fredaaaag!

Jag förstår inte varför livet blir så mycke bättre bara för att man vet att de är fredag?? hallå, ja gör ju ändå ingenting på veckorna, så de kan ju inte va helg som lockar.. eller är det de?
Aja, den här veckan har ja iaf slitit månda-freda så idag får ja faktiskt loov att längta till helg.. och nu äre de om typ tre timmar.. feeeeettt!
Då ska ja hem å kirra lite å sen kommer mina favvisar å vi ska ha en sjukt trevlig hemmakväll/fest,,
SKa bli galet roligt med en traditionell hemmafest, de händer ju ALDRIG LÄNGRE..
De va så roligt när man inte va 18 å ingen av ens kompisar heller, ingen kom in på krogen och då vare alltid sjukt roliga å galna hemmafester som gällde! :)

men de va då och nu är nu, och livet är ju inte så dumt nu heller såååå!

himla lugnt på jobbet nu, har varit en himla lunchstorm men den har gått över så nu kan ja sitta här å kolla gärnet på ikeas hemsida, måste ju börja handla mina möbler nu när eric troligtvis ska flytta till en egen lägenhet här i hoting. Ni anar inte hur braa de kommer kännas.. M M M !!

tapetseras om och målas ska det också göras i lägenheten så ja tror ja måste tinga upp mamma nu två helger i rad. en ikea resa å en heelg med tapetsering.  åh vad ja lääängtar! Kommer bli tomt på kontot efter ikea resan men de är de väärt, lätt!

HA EN BRA HELG!

hejhejehjeehehejej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback