Manfall

Är i östersund nu, eller ja kom igår..
jag och elina åkte hit igår.. då givk vi på stan och så.. hittade lite saker som vanligt men nu är de verkligen köpstopp för mej.. HAHA.. de där med att ja skulle bli en spara går inte så bra.. meeeeen, pengarna har inget värde på banken :P ja får intala mej det!! tss..
när vi va less åkte vi till lugnvik och gjorde fin midda med förrött varmrätt och efterrätt.. vid sju nångång kom vår gäst som va sofia och vi käkade tills vi spydde (bokstavligt talat) !
Sen blev det idol och efter de skjutsade ja hem brudarna. Lugn och en mycket trevlig kväll :)
I morse tog ja sovmorgon. vaknade av att ja fick ett mms av pappa. de va en bild från jorm, himla massa snö där redan.-. rätt häftigt! :))
sen klev ja upp diskade bort allt från gårdagen tog en dusch och gjorde mih i ordning för att möta upp elina på  stan igen.. :) idag har vi mest gått runt och kikatoch så, trevlit trevligt.. sen åkte ja hem.
Meningen var ju att min två favvo emmor skulle komma hit till stan ida och  vi skulle ju på kalas ikväll men emmah blev en sjukis och kunde inte komma så till sist blev de så att inegn av dem kom.. men de blev bara ändrade planer och med annat säkert precis lika bra sällskap blir det utgång ikväll i alla fall! :)  De kommer nog bli sjukt kul! :)

Nu ska ja börja göra mig i ordning kanske!
Ha en bra kväll, för de ska ja ha!

// E , <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback