Helg

helg igen.. är ledig i morgon så ja fick lite extra tidig helg.. de känns ganska skönt.
Torsdag ida å hade egentligen träning i vilhelmina men för att skona min ljumske så hoppade ja över ikväll, för att vara säker på att skiten blir bra.. istället for ja å simmade å de är grymt skönt, verkligen :)
Helgen är ganska uppbokad, eller iaf halvt..
I morgon kväll ska ja döma, veteranerna har match här i hoting så de är rätt skönt att de är på hemmaplan så man slipper åka nånstan iaf.. lörda bär det av till sollefteå (igen) för en j18 å på sönda vet ja inte hur de blir.. ska egentligen döma u12 i Hoting men nu är fallet så att min lillebror som inte har spelat hockey på över två år har helt plötsligt börjat och ska spela (öppna båsdörren) i brunflo på sönda, å de skulle va rätt kul å se så ja får se hur ja gör med söndan.. kanske måste hitta en ersättare! :p aja, de återstår att se!
Annars är livet  lugnt.. jobbar inte allt för mycke å de börjar bli tråkigt.. ja vill ha ett riktigt jobbm ett jobb man går till varje da..
Men det är ett bekymmer ja ska ta tag i snart.. har inte hört nått från Norge än iaf å de tycker ja är dåligt eftersom hon sa att hon skulle höra av sig i slutet av förra veckan.. så ja antar att de har hittat någon annan eller så fick inte deras nuvarande aupair jobbet hon sökt.. och de må väl vara, men dom kunde iaf ringa ELLER skicka ett mail och säga hur läget var.. eftersom att hon verkligen lät så himla positiv när vi pratade.. men men.
Har iaf bestämt mig nu för att inte ta jobbat, även om de skulle bli så.. ja satsar på att flytta någonstans lite närmare nu iställe, fegis som ja är..

Till något helt annat, Om precis en vecka nu ska ja se LASSE i Umeå, som jag har längtat.. känns sjukt att de är så nära nu.. ja längtar verkligen ihjäl miiiig !ÅHHHHHHHHHH! :D:D:D:D



hoppas ni haft en bra da!  // E , <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback