Elfte September

Sitter i stan, lugnvik i världens äckligaste lägenhet.. förstår inte hur pojken kan bo såhär, måste nog städa i eftermidda så ja kan stå ut att vara här. Börjar bli less på att åka hit och måste sanera varje gång man kommer, eller så må ja åka hit oftare så att de inte hinner bli så hemskt varje gång..haha..
aja, kom iaf hit igår och hade med mig elina och sofia som passagerare och gott sällskap. nÄr vi kom till stan så åkte på kebab hause och kirrade med oss kebab hem som vi fläskade i oss. lättsamt och gott, men framför allt onyttigt.
efter vi ätit gick vi på affären och handlade lite och sen väntade idol.. ja älskar att de har börjat, de är verkligen underhållning på hög nivå!! haha!
När skulle flickorna gå å lägga sej så ja åkte till frösön och hälsade på lasse en stund, och sen hem och sov.
Idag är de den elfte september och de känns inte bra att lägga de i munnen.. Idag är de tre år sen vi tappade vår vän erik strid och det har vare tre år av saknad. men ja vet att han har de bra där han är och ja vet också att vi kommer ses igen. <3
Tung dag...

Men trots att de är en tråkig dag så får man göra de bästa av den, har redan hunnit med en löptur och en dusch. ska snart fixa och dona med mig själv och sedan ska ja åka ut på stan för att möta upp Sofia och elina. Hoppas på en bra dag på stan och att ja gör några riktigt braa köp, ;)
Såå, Hoppas ni alla får en fin dag!


// E , <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback