Vitt

ja, de va just va de va i morse när ja vaknade.. det var helt vitt å backen och jag fick en sån där känsla som man fick när man va liten, när man vaknade på morgonen och snön hade lagt sej på backen för försra g¨ången.. men det brukade alltid va en rolig känsla då, de va de inte idag.. USCH, jag vänta ju på sommaren! Gahhaaha!
men ja klev iaf upp och skjussade hem sofia.. hon hade sovit hos mej, för ja våga inte sova själv.. mamma å pappa ha vare borta i natt. HAHAHAH .. :P sofia mådde iaf inge bra så hon fick åka hem å fortsätta sova. ja hämtade upp vickis å vi drog till ström för ännu en skoldag. och idag va de inte vilken dag som helst, iaf inte för studenterna, för de va mösspåtagning, ja tyckte lite synd om dom när ja satt där i min bil å brummade, eftersom dom fått så dåligt väder..  men ack vad ja bedrog mej.. när klockan va två å de va dax att sätta mössorna på huvudet så tittade allt solen fram :) dom hade tuur! :)
ja måste säga att ja är en knutta avis på alla studenter å de känns tugnt att ha ett heöt år kvar, men de ska nog gå. den som väntar på nå gott..... hoho! snart är de min tur, tänk att nästa gång de är mösspåtagning då är de min,min,min tur! :D !!  underbart!:)

Ikväll ska ja till dorro å träna fotboll, ja längtar så ja håller på att dö, de är så himla kul. ha inte spela fotboll på evigheter.. förutom den där matchen ja spelade me småpojkarna förra året, men den räknas inte.. tss.. HAHA.
ja ska få träffa martina med, de ska bli himla roligt de med.. mycke roligt på samma gång här nu :D

ne, nu ska ja kila å plugga lite.. ha Nationella i matte B på torsdag, shiit ! :P

heej , <3

Faller i glömska

den här bloggen är verkligen nära på att falla i glömska.. ja måste skärpa mej!
usch usch..
Ida är ja less, ja är less på alla jävla kedjebrev.. de är väl helt klart att ja är emot barnmisshandel, OCH ÄVEN om ja inte orkar skicka alla kedjebrev vidare så är ja FORTFARANDE emot barnmisshandel, och jag är inte hjärtös! ÅHHHHHH!
sluta skicka sånt!

annars är de lugge, snart slut på skolan.. men först är de bal, OCH stockholm.. de ska bli så kuuul så kuul :D
yeesindeed!!

heeej , <3


Redan

ja, de vara inte länge innan ja tappa stinget på de här med att skriva i denna blogg.. usch ja känner att ja inte är nån sån där som håller på skriva i bloggar, eller ja vet inte .. hmm.
Aja,  livet rullar på å snart är de sommar, men de kan man inte tro med tanke på att de har snöat idag.. känns helt fel och sommaren känns 379589 år bort.. men de är den ju inte som tur är :p hoho.
I morn ha vi idrottsprov å de kan man ju under hur de ska gå.. ha inte börja läsa någe än, kanske borde göra de.. men ja orkar tyvärr inte.. blää.. 

ne, nu ska ja kila- se om mamma ha fått till nån mat, sen ska ja kila till mimmi, hon fyller ju år idaa! :D  
OCH, i morgon är de emmis stora daaa, 18 hela- ballt ;) <3

och en sak till, vickis är i norge, de är trisst- kom hem snart!

tjing! , <3

torsdag

ja, bion som vi va på igår va inte den bästa.. den gick väl, men ja ha sett bättre.. ganska seg :P

men idag har de vare en ny dag och en dag till av skolan är avklarad.. nu är biljetterna bokade till huvudstaden också, det blir en skön tåg resa dit :) så de blir nog bra de , de ska bli kul kul kul :) Har även vare å klippt mej ida. och ljusna på håret lite mer med.. så nu känns de skönt,  usch va så få äckligt förut :P hahahahah

I måra ska ja till bror på tårta.. han fyller ju faktiskt 25 på lörda.. å Therese fyller 22 på Månda tro ja de är, så grattis till er båda ;) <3<3  men ack så gamla ni blir.. usch, vill inte ens tänka på de!

ne, nu ska ja byta om å ta en prommis  :P

heeeeeeej! ,<3

Busigt

ja hej å hå.. nu äre onsdag å veckorn bara rusar fram.. känns som ja ha 1 miljard saker att göra innan skolan ska sluta :) men hoppas ja hinner me allt :)
Idag blev de bestämt att ja å emmis åker ner till stockholm den 30 Maj, de ska bli kalas kul :) Vickis kanske också följer me å då blir ju de ÄNNU roligare :D Träffa sara ska ja göra också, å de längtar ja till som bara den  :D
JA, de ska bara bli kuliga saker me den där lilla trippen.. måste bara beställa bijletter så vi kommer oss ner också! FÅr be någon expert som kan leta bra så vi får de billlligt me, de skulle va perfekt ;) hihi!
så de kommer nog bli hur bra som helst ;)

Ikv'll blir de bio.. de är bio här i hoting, HAHA.. de är de ungeför en gång vart annat år :P de är varg som står på listan ikväll å ja hoppas den är bra, ja mamma å mattias ska dit å mysa på pinnstolar tillsammans ikväll ;) de blir väl bra de ! :D

Heeej!, <3

De unga seriösa

En till dag har gått och en dag minda kvar av skolan, de kommer gå så fort till sommarlovet, som de ska bli så skönt.. i sommar ska ja verkligen njuta av mitt sista sommarlov. (eller är de mitt sista?) 
Har just kommit hem från mitt kära mattesnille till kusin som har hjälpt mej lite med matten, kan behövas eftersom ja har prov i morgon och jag har knappt börjat på kapitlet.. men jaa, vi får väl se hur de går i morn nu då. :P kanske klarar någon liten del i alla fall! :) håll tummarna!  
I alla fall så har de vare strålade fint väder idag.. men ändå inge varmt, i morse när ja vaknade trodde ja att de skulle bli varmt å skönt i da.. men icke.. de blåste hur kallt som helst.. huvva, nej. sånt tycker vi inte om alls..
blä blä blä!

neej, de här går inte.. nu ska ja kila.. heej. <3


De Dödas Parad

Ja.. här händer de inte mycke.  Jag som så stort skulle bli en bloggare. -kanske måsta ta nya tag.. men ja vågar inte lova nått, vi såg ju hur de gick sist!! haha..
Men iaf så har de hänt mycke sen sist, ja ha fyllt 18 å de känns fint, körkort ha ja tage också, de känns OTROLIGT bra måste ja säga! hoho!
De ha gått å blive vår också, de är nog de bästa av allt..  fy bubblan.. bara ungefär en månad kvar till sommarlov, å de kommer bli kanon :) ska jobba i Dorotea på 23an i sommar å där kommer jag att stormtrivas, de är ja säker på :)  Kommer bli så bra, så bra!
Bal ska man gå på också innan skolan är slut, ska gå me min plutt emil, de ska bli roligt, hoppas ja iaf! :D

Ne, nu ska vi se om ja klarar av de här med bloggandet- de märks väl om de ta 7 månader innan nästa gång ja ramlar in här ;)

HAre bra så länge! heej! , <3