Nya tag

Jaa, de va ju himla länge sedan ja skapade denna blogg men har inte vare inne å skrivit en rad efter det. så nu har ja bestämt mig för att ta nya tag. Nu ska Emilinda bli en bloggare.  Iaf försöka ..

Just nu sitter ja hemma med halsfluss, inte alls så roligt, penicillin och grejjer.. huvva.. men kansek blir frisk nu snart då, efter 5 veckors sjukhet från och till. Temptoppar å sånna jobbiga saker..
4 utav dom veckorn har ja spenderat på sjukan i stan på kirurg avdelningen där ja har trivts som fisken i vattnet, eller nått..  men eftersom min dumma förkylning har vare framme så ha ja vare sjuk en massa, så på lovet ska ja dit igen å ta igen en massa dagar som ja missat, lite surt. men de blir nog bra.. de är ju roligt där! :)
För övrigt är allt ganska bra , och snart är de november å de är en bra månad för då händer de en massa kuliga saker som ja längtar till!

1. 10 november, säsongens första hockey match, vi ska till o me spela 2 matcher den dan, z-hallen östersund! :D
2. 14 november, LARS WINNERBÄCK me Vickis å Johanna. kommer bli perfekt de :D
3. 26 november, tro de eller ej. Men Emilinda ska få ta bort sin tandställning då. ACK så skönt..

å sen efter de.. då är de inte länge kvar till december å första advent å allt vad det innebär, mysipys alltså!
Och på tal om december så har ja även blivit en av luciakandedaterna till strömsundskommun, de va lite roligt.. haha..

Nuu ska ja kila upp å kika på en film som min mamma har köpt till mej, kom inte ihåg va den hette. men ja återkommer väl efter filmen. såå, hej hej så länge! <3


Å förresten så är de ingen vanlig dag idag. För att idag är de Mathildas födelsedag :D Garttias tokis! :)
Den hade vi tänkt fira ikväll med middag å massa annat skoj, men de gick ju inge vidare när man fick feber igen.. så himla trisst..  men ja hoppas att mina OP brudar får himla skoj ikväll iaf, även fast inte ja är där :P *ler*  nerå, men ha så skoj brudar. ska tänka på er när ja ligger i sängen å har ont i halsen å när ni är ute å partajjar! :)  heeej! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback