Veckan

ja ni, min vecka den har bestått av lite av varje faktiskt.. På måndagen och tisdagen va ja på prematuren, tror ja har nämt de tidigare, men skit samma.. Tisdag kväll va ja på ett spinningpass och de va lika roligt som vanlig, så himnla roligt program de där som hon kör :) Onsdagen hade ja praktik igen men denna dag va ja på lekterapin, väldigt intressant faktiskt :) På kvällen tog jag och åkte hem, helt oplanerat, men de va de värt.. ja älskar hoting å min familj, man känner verkligen de när man är därifrån ett tag! På kvällen då iaf så tog jag och letade fram skidorna och for upp på elljusspåret, där mötte ja sofia och elina+en hel massa barn som hade haft skidträning, när alla små hade åkt hem så tog jag, elina och sofia en sväng på 5 km spåret.. ja måste erkänna att de va himla kul. har ju inte åkt skidor på flera år tror ja, OCH de märktes.. stavarna va så korta att ja knappt hade nån användning för dom. nej, LÄNGRE stavar tills nästa gång tack ;) haha! sen åkte ja hem å sov.. Torsdagen till ära var ja ledig, då tog ja chansen att fara in på jobbet och städade min bil, de behövdes VERKLIGEN, den skulle behöva tvättas också, men det orkade ja inte.. när klockan närmande sig 13 åkte ja till till de första stoppet, strömsund där ja plockade upp emma,sandra och maja
. Maja skulle av i hammerdal och sandra å emma skulle åka med hela vägen till östersund.. när vi kom fram till stan så släppte vi av sandra hos bob och sedan for ja å emma och parkerade och sen gick vi en snabbis på stan. vi gick på ragnars och tog oss en sallad å sen åkte vi till lungvik och lägenheten.. ännu liite senare åkte vi in på stan igen för att bätta på våran bränna, vi for på solariet, när vi hade svettats klart där åkte vi vidare till frösön för att fortsätta svettas på friskis och svettis och ett spinningpass, denna gång var det en annan ledare och hon föll mig inte alls i smaken.. men men!
sen blev det fredag och vi tog återigen en liten sväng på stan innan ja började jobba.. sen har ja jobbat både freda å lörda, igår slutade ja halv tre så då tog ja å for hem till lägenheten å gjorde en riktig storstädning, de va skönt för de behövdes verkligen, sen åkte ja till ishallen och kikade på hockey.. de va ÖHC´s J18elit mot Piteå å ÖHC vann, de va roligt!
å nu sitter ja här på söndags förmiddagen och väntar på att fara till sjukhuset för ännu en dag på barnavdelningen, jobbar även i morgon men sen är ja ledig två dagar vilket ska bli mycket skönt! :)

hare bra! // E , <3

Kommentarer
Postat av: emmis

tack för en super kväll hjärtis!!!

2009-01-25 @ 21:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback