tio

fy bubblan vad ja är dålig på att skriva här.. vad är de som händer med dig?
men här ska ni få ett inlägg eftersom att påtryckningarna till en uppdatering bara blir fler och fler!
Har hunnit med några minst sagt galna dagar hemma i hoting men hockey och utgång.. en del man minns, en del inte.. uscha! :p
nog om det, jag hade säkert trevligt!
åkte tillbaka till stan på måndag och på kvällen blev det juldisco på marité med malin, maria, marika, michaela och några fler sköna människor.. hade det riktigt trevligt på förfesten men sen blev ja som vanligt less på krogen och åkte hem vid tolv tiden.. lika bra det tror ja, skulle ju trots allt upp och jobba 7 dagen efter! :)

onsdag idag och jag börjar jobba fyra.. har hunnit med gymmet idag och sedan en sväng på stan med Jennifer.. de va sjukt trevligt och jag hittade faktiskt ett och annat! Så nu äre lite fräscht i garderoben igen.. aldrig fel! :)

hur har er jul varit? :)

/ eeeeeeeeeeeeee, <3


nio

julen -10 är över och den har minst sagt varit speciell.. bra, men speciell! :)
har ingen insperation alls till att skriva nått men efter en jul i ösd är ja nu på hemmaplan i Hoting och utgång väntar ikväll! Kommer bli grymt gott folk, gryymt! PUSS!

hoppas ni haft en bra jul!

åtta

så var det kväll igen.. Dagens gympass är avklarat och jag ska göra mig redo för en myskväll med min systeryster på frösön..
fruktsallad står på menyn, MUMS!
ha en fin kväll! <3


sju

hej gänget!
de här är ett inlägg jag gruvar mig för att skriva, det har hänt så mycke och jag skulle vilja berätta flr er alla om allt som hände i gbg.. de har varit en minst sagt galen helg, inhållsrik och så himla rolig.. UNDERBAR!
har fått massa tid med min fina familj samtidigt som jag fått shoppat tills jag inte orkat bära mera och så har ja ju fått träffat mina fina vänner Malin och Maria.. de va verkligen superkul! :)
Har även träffat en och annan ny människa, nästan lika roligt de också! OCH VILKEN STAD, jag är kär i Göteborg.. Dock är det skönt att komma hem till lilla trygga östersund också!:)
Nu är de vardag igen och idag har jag jobbat till 12, nu ska ja göra mig i ordning och fara ut på stan en sväng, träffa sandra elina och sofia lite! mysigt!

Igår när ja kom hem med tåget åkte ja raka spåret hem och tillät mig själv att sova i två timmar till.. klockan stod på halv tio och då hoppade ja r sängen och for på gymmet.. en timme hann ja med där innan ja åkte vidare till frösön och flygplatsen där ja hämtade upp emma som kom hem från huvudstaden.. vi åkte hem och käkade lunch och jag duschade av mig äckelsvettlukten från mitt gymmande och en åkte vi på stan.. mötte upp sandra och gick på pause och myste till emmas buss gick hem till rossön..
Sandra och jag fortsatte då hem till mig i lugnvik där vi lagade en väldans god middag, vi hade massor att prata om och tiden flög iväg.. senare kom sandras victor och höll oss sällskap och vi käkade lussebullar och drack julmust.. gottis! ;)
ännu senare när kärleksparet fr hem till sig åkte ja ut till frösön igen, den här gången för att säga hej till Gurra som sov hos anna och arvid.. måste ju passa på när han är hemma från söder såhär i juletid! :)
dom hade myskväll med chips och äckligt dipp och när ja kom hyrde vi en film.. de blev kommissarie späck och den filmen va gaalen! :p
Orkade faktiskt inte se klart den utan åkte hem och sov, men de va en bra dag.. :)

Nu ska ja kila iväg.. men hoppas vi har en bra måndag!
PUSSS! <3


sex

Slutat för dagen och framför mig har jag nu 4 (!) lediga dagar.. ska bli underbart! :)

Hade för övrigt tänkt skriva ett inlägg idag med bilder och text om vad mina dagar bestått av nu på senaste, men har redan tappat insperationen när min dator är så seg så man vill bara kasta den i väggen!
Men ska göra ett tappert försök!:P

I söndags va jag som sagt på Dancehalls dansshow, tänker inte orda mer om de..




På måndan va ja sjukt mycke ledig och tänkte att ja skulle ha en lugn och sköndag.. den blev grymt skön men inte så lugn.. kilade ut på stan och fixade massa ärenden.. for sen till fröken norlén och umgicks med henne en stund och sen vidare till sofia för att hämta hem min dammsugare (som hon lånat när hennes brann upp, HAHAHAH!) där blev ja bjuden på glögg och pepparkakor och allting slutade med att ja hängde med henne ner till stan en sväng, kollade runt lite och hon skulle till optikern..
Efter nån timma på stan kom vi fram till att vi skulle ha mys/julpyssel/färgahår kväll och så blev de.. vi åkte hem till mig med massa grejjer och innan kvällen va slut hade vi hunnit baka pepparkakor, gjort ischoklad och pralliner OCH färgat håret båda två! vi va väldigt effektiva och kvällen va bra, jävligt välbehövlig med många skratt! puss Sofia! <3

         

bilderna är helt oreppade så ni får ta de som de är,! ;)

Igår vare tisdag och jag jobbade till 12, efter de for ja på gymmet och körde ett lugnt pass, efter de mötte ja upp emma på stan och vi tog en lång fika på pause innan hon for vidare med tåget till huvudstaden.. de va roligt att få lite tid med min finfina, emmis! <3
sen åkte ja hem och hann andas två andetag innan de va dax att åka in till stan igen, nu vare tid för MUS klubbkväll med min Anna! De är alltid lika trevligt.. man får massor av inspiration ! :D
Några hundralappar fattigare och med ett glatt humör gick ja ut därifrån, nööjd tjej!
For sedan till Sofia och hon agerade friösr på mitt hår, igen! SÅ nu är ja ganska många nyanser mörkare i håret och jag stormtrivs, känns mer vintervänligt nu! :)

hej och hå.. med min sega dator har de här tagit 209384 år, så njut nu!! haha!
nu ska ja kila på OK och hämta ut mitt oaket som kommit och sedan ska ja börja packa och göra mig i ordning för en weekend i göteborg med min älskade familj.. ska som sagt bli supermega underbart! :)
så de lär bli klent med uppdateringar här nu tills söndag..  men håll ut!!
Ha världens bästa helg, för de ska jag ha!
pusssssssssssssssssspåliivet! <3

fem

Glad Lucia på er!
Idag är det den 13e december, vart tar tiden vägen?
Är nu tillbaka i stan och har fått klartecken av farbrodoktorn att jobba som vanligt så i morgon är jag tillbaka på jobbet igen.. dock blir det en suuperkort vecka för mig när ja bara jobbar tisdag och onsdag, sen kommer mamma, pappa och eric hit och vi åker vidare mot göteborg på onsdagnatt.. Vi ska ha en helhelg där med en massa mys och jul på Liseberg, vi ska äen se robert Gustavsson.. de kan komma att bli riktigt riktigt trevligt! :) Har även bokat in att träffa Malin och Maria.. de ska bli roligt.. få se hur dom har det i storstan! :)

Den här morgonen har varit som balsam för min själ, jag ställde klockan och slog på tven klockan sju för att se på luciafirande.. låg och mös i sängen och småslumrade samtidigt..
Gick sedan upp och gjorde i ordning lite frukost och åt den i sängen, vardagslyxvardagslyx..
Vid halv tio kom pappa hit, han och tony är här idag och träffar kunder genom jobbet.. de lämnade lite saker som jag inte fick med mig från hoting när ja åkte igår.. Så nu har jag julgranen på plats, får ta och klä den nu också.. fast ska nog vänta nån dag till! :)
Ska nu alldes strax  börja att göra mig i ordning, ska följa med pappa ut och luncha sedan så de gäller att vara klar när han ringer om man ska hinna med! :p
Sen ska ja fixa lite egna ärenden med.. Måste på apoteket och ta ut mina piller mot bältrosen och fara ner på stan och hämta ut tågbiljetterna till oss!
när jag gjort de ska ja inte göra mycke mer idag.. jag ska helt enkelt ha en vilodag. sköönt!

Gårdagen då?
For tillsammans med Kerstin, Anders, Arvid, Gustav, Elsa, Sofia, Hans & Lisa på Campus för att se dancehalls dansshow i ljussalen igår..
Anna va våran egna huvudperson och showen var hur bra som helst.. de två timmarna den höll på flög förbi och jag vet hur mycke anna och de andra dansarna har jobbat för de här, och de märktes för de va brabrabrabra! :)
Tog en del bilder men va svårt att få till de bra när ja inte ha några bra objektiv för den där typen av fotografering, men ja kanske bjuder på nån sen om ja får till någon någorlunda bra! :)
Du borde vara stolt anna, för jag är iaf stolt över diiiiiiiiiiiig! PUSSS! <3



Luciafirande i Hoting förra året, speciellt och helt galet bra!

fyra

Ojj, här händer det grejjer.. två inlägg på mindre än ett dygt är inte illa gjort av mig tycker ja! ;)
Det har hunnit blivit morgon i Hoting och jag njuter, även fast jag redan längtar hem till min etta en gnutta så ska ja inte säga att jag inte trivs här!
Hur lyxigt är det inte att ha mamma och pappa kring en hela tiden, gångavstånd till mormor och 15 min i bil till farmor&farfar och andreas och therese och barnen? dock får jag ju inte träffa småtrollen nu när jag har bältros, vill inte smitta dom men vattkoppor till jul och allt:/
men ändå! :)
Har precis klivit upp och nu ska ja ta på mig kläder och vandra in till byn där mamma och mormor håller på att göra korv, ganska äckligt enligt mig! :p
Sen ska jag sno mammas bil och fara till dorotea och träffa farmor oh farfar,! :)
Hoppas på att pricka in en soffa både halv ett och halv fyra för att se skidåkningen, vilken nostalgi- skidåkning hemma hos mormor och morfar, de är vinter i Hoting de! :)

Ikväll kommer halva byn hem till oss för att de modomatchen.. allas våran Ante är ju (som vanligt nu förtiden) med och krigar! :)
De lär bli en del öl/vin/whiskey drickande så de kommer bli en trevlig kväll, själv kommer ja inte smaka en droppe då ja inte vet när andan faller på att kila hem till stan.. Antingen ikväll efter matchen eller i morgon förmidda, det återstår att se.. :)

Nu måste ja kila.. tjaaao!

tre

De som inte fick hända har hänt, frökens kropp har sagt stopp och bältros har tagit plats! många har sagt åt mig att lugna mej, tagga ner.. Men det har ja såklart inte lyssnat på, nu har ja fått mitt straff! tydligen får man dehär hemska av stress och eller ångest.. :/
Jag gick omkring i flera dagar och trodde jag var en vekling för att ja hade några finnar i pannan som gjorde så fruktansvärt ont, levde på alvedon och sa inget till någon!! :p Fick veta igår att de va bältros OCH att ja inte kan få nått som hämmar de för ja gått med de för länge.. inte så konstigt att ja har haft ont med andra ord.. nu äre bara att vänta på att skiten ska gå över av sig själv.. kul me stora blåsor i fejjan då?! njeee!
Håller mina tummar att de går över fort, vill helst va helt frisk tills på onsdag för då kilar ja ner till göteborg på en weekens med mina fina föräldrar och brollan! :)

Sitter i alla fall i Hoting nu, va tänkt att ja skulle åka tillbaka till stan ikväll för att jobba i morgon men eftersom ja blev sjukskriven nurå så stannar ja nån da till.. åker nog tillbaka i morgonkväll eller på söndaförmidda.. Kan absolut inte missa annas show på söndakväll ju! :)
Annars är livet en berg-och dalbana, tankarna snurrar och många insikter kommer.. många blir man rädda för men de är bara att inse, man förändras- växer ifrån varandra och allting är inte som det alltid har varit, så enkelt är de.. Egentligen blir ja inte ens ledsen, jag bryr mig knappt- faktiskt.. men de är läskigt ändå, de är det!

ne, nu har jag varit alldes för djup redan och jag vet inte om de är så att skalet håller på att knäckas, men mer får ni inte idag!
Hoppas ni får en fin helg vänner! ! :)


påsk - 09!


två

Här är de lika glest mellan inläggen som vanligt..
men de kommer nog fortsätta så en stund till, tills ja får nån insperation igen!

Helgen har iaf varit super.. har haft en ledig helg och den har varit välbehövlig.. dock har den gått i 8375 km i timmen!
Skoggis har varit på besök och de har gillats! :D
blev utgång både freda och lörda med alla mina favvis tjejor (nästan iaf)..

kom nu precis hem från jobbet och har hunnit slänga i mig lite käk.. nu blir det en snabbis på stan och sen gymmet,! :)
Ikväll ska ja pausa med annamarica och jag längtar, myssyrran miiiiin! <3

heeeeejråå! 


nån speciell

de här inlägget tänker ja ägna åt nån som är väldigt unik och som jag är väldigt glad att jag har!
Jag har en hel drös med vänner, några närmare än andra och jag älskar er allehop och har inte glömt er.. de vet ni!

Min kusin, syster och vän AnnaMarica Ek! FY FAN vad du är bra!
Tänk att jag hade sånn tur att min moster och min morbror tog ett sånt bra beslut att skaffa dig, en liten sladdis, och flicka blev du också efter två större bröder..
Alla kunde ju lista ut hur det kulle sluta och alla hade rätt.. du blev en bortskämd liten snorunge som fick all uppmärksamhet i världen! ;) hihi!
Men vad gör väl de? du va värd varje sekund!
Under våra 20 år på jorden har vi inte alltid varit lika tighta, men vi har alltid haft varandra och vi har alltid vetat de.. så är det!
Idag är hon en av mina absolut närmsta vänner, hon vet allt om mig och vi gör galna saker tillsammans!
Vi behöver inte prata med varandra för vi förstår ändå, ibland blir jag rädd hur sjuukt lika vi är, och samtidigt så fruktansvärt olika.. Alla som känner oss båda två väldigt väl vet precis vad jag pratar om!!
Vi har stora planer om framtiden.. Vi ska ha barn samtidigt och vi ska bo på nått fint ställe, helst på samma gård ! längre i dessa planer har vi inte hunnit men de kommer, tro mig!
På kortare sikt har vi också stora planer.. Vi håller just nu på med en lista.. På den listan finns just nu 10 punkter över saker vi ska göra innan vi dör, listan är tänkt att den ska bli minst dubbelt så lång och till nyår ska den vara spikad..  första Januari tvåtusenelva går startskottet och vi får börja beta av listan.. JAG SER FRAMEMOT ETT LIV FULLT AV UTMANINGAR SOM VI TILLSAMMANS SKA KIRRA! du är så jävla bäst och jag är lyckligast i världens som har en sånn som dig! PUSS! 

 

December

December kan vara årets mysigaste månad! Advent överallt, i alla fönster och granar överallt! de är så fiiiint!
Önskar faktiskt att ja fick spendera den här månaden i Hoting.. Just idag är ja lite nostalgisk och mamma och pappa sjuk. Tänk va härligt de va när man va liten, och varje dag i december va så spännande.. varje morgon fick man ett litet paket och de va alltid lika spännande att titta på julkalendern! ÅHH, jag vill vara 5 år igen!!!!
Kanske får man tillbaka den där känslan när man har sin egen femåring som springer omkring och är spänd! kommer nog dröjja vääääldigt länge innan jag får reda på det men ändå, nåndag KANSKE ! :)

Idag fyller min finafina farmor år också. GRATTIS TILL HENNE! hon är världensvärldens bästa farmor, och jag sakanr henne!
Men nästan torsdag åker ja hem så då får ja träffa henna och alla andra! MUMSIGT!

Tidigare idag har jag och anna varit ute och fotat lite, det va sjuuuukt kallt och vi hade dåligt tålamod, men nåra blder blev de.. ska bjuda på en eller två nångång när ja får mer tid:)

nu ska ja göra mig redo för en kväll på jobbet! tjaoo!