så informerade de om att själva visningen var i morgon och eftersom jag har planerat att åka hem då så vända ja på klacken igen liak fort och åkte hem igen, less över att ja missade trningen ikväll..men men, ja får spinna dubbelt så hårt i morgon iställe då! :P

Nu får vi se vad denna kväll har att erbjuda istället?! :)


Tillbaka

Tillbaka i östersund och det som ska vara min vardag.. men ja vet inte riktigt, jag tror det tar ett tag att vänja sig.. Hoting kommer nog va hemma och min vardag ett tag till!:)
Men ja trivs i Östersund å de är skönt att vara tillbaka.. jag håller alla mina tummar för att ja snart ska få ett jobb, ja behöver verkligen det nu.. jag orkar inte sitta hemma längre! :p Men men, nog tjatat om det!
I eftermiddag när ja kom hit så for jag och handlade, for hem, lagade lite mat till brodern, bytte om, kilade på friskis och tränade och sedan efter det var ja bjuden till sofia på middag, vi åt världensgodaste pajj så de tackar jag för.. trevligt trevligt! :)
Tisdag i morgon och då har ja inga planer alls.. får se vad dagen har att erbjuda.. ska iaf städa lägenheten! :)

hejehejhejehejehejhejehe



Hoting

Som sagt är ja hemma i hoting i helgen.. hittils har det varit en bra helg då J fått träffa många som ja har saaaknat..
Jag kom hem i fredags vid 12 och hade då Ingrid med mig, vi åkte till mormor och blev bjuden på lunch.. häärligt de!:)
Efter nån timme där åkte ja vidare upp på ovanfjäll för att träffa mamma en sväng,, när hon slutade jobbet åkte vi hem och vi fick världens godaste middag.. tacagratäng. mums!!
kvällen spenderades sen med ett låångt bad, let´s dance och en massa svullande av godis. INTE OKEJ, men okej. vi säger att de okej just nu!
Efter let´s dabce hade jag grymt tråkigt så jag gick ner och tänkte gå å lägga mej, meeeeeen ANNIS sickade å frågade om ja va i hoting så ja blev genast mycke piggare och åkte in på byn och möös med mitt favvopar! :)
Lördag kom och jag klev upp tidigt klädde på mig och åkte till tvåtjärn, där fanns andreas och väntade på mig med skotern så de va bara och hoppa på och vi åkte till deras stuga.. hinmla mysig dag då vi bara tog det lugn, åt våfflor och bara mådda bra! och framför allt.. ja gick gooosa med fasters favorit pojke heela dan! 
Vid halv fyra pkte ja ner med karro och niklas igen och for till hoting igen, duschade slängde på mig kläder och åkte till Bobergs ( mitt andra hem här i hoting känns de som, haha) igen dör ja hade blivit bjuden på middag.. vi åt jättegod mat och sen chillade vi, spelade kort och så. mysig kväll! :)
Idag då? joo.. ska snart kliva upp, kila iväg på ishallen för att döma en u14 match, min sista!!
Sen hoppas jag att ja hinner träffa mamma och pappa en sväng om dom kan ta å komma hem från jorm nångång:P för ikväll bär det av till dorotea för att jobba natt där. känns bra att få jobba lite, men allå.. EN dag?  :p haha!  Och i morgon när jag slutat jobba åker jag tillbaka till östersund igen för ännu en vecka.. ska nämligen hem nästa helg igen för då har ja match i vilhelmina..
känns drygt.. men snart är säsongen slut sp ja kämpar!! :p

ne, nu ska ja ta mig ur sängen och käka lite frulle..
hejhejhejehjehejhejehej

förresten

http://emilindawallin.blogg.se/2009/september/resume-av-min-sommar.html

De går inte annat än älska.. usch vad ja längtar tillbaka!
ge mig varma sommardagar, nununu!

Press

Känner verjligen pressen att skriva här när ja ser att de är så många som löser varje da.. verkligen skitkul.. men ärligt så förstår ja inte vad det är ni tycker är så intressant.. MEN FORTSÄTT LÄS, ja gillare! ;)
imorse så va ja på friskis å spann för första gången efter ett lååååångt uppehåll, men de va grymt kul å nu ska jag tillbaka på spåret igen. baack on track nununu! i morn blire ett pass klockan sju, sen hem å duscha packa lite, hämta upp "faster" Ingrid å sen åker vi hem till hoting över helgen.. ska jobba natt på sönda och har även en match att döma, min sista faktiskt.. känns rätt skönt då det tar sån tid.. får se om ja tar på mej nån match här i stan kanske..
Annars så går jobbsökandet seegt.. men har fått en del heta tips av vänliga människor nu så ja ska lägga på ett fint smile i morn å gå å lämna in mitt cv på nåra ställen innan ja åker hem i morgon.. så håll era tummar för mig nu, annars måste jag anlita någon som skjuter mig snart! :p

Aja, helgen i hoting kommer bli bra.. jag ska träffa andreas, therese å neo nåndag i alla fall.. de måste måste måste ja göra.. har inte träffat dom sen innan ja åkte till thailand:O usch vad ja saknar lillknodden..

Gårdagen då? joo, den kan ja tala om för er att den va rätt intressant.. ja skulle inte göra nånting, men det slutade med att ja följde med grabbarna på krogen.. HELT nykter.. shiit segt, ja måste faktiskt erkänna att ja är inte en människa som tycker de går bra att vara nykter på en krog.. iaf inte när man är ensam som är nykter:p
aja, nog om detta.. rätt roligt va de ju iaf! :)

ne, nu ska ja sussa så ja orkar med morgondagen!

heeeeej


Ny dag

God Morgon!
Ny dag igen.. och den här dagen får verkligen inte bli som gårdagen.. haha.. de är nog den mest lata dagen ja haft i mitt liv.. jag tog mig utanför dörren för att åka och handla, men mer än så blev det inte. Men de va rätt skönt, man måste få ha sånna dagar ibland också ju!
Klockan ett ska jag iaf möta upp Sofia när hon slutar jobba och sen ska vi gå å luncha, kommer bli mys. ha inte hört av henne på hela helgen så de ska bli kul å höra vad hennes helg har bestått av ! ;)

Ne, nu ska ja kila och göra mig i ordning! :)



hejehjehej

Helt galet!

de är liiiite mer än en vecka sen ja kom hem från thailand nu, och det är helt galet, för när ja tänker på de så får ja världens ångest. VA?!?!?!?  Man uppskattar det typ inte när man väl är där.. visst, ja hade de HUR BRA SOM HELST och jag njöt verkligen av att vara där men ändå. jag skulle ha tagit vara på tiden mer känns de som. jag menar, de sista dagarna längtade man ju till o med hem.. shiit alltså...
Måste ta mig i kragen och beställa en ny resa, så man har något nytt att se framemot. helt klart!  så måste det bli!!!

Idag har ja inte gjort ett skit, eller jag har tvättat en maskin tvätt, och ringt om lite jobb. så de känns ju himla bra iaf..
nu ska ja nog klä på mig och ta mig till stan för att handla hem lite nödvändigheter. sen ska ja nog kila på friskis och svettis för att införskaffa ett gymkort. brabrabrabra!

hejehjehejehejehehejehej!




Faster saknar sin prins!!