Torsdag

Igår va ja å emma till stan, vi va på frösön å fixade tatueringstid till mej, så den 7e april så ska ja dit, å ja längtar. de kommer bli så fint sååå :)
Sen for vi så emma provade lite balklänningar, hon har dock besluts ångest på vilken färg hon ska ta, men hon är en skönhet i alla färger så de kommer bli braa :D
Annars är snart den här veckan också slut och en helg utan planer ligger framför mig, de känns skönt! 

HA EN BRA BAG!

Glajjerna på.

hej å hå vilket fiin väder de är ida.. värsta vårkänslan ja fick i morse när ja kastade på mig glajjerna å körde på en bar väg till ström!! underbart skönt.. hoppas snön försvinner fort nu bara.

va bara tvungen att dela med mig av min känsla! ;)

Heeeeeeej ! <3

Helg

ja, nu är det helg, eller det har varit helg och den är till och med snart slut.. men oj vilken braaa helg de ha vare, ja ha fått massa gjort å den ha vara helt bra, enkelt! ;)I fredags va ja ledig, då passade ja på att göra bort en massa skolarbete som låg och va ivägen, så de är skönt.. i morgon ska ja göra bort ett prov så efter de kommer de vara otroligt skönt.. förresten så gjorde ja bort mitt svenska nationella tal i onsdags också, så de går bra nu ;)
men Tillbaka till fredagen, när klockan var ungefär två så åkte jag och mattias till Östersund, vi skulle gå å käka och kolla på bio, verkligen härligt och vi behövde den där kvällen med varnadra!  vi kollade på "män som hatar kvinnor" och den va sjukt bra och spännande, om ni inte har sett den så tycker ja ni ska göra det :)
Lördag klev ja upp tidigt, lämnade mattias sovandes i sängen å for hem för att senare fara vidare till sundsvall med min mor. Härlig mor och dotter dag va det, vi fick mycket gjort.. jag hittade min balklänning OCH min studentklänning, så nu behöver ja inte fundera på det någe mer, skor till båda klänningara hittade ja också, huuuuur bra som helst :D Mamma shoppade ett par ursnygga stövlar som ja tror kommer passa henne perfekt när hon ska va fin ;)  vi kom hem vid nio igår kväll och vi va riktigt trött efter en hel dag så ja tog de bara lugntoch  gick å la mig tidigt..
Idag är det sönda och jag har nyss plockat ihop lite på mitt rum, ska snart ta en långpromenad å sen får ja se vad dagen har att erbjuda.  HA en bra dag

// Emilinda , <3

underbar skidtur

eller så kanske inte? :P haha.. doroteas elljusspår är skit bara så ni vet.. jobbigare har ja aldrig vare med om ,tacka vet ja hoting.. :) tråkigt före är de också..  men lika gla är ja för de..
Jag å andreas tog å gjorde varsin fin vurpa också.. dock tror ja att andreas va finare än min ,även fast ja missade den.. skrattade så ja dog ändå när ja såg att hans byxor hade spruckit . HAHA! :P

nej, nu ska ja upp å kika på tv ja..

HEJEHJ!


Vår

de bliev ingen skidåkning igår, hade ju inte vallat om mina skidor ä. typiskt.. men ja tog tag i saken igår å ringde min snälla farbror så han hjälpte mig att valla, så ikväll så jäklar blir det skidåkning för hela slanten, hoppas ja ha super bra skidor ikväll nu då! :D
 Annara så känns de som att de börjar bli vår nu, å de är så himla underbart, jag älskar våren. så himla mysigt på mornarna när man hör fåglarnas kvitter ;) hoho.

Idag har ja även vare på polisstationen och fixat ett pass så nu är det tajm för att fixa visum å sen drar vi till ryssland!

PUSSPÅRE! Emilinda

Måndag

Nu äre måndag igen och snart har ja gjort  bort veckans första skoldag! :) den har gått fort.
I morse hade ja däremot lite panik för ja hittade inte mina nycklar så, de va bara att åka utan. men som tur va ringde mamma nyss å berättade att dom fanns tryggt i hennes bil, hade visst glömt dom där.. aja, verkligen intressant att veta..
Vi har öven fått våra studentmössor idag, de känns verkligen bra, de känns så himla nära nu ju.. :D WAAAAAA!
Funderar starkt på att beställa en utlandsresa snart.. har fått mitt preliminära schema tills i sommar så ja tänkte att ja skulle åka kanske v. 33 eller 34! :) de skulle va skönt iaf! men vi får se!Ikväll är de pluggning som står på planeringen, ska även hinna till dorotea en sväng för att åka skidor med broder tuck! om ja kan få lite vallnings tips av nån för ja vägrar att åka på de som ja hade sista, hej å hå hade inget glid å inget fäste, verkligen Kuuuuuuuul. vi får se hur de går med allt, :)

ne, nu ska ja fortsätta bänta på bussen.. hejhej! , <3


 

kul

KUl att de va rätt låt som vann igår, tror att vi kommer göra bra i från oss där borta sen :)
för övrigt så bara älskade jag agnes kläder.GHAAAHAAA! de va de snyggaste ja sett!


annars spenderade ja min kväll igår i dorotea, :)

Jobb

som vanligt så slänger ja ju in ett inlägg när ja jobbar, å eftersom ja inte jobbar så ofta nu för tiden så är de klent me inlägg, men ni får nöja er ändå :P haha..
och idag är de värsta fina vädret, bara för att ja jobbar, bajs.. familjen är i JOrm å där hade ja också velat vare en dag som denna.. men men :)

I onsdags va de 100-dagars å ja hade hur roligt som helst.. länge sen ja hade så kul.. tack för de OP 3 <3<3
Torsdagen va inte lika rolig, jag och elina skulle upp å baka tunnbröd.  så de va bara å ta å kliva upp klockan sju bakis å jäklig å dra sig mot rörström där ingrid väntade på oss.. Där va vi sen till 19.30 på kvällen och bakade.. vi bakade å bakade tills vi all ava så trötta att ja hade lika gärna kunnat läfgga mig ner å dö. HAHA.. usch å fy.. men de va roligt också, :D Igår sålde vi alltihop så vi fick in en hel förmögenhet med pengar som kommer gå till vårt PA, :) och snart drar vi ju till ryssland, :) 
Inte illa!

ne, nu ska ja hitta på nå å göra! heeeej! ,< 3
 

se där

kolla här med lite råd från två urbra kusiner så har ja lyckats gjort om lite här.. de här va bara en test, ska göra mycke finare snart.. när ja får tid :P Inte illa för å va emilinda wallin! HAHA!

min dag

Eftersom att vissa påminner mig på att ja är så kass på att skriva här så får ja väl lov och spotta nåra ord då.
jag kan ju faktiskt berätta om min otroligt innehållsrika dag :P
Dagen började med att ja åkte till ström å gick skola. klockan ett fick ja nog och åkte hem igen, väl hemma gjorde ja inge vettigt alls.. ja va på verkstan ett tag å sen for ja upp å kikade när andreas va duktig och vallade sina skidor, han ska starta en ny karriär :p eller någe :p efter de for ja ner till farbro doktorn å kollade min fot som ja ha haft ont i å de visade sig att de va nått som va av i den, men inget dom gjorde någe åt så de är bara å vänta tills de går över :) Sen for ja hem å slängde mig i sängen för å kika på lite O.C , sköönt :)   Lite senare ringde storebror till mej å frågade om ja va redo för nu skulle vi ut å åka skidor (tydligen) , å de gjorde vi.. vi åkte 7 km så  jag har vare duktig ikväll ja. Nu sitter ja här svettig å äcklig och ska snart hoppa in i duschen.  Min dag de, intressant, eller hur?  :P


HEj hej! <3